עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לפני כמה ימים,עוד במחשב הישן שהיה מחובר באותו כבל כמו החדש לאינטרנט,היה מותקן XP SP3 החלפתי למחשב חדש מתקדם יותר עם מערכת הפעלה וינדווס 7 עם 64 ביט. משום מה התוכנה יוטורנט מורידה לי נורא לאט בהשוואה למחשב הקודם(לא הגיוני כי הם היו מחוברים באותו הכבל). האם יש משמעות לדבר שאני מוריד את הקבצים לדיסק נשלף חיצוני ולא לדיסק הקשיח המצוי במחשב עצמו? סתם לשם השוואה,במחשב הקודם ירדו לי אותן ההורדות במהירות של כ 1178 ק"ב ממוצע להורדה אחת. ועכשיו אני ממש מגרד את ה 200 ק"ב באותה ההורדה.. האם יש למישהו הסבר לכך או תשובה לשאלתי ממקודם. אשמח לקבל עזרה. בברכת שבת שלום,רועי.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by iska,

היי, לפני כמה ימים עיצבתי משהוא בפוטושופ ורק היום גילית שכנראה שמרתי אותו בצורה לא טובה. כרגע הקובץ לא נפתח, הסיומת שלו היא .12 (קובץ 12) שאין לי מושג מה זה ואני לא מצליחה לפתוח אותו בשום צורה. מישהו יכול לעזור לי? זה קובץ ממש חשוב, עבדתי עליו שבוע!. תודה :-)

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by Kitt0s,

היי, טוב אז אני משתמש במנהל ההורדת FlashGet, ומשום מה הוא כל כמה זמן קורס (לא הצלחתי למצוא דפוס) והוא משאיר אחריו הרבה קבצי flashget-21E19020.rpt שבהן: הException בכולם זהה.. ניסיתי להסיר לחלוטין ולהתקין אך ללא הצלחה, למישהו זה אומר משהו (גוגל לא עזר..)

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by intermaster,

שלום לכם, יש לי תיקיה שנמצאת ישירות תחת כונן C ואני לא יכול להעביר אותה. האם אני יכול לצרף אותה ל DropBox? התיקיה משוייכת לתוכנה מסויימת ואי אפשר להגדיר אותה בשום מיקום אחר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמו שיש במחשבים ניידים, שכשמנמיכים, או מגבירים רואים לכמה שניות את הווליום על המסך. איפה אפשר למצוא תוכנה כזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Kingroei10,

בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה ימים,לגבי התוכנה שפתאום החלה לעבוד לאט באופן מסתורי. חשבתי לי,החלפתי את הוינדווס כי קניתי מחשב חדש,מאותו רגע התוכנה החלה לעבוד לאט. אולי זה משהו בהגדרות או בפורטים. מישהו יכול למצוא או לתת לי הסבר מפורט על התוכנה או לחלופין לינק לאתר שמציע מדריך מפורט ומתקדם על התוכנה. כמוכן אם יש אתרים מומלצים חוץ מ the pirate bay אשמח לסיוע,רועי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בהמשך לנושא שפתחתי בעבר(אבקש מהמנהלים לא לנעול את הנושא הנוכחי). אתן הסבר קצר תחילה ואז בקשתי. לפני כחודש הורדתי את התוכנה uTorrent בגרסא 3.1.3,באותה תקופה(של המחשב הישן),עבדתי עם וינדווס XP SP 3. התוכנה הורדה,ולא שיניתי שום הגדרה ושום דבר,הורדות רצו לי במהירות של כ 800-1200 ק"ב בשניה. לפני כשבוע קניתי מחשב חדש,שבו מותקנת מערכת הפעלה וינדווס 7 SP1 התקנתי את אותה התוכנה(מאותו אתר) באותה הגרסא(3.1.3) ולא שיניתי כמובן שום דבר בתקווה שימשיך להוריד לי כבעבר. משום מה התוכנה תקועה על 10 ק"ב בשניה ולעתים מגיעה ל-30 ק"ב בשניה. *לא יודע האם זה קשור לנושא אבל שמתי לב שגם האינטרנט עובד קצת לאט ולפעמים מראה לי שהוא מחובר אך אין גישה לרשת. בכל מקרה,עשיתי ריסט למודם בתקווה שזה יעזור. שמ…

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. יש לי בעיה בפיירפוקס שהוא מציג אתרים מסויימים באופן משובש (תמונות מצורפות) באתרים כמו YNET וויקיפדיה ואפילו כאן בפורום. יש לציין שלא נתקלתי בבעיה באתרים אחרים, וגם אין לי בעיות בדפדפנים אחרים (אופרה, אקספלורר 9 מציג בעיות רק בויקיפדיה). סרקתי את המחשב סריקה מלאה למצוא וירוסים, ספיוורים, ניקיתי את המחשב עם CCLEANER, ADVANCED SYSTEM CARE, לא מצא שום דבר, מחקתי את פיירפוקס והתקנתי מחדש והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לתקן את הבעיה הזאת? אודה לכל מי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by noodle,

