עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם קיבלתי מהלימודים תוכנת גרפיקה אך היא הגיעה למחשב שלי כקובץ uif איך פותחים את זה?? כשאני אומר לו לפתוח לי את זה כ-rar אז הוא עושה חילוץ כלשהוא ובתוך הראר יש קובץ אחד שגם אי אפשר לפתוח אותו מה עושים עם הקובץ הזה?? לעשות rename ולרשום במקום UIF לרשום EXE? לא נראה לי שזה יעזור ואני חושש שזה יהרוס את הקובץ היה לי את התוכנה ULTRAISO אבל לא אהבתי אותה ומחקתי אשמח לעזרה תודה

2. Started by as_aviram,

שלום לכל חברי הפורום ביצעתי פורמט למחשב היום ואני לא מוצא את הדריבר של כרטיס המסך המחשב שלי זיהה את כרטיס הקול הבא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller הודה לכם מאוד ואם תעזרו לי למצוא את הלינק להורדת הדריבר בברכת ערב טוב

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. Started by saar3,

הי! מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך את פיירפוקס משפה עברית לשפה אנגלית. תודה מראש

4. אני תקוע פה אם הדריבר של הכרטיס מסך של המחשב EVERST התוכנה טוענת שהדריבר זה SiS 315 עכשיו הורדתי תדריבר מהאתר של החברה וזה לא הדריבר המתאים עכשיו אני זוכר שפעם שעברה זה גם קרה לי ואחרי חיפושים הגעתי לאתר כזה שמחפש לך במחשב תדריברים שאתה צריך ונותן לך להוריד אותם אבל אני לא מוצא תאתר הזה משהו יודע מה הכתובת שלו? או איך אני פותר תבעיה של הדריבר של הכרטיס מסך הזה בדרך אחרת? במקרה ופרסמתי תהודעה במקום לא נכון מצטער. תודה מראש לכול העוזרים

5. אני מניח שאיזשהו Malware גורם לזה כיוון שזה קורה במספר רב של אתרים. להלן לינק שכרגע הופניתי אליו (מאתר Serethd אם זה עוזר): http://www.blabbers.com/app/portal/facebook/campaigns/ipad/ipad_comp.jsp גיגלתי, וראיתי שממליצים על תוכנה בשם Hitman pro. הורדתי אותה, סרקתי, ועדיין זה נמשך. עצות?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. איך מעבירים פנקס כתובות מuotlook express ל uotlook ? תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by zvkel,

מחפש תוכנה שתמיר קבצי avi ל wmv או ל divx כדי להקטין את הגודל שלהם תודה מראש עדיפות לתשובת במייל zvi@nayer.co.il

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  8. Started by Danny_Malis,

יש לי בעייה עם התוכנה הנ"ל, היא תוקעת לי את המחשב ולא רוצה לעבוד. האם יש פתרון ? (המפרט בחתימה).

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by yaron1000,

אני צריך תוכנה שיכולה לצרוב כמה סרטים בפורמט AVI לDVD 1 בפורמט DVD מה שNERO צורבת לא פועל ו ב CopyToDVD אני רק מצליח לצרוב סרט 1 מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by X-It,

הנה תוכנה חינמית ממש יעילה לפי דעתי. היא מאפשרת לך להחליף רקעים אוטומתית עם כל הדלקה של המחשב(כל LOGIN) או אפילו כל כמה דקות ... http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Other-Desktop-Enhancements/ScrollWall.shtml תהנו

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  11. Started by gizzz,

יש לי בעיה עם ניגון קבצי HD ספציפים Matrix.Trilogy.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR הצלחתי לצפות בהם קצת ו]תאום הנגן ווידוז מדיה קלאסיק מעלה אותו בפאוז ומסרב לנגן. קבצים אחרים עובדים. במדיה פלייר גם עובד. מאד מוזר

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי מחשב שאינו חדש ולא שונה בו שום דבר. לאחרונה, התחילה להופיע הודעת "התקן לא מוכר". כשאני נכנס למנהל ההתקנים ולוחץ פעמיים על אותו התקן לא מוכר כדי לפתוח אותו מופיע בפרטים את הדברים הבאים: סוג ההתקן: התקנים אחרים יצרן: לא ידוע מיקום: ב- ATI Radeon 9600 / X1050 Series ברשותי המפרט הבא: P4 2.6Ghz Jetway 865GDMP Sapphire 9600XT @ דרייבר 9.3.1 (העדכני ביותר) 1.5GB RAM Windows XP כמובן שחשבתי שאולי הכרטיס מסך לא מותקן היטב אבל כשהסתכלתי במתאמי תצוגה ראיתי כבר שיש שני התקנים כמו שצריך להיות (ראשי ומשני). אשמח לעזרה, עמית

13. Started by zaroor,

ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?

