עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by נגרי,

הי, כשאני מנסה להוציא הודעה מחשבוני בג'ימייל דרך האאוטלוק היא לא מגיעה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אסף

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  2. Started by x-dude,

קודם כל תודה ל IceBreak שענה לי על כמה שאלות עכשיו ככה, יש לי את VMWARE WORKSTATION, אחלה דבר, אני משתמש ב XP X64 ובVMWARE התקנתי את XP הרגיל. שמתי לב ש VMWARE מתקין דרייברים משלו לכרטיס מסך (הוא לא מציג את הכרטיס שלי כ nvidia), הסיבה המרכזית שבגללה אני רציתי להתנסות עם VMWARE היא שרציתי להשתמש באופציית ה VIVO שלי (לראות טלויזיה על גבי המחשב, דבר שלצערי nvidia לא הוציאה דרייברים ל X64), אבל מאחר ואני לא יכול להתקין FORCEWARE על ה virtual machine אז גם אי אפשר להתקין את ה WDM של ה VIVO. האם יש דרך עקיפה לסדר את זה? עוד כמה שאלות: 1) הסאונד דיי מקרטע, האם יש דרך לסדר את זה? 2) יש לי 1GB זכרונות, כמה כדאי להקצות מהם ל XP הרגיל? שמתי 512MB והוא דיי מזדחל. 3) בתחילת הה…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by ran_meir,

כבר הרבה זמן שבמחשב שלי רואים את כל קובצי הוידאו באופן שקשה לצפות בכלל. הבעיה היא שהסירטונים מאוד מאוד בהירים והצבעים לפעמים אפילו הפוכים. ניסיתי להתקין כל מיני מקודדים ואוספי מקודדים שונים אבל שום דבר לא עוזר... מישהו מכיר את הבעיה? רן.

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by slimshady21,

יש לי שתי שאלות: - אם יש לי תמונה מסויימת, בקובץJPEG, ואני רוצה לחתוך חצי תמונה, ושהחצי השני יהיה פרוס על הכל (על כל המסגרת). בדיוק כמו שאני מדביק תמונה על מסמך WORD, וחותך ממנה מאיפה שאני רוצה- אז את התמונה הזאת אני רוצה לשמור בקובץ כתמונה ולא כמסמך WORD, איך אני עושה את זה? (אם אני פשוט מעתיק את התמונה מהWORD ומדביק בצייר היא יוצאת קצת מטושטשת) - אם יש לי תמונה שהורדתי מאינטרנט, והיא בגודל קטן, ואני רוצה להגדיל אותה אבל שלא תיהיה מטושטשת, איך עושים? (אם אפשר לעלות את מספר הפיקסלים או מה שזה לא יהיה...)

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by lmi,

היי, יש לי את התוכנה abc ואני לא רוצה לזייף!!! איך אני צריך להגדיר ? ושאני יעלה בלי הגבלה- ושוב בלי זיוף!!! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  6. יש לי שני תוכנות אנטי וירוס מסוג 1 נורטון אנטי וירוס 2004 2 פנדה ראיתי שפה אתם מעדיפים את נוד 32 וכאלה אבל כרגע אין לי אותם ואני גם לא יודע לעבוד אתם ולהגדיר אותם אז מה אתם אומרים מה עדיף 1 או 2 גם מה אתם אומרים על Trojan Guarder בשביל לבדוק מרגלים סוסים טורינים טוב או לא ועוד משהו אחד אני מחפש תוכנה קלה לעבודה בשביל לחבר סרט ותירגום ביחד בשביל לצרוב אותם ושזה יעבוד ביחד בדיסק אם יש משהו כזה בכלל

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. התחלתי לעבוד עם OE, שימוש לצורכי העבודה. יש לי רשימת אימיילים של עובדי החברה, בערך כ-80, וכל פעם שאני רוצה לשלוח אימייל אני רוצה שהוא ישלח לכולם בו זמנית. לפי מה שהבנתי אני יכול לעשות את זה בכך שארשום את כתובת האימיילים של כולם באזור ה"שלח אל", אבל זה יהיה ביזבוז זמן כל פעם להעתיק את הרשימה של כל העובדים לתוך השדה הזה. אז איך אני שומר אימייל בתוכנה עצמה, כך שכל פעם שארצה לשלוח אימייל חדש לכולם, אני פשוט אשנה את נושא/גוף ההודעה וכתובות האימייל של כולם כבר יהיו שמורות ביחד? עריכה: לא משנה, מצאתי פיתרון בעצמי

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by borg,

אני צריך עזרה בתפעול התוכנה NavN'Go. האם יש אפשרות לנהל רשימת מועדפים של כתובות? איך עושים את זה? איך אפשר לשנות את הקול מקול גברי לקול נשי ובחזרה? מה ההבדל בין "סע-דרך" ל"סע ליעד"? איזה דברים חשובים נוספים אני צריך לדעת בנוגע לתוכנה לצורך ניווט פשוט? איפה אני יכול למצוא הסבר מפורט בעברית לגבי שימוש בתוכנה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. אורח Si-Nom

תיראו עשיתי DATA CD ושמתי בפנים 5 אלבומים,כשאני מנסה להוריד את השירים למחשב ב CDEX זה עושה ככה: [האם אני יכול פשוט לעשות COPY ו PASTE בלי לפגוע באיכות?] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  10. יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP את הדגם אני לא יודע אולי זה אחד מאלה 5302H P/N 5183-9960 s/n B N00308153 REV: 2.7 B

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by eli33,

אני לא בטוח זה הפורום הנכון, אבל בכל מקרה אני צריך לדעת איך אני צורב קבצי TAR או מריץ אותם כאימייג' במחשב?? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה??

