תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את המשחק Prince of presia החדש והוא בא בתוך קובץ מכווץ ובתוכו יש את הקובץ המשחק ששוקל 4 ג'יגה עכשיו רציתי לחלץ אותו אבל מופיעה הודעה שרק מערכת ntfs יכולה לחלץ קבצים יותר גדולים מ4 ג'יגה איך פותרים תבעיה? תודה מראש :-*
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום. מדי פעם בלי שום קשר קופצת לי הודעה השגיאה שמצורפת בתמונה. מישהו יודע מה הגורם? איך אני מונע הופעה של הודעות כאלה בעתיד? תודה לכם מראש, תומר. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במירנדה לייט כבר דיי הרבה זמן ועכשיו שניסיתי לשלב בה מסנג'ר ראיתי שהיא עושה קצת בעיות...בכל מקרה אני מחפש תוכנה אחרת שתשמש לי גם ICQ וגם מסנג'ר ויש לי קצת דרישות חובה- טאבים, וכמובן כמו שכבר ציינתי שיהיה אפשר להתחבר גם לאייסי וגם למסנג'ר אפשר- ממשק יפה ונוח כל השאר לא ממש חשוב לי מצדי שלא יהיה בתוכנה שום אופציה חוץ מהתחברות לשתי הרשתות ושליחה וקבלת הודעות העיקר שיהיה טאבים ואם אפשר ממשק יפה גם עריכה: אגב עכשיו נזכרתי שפעם עברתי מאייסי למירנדה או הפוך לא זוכר בדיוק ואחרי שסידרתי קצת את הרשימה העפתי כמה עשרות משתמשים הכל חזר להיות כמו מקודם...אם אפשר לדעת איך אפשר להימנע ממצב כזה(אם יש סיבות מיוחדות שזה קורה או משו) בכל מקרה גם אז שלא הסרתי את הת…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
למישהו יש מןשג למה שאני מוריד סרטונים או שאני רואה אותם באינטרנט אני רואה אותם בצבעים זוהרים משונים?? (ניסיתי להעלות סקין שוט אבל זה לא עולה)
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש פה משהו מרמת גן שמכיר חנויות טובות למכור מוצרי מחשב...? תודה...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ויש לי את ה"דונגיל" שקיבלתי מסלקום התוכנה לא מזהה אותו ויש לי שם בConnection לבחור רק Cable ו- Infrared איך אני יכול לגרום לה לזהות את הBluetooth?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות רשת בין שתי מחשבים שיש לי באחד מהם WIN98 ובשני WINXP אני לא מצליח לעשות רשת תעזרו לי בבקשה!!!!!! :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שמאפשרת לי לגרור כתובת של אתר מסויים אל מתחת לnev. toolbar וליצור קיצור דרך לאתר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אממ .. יש לי קבצי ebl.* .. תאמת ?! פעם ראשונה שאני רואה סיומת כזו של קובץ .. מישהו מכיר אולי ? איך אני פותח אותם ? תודה רבה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה הסיומת המוזרה הזאת? gi. מישהו שמע על זה בכלל???? איך פותחים כזה קובץ, עם מה? אפילו הD-tool לא יודע איך לאכול את זה... מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני כבר מלא זמן רוצה לשמור אתרים עם מידע חשוב אצלי במחשב...שבמידה ואם יום אחד הם פשוט יעלמו אז כל המידע החשוב לא יעלם גם איתם... בשביל זה אני מחפש תכנה שיכולה לשמור דפים/אתרים שלמים במחשב כך שניתן יהיה לצפות בהם במצב אופליין בדיוק כמו במצב אונליין... חשוב: אני מחפש תכנה חזקה שתוכל להתמודד גם עם הורדה ושמירת מערכות שלמות של פורומים (כגון PhPBB, vBulltein וכ'ו) תודה לכולם מראש...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום בפעם ראשונה היתקנתי נורטון אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. אני לא יודע אם מישהו ניתקל בתופעה הזאת. אני פותח חלון אנטי וירוס סקיוריטי 2005. ורואים בצד שמאל כתוב באפור סרגל : "Norton internet Security" מתחת יש משפט כתוב : "Outbreak Alert"...