תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה שקליטה באיכות טובה אתה מה שהולך אצלי במסך!!!! זה דיי דחוף!!!! תודה לעוזרים!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני בטוח שקיימת תוכנה כזאתי. התוכנה מקליטה סרט ממשחק נגיד אני רוצה לבנות סרטון של איך שאני משחק או משו כזה אז אני רוצה להקליט חלקים מהמשחק ואז לחבר אותם יחד. אם אין תוכנה כזאתי אז בטוח יש אחת שעושה סקרין שוטים ואז אני יכול ליצור מהם סרט. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
זה אומר סרט שאני רואה אותו בזה הרגע אז באותו רגע אני גם מקליט אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה שתקליט פעולה מסויימת במחשב ותבצע אותה כל פרק זמן מסויים יש לי איזה תוכנה שכל כמה דקות צריך לשנות משהו בהגדרות המשהו הזה שצריך לשנות זה משהו קבוע סקריפט לא יעזור כי צריך ממש להזיז את העכבר בשביל לעבוד עם התוכנה. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשו תאת זה? תוכנה או דרך?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תוכנה שמקליטה אבל ל פורמט MP2 מכניסות כרטיס הקול תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מכירים תתוכנות האלה עם השבוע ניסיון שמאפשרות להתקשר לכל העולם? אז מצאתי אחת חדשה, חשבתי לנצל אותה ולמתוח כמה חברים.. הייתי רוצה להקליט את השיחות האלה, יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? ד"א גם תוכנות לעיווט קול יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! עומדת בפני עבודה מאד מתישה, שכוללת בין היתר לשנות מאפיניים של המון קיבצי תמונות\וידאו\סאונד. חוץ מזה יש עוד דברים מאד פשוטים שצריך לעשות, אבל לעשות הרבה מהם. הרבה פעמים. זה משהו מאד רוטיני, ואני מחפש תוכנה שאם אני אגיד לה על מה ללחוץ במיקלדת \ בעכבר היא תדעה לעשות את זה ולחזור על זה. זה יוכל לחסוך לי המון זמן של עבודת כפיים. אני יודע שיש המון אוטוקליקרים אם מחפשים בגוגל, ואני יכול להשתמש בהם לזה, אבל אני מחפש משהו טיפה יותר מיקצועי ורציני. בכל בעיה או הסתפקות שיש לי שקשורה לטכנולוגיה אני תמיד מגיע לפורום הנהדר הזה בשביל לברר, אבל הפעם אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא אני אשמח אם תפנו אותי לפורום אחר (אפילו משהו באנגלית). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. ראיתי בהגדמה של הWINDOWS ויסטה שיש להם תוכנה מובנת שכאשר אומרים משהוא היא רושמת את זה במסמך TEXT וכדומה אם מישהו ראה את ההגדמה הוא בוודא יודע על מה אני מדבר שהוא אומר במקרופון "I'M WRITING ON ENGLISH" אז באותו רגע זה נרשם במסמך טקסט בכול אופן נודע לי שהתוכנה הזאת קיימת כבר ללינוקס מספר שנים ורציתי לשאול א: האם היא כבר קיימת ל WIN XP או תוכנה דומה שאני פשוט אומר משהו והיא רושמת במחשב זה מאוד מאוד שימושי לי.. ב: אני משתמש ב מנדרייק 10.2 מישהו יודע אם התוכנה הזאת קיימת לאותו מערכת הפעלה כי ידוע לי שהיא קיימת ללינוקס השאלה לאיזה מערכת הפעלה ספציפית.. תודה מראש רועי.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
