עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנת Office מ 2010 ומעלה חינמית, לא משנה הגירסהיש חיה כזאת? רק של מיקרוסופט.

2. Started by hellyeahmofo,

מחפש תוכנת parental guard , שחוסמת תוכן לא רצוי (פורנו וכד')

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  3. Started by kobi_af,

שלום מחפש תוכנת PDF שכוללת תמיכה בעברית חוץ מ Adobe כי אני מעוניין לבצע כמה שינויים בטקסט בעברית

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. המחיר של אקורבט הוא בילתי ניסבל!!! 600$ ? אני אבל צריך את התכונה של אקרובט - המיתמזגת לתוך אופיס/וורד ומאפשרת לי לייצא מיסמכים לPDF ואח"כ גם להוסיף רקע נייר מיכתבים לPDF שנוצר מישהו מכיר תוכנה כזו ? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by FatallChill,

מישהו מכיר אחת טובה ?

6. מישהו מכיר אחת כזאת טובה? אם כן אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  7. Started by road_runner,

אני מעוניין לשנות את כל השירים ששמות הקובץ שלהם בעברית לאנגלית מעוברתת: אביב גפן - אור הירח.mp3 = Aviv Gefen - Or Hayareach.mp3 אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור קובץ DATABASE של כל המילים שנמצאו בשמות קובץ, ומציגה אותן בטבלה כך שאוכל לכתוב את התרגום החדש ליידן, ואז שוב לתת לתוכנה לרוץ על התיקיה ולשנות את כל הקבצים. מן הסתם אני לא מאמין שמישהו באמת תיכנת כזה דבר.. ופעם אחרונה שתיכנתתי משהו זה היה לפני יותר משנתיים, כך שעד שאני אזכר איך לתכנת כזה דבר אני אוכל להחליף את כל השירים ידנית כבר... אשמח לטיפים או תוכנות דומות שמצאתם, או אם מישהו יכול לתת דוגמאות (בעדיפות לVB) של איך מכניסים מילים משמות קובץ לטבלת נתונים ואיך כותבים בחזרה שמות קבצים... ואז אני רק יצטרך למצוא מאיפה…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by Garbil,

שלום, בעיקרון אני מחפש תוכנת RSS פשוטה ונוחה, לא מהסוג שמלא בפיצ'רים או כל מיני דברים לא חשובים. אני צריך את זה בשביל לעקוב אחרי השיחרורים באתרי טורנטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. צהריים טובים לכולם :-) אני מחפש תוכנת RSS שמסוגלת ליצור שילוב של החדשות של כל הערוצים בחלון אחד,שתהיה לי את האפשרות לסדר אותם לאחר מכן ע"י מספר קריטרויונים: זמן הוצאת ההודעה,המקור, מילות מפתח וכו'.. בדומה ל: http://news.fresh.co.il/technology.html תודה מראש

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה לסריקת ותיקון שגיאות מערכת קבצים, בעיקר בשביל כרטיס הזכרון שלי. אני מעוניין בתוכנה שתודיע לך איזה קבצים פגומים היא מצאה ואז תשאל האם לנסות לתקן או לא. המטרה היא לדעת איזה קבצים לשחזר ולא לנחש איזה קובץ נפגם\תוקן. מדובר על מערכת קבצים FAT32.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנת schedule שאני יכול להגיד לה לפתוח תוכנו מסויימות בזמן ומסויים ולסגור , וכאלה דברים אם יש אשמח להמלצה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  12. במוצלחת אני מתכוון לאחת שתחרוג מסגנון ההקראה עם האיכות המחשבית שהורגלתי אליו בעבר. יש לי מחשב חזק כרגע שיוכל לטפל, אני מקווה, בחידושים האחרונים בתחום. המלצות?

