תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה התוכנה הכי מקצועית להפיכת DVD ל-DIVX\XVID?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
במידה ואני אתקין מערכת הפעלה על VMWare. נניח WIN7. ואני פותח וירוס כל המחשב שלי ידבק או אך ורק הכונן "הוירטואלי"? תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי לפני כמה חודשים דפדפן FF3. לאחרונה אני שם לב בtask manager שהוא זולל לי בסביבות ה-120,000K זכרון. שזה המון. גם מרגישים שהדפדפן לא פועל בצוקה חלקה. ודווקא האקספולרר זולל הרבה הרבה פחות (בסביבות ה-40,000K). זה לא אמור להיות ההיפך? איך אני מסדר את זה? ד"א המעבד הוא 2.67GHZ עם 512MB זכרון. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
[זה ניסיון ראשון שלי לבצע סקר אז תסלחו לי על הפאדיחות] מהו לדעתכם האנטי וירוס הטוב ביותר?, במה אתם משתמשים? [poll] [opt] Symantec Norton AntiVirus [/opt] [opt] F-Secure [/opt] [opt] Aladin [/opt] [opt] McAfee [/opt] [opt] CA Innoculate [/opt] [opt] אחר [/opt] [/poll]
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
יש את התרגומים הולכים ככה: {1029}{1064} טקסט {1069}{1134} טקסט ואני צריך להמיר אותם לפורמט שנכתב ככה: 3 00:01:10,003 --> 00:01:13,336 טקסט 4 00:01:17,410 --> 00:01:18,604 טקסט תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי וידאו שאני רוצה לחבר לקובץ אחד, אבל הזמן בחלק מהם לא מסונכרן. לדוגמא כשמפעילים קובץ לא מסונכרן אז כשהוא מתחיל התוכנה (מדייה פלייר לדוגמא) מראה שהוא מתחיל מזמן 27:30 במקום 00:00 . כאילו שנוספו לקובץ 27:30 דקות. בגלל זה אי אפשר לפתוח את הקבצים הלא מסונכרנים בתוכנת עריכת וידאו ואי אפשר לערוך אותם... (מתקבלת הודעת שגיאה). למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. אני מנסה להפעיל קבצים מסוג .dml, קבצים אלו הם קבצי וידיאו ממצלמת אבטחה של חנות מסויימת, הבנתי שעם התוכנה DVR אפשר להפעיל אותם אז הורדתי תוכנה שנקראית Argus Surveillance DVR, אבל עדיין אני לא מבין איך להפעיל את הקבצים. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הבאה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem יש לי וודו 2, elsa victory 2 מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לגביי תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח? (ואל תמליצו לי על Scandisk!)
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקספלורר שאני לא יכול להיכנס לכתובת מסוימת אין לי שום הגבלה לכתובת הזאת ודיברתי עם בעל האתר ניסתי כמעט הכל ורק אצלי זה לא עובד כנראה שיש לי פרצות אבטחה בדקתי עם כמה תוכנות ובספייבוט גיליתי 5 אקספלויטים שהספייבוט אומר שהוא מתקן או מוחק אבל בסריקה חוזר הוא מגלה אותם שוב ועדיין האתר לא עולה איך אני יכול לסדר את זה?<?<
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ATI (שהתמזגו עם AMD) וניסיתי להוריד את הדרייבר החדש לכרטיס מסך שלי X800XT, http://ati.de/support/driver.html סימנתי הכל בריבועים ונכנסתי לדף שממנו ניתן להוריד את הדרייבר http://ati.de/support/drivers/xp/radeonx-xp.html כשלחצתי על הלינק Catalyst Software Suite להורדת הדרייבר 6.12 ששוקל 34.6 מ"ב קיבלתי את הדף הבא שמבשר על בעיה http://ati.amd.com/online/403/leech.asp לא היו לי בעיות בעבר להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל כנראה הם שינו משהו מאז שהם התחברו עם AMD, אין לי מושג מה הבעיה, אין לי DOWNLOAD MANAGER ואין לי פיירוול של נורטון או זון אלארם, אין לי מושג למה זה לא מוריד? יש למישהו הסבר ואולי לינק אחר שאוכל להוריד ממנו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להוריד EASY H10] אז עם למישהו יש לינק תודה אם למישהו יש גם מדריך כם תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
1. תוכנה שמחברת בין סרט DVIX לקובץ תרגום ( SUB.SRT וכו"ו ) כמו BSPLAYER רק שזאת לא מתאימה ל ויסטה 2.תוכנה שניתן לחבר את התירגום קבוע לסרט כמו תוכנה PocketDivXEncoder רק שזאת לא מתאימה ל ויסטה תודה