גם עברית יהיה מצויין הכוונה לכמו מה שיש בטקסט טו ספיצ בבילון רק למסמכים שלמים.. מספיק שם תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקריא לי טקסטים בעברית, עדיף חינמית או בעלת תקופת ניסיון. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתקריא לי מילים באנגלית, למשל אם אני רושם לה מילה כמו HELLO או GOOD EVENING שתקריא לי את זה.. אם יש כזאת שמקריאה קטעים זה יותר שימושי אני מקבל הרבה מילים ארוכים באנגלית לאחרונה ואין לי כוח לקרוא את הכול.. מישהו מכיר תוכנה כזאת או תוכנה שעושה משהו דומה שעדיין יכול לעזור לי בנושא הזה? תודה מראש. רועי.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
נכון יש את הבדיקות ב 3d mark, ורואים את הגרפיקות התלת מימדיות המקסימות האלה? איפה יש עוד כאלה סרטים/ תוכנה עם כלאה קטעים שונים (גם למשקפיים התלת מימדיות האלה שקונים בשקל)
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום היתה לי פעם תוכנה שקראו לה speed up my pc שהיתה דווקא אחלה תוכנה בניגוד לשם שלה (שם של ערוץ הקניות) בין שאר הדברים שהיא עשתה היה מוניטור של אחוז ניצול המעבד ועוד כמה דברים שהיה ממוקם לייד השעון בסרגל הכלים... זה היה מאוד שימושי כדי לדעת ישר מתי יש איזה תוכנה שמתחילה להשתגע ולזלול משאבים יותר מידי או שתוקעת את המחשב אם אתם מכירים עוד תוכנות כאלה ? אנא שתפו...
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה קטנה שמראה את הIP של המחשב שימו לב לא את ה איי פי של הראוטר אלה את ה IP של האינטרנט כל התוכנות שמצאתי שהם חופשיות מראות את הIP של הראוטר שלי שמתחיל ב 172. מוכר לי האתר שנקרא what is my ip ושיש אפשרות כזאת במסנג'ר פלוס אבל אני מחפש תוכנה באמת קטנה שמראה את הIP בצורה מיידית ונוחה לתפעול
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמראה את היקום בערך בסגנון של WORLD WIDE שמראה את הכוכבים וכו' משהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
קניתי מחשב (הגיע אתמול ). עכשיו הורדתי את SPEEDFAN אבל משום מה באיזה שלב שהוא בודק נתונים זה נתקע בבקשה ותודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שמראה את המהירות של האינטרנט בצורת גרף ולמטה רשומה המהירות של העלאה וההורדה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שכחתי סיסמא שלא השתמשתי הרבה זמן ואני מחפש תוכנה אפילו עדיף ללא התקנה שתחשוף מה שמסתתר אחרי הכוכביות. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שפותחת אתרים לא לפי הצורה שלהם אלא לפי התוכן כמו ftp אבל לאתרים רגילים. לדוגמה אם נגיד אני מכניס את האתר של וואלה אני רואה ספרייה ראשית את וואלה את כל הקבצים שיש שם ורואה ספריות משניות ואז נגיד אני לוחץ על ספריית עסקים אז אני רואה את כל הקבצים ששם ואת התתי ספריות של זה... זה נראה כמו ftp אבל של אתר רגיל יש כזה?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תוכנה שמתאימה שלמעבד שלי.. אני מחפש תוכנה שמראה את טמפרטורת המחשב: המעבד הכרטיס מסך וכו'. המעבד זה מה שחשוב. תודה רבה מראש לכל המוצא.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה, שתראה לי בדיוק איזה מחשב יש לי... שלא תראה רק AMD ATHLON 4400+ אלא את כל ה 64bit, x2 (2200X2), ואת כל שמות החברות כמו למשל Leadtek לכ. מסך ונגיד OCZ לזכרון... ושתכלול את כל המספרים / נתונים / וכיוצ"ב, את שם הדגם, חברה, קיצור הכל... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמראה ב Tray את הטמפרטורה של המעבד ואם יש אז גם של ההארד דיסק וגם של הלוח אם. עדיף שהתוכנה תיהיה פשוטה וקלה ולא תעמיס. תודה רבה אלון
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-