לוחצים עליו, ובצד ימין בחלון שנקרא "Protected" ויש משפט בצבע כחול שנקרא על שם וירוס כתוב: W32.sober.x@mm אפילו לחצתי עליו פעמיים פותח לי חלון קישור לאתר הוראות איך מסירים או בדיקה קובץ שנקרא FixSbr. זה עושה סריקה הסרה וירוסים. ובסוף הוא מצא שזה נקי אין בו וירוסים. אני עשיתי סריקה באנטי וירוס בכל מחיצות. ונמצא נקי אין בו וירוס. השאלה שלי הוא: מה זה "Outbreak Alert"? האם זה סימנטק נותן לנו הודאות מידע שמות וירוסים חדשים או שהוא מצא שיש לי …
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שסורקת את הרשת לפי שם שם\ סוג קובץ או לפי שם שם מחשב, רצוי חינאמית... השתמשתי בlan search pro אבל נגמרה תקופת הניסיון... ועוד בקשה: איך אני מוצא את כל המחשבים שמחוברים לרשת מתוך הMy Network Places או מ"חיפוש"? תודה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התוכנה היא ללימוד שפות והורדתי אותה באימיול כקובץ אימיאג השתמשתי בתוכנה DAEMON Tools ואין שם הפעלה אוטומטית נפתח לי הדיסק עם תיקיות ושלושה קבצים עם סיומת TRS trs Executable file Micrografx אם מישהו מכיר את התוכנה ויודע איך מפעילים אותה או מה הקבצים האלה ואיך מפעילים אותם אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כבר להתקין 2 גרסאות שונות של קאזה והתוכנה פשוט לא מתחברת אני מאשר אותה בפיירוול והכל אבל פשוט רשום conecting כל הזמן... מה עושים? למישהו יש רעיון מה לא בסדר? אגב זה לא יכול להיות שום תוכנה שמפריעה וכלום כי רק פירמטתי תמחשב לפני יומיים.. תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר ותיק בתוכנה ולפני כמה ימים נתקלתי בבעיה...כשאני מפעיל את התוכנה יש לי בעיה שכתוב בא"the system cannot find the file specified" ואז התוכנה לא עולה(ככה זה כל פעם) *כבר ניסיתי למחוק את התוכנה למחוק את הריג'יסטרי ולהתקין מחדש אבל עדיין יש את אותה הבעיה... מה לעשות? אני חייב את התוכנה הזאת, היא פשוט התוכנה הכי טובה שיש!!! תודה מראש עידו. idoky1@gmail.com
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הבנתי כבר בפעם הראשונה שנשארו לי רק 30 מגה על כונן E שלי.... איך לעזאזל אני גורם למחשב להפסיק להודיע לי את זה לפני שאני שובר פה מקלדות !!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, שאני רוצה לכתוב בעברית בפוטושופ המסך נשאר לבן ולא מראה שום סימן שכתבתי, ואצל חבר שלי בCS2 זה פועל בסדר רק שצריך לכתוב הפוך... והשם של הLAYER מופיע לי בג'יבריש ולא בעברית..מישהו יודע איך לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
טוב אני רוצה ליצרוב איתה IMGE ואני לוחץ עליו אבל אני לא יכול לעשות NEXT מה עוד צריך לעשות אחרי???????????
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום אני מוריד סרטים למחשב בכל האכויות ואני רוצה להדביק אליהם תרגום....חיפשתי תוכנה המון זמן אבל התכנות לא היו יעילות לכן אם משהו יכול לשים לי פה קישור לתכנה קלה לשימוש להדבקת תרגום לסרטים למחשב, אנא שישלח לי לפה במהירות האפשרית בתודה יקיר
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
הורדתי אותה ואין לי משוג אין אני מפעיל אותה?
-
- 7 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי סרט ישן נושן בפורמט WMV, ואני רוצה לצרוב עליו כתוביות שהכנתי, אבל וירטואל דאב לא יכולה לעשות את העבודה... גם גרסא 1.3 לא עובדת, יש אפשרוות אחרת? אם אין ברירה אפילו להמיר את הקובץ ל-AVI ללא כתוביות, יש אפשרות?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-