14. Started by assaf990,

us robotics 0766 8028844 מצאתי ב driver-guide אך הקובץ פגום מקור נוסף?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  15. Started by hagay21,

שגיאת loadlibrary()failed בקאזה מישהוא מכיר את הבעייה ולמה הקאזה לא עולה? אולי יש לכם לינק להורדת גירסא אחרת?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. Started by 6kwar,

לפחות תיתן לי את המספר של האסיקיו שלך ונדבר בחחית אחי אני צריך את זה ואני לא מוצא את הדברים שאתה אומר אז אחי לפחות תיתן לי את המספר של האסיקיו שלך תודה גבר 8)

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

לילה טוב וגמר חתימה טובה לכולם, Nero ממירה כל פורמט כמעט, מלבד FLAC, ל-CDA. אני צריך תוכנה שתמיר מ-FLAC לכל דבר שאחר כך אפשר להפוך אותו עם Nero ל-CDA לפני שאני צורב דיסק מוזיקה. בתודה מראש, אורן שטיין.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. Started by hichcock,

תסתכלו על התמונה שצירפתי. דבר ראשון, הייתה לי בעיה עם ההתקנה של הכרטיס קול, בסופו של דבר הצלחתי, אבל מה שקורה עכשיו, זה שכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזו. ההודעה שלמטה - מופיעה מידי פעם, כל איזה 5 דקות ~~~. מישהו מה זה? ואיך מעיפים את זה? דבר שני... במחשב הזה משתמשים כמה אנשים. הגדרתי את עצמי כאדמיניסטרייטור. אני רוצה להגדיר את המשתמשים הנוספים כך שהם יוכלו לעשות הכל חוץ מלהגיע לקבצים שלי לעשות שינויים קריטיים במחשב ולהתקין דברים. התקנתי משתמשים נוספים כבר.... רק שהם לא יכולים להתחבר לאינטרנט ואין להם גישה לשום מהתוכנות שהתקנתי (מסנג'ר וכ"ו). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  19. יש לי כרטיס קול מובנה, ועכשיו אני רוצה לחבר כרטיס קול creative SBlive. דבר ראשון שעשיתי אחרי שחיברתי את הכרטיס זה לבטל את הכרטיס המובנה מהBIOS- מה שעשיתי זה נכנסתי לintegrated peripherals ושם ב on-chip audio controller החלפתי מauto ל-disabled. זה נכון? כי לפי מה שאני רואה הוא לא ביטל לי את הכרטיס המובנה. (העלתי תמונה) איך מבטלים את הכרטיס המובנה? במצב כמו עכשיו- כשיש שתי כרטיסים מותקנים- איך אני יודע איזה כרטיס בשימוש ברגע זה? דבר שני- הווינדוס ישר מצא את ההתקנים של הכרטיס החדש- זה מספיק? לא צריך לחפש דרייבר מעודכן/טוב יותר בעצמי? תודה ושבת שלום. [attachment deleted by admin]

20. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שאני יכול לעשות בה ככה: נגיד יש לי סרטון של 10 דקות... אני רוצה לקחת חלק ממנו נגיד חלק מהאמצע ולעשות אותו כקובץ אחד... זאת אומרת... לוקח חלק מהסרט(חותך חלק מהסרט) ועושה אותו קובץ אחד.... אשמח אם תתנו לי המלצה לתוכנה כזאת, אם יש תוכנה חינמית אשמח אם תיתנו לי קישור... משהו קל.. אם לא אז אשמח שתתנו לי שמות, תודה!

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  21. Started by meir3420,

בבקשה למבינים בלבד.... משום מה הכנסתי שם רגיסטר לא נכון בפעם הראשונה שהתקנתי את התוכנה והוא לא נותן לי לשנות אותה וכיוון שכך אינני יכול לבצע UPDATE לתוכנה... מחקתי הסרתי ועל ידי אשף החיפוש של ויסטה חיפשתי כל קובץ שיכול להיות קשור לכך והסרתי אותו ולאחר מכן התקנתי מחדש... העניין הוא שלאחר ההתקנה מחדש הוא מפעיל לי את זה עם הסיריאל כלומר הרגיסטר האחרון שהכנסתי מבלי אפשרות כלשהיא לשנות אותו.... יש לי סיריאל אחר שבדוק עובד.. אני רק צריך למצוא את הדרך לשנות אותו... אם יש כזאת... אשמח לעזרה!! תותחים סומך עליכם.....

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. במחשב ישן השתמשתי באאוטלוק אקספרס כתוכנת הדואר תחת WIN XP. אני רוצה להעביר את הקבצים (קבצי DBX) למחשב חדש. כדי לשמר EMAILIM. איך ניתן להעביר את הקבצים ו/או לקרא אותם? ניסיתי להעתיק אותם לפולדר דטה של אאוטלוק אקספרס, וזה לא עובד. מה ניתן לעשות כדי לא לאבד את החומר הזה?

23. Started by urich,

יש ברשותי מחשב נייד הייתי רוצה לדעת האם יש תוכנה או אפשרות אפילו בתאוריהלהשתמש בinfrared של המחשב כדי שיהיה ניתן לשלוט על המחשב באמצעות שלט. אני לא משוגע פשוט חשבתי אם אפשר שמחשב וpalm יקשרו דרך אינפרה וpalm יכול לשמש כשלט לטלוויזיה למה שיהיה ניתן לשלוט על המחשב עם שלט של טלוויזיה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן! אני מחפש תוכנה שאני יכול לחבר למחשב בכבל USB או אפילו בכבל בננות קומפוזיסט רגיל מצלמת וידאו דיגיטלית ולהשתמש בה כמצלמת אינטרנט. אני מכיר תוכנה כזאת לסימביאן אבל אני מחפש תוכנה דומה שתעשה אותו דבר רק במקופ פלאפון כמצלמה מצלמה אמיתית יש חיה כזו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום. בדיוק התקנתי sp2. כשאני נכנס לאתרי אינטרנט קבצי ה-html, וכל הדברים האחרים לא נשמרים בתיקיית ה-temporary internet files, חוץ מכמה קבצי swf. אני רוצה להחזיר את המצב שבו דפי אינטרנט היו נשמרים בתיקייה, קוקיס ועוד... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.