תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בכמה אתרים Driverים לזה אבל לא מצאתי לwindows xp משהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני צריך מקודדים טובים תביאו לי קישור ל xvid או משהו כזה זה מקודד לא?! בקיצור אני צריך מקודדים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שולם לכולם, אתמול 7/1/06 התקנתי את התוכנה 3DMARK05 ובמקרה גם ראיתי שיש דיון על התוכנה הזו באחד מהפורומים. לפי מה שהבנתי תוכנה זו בוחנת את המעבד וכרטיס המסך ומציע שיפורים ודרייברים להורדה שמומלצים לשיפור איכות הגרפיקה וכו'.... אני צריך שתסבירו לי כיצד להשתמש בתוכנה ולמה היא טובה..? עוד שאלה: בשימוש עם התוכנה הנ"ל אני אוכל לשפר את איכות הגרפיקה ולשחק בצורה חלקה וטובה יותר במשחקים נגיד כמו: פיפא 06 וכאלה...? תודה לעונים מראש וערב טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
ב outlook express הייתי פשוט מסמן את כולם וגורר, Thunderbird לא נותן לי לגרור, הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לסמן כל אימייל בנפרד ולעשות save as, הבעיה שיש לי הרבה אימיילים, אני לא יתחיל לעשות save as לכל אחד, עזרה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הוינדוס מדיה פלייר לא עובד לי לא יודע למה זה רושם שיש שגיאה פנימית בישום........ שאלתי פה כמה פעמים איךמסדרים ו לא ענו לי והיתיאשתי........ מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה אחרת שאני יוכל להישתמש איתה במקום הוינדוס מדיה פלייר...?(שהיא גם תוכל להראות לי דברים באינטרנט כי תוכנות כמו וינאפוכל אלה לא מראה באינטרנט)..........
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה ב-norton ghost גירסאות 9 ו 10 שתיהם לא מזהים לי את הכוננים בתור צורבים וכך אני לא יכול לגבות ישר לDVD ,התוכנה מזהה את הכוננים בתור כונני read only תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מקפיץ למי יש מושג איפה אני יכול להוריד את החבילת שפה הזה לנירו? חיפשתי ולא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://pack.google.com/ מכיל גם את הגרסאות הכי חדשות של כל התוכנות של GOOGLE שזה בין היתר, EARTH, PICASA, DESKTOP וגם דברים יפים כמו TRILLIAN, FIREFOX, ADOBE7 וגם חצי שנה חינם של NORTON ANTIVIRUS 2005 (היו חייבים להרוס?)
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול הנ"ל פחות או יותר שבוע. ואני מרוצה ממנו בטירוף... לא מטריד, לא גוזל משאבי מערכת, נוח לשימוש... למי שיש בעיות בסייגייט אני ממליץ מאוד לעבור לפיירוול הזה... אחלה פיירוול.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי נוד32 אבל גירסא יחסית ישנה שלו, השאלה שלי אם כדאי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה או שזה לא משנה בגלל שמילא הוא מתעדכן מהאינטרנט על כל הוירוסים החדשים?
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי בנות! לעניין! הנה 2 הבעיות שלי [ויש לציין שהמחשב טרי לאחר פרמוט!]: 1.תוך עבודה רגילה בשולחן העבודה ....אני עובד עם מספר ספריות...ופותח לעיתים מספר של חלונות אקספלורר. פתאום, אחרי זמן מה, אני שם לב שצריכת המשאבים עולה בצורה משמעותית. אני עושה CTRL+ALT+DEL ומסתכל על ה TASK MANAGER.... בדרך כלל אני רואה תהליך אחד שתופס פתאום אחוזי CPU גבוהים....ואולי גם זכרון רב... אני לי יודע איזה חלון זה ...אז אני סוגר את כולם.אפילו אם אדע מי זה-זה יישאר עד שאני אסגור את כולם כנראה. מה נסגר? למה זה קורה? סתם שתדעו...אני מעלה ת'מחשב אחרי RESTART עם 40 תהליכים עובדים כבר [זה לא הרבה??] ... ועם 200MB זכרון תפוס. 2.ממש מוזר. אני משחק משחקים מסויימים [שהם כמובן ב FULL SCREEN]....ואז רנדומל…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לימחוק תתוכנה הזאת העם היא תמשיך לעבוד בסתר..? לחצתי בטעות על כפתור שמגן על האינטרנט שלי וזה מעיט לי נורא מישחק רשת עם אני ימחוק תתוכנה זה יעזור?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
האימיול שלי הפסיק לחפש מה עושים??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
