עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eran16r,

שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים התקנתי וינדוס וחוץ מזה עוד כמה תוכנות ולא עולה לי אף קובץ של סרטים או קליפים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות מה עוד צריך להתקין במחשב שיהיה מושלם אשמח אם אם תעזרו לי תודה רבה :-*

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  2. Started by gshhar,

אם אפשר אז בעברית.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  3. היי יש לי בעיה ואני לא מוצא לה פתרון. אני מעוניין להקליט תוכניות טלויזיה שאני רואה בעזרת דפדפן הטלויזיה של וינאמפ(winamp( מישהו יודע איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את זה? המטרה היא להקליט תוכניות שמופיעות realtime כדי שאוכל לראותם בזמני החופשי. הקבצים הם כמובן VIDEO

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. Started by teamate,

בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת לי שה-windoes שלי אינו מקורי ! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות מקוריות וזה מבאס! למישהו יש איזה אתר או משהו שיכול לסדר את זה? צתדה מראש

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  5. יש לחבר שלי norton 2005 יש לו וירוס : http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.desktophijack.html הבעיה שכשהו מריץ את המחשב ב safe mode גם שם זה נותן לו access denied להסיר את הוירוס.. ניסיתי למחוק את הקובץ ב DOS דרך דיסקט אתחול אבל זה אהרדיסק SATA והוא לא עובד במצב DOS.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  6. אורח Si-Nom

תשעמו אחי קנה Swith Fast Enthrnet [http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=1610&PHPSESSID=53b17e0ddfcfca206afc093623454761] וכול פעם שאני מיתחבר לטורנט זה עושה לי צבע צהוב וכותב שיש לי firewall דלוק, ואותו הדבר באמיול זה נותן לי LOW ID... איך לעזאזל אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  7. שלום, במסגרת עבודתי עלי לערוך סרטונים רבים, כאשר בכל אחד מהם יש קטעי טקסט חשובים (שנוספו בעזרת פרימייר). לצערי המחשב שלי קרס, וכל קבצי הטקסט המקוריים נמחקו. למזלי הדיסקים עדיין קיימים, כך שאני יכול להוציא מהם תמונות מסך של הטקסט. האם יש אפשרות להפוך אוטומטית את התמונה לטקסט? (אני זוכר משהו כזה שעשיתי עם קובץ PDF) אם לא, אני פשוט אשב ואקליד כל אחד מהקבצים מחדש. תודה!

8. Started by mosfos,

שלום! פעם ראשונה בפורום זה. רק אתמול התגברתי על בעיית low id ושמחתי כל כך- כי חשבתי שמעתה אוכל להוריד במהירות גבוהה ביותר (כפי שקראתי שקורה לאחרים) אך, איזו אכזבה. אומנם כתוב: high id אך המהירות לא השתנתה בכהוא זה!! האם יש אפשרות להגביר את מהירות ההורדה? מה עושים? אם יש כבר תשובה במקום כלשהו בפורום זה או אחרים, אנא הפנו אותי כי לא מצאתי. תודה על תשומת הלב

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. ראשית אני מודה ומתוודה שמעולם לא קניתי תוכנה חוקית !!! מכיוון שתוכנת בבילון עושה לי צרות וכל פעם אני צריכה לחפש קראק חדש הרמתי ידיים והחלטתי לקנות תוכנה חוקית - אני מקווה שיש פה אנשים שקונים תוכנות ויוכלו להסביר לי משהו שלא הצלחתי להבין. נניח שקניתי תוכנה חוקית וקיבלתי איתה סריאל והתקנתי אותה על המחשב והכל עובד. השאלות שלי הן כדלקמן: יש לי בבית יותר ממחשב אחד. מה קורה אם אני רוצה להתקין את התוכנה גם על המחשב השני? האם למחשב השני אני צריכה לקנות רשיון נוסף? ומה יעשה מישהו שיש לו 4 מחשבים? יקנה 4 רשיונות? האם יש פתרון לבעיה הזו? במידה ואני מחליפה מחר מחשב - האם הסריאל יתקבל ע"י המחשב השני או שהוא יזהה שאי פעם הרשיון הזה הותקן על מחשב אחר והוא יזהה את זה כאילו אני מנסה להתק…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם לאחר שהתקנתי את המשחק קיבלתי הודעה כזו: מה זה אומר? תודה מראש נ.ב הייתי בת'רד של המשחקים אך לא הייתה תשובה,מקווה שכאן אקבל מענה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by יוליוס,

<blockquote>יש לי בעיה מספר ימים לא מצליח להכנס . כותב לי :אפשרות הדפדפן שלך עבור 'Cookies' לא מופעלת. אנא הפעל אותה למרות שהגדרתי בכרום בגוגל לא מצליח. מה לעשות ? </blockquote>