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן ב Tutorials מסויימים המקצוענים מוצאים שימוש ל Stamp Tool בהמון מקרים, אבל אני וה Stamp Tool לא יכולים להסתדר. אני מדבר בעיקר על הסרת קמטים על העור ע'י הכלי, ברוב המקרים הוא פשוט לא עושה את העבודה ואני משתמש ב Healing Brush בשביל זה. האם יש עוד איזשהם הגדרות ל Stamp Tool? כי כשהוא שימושי הוא איכותי הרבה יותר מה Healing Brush. אשמח לכל טיפ
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז כמו שרשום עד לא מזמן עבדתי עם הנורטון אני מחפש אנטי ווירוס וגם פיירוול ניסיתי את הקספרסקי הורדתי את הדמו אבל הוא חסם לי המון דברים ושיגע אותי עד שהסרתי (נתן לי סיבה לא לקנות למרות שיש לי חוקי של חבר שקיבל מתנה) הנוד 32 התקנתי לפני הנורטון (מאוכזב ממנו גם והמצחיק שהנורטון זיהה לי ווירוסים והנוד לא) אודה מאוד על העזרה
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון בפיירפוקס, באינטרנט אקספלורר ובגוגל כרום והבעיה היא רק בפייסבוק. הבעיה היא שכאשר אני פותח את הצ'אט אני רואה רק חלק מהאנשים שמחוברים והחלק השני מופיעים בו כל מיני התראות מיידיות שמראות מה קורה בפייסבוק מי הגיב למי כל שניה. אני גם לא רואה למי יש ימי הולדת. אני לא יודע למה זה קורה אבל לא ניסיתי להתקין מחדש את הדפדפנים. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
כשאני נכנס ל Windows Media Player ולוחץ על Help/Check for player Updates... אז הוא כותב לי שיש לי יש לי את הגירסאה האחרונה ואין עדכונים זמינים כעת (כמובן באנגלית) מישהו יודע למה? עריכה: מה קרה? אתם בברוגז איתי שאתם לא עונים?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני משתמש בnod32 והוא כל הזמן מוצא לי ווירוסים ב System Volume Information. פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ובכל זאת היום קיבלתי הודעה בסריקה: C:\System Volume Information\_restore{6DD7386E-8910-46C2-B08E-61484D6E432D}\RP23\A0002236.exe - Win32/Adware.WhenU.SaveNow application - מה זו בכלל התיקייה הזאת ואיך אני מנקה אותה סופית??
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
טוב ככה, הגדרתי הכל טוב ויפה וזה פשוט לא עובד אחרי 21 שניות (תמיד!) זה אומר לי: DCC Get of XXX from YYY incomplete (unable to connect) זה מוגדר טוב מאוד,אני יודע איך להגדיר (אני יודע שאמרתי כבר,אני חוזר שוב) וגם 5 דקות קודם,עם מירק 6.12 זה עבד בסדר גמור יש לי Zone Alarm אבל לא היו לו בעיות עם 6.12,אז למה עם 6.16??? אני יודע שזה נשמע קטנוני,אבל אני מעוניין ב6.16 כי יש שם גירסא טובה של איזה סקריפט אחד (אגב השגיאה לא קשורה לסקריפט,בדוק!) אז אני לא רוצה 6.12 או כל דבר אחר חוץ מ6.16 בקיצור... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היום החלטתי להחליף את הAVG בNOD32. מאז ההחלפה, הביטורנט לא מסכים לעלות, הוא קורס כל הזמן. מישהו מכיר את התופעה? ניתן לפותרה איך שהוא (חוץ מלהחזיר לAVG)?
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הרשמית של ביטורנט (mainline). עכשיו עברתי ל utorrent איך אני יכול לשתף את הקבצים שכבר הורדו קודם?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת על גירסה של OFFICE אתם ממליצים להשתמש למחשב עם WINDOWS XP PRO?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן חברים! רק ביומיים האחרונים החלטתי לנסות את הביטורנט [של AZUREUS לפי המלצה] ולהרפות טיפה מהאימיול. [אולי במיוחד כי אני לא מוצא שם כל דבר] התקנתי ת'תוכנה... ולאחר איזה 2-3 דקות תפעול שלה...קיבלתי הודעה אוטומטית שהפנתה אותי ללינק הבא: http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/LikelyFaultySocketSelector לא הבנתי בדיוק מה הקטע....והאם זה יכול לפגוע במהירות ההורדה שלי. SAFE MOD? WTF? הביטורנט שלי ב SAFE MOD? מישהו פה עוד קיבל את ההודעה הזו והתגבר עליה? שאלות בונוס :s05: : אומרים ב FAQ של אתר הביטורנט של אזורוס שדווקא לא לבחור בפורט הרגיל 6881 -אלא אחר! יענו זה BLACKLISTED...גם אתם שיניתם? או השארתם? מה זה אומר שתחת עמודת ה TRACKER -כתוב לי לא מקוון....ובקובץ אחר כת…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-