תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
טוב חברים לפני כמה ימים הספק שלי הלך לעולמו ועברתי להשתמש במחשב הנייד של IBM שיש לי בבית אני צריך לעשות כל מיני שיעורים בג'אווה וכו וכל מיני אתרים שאני צריך להכנס לא עובדים וגם אתרים רגילים לא יודע התקנתי ג'אווה ולא בא לי לעבוד...אני יעלה תמונות שימו לב שאני לוחץ על קבצים נוספים בשביל להעלות תמונות נוספות זה לא מגיב יש לי את JRE 1.56 אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קודם כל, עשיתי חיפוש, לא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אין לי LOW-ID. כל אימיול שאני רק מוריד וכל קובץ שאני רק מוריד, בקושי יורד משהו, אני לא יודע מה לעשות. לפני כמה ימים משהו כזה, הוא הציג לי בעיות על פורטים.. לא יודע כבר.. מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי תוכנה במחשב שחוסמת לי אתרים קוראים לה PURESIGHT עכשיו אבא שלי שכח את הסימא ואני צריך להיכנס לכמה אתרים שהתוכנה חוסמת לי מי שהו יכול לעזור לי איך לעקוף אותה?? אני ניסיתי להוריד את ההפעלה שלה עם תחילת המחשב אבל זה לא עובד.. מי שהו יכול לעזור לי?? בבקשה.. ???
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בעיקבות בעייה עם הקודקים שיש לי, שגורמים לתקיעה של האקספלורר ברגע שאני מסמן קובץ ווידאו, אני מבקש את עזרתכם במציאת קודקים שיכולים לפתור לי את הבעייה. כל מה שאתם מכירים וממליצים עליו. רצוי עם קישורים. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישה ויודע איך עושים זום אין לתוך תמונה תוך כדי הסרט (כאילו שהסרט הוא התקרבות לתמונה). עושים את זה הרבה בסרטים דוקומנטריים. אני משתמש בפרימייר פרו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
זה מה שזה כותב אני ישמח עם תעזרו http://img299.imageshack.us/img299/9066/15mj.jpg תודה מראש יונתן
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה? ניסיתי את המשתנה temp וגם את הפרופיל. כנראה הבעיה לא מהם.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך מונעים, לפעמים זה לוקח כמה דקות אם אני פותח את הסרט לאותה ספרייה שהוא היה מקווץ בה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי סרט במחשב שאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי דוח שגיעות ומפיל לי את האקספלולר יש למישהו מוסג למה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
היי יש לי רוגלות במחשב ניסתי למחוק אותם עם ADAWERE והם לא נמחקים הנה תמונה: כל פעם שאני מריץ את ADAWERE הוא מוצא לי את אותם קבצים ולא מוחק אותם ניסיתי לעדכן את התוכנה ניסיתי להשתמש ב-SPYBOT ניסיתי את hijackthis אפילו ניסיתי למחוק את הקובץ ידני ב- SAFE MODE וכלום לא עוזר בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב הם עוד הפעם חוזרים. והנה הלוג שלי ב-hijackthis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 08:52:17, on 15/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDO…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כלומר, אם עשיתי גרף עמודות והעברתי את הנתונים לשקפית פאוור פוינט. כעת, כאשר אצגי את המצגתאני רוצה שבמקום שכל השקופית תעלה במכה אחת, כל עמודה "תטפס" לאט לאט עד שתיעצר לפי הנתונים.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פורום אומנות, אבל מכיוון שאיור ממוחשב נעשה בתוכנה גרפית, וציירתי את זה ב PS.. פורטרט עצמי.. לא מזמן עשיתי כבר קרחת =] אבל... נו
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם הגירסה החינמית של AVG כוללת פיירוול? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני רואה שכל פעם המסנג'ר מתנתק בזמנים רנדומלים בלי סיבה של ממש. לעוד מישהו זה קיים? יכול להיות בעיה ב- MSN? גרסה 7.5 כמובן
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מתכוון שיש להם אפשרות של real time protection ואני רציך בעיקרון לmalware כי כבר פעם רביעית שאני מפרט בגלל איזה וירוס או malware (וירוס לא נראה לי כי אני משתמש בNOD32 עם הגדרות מתקדמות) אבל אני לא לוקח שוב סיכון.... בכל מקרה אני כרגע משתמש ב Firewall - Zonealarm בכוונה כי נמאס לי מSYGATE ואין משהו יותר טוב מZA בנתיים.... Antivirus - NOD32 + extra settings malware\spyware - spy sweeper, microsoft antispyware,Spyware Doctor + the build in ZA בנוסף אני גם צריך תוכנות לREGISTERY ואני משתמש בRegistry Mechanic האם יש לכם עוד המלצות... או כל דבר אחר ...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לבצע טישטוש פנים בתמונה דרך פוטושופ. אני מתכוון למשהו כמו שרואים בטלוויזיה ולא סתם למחיקת פנים.
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לקחת תמונה ולמשוך את החלק העליון שלה כלפי פנימה, כלומה שמתמונה ישרה היא תהפוך נגיד לתמונה שאני אוכל להלביש אותה על שולחן למשל וככה זה יראה שהיא שוכבת עליו אני מקווה שהבנתם את הרעיון תודה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריוורים אבל אני לא יודע איך רואים טלויזיה....עזרה אשמח לקבל עזרה ממי שיש לו כבר AIW והצליח תודה נועם
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתציג לי שעון חצוני שלא ישאב לי את המערכת!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:28:50, on 14/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\TuneUp Utilities 2006\WinStylerThemeSvc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec S…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הסמן של העכבר ב WinXP. לאחר זמן כלשהו של עבודה, פתאום קורה שהסמן של העכבר נתקע. כלומר, אני רואה את הסמן של עכבר באיזה מקום במסך וכשאני זז עם העכבר, הסמן לא זז, אבל אני שם לב לתגובות. כאילו הוא עובד, ופשוט רק המשולש הלבן נשאר תקוע. אחרי שאני מאחתל את המחשב זה מסתדר, אבל זה כבר קרה לי כמה פעמים וזה מתחיל לעצבן. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מוציא מדיסק של motherboard את הדרייבר sata הנחוץ שצריך בהתקנת ווינדוס?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ב 3DSM רציתי לדעת מה אתם אומרים עליה ישבתי על זה הרבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-