עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם ניתן לשנות את ברירת המחדל של קבצי טקסט כך שיהיו UTF-8 ולא ANSI? במידה ולא, האם יש למישהו פתרון חכם להמרת הפורמט של עשרות רבות של קבצי טקסט בצורה מהירה? (התוכן שלהם בעברית, הפורמט של הקובץ הוא ANSI אבל צריך להיות UTF-8) אחרת אאלץ לעבור קובץ אחד קובץ, לפתוח אותו, לשנות את הפורמט ולשמור, מייגע. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by noam142,

שלום, אני מחפש תוכנה/דרך לביצוע image של ממחשב עם מערכת הפעלה xp ותוכנות נלוות למחשבים בעלי חומרה שונה.. אני יודע שתוכנת acronis יודעת לבצע תהליך זה, אך רישיון עבור התוכה עולה מאות דולרים ואני חייב לעבוד באופו חוקי. אשמח לקבל המלצות לתוכנות / דרכים נוספות לביצוע פעולה זו .. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שיכולה להקליט בוידיאו את המתרחש במחשב (כמו שיש קטעים ביוטיוב שמתעדים פעולות במחשב).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by razabc,

שלום, לא מזמן התחלתי להשתמש ב- VMWare Workstation 8 ע"מ להפעיל יישומים (תוכנות בעיקר וגם משחקים) על Windows XP. ההוסט שלי הוא Windows 7 Home Premium 64 bit, והתקנתי בתוכו, בעזרת התוכנה, Windows XP Pro שבא מעודכן ל- SP3. הבעיה היא שמשום מה הגסט (Guest) צורך המון זיכרון, ועובד לאט (אולי בגלל שצורך המון זיכרון). הקצתי לגסט 512 מ"ב RAM. אפילו בפעולה פשוטה יחסית, כמו התקנת עדכונים של Windows Update רמת צריכת הזיכרון נעה בין 70-100%. התקנתי את VMWare Tools, וזה לא פותר את הבעיה. לא נראה לי שהמחשב שלי חלש כדי להפעיל את שתי המערכות ביחד. המפרט (נייד): Toshiba Satellite A500-1DN Intel Core2Duo T6600 4GB RAM DDR2 HD 320 GB, 5400 RPM nVidia GeForce G230M אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  5. יצרתי בפיקסה סרט אבל הוא מייצר קובץ WMV עם הגנת זכויות יוצרים (DRM). אני מעוניין להוריד את ההגנה כדי לקבל קובץ חופשי לשימוש. אשמח להמלצה על תוכנה או שיטה לעשות זאת - עדיף משהו מוכח ולא מחיפוש בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by dorariel,

לפני יומיים בדיוק הסטים עבד כמו גדול,עד שעשיתי ריסטרט למחשב ניסיתי להיכנס לסטים וזה רושם Connecting מתחבר לכמה שניות ואז רושם Steam has stopped working ואז יש לשונית של Close progrem .. מה אני עושה במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. שלום לכם, יש לי חלונות XP ואני לא יכול להסיר תוכנות מהמחשב שלי אני ניגש ללוח הבקרה ומשם להוספה והוסרה של תוכניות לוחץ על התוכנה שאני רוצה להסיר והסימן הסר לא מופיע אני מצרף 2 צילומי מסך אשמח לפתרון בנושא [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zabal12,

שלום ! למישהו יש פריצה ל-OFFICE 2010 . ?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. Started by תינוק22,

FIXED ביטלתי בלשונית ''דף'' את האפשרות תצוגת תאימות . שלום, בזמן שאני גולש ''ביוטיוב'' תגובות המשתמשים קופצות לצד שמאל וזה נראה כמו בלאגן שלם וזה בלתי ניתן לקריאה . אמ מערכת וינדוס היא: 7פרמיום +2מסכים אם זה קשור . להלן תמונה (: תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by sdrum177,

שבוע טוב לכולם. הורדתי קובץ סרט בפורמט MKV בגודל 5.5G בקירוב (סרט BLUERAY) אני מנסה להעתיק אותו לדיסק און קי שגודלו 8GB והוא כותב לי את ההודעה שמצורפת מה הקטע? לא הבנתי הרי יש לי עדיין 3GB חופשי אז למה? תודה מראש לכולם, בתקווה לתשובה מהירה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לאחרונה החלפתי את המצלמה הדיגיטלית הקודמת שלי קנון A1100 IS, במצלמת קנון SX150 IS. המצלמה של ה-A1100 IS, מצלמת סרטונים בפורמט AVI ברזולוציות 240P, 480P ו-(480P LP (LP = Long Play. המצלמה של ה-SX150 IS, מצלמת סרטונים בפורמט MOV ברזולוציות 480P ו-HD 720P. השאלה שלי היא: האם סרטון בן 0:30 ברזולוציה של 480P בפורמט MOV יהיה קטן יותר מאשר סרטון באותם אורך ורזולוציה בפורמט AVI עם LP?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by buyom22,

שלום רב אני עובד בחברה קטנה , נתקלתי בבעיה בOUTLOOK כאשר מיילים בצורה רנדומלית מתאריכים שונים ריקים מתוכן טענתי את הפרופיל אצלי במחשב אך עם אותה תופעה.(המחשב שלי ללא אנטי ווירוס) כאשר מעלים את התיבה דרך OUTLOOK WEB ACCESS ניתן לראות את המיילים שהיה חסר בהם התוכן. מישהו מכיר את הבעיה או שיכול להציע פתרון לנושא??? אודה לתשובה. המשך יום נעים.\

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by cheneilat,

אני מחפש תוכנה לPC בסיגנון של http://itunes.apple.com/us/app/color-splash-studio/id459413843?mt=12 או http://www.js8media.com/colordrain/ הבעיה שהכל לMAC. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bariko,

שלום רב, הזמנתי מחשב חדש, שאמור להגיע בשבוע הבא, בע"ה. בד"כ נהגתי להשתמש בתוכנות Acronis True Image Home ונורטון גוסט. אכרוניס לא תמיד אמינה, ונורטון לעומת זאת פועלת באיטיות ויוצרת גיבויים בנפח הרבה יותר גדול. כעת מתברר ש- Acronis True Image גרסת 2011 ,אינה זמינה יותר לרכישה דרך אתר היצרן. הם ממליצים רק על גרסת 2012, אלא ששמעתי שגרסה חדשה זו עמוסה בבאגים. מה דעתכם? על איזה תוכנת גיבוי כדאי ללכת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. אני צריך תוכנה שאוכל להוריד שירים בלי שזה ימצא לי כל מיני חרטות ודברים לא קשורים, תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Second Edition,

בוקר טוב , כשאני מנסה להתקין את התוכנה הנ"ל , מופיעה מולי אזהרה , שאומרת שהשם משתמש שלי ו/או הסיסמא שגויים . ניסיתי מספר פעמים וזה לא נפתר , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים .

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  17. פעם בכמה ימים פתאום כשאני עובד על INTERNET EXPLORER או MOZILA FIRFOX נפתך לי חלון בשם WINSOWS SECURE KIT 2012 והוא טוען שיש איזה טעות במערכת מצורפת תמונת מסך מס1 לחצתי על אישור וזה מעלה איזה סריקה מצורפת תמונה מס 2 ומיד מופיע קובץ EXE להורדה כמובן שלא הורדתי אותו הכל תקין אצלי בהגנות של המערכת הכל מעודכן מה זה ? יש דרך למנוע מדברים כאלה לקפוץ? תודה לכל העוזרים ושבוע טוב ! לפני איזה שתי דקות הופיע לי המסך הזה פעם ראשונה זה נראה כמו האקאר תמונה מסך 3 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nat64x,

v9.01 יש איזה 200 דפים פתוחים אבל עדיין... זה כבר מוגזם. גם לכם זה קורה? http://s13.postimage.org/ahdp0hlmd/image.jpg http://s13.postimage.org/69ni5h9kl/image.jpg

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. מכירים תוכנה לשיחזור קבצים שעובדת כמו שצריך ובחינם? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  20. האם התוכנה Softmaker Office 2012 Multilingual תומכת מלא גם בעברית והאם היא שווה ניסוי לפחות?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by .Joseph M,

היי, הבעיה החלה לפני שבוע. יש לי מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit.אייפוד Touch+אייפון 4S. ניסיתי לפתוח (להפעיל) את הiTunes לשם שמיעת מוסיקה,עריכת רשימות השמעה,סינכרון עם האייפוד+האייפון,כפי שאני נוהג לעשות מידי פעם כשצריך,והiTunes פשוט לא נפתח. עשיתי הכל:הסרתי את התוכנה והתקנתי אותה מחדש - לא עזר,אף פירמטתי את המחשב וגם זה לא עזר,התחלתי לבנות רשימות השמעה מחדש (מאפס) - גם זה לא עזר. התקנתי חלונות בגירסאת ה32-Bit - לא עזר. נראה לי כי ברגע,שאני מוריד אפליקציות מהiTunes Store - לאחר מכן הiTunes פשוט לא נפתח,אלא לאחר הפעלה מחדש של המחשב,וגם אז רק לפעם אחת (חד-פעמי).האייפון,שבו ישנם כ-20 אפליקציות לא מסתנכרן כמו שצריך עם הiTunes ולא מוסיף את האפליקציות שבו לרשימות ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש תוכנה לחסימת חלונות קופצים בכרום. הextensions שניסיתי חסמו גם פתיחת טאב או חלון חדש, זה על הפרצוף. מישהו מכיר extension שאפשר להגדיר בו אילו URL מטרה אסורים לפתיחה ? (כלומר לא להגדיר לחסום את זאפ / ynet וכו', אלא את אתר הפרסום סטייל pigment-adv.co.il וכו'.) (וכן, אפשר לערוך את ה hosts אבל זה לא מונע את פתיחת החלון.)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by וזאנה,

שלום אני מחפש תוכנה כאשר אני מסיים לצלם ב מצלמת WEB שלי אני יוכל להריץ את הסרט שצילמתי אחורה בדיוק כמו שאני מפעיל ברגיל זאת אומרת שהסרט ינגן פשוט אחורה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by adirbooking,

אהלן חברים, פעם הייתה לי התקלה אך היא נפתרה למעט זמן וחזרה שוב. מערכת ההפעלה במחשב היא XP [התקלה הייתה גם בווינדוס 7]. המקורות - יוזנט וטורנטים. כאשר אני מוריד תכנים בודק אותם עם התוכנה PAR2, רואה שהכל תקין, אין בלוקים ולא חסרים קבצים או שחלקם פגומים אני מנסה לחלץ אותם וה-Winrar כותב לי שגיאה כזו "the archive is either in unknown format or damaged" ולא נותן לי לחלץ את הקבצים. העברתי באמצעות DOK את הקבצים למחשב אחר והפלא ופלא - הם נפתחו. משמע - הקבצים תקינים. ניסיתי להתקין 5-6 סוגי גרסאות של Winrar חלקם פרוצים, חלקם לא. אף אחד לא עזר. אשמח לקבל את עצתכם המלומדת בסיוע לפתרון הבעיה תודה, אדיר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי חבר'ה בוקר טוב, שאלה לי אליכם: האם יש תוכנה/אפליקצייה לסלולר, למחשב הפרטי אשר תומכת בוידאו וקול ותומכת בהגדרות הבאות: 1. שירשור שיחות - הפיכת איש קשר למוקד , זאת אומרת, במידה ואותו אישר קשר שוגדר כחברה לא עונה האם אפשר לשרשר זאת למוקדן הבא. האם חינמי או בתשלום? הכל טוב גם לכאן וגם לכאן. 2. האם אפשר ליצור הרשאות (מנהל ראשי, מוקדנים)? 3. האם זה תלוי ברישיון, בתוכנות מסוימות (איזה תוכנות)? אני חקרתי באינטרנט אבל לא מוצא תשובות מספיק מדויקות, אשמח לקבל עזרתכם לשאלותיי. תודה!

דיונים חדשים בפורומים