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by מכבי חיפה,

אני מכניס דיסק לצורב וסם את ואז נכנס ל נירו DATA DISC ואז הבא ואז אני סם שני קבצי POWERPOINT .. עושה ניקסת -> BURN אחרי זה הדיסק יוצא לבד , והנירו כותבת ..PLEASE INSERT THE MEDIUM TO WRITE TO ?? מה הבעיה ?? מישהו ?????

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by UltraManII,

שלום אני נחשב חדש בפורומים של HWZONE. איך החתימה שלי בתור חתימה ראשונה?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. היי חברה, אני מחפש תוכנה קלילה וכמה שיותר מפורטת (כמה שיותר אפשרויות עיצוב) לעיצוב שיער, ואני זקוק להמלצות. תודה!

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. Started by idani1983,

בזמן האחרון אני נתקל בבעיה לגלוש ל GOOGLE , אני פשוט לא מצליח לקבל תוצאות או שזה לוקח שעות . סרקתי ווירסים וספיי ואין כלום ! מה לעשות זה משגע אותי

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. Started by zehava482,

יש לי ווינדוס איקס פי, ואני מחפשת את התוכנת שנקראת System Monitor. ולא מוצאת אותה. איפה היא ממוקמת? זו תוכנה שמראה כמה זיכרון יש במחשב

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by UltraManII,

היום קניתי סרט DVD וניסיתי להפעיל אותו על המחשב,אבל משום מה זה כותב לי את ההודעה הבאה: (עליי לציין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל DVD על המחשב ויש לי צורב NEC ND-3550 ויש לי מקודד)

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  18. Started by dror_gh,

ב IE יש לי בעיה תחת Tools אמור להיות לחצן שנקרא manage add-ons ולחלופין בחלק מהדפדפנים הלחצן הזה נמצא ב tools > internet options > programs אבל אצלי הלחצן הזה לא קיים. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כדי להיכנס בכל מקרה לאופציה הזו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by rafram,

אהלן, אני תמיד מסתבך עם כל הגדרות הכתובות באאוטלוקס השונים. עברתי לאחרונה מחשב והעברתי את כל קובץ האאוטלוק (pst) למחשב החדש. במחשב הקודם היו גם את הכתובות ובתוכן 4 קבוצות של כתובות. באורח פלא ארבע הקבוצות עברו גם למחשב החדש, באורח פחות מופלא, אחת הקבוצות עברה כשהיא ריקה לחלוטין. המחשב הישן עוד פועל ואני רואה שם את מאות הכתובות שבקבוצה הספציפית הזו. איך אני יכול להעביר קבוצה של כתובות למחשב אחר? האם אני יכול ליצור עוד פעם את הקבוצה הזאת ספציפית או שזה אבוד ואצטרך להכניס את 500 הכתובות אחת אחת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. היי חברה, אני מגדל שיער ארוך (כבר בחודש ה-5...), ואני זקוק להמלצות לתוכנה לעיצוב שיער - כמה שיותר קלילה אבל מפורטת עם המון אפשרויות (ושיהיה אפשר לקצר ולהאריך בקלות). תודה (הת'רד הזה מועבר לכאן כי הוא לא היה צריך להיות בתוכנה)!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי מישהו מכיר דרך להכניס סמן/תג בלתי נראה לעין בתמונה ?? לא כדי למנוע העתקות אלא יותר כדי להוכיח מקור למי שעשה את התמונה והכוננה היא לא לwatermark תודה

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  22. תסתכלו מה קרה לי בעקבות בשימוש בספק ג'נרי... ראו הוזהרתם.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by Br33z3R,

אני משתמש Kazaa Lite Resurrection הגרסה האחרונה, והקאזה לא מתחברת ככה שיהיה אפשר להוריד. יש לי קובץ שאמור לסדר את זה ,אבל האנטיוירוס מזהה אותו כטרויאני ומוחק אותו. יש למישהו מושג מה לעשות?? פעם זה היה מתחבר לא יודע מה קרה אחרי שפירמטתי. ד"א התוכנה מוגדרת בפיירוול אז אני לא מאמין שזו הבעיה. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by אוריפ,

היום החלטתי להחליף את הAVG בNOD32. מאז ההחלפה, הביטורנט לא מסכים לעלות, הוא קורס כל הזמן. מישהו מכיר את התופעה? ניתן לפותרה איך שהוא (חוץ מלהחזיר לAVG)?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by בזיק,

הסיפור הוא שיש מחשבים במקום ציבורי שהותקנו ללא הגנות. עכשיו הם מלאים בכל מיני רוגלות ושאר כולרות. אחראית המקום שאלה אם אני יכול לעשות משהו. כדי לטפל בזה צריך סיסמת administrator שאותה אין לה. אז איך אפשר לגלות את הסיסמא?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים