עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה התחלתי להתעסק עם עריכת וידאו, יצירת סרטונים וכו'. הבעיה היא שכרגע אני משתמש בWINDOWS MOVIE MAKER הפרימיטיבי להחריד. בכל אופן, רציתי לקבל המלצות על תוכנות טובות לעריכת וידאו, חיתוך סרטונים, הוספת אפקטים, כתוביות וכל מה שאני אצטרך כדי ליצור סרטונים. בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  2. Started by MENASHEHE,

התקנתי עכשיו את הגירסת בטא של הווינדוס אבל אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת שלי הלוח זה asus p5kpl-cm אם יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג את הדרייבר או כל דרייבר אחר למערכת ההפעלה הזאת זה ממש יעזור לי תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! איך אני יכול להציל את המידע - בעזרת תוכנות או שיטה אחרת ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! אולי יש איזו תכנה בעזרתה אני אוכל לשחזר את הקבצצים ? ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. שלום, אני מחפש תוכנה שתבצע: גיבוי, מעקב שינוי קבצים, וניהול גרסאות של קבצים מסוגים שונים בכונני רשת. יש תוכנות חופשיות אשר מבצעות את זה במחשב מקומי (כמו למשל: AutoVer או ArjArchive) אך הם אינם פועלות באופן תקין בכונני רשת. תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by Shay17,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389333.0 יכול להיות שהבעיה קשורה לעידכונים או משהו אחר ולא למשחק ? http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2007/10/16/Buffer-overrun-detected-_2D00_-Run-time-error.aspx התקייה (Proof) אצלי ריקה אין שם כלום

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אז ככה קרוב משפחה שלי שוחה הרבה וקנה לעצמו נגן MP3 נגד מים. אחרי זה או הביא לי דיסק AUDIO ורצה שאני יעביר לו את השירים לנגן. העתקתי אם השירים בעזרת הWINDOWS MADIA PLAYER . אבל הנגן לא מפעיל קבצים כאלה. ניסיתי כמה תוכנות בשביל לעביר את השירים לMP3 אבל זה לא עבד, כל תוכנה רושמת לי שגיאה . בשגיאה רשום שהקובץ פגום או מוגן. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה להעביר את השירים לMP3 ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. אז ככה, יש לי מחשב עם 2 מערכות הפעלה בדואל-בוט (windows XP ו-Ubuntu8.10). ב-windows אני משתמש ב-ICQ ומסנג'ר ובאובונטו אני משתמש ב-pidgin (שקשור לחשבונות ICQ ומסנג'ר שלי). לענייננו, בעת גלישה באינטרנט תחת אובונטו קיבלתי הודעה מ-pidgin שמישהו מנסה להוסיף את חשבון ה-ICQ שלי לרשימה שלו ואני צריך לאשר/לבטל את הבקשה. כיביתי את המחשב לפני שהספקתי לאשר או לבטל את הבקשה כי תכננתי לברר את הפרטים של מספר ה-ICQ של מי שניסה להוסיף אותי במועד מאוחר יותר. כשהדלקתי את pidgin פעם שנייה לבדוק את הפרטים באמת, לא היה לי שום רישום של מי שניסה להוסיף אותי. אין לי שום מספר, שום פרט, שום דרך לדעת מי זה היה. ניסיתי לחפש אולי איפשהו בתוכנה יש רשימה כזאת של אנשים שמחכים לאישור אבל כלום, נאדה. ניסית…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני מחפש פיתרון לחלוקה של HD לארבעה primary paritions ועוד extended partition . המקסימום שהצלחתי לעשות זה 3 primary ו- 1 extended או 4 primary ובלי אפשרות לעוד partition נוסף. האם יש אפשרות (אולי בכלים לא רגילים, ולא אכפת לי ש-BOOT MANAGER יהיה GRUB [אפילו עדיף] או BOOT MANAGER אחר) להגיע למצב שבוא יהיו לי 4 primary ועוד extended ? תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. Started by pcg202,

acronis לא מזהה דיסק קשיח בלוח אם עם צ'יפסט P43 גם ב- Gigabyte וגם ב - Asus דבר שגורם להתקנה רגילה של מערכת ההפעלה ושאר התוכנות , (שעה וחצי עד שעתיים כולל עדכון Service Pack 3 ) במקום 10 דקות , כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. כשאני רוצה להתקין תוינדוס 7 בC זה לא עושה לי כי זה מבקש דרייבר. כבר הורדתי תדרייבר והתקנתי ועדיין מה הוא רוצה!?#! ובD אני גם לא יכול לשים תמערכת כי זה כותב שזה לא מצליח למצוא שם מערכת הפעלה קיימת משו כזה הינה תמונות: בעיה בC בעיה בD

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. רובם הם או במצב רגיל או במצב נמוך וכמה בגבוה. יש אפשרות לגרום לשרתים להיות בגבוה? תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. יש לי vista ושאני פותח את הסרט (שלא מועתק אלא עשו בבית מצגת על DVD) ב windows media player 11 הוא לא מראה אבל ב BSPLAYER הוא מראה . מה זה יכול להיות ולא קודקים כי הורדתי וזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yotam360,

האנטיוירוס פועל בדקתי ב-task manager , אך אין שום איקון בצד שמראה את זה. מה יכולה להיות הבעיה? http://img254.imageshack.us/my.php?image=91190826cs0.jpg

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. Started by snop53,

היי... רציתי לשאול אם ידוע לכם אם קיים אתר איטרנט בעברית שמסביר על פוטושופ- איך להשתמש, טיפים וכדומה? :s05:

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. Started by naoriko,

שלום יש לי כרטיס USB אלחוטי של האינטרנט ואני מחפש דרייבר ואני לא מוצא בבקשה תעזרו לי! זה הדגם :santana 3887 rev1

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Genom_g,

השאלה היא כמה יעלה לי לפי הערכה גסה שלכם לעשות באנר בפלאש לאתר שלי

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. אהלן יש לי כרטיס כזה שמתחבר ב-USB עם כניסות S-VIDEO וקומופוזיסט ללכידת וידאו ממצלמות וכל מקור וידאו אחר. זה הגיע עם תוכנה מיוחדת שמאפשרת צפייה על מסך המחשב אבל אני שואל אם יש תוכנה אחרת שעושה פעולה רק של צפיה על המחשב ובאיכות טובה. אם יש- אשמח לקבל שמות. תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. יש איזה פאטץ או משהו לתקן את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. Started by itzik_tab,

שלום. יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה V2BETA3. בגירסא הנ"ל מסתתרים 2 וירוסים. האם מישהו יודע כיצד היכן ניתן למצוא גירסה יותר מתקדמת (ומן הסתם -ללא וירוסים) ? ואם לא, כיצד אוכל ל"טהר" את הקובץ ISO ? (האנטי-וירוס שלי ,AVG, לא סורק לעומק הקובץ ולא מוצא את הוירוסם אא"כ אני מחלץ את הקבצים או צורב את הISO)

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  21. Started by GNR,

היי, אני משתמש בחבילת קודקים של K-Lite בשביל לראות סרטים לפני זמן מה הכל עבד כראוי והpreview הראה פריים מהאמצע של כל סרט/קליפ בערך. עכשיו זה בכלל לא עובד ומראה את הפריים הראשון של כל סרט: יש דרך לתקן את זה? כי ככה זה דיי משעמם לראות תקיות ככה :-X תודה (:

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. כל פעם שאני מנסה לפתוח את ה- DEAOMON TOOLS על מנת לפתוח קבצי ISO \BIN אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעיית התקן 39 ואחרי שאני מאשר אני מקבל את ההודעת שגיאה באנגלית. http://img201.imageshack.us/img201/215/25357389em2.jpg מזה יכול להיות? איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת? אני עובד על וינדוס XP עם SP3 , הבעיה החלה לאחרונה לפני זה לא הייתה קיימת והתוכנה הייתה עובדת רגיל, ניסיתי תוכנה דומה אלכוהול 120% וגם שם יש בעייה דומה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. שלום לכם גולשי ו מומחי HW ZONE, אני מחפש תוכנה לסיבוב של וידאו ב-90 מעלות אך יחד עם זאת שתשמר איכותו של הוידאו- מה שלא קרה בתוכנה: free video flip and rotate! אם משהו מכיר אשמח לפתרון הולם.. חבל שאיכות הסרט תרד רק בגלל הטייה של המצלמה דאז.. תודה לכם, ניר.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש תוכנה שתעשה ניקוי מערכת הפעלה אבל לעומק.אני מריץ CCLEANER בקביעות אבל המחשב שלי בשבוע האחרון מקרטע.בהתחשב שזה אופטרון עם 3 גיגה ורוב השימוש זה אינטרנט חייבת להיות בעית תוכנה כלשהי.האנטי וירוס לא איתר שום דבר וספיירוורים לא מצאתי.אני מבקש שמות של תוכנות חזקות לניקוי מערכת ורג'יסטרי כי לעשות פורמט זה הכי קל וזה לא ממש פיתרון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  25. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שזה הארדיסק חיצוני(USB2) שהוא יותר איטי.. אז העתקתי את התיקיה לכונן אחר שהוא פנימי ואני מנסה גם בכונן הזה לדחוס אותו(תיקיה ששוקלת 170 מגה), ולוקח בסביבות ה25 דק' לדחוס אני מתחיל לחשוד במעבד זה יכול להיות בגלל שעשיתי אוברקלוק מ3.0 ל3.6 וביטלתי את האופצייה HT אשר מדמה עוד ליבה או משהו כזה? (הביטול נעשה עקב אי יציבות) בכל אופן אני יודע שזה ממש לא רגיל...זה אמור לקחת כמה חצי דקה - דקה גג..זה לא תיקיה במשקל 2 ג'יגה ממה זה יכול להיות? אני בקרוב(בריסטארט הבא) אבטל את האוברקלוק ואבדוק את זה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.