13. Started by wme-c1,

אני זוכר שהיה לי לפני שנים תוכנה בשם text reader שבאה עם כרטיס קול... אני מחפש תוכנה שיכול לקרוא טקסט - חיפשתי מצאתי מליון אתרים שכל אחד בטח מתפאר תוכנה שלו .. אז אני רוצה להיעזר בניסיון ובהמלצות שלכם. *עדיפות אבל לא חובה לכאלו שלא מצריכות להעתיק אותו לתוכנה הנפרדת אלא קוראות אותו ישר מתוכנת word או תוכנה אחרת של מעבד תמיליים (אתרים .. וכד'). וגם אם התוכנה יכולה להאיר את טקסט הספציפי שנקרא אז עוד יותר טוב (בטח קיים רק בתוכנות שבאות עם הזנת טקסט בנפרד) ** רק ווטו אחד אני מכריז - לכל מי שיגיד talk it אז לא... כי מסורבל מיידי להעביר טקסט ארוך, הקריאה לא ברורה ואני בטוח יש תוכנות חכמות יותר אחרי כל כך הרבה בקשות אז זה הזמן להגיד תודה מראש לכל מי שיעזור, wme-c1

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. יש לי לדוגמא תיקייה עם 100 קבצי GIF אני רוצה תוכנה שתוציא קובץ JPEG ותציג תמונת מפתח מכל קובץ וקובץ ככה שתוצאה סופית תהיה תמונה JPEG אפילו ברזולוציה גבוהה רק שיופיעו בה 100 thumbnail קטנים תמונה מייצגת מכל קובץ GIF ושם הקובץ לא מוצא כרגע תוכנה כזאת בטוח יש תוכנה כזאת שעובדת עם קבצי תמונות

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by kipi25,

שלום! אני מחפש תוכנה טובה ל Tweaking של Windows XP. אשמח לשמוע המלצות....

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  16. שלום רב, אני זקוק לתוכנת UNINSTALL עבור מחשב לפטופ של החברה. אני עצמי משתמש בתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 שנחשבת לאיכותית, אבל שילמתי כסף עבור רישיון חוקי. פניתי ליצרנית בשאלה האם אוכל להתקין את התוכנה על מחשב נוסף, נאמר לי שאהיה חייב לרכוש רישיון גם עבורו. לכן, לפני שאני נאלץ שוב להכניס את היד לכיס ( ), רציתי לברר האם קיימת חלופה חינמית, שתעשה את העבודה בצורה טובה. בדקתי ברשימת התוכנות בדביק, ולא מצאתי משהו כזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by b007,

שלום, מחפש תוכנת UNINSTALL שבניגוד ל ADD/REMOVE של הווינדוס מוחק את כככככככככל התזכורות של הקבצים של אותה תוכנה שהותכנו בין אם זה ברגיסטרי או קבצים בתקיות, שבניגוד ל ADD /REMOVE בווינדוס שלא מוחק תקייה ברוב המקרים וגם משיר איזכורים ברגיסטרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by rino,

אני מחפש תוכנה טובה לוידאוצ'אט מישהו יכול להמליץ??

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by arik100,

מחפש תוכנה לויסטה VMWARE PLAYER לא מסוגל להריץ דיסקים וכוננים מדומים אלא רק קבצי VM מיוחדים יש לי גירסה ישנה של WORKSTATION אבל היא לא תומכת ויסטה האם גירסה יותר חדשה כן תומכת? או שצריך בכלל משו אחר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש תוכנת VNC שתאפשר לי לשלוט על מחשב ברשת ותתמוך בתלת מימד, מישהו מכיר דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה פשוטה אני יוכל בעזרת כתובת IP להתחבר הביתה ולראות דרך המצלמה מה קורה בבית מישהו מכיר שם לינק משהו ? ? ?

22. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט רגילה היה ניתן לראות דרך שאינטרנט את מה שהיא משדרת

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by ThaPhoeniX,

מישהו אולי מכיר תוכנה שמצלמת תמונות מWEBCAM ומציגה אותם נגיד דרך HTTP אבל שיש לה אפשרות להיות מוסתרת בWINDOWS?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום אני מחפש תוכנה לאוברקלוק שלא יזיק במילימטר לכרטיס שלי,ושתהייה מאוד פשוטה לאוברקלוק מתחיל. תודה- כרטיס ATI

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by er0101,

אני מחפש תוכנה שיכולה לבצע שורה של פעולות כמו שבנאדם משתמש במחשב. לדוגמה: פתיחת מסמך, חיפוש מילה ספציפית, העתקה לתוכנת דואר ושליחה. משהו בסגנון של http://www.networkautomation.com/automate/architecture.htm התוכנה חייבת להיות freeware ועדיף שללא התקנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.