רוב הסרטים דווקא בסדר, אבל מידי פעם אני נופל על קבצים עם סאונד חלש, שאני צריך להגביר עד המקסימום בוינדוס בתוכנה וגם ברמקולים, וגם זה לא תמיד מספיק בשביל לשמוע בכיף... השאלה אם יש תוכנה שמתקנת את זה... הבנתי לפני כמה ימים שאולי יש חלק ב ffdshow שמתקן את זה, אבל בתוכנה לא מצאתי שום פתרון לבעיה (לא מצאתי בכלל לשונית בשם אודיו\סאונד), תיקון: עם המקודד שמותקן לי (klite) הותקן לי אוטומטית גם: ffdshow build 2005-12-22 ffdshow VFW interface נדמה לי שזאת הגירסא האחרונה... תודה (:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו נגע לי בהגדרות ומאז יש לי בעיה נראה לי עם כלי הבחירה משהו שם לא טוב.. כשאני מנסה בכלי הגרדינט הוא לא צובע לי את האזור התחום מסיבה מוזרה דלא ידועה לי היא עושה משהו כזה לא ברור כמו מברשת ספריי דהוייה כנ"ל שאני משתמש לגדור עם הכלי הזה הוא גוזר באפקט של כאילו גזירה דהויה כאילו בקצבות הורידו את האופטיקלי.. הנה הדוגמה לשתי הבעיות.. תודה למי שעוזר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ופשוט, מתאים למשתמש שבחיים לא הצליח להפעיל אימיולים אחרים. תודה עריכה: ומשהו שיתאים לעבודה מאחורי ראוטר
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם וסוף שבוע טוב. שאלה קצרה אני לא מצליח לשלב תרגום ב T.V. כשאני רואה סרט, כלומר התרגום מופיע על מסך המחשב אך אינו מופיע בטלויזיה. הבעיה כאמור היא שאני נמצא במצב של Overlay control->full screen device->secondary display. האם יש דרך לפתור בעיה זאת ? תודה מראש. אריק.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לבקשתכם שהתחלתי ללמוד מקס החלטתי למדל את החדר שלי ואז זה היה פרוייקט רציני (היום אני עושה את זה בחצי זמן חחח) הקיצר הגעתי לאן שהגעתי והחלטתי להפסיק אותו ולא מזמן חזרתי להמשיך אותו טוב אז בתור התחלה אני יעלה ממש תמונות מההתחלה מחר אני יעלה תמונות מהנקודה שהפסקתי בה ואח"כ בסוף שבוע אני יעלה תמונות של איפה שאני עכשיו תהנו!! תגובות כמו תמיד יתקבלו בברכה תמונה ראשונה השולחן שלי... תמונה שניה...תמונה שניה רציתי למדל את המחשב שלי אבל אז זה היה ניראה לי קצת קשה אז החלטתי למדל I-MAC שעד היום עבר כמובן שינויים (כמו כן גם השולחן) אבל זה היה הבסיס שלו...(התמונה במסך היא עבודה שלי בפוטושופ) ו........זהו בנתיים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:o אם בקרת : מאוררים,טמפרטורה,לוח אם .... של GB :xyxthumbs: ויש לכולם ד"ש מshtrodel? קישור: http://www.giga-byte.com/VGA/Support/FAQ/FAQ_40.htm :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לתוכנה שבעזרתה אני אוכל לקחת קובץ MP3 ולחתוך ממנו לדוגמא את ההתחלה, או לקחת קובץ ולחתוך ממנו את הכל חוץ מאת הפזמון. תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן! יש לי לוח של גיגה בייט ומאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס הקול המובנה בתוכו. הכרטיס הוא VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI עפי AIDA32 וכל ההתקנות שביצעתי כאשר וינדוס מצא את הדרייבר הוא תמיד הראה שגיאה וסימן קריאה על ההתקן. ניסיתי לסרוק את גוגל והתקנתי הרבה סוגי דרייברים שמצאתי אך אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. היה דרייבר יחידי של VINY שבו הצלחתי לשמוע מוזיקה אך אחרי זמן מה הוא נתקע וישנה שגיאה שמראה על בעיה בדרייבר. מקווה שבעזרתכם אצליח למצוא את הדרייבר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האמת אני קיבלתי מחבר את הקוד לתוכנה אבל התוכנה כבר קבעה לי במחשב שהזמן שהוקצב לי נגמר ושאי אפשר להכניס קוד. אני צריך לעשות משהו שימחוק כל זכר לתוכנה הזו במחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתבצע גיבוי של DOK (כלומר Disk On Key) או יותר טוב סינכרון עם ה-DOK (ממחשב לDOK או להפך לפי הצורך) אשמח להמלצות (רק חשוב לי שתהיה תוכנה אמינה לכן גם אני נמנע מחיפוש ברשת ללא התייעצות) אם כבר העליתי את נושא אשמח לשמוע על תוכנות שימושיות האחרות מומלצות בהקשר זה. (למשל אם יש תוכנה שאפשר עבודה עם דוא"ל על גבי ה-DOK אולי אפילו תוך שימוש בקובץ PST כבסיס) תודה לממליצים, טל
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-