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by גד :),

יש לי דיסק און-קי של סילבר-ליין דגם: SL 301 נפח 2GB נפתח דיסק נשלף שבו לא הבעיה, כי ממנו אפשר למחוק וכו' . (MP3) הבעה היא שבנוסף נפתח כונן וירטואלי בשם: "AMT CDROM" שבו יש סוס טרויאני . לא ניתן להסרה כי זה דיסק, למרות שזה וירטואלי . יש למישהו רעיון איך להסיר אותו? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות. משהו בסיסי ביותר ולא מסורבל ומסובך כמו פוטושופ. יותר בסגנון עורך התמונות של office 2007. רצוי שתהיה ידידותית ככל הניתן וחינמית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by ross,

התקנתי את התוכנה RAMDISK ויצרתי כונן RAM במחשב. העברתי לכונן הזה את Temporary Internet Files של IE ואת משתני סביבה של המשתמש והמערכת. איך אני מעביר את הקבצים הזמניים של CHROME לכונן, ואיזה עוד תוכנות כדאי לשים בכונן הזה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי WINDOWS XP PRO, עובד תחת Norton Personal Firewalle. אני פירמטתי את המחשב אתמול, נכנסתי אתמול לאי סי קיו והכל עבד בלי שום בעיות. אבל כשניסיתי להיכנס היום קיבלתי את ההודעה הזאת: מה אני אמור לעשות? התקנתי מחדש את ה-ICQ אבל לא עזר. אני עובד עם ICQ LITE.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  16. http://download.deluge-torrent.org/windows/py2.7/deluge-1.3.6-win32-py2.7-lt0.16.8.exe זה לינק מהאתר שלהם. **עריכה: יש כרגע בעייה בהתחברות אל טראקרים בHTTPS, זה בטיפול. אם הטראקר שלכם הוא בHTTPS, נא לא להוריד את הגירסא הזאת, אני יעדכן. היא מסדרת כל מיני דברים של read and write cache ועוד כל מיני דברים שקשורים למהירות. הקוד מקור הוא עדיין 1.3.6 אבל עם עידכונים שנוספו בgit ב5 שבועות האחרונים. במקום libtorrent 0.15.10.0 זה עם libtorrent 0.16.8.0 הכי חדש נכון לעכשיו. במקום python 2.6 זה עכשיו בpython 2.7 libtorrent 0.16.x בברירת מחדל מופעל אצלה UTP, דרך הקוד מקור של Deluge ביטלתי את זה. התוכנה יותר יציבה ויותר מהירה בהורדה ובעלאה בגלל libtorrent החדש. תהנו *לא לש…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Gosha,

קיבינימאט! מחקתי בטעות את התיקייה הלא נכונה. הבנתי שיש איזו תוכנה שיכולה לשחזר קבצים שנמחקו, למישהו יש מושג? ד"א, אלו קבצי וידאו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by asafgolan,

בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס? עריכה: עכשיו גם שמתי לב שאני לא יכול להוריד קבצי וידאו מGAMETRAILERS וגם לוקח להם זמן רב להטען בסטרימינג, מה שעובד כראוי בIE.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by WildFire,

אני מריץ את הגרסא בצד < והיא עושה לי הרבה בעיות משום מה, אני חושב שאולי זו בעיית תמיכה בWIN7, למרות שיכול להיות שאני טועה. דוגמא לבעיה היא שבאתר https://www.battlefieldheroes.com/ הוא דיי נלחם איתי עד שהוא שומר את ההתחברות. [לא קורה בie]

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  20. Started by haimal2003,

שלום לכם .. רציתי לדעת באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לפתוח קובץ עם סיומת pdf ומאיפה אני יכול להוריד אותה... מצפה לעזרה ממכם תודה חיים

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by Interl-Conore,

ZoneAlarm או ZoneAlarm Antivirus או ZoneAlarm Anti-Spyware או ZoneAlarm Pro או ZoneAlarm Security Suite ? יש לי כבר אנטי וירוס ו אנטי SPYWEAR אני צריך רק FIREWALL טוב...

22. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום! אני רוצה להכיר לכם תוכנה שבחנתי במשך חודש שלם ואני רוצה לשתף אותה איתכם. שם התוכנה היא EasyCleaner והיא תוכנה שלפי דעתי היא הכי טובה לניקוי רגיסטרי (ויש לה עוד 11 כלים לתחזוקת המחשב) ובאופן כללי לתחזוקת מחשב נכונה. התוכנה מציגה ביצועים מרשימים ומנקה רגיסטרי מדהים!. יש לה עוד מספר כלים שימושיים. מומלץ בחום. להורדה: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5341

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by chinchi,

האם התופעה הזאת היא יזומה ע"י מפתחי התוכנה על-מנת למנוע מהווירוס stration להמשיך לתקוף ? אם לא, מהו הפתרון, תודה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  24. Started by mDs,

יש לי אתר שאני לוחץ על העכבר על מספר 1 ואז על הבאה ושוב ושוב. רציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שנותנת לי את האפשרות שאני יגדיר לחצן במקלדת שלי שכל פעם שאני לוחץ עליו זה נגיד ילחץ לי על מקום במסך. ויחסוך ממני את השימוש בעכבר.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.