שלום לכם, עד עכשיו השתמשתי ב-teamviewer גירסה 6, חבר שלי רצה עזרה הוריד את התוכנה ואז נאלצתי לעדכן לגירסה 7, וכעת אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב. רשוםלי "ready to connect" הכפתור "connect to partner" מבוטל ולא ניתן ללחיצה, אציין שגם בגירסה הקודמת הכפתור היה מבוטל אך כאשר הייתי לוחץ אנטר החיבור היה מתבצע, כעת לא קורה כלום כאשר לוחצים על אנטר. מה ניתן לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 8us.co.il,

PopUp - "חלון קופץ", כלי המשמש בעיקר לפרסום באינטרנט. חסימה ב chrome דרך א' נכנסים לנתיב הבא chrome://settings/content ומשנים ב popup ל Do not allow any site to show pop-ups. דרך ב' מתקינים פלאגין הנקרא Better Pop Up Blocker לינק לפלאגין https://chrome.google.com/webstore/detail/nmpeeekfhbmikbdhlpjbfmnpgcbeggic חסימה ב firefox דרך א' לוחצים על Options-Content ומוודאים שמסומן V על block poups. דרך ב' מתקינים את הפלאגין Adblock Plus לינק לפלאגין https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/adblock-plus/?src=collection&collection_id=6fb27a4b-4932-a737-147e-fdfa68420b87 חסימה ב opera דרך א' לוחצים על tools-settings-preferences למטה יש אפשרות לבחור איך לחסום חלונות קופצים "…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by evy,

שלום רב לכולם. לא מזמן התקנתי את תוכנת הביטורנט הגרסא האחרונה,אך אני מגלה שהתוכנה אינה מצליחה להתחבר כמו שצריך ומופיע לי סימן אזהרה צהוב ,במקום שאמור להיות עיגול ירוק המסמל על כך שהתוכנה הצליחה להתחבר. אני חושש שהסיבה לכך טמונה בראוטר ,הוא מתוצרת אדימקס,וכנראה שיש לטפל בכמה הגדרות שאין לי כל כך מושג איזה. כמו כן יש לי אינטרנט 12 מגה ,תשתית הוט וספק של 012 . אשמח לעזרה מצידכם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. נניח שבמסמך וורד (2010) מופיעה המילה "הונולולו" 100 פעמים. איך אני מוחק בבת אחת את כל המופעים של המילה במקום בצורה ידנית 100 פעמים? תודה...! הבעיה נפתרה....לכל המתעניינים CTRL+F עם חיפוש המילה, בלחצן הקטן של "אפשרויות נוספות" ליד תיבת החיפוש, ישנה אפשרות "החלפה" ופשוט החלפתי את כל המופעים ב"רווח" בודד = מה שעושה את העבודה...

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  13. התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה שלי WIN 7 כמובן זה התקנה שעובדת מעולה, לאחר ההתקנה מחדש.. (לפני ההתקנה מחדש זה היה בסדר) אני מגלה שכל השירים שלי נקראים כג'יבריש לא ברור לי מה הבעיה , אני אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. אני מחפש דרך או תוכנה כלשהי שתגבה לי קבצים מסויימים או דיסק IMAGE של כונן C ותשלח למחשב אחר שתמיד דלוק ומחובר לאינטרנט האם קיימת תוכנה כזאת או אפשרות כלשהי שתעשה את העבודה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי 2 מסכים אני מעוניין לחבר את שתי המסכים למחשב אחד ביציאות השונות של הכרטיס מסך O.B יש תוכנה שיכולה לחלק את המחשב כאילו הם שני מחשבים בנפרד ולהוסיף 2 מקלדות ו-2 עכברים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי במחשב סרט בלו ריי מלא. ז"א עם כל התפריטים והתוספות שיש (ווידאו ולא ריפ). זה כמובן שוקל 50GB. כל העסק הזה נמצא בתוך תקייה אחת שבתוכה יש עוד כמה תקיות שבניהן BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST ועוד כמה קבצים ותיקיות. אני מנגן אותו עם תוכנה שיודעת לנגן סרטי BR מתקייה (ולא מדיסק) בשם TotalMedia Theatre 5, ניתן לבחור שם כתוביות מיתוך מה שיש בבלו ריי רק שאין שם עברית. איך אני מוסף תרגום בעברית? אני צריך לזרוק אותו אולי לתקייה מתאימה? באיזה קובץ התרגומים שם, אני לא מוצא אותם?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  17. מצאתי בחיפוש בגוגל כמה תוכנות, הורדתי את Nitro למשל שנראת די מקצועית, אבל גם בה וגם באתרים המתיימרים לעשות את ההמרה באינרטנט ובחינם - המאמר שאני צריך להמיר מ-PDF לוורד יוצא בעברית הפוכה. הבעיה לדעתכם במאמר עצמו או שזה ככה בדר"כ? הורדתי גם את "הפוך על הפוך" (שהיום נקראת בשם אחר שאני לא זוכר אותו) אך זו לא יכולה להפוך את כל המאמר בבת אחת אלא רק כ-5000 מילים כל פעם, בעוד שהמאמר הוא בערך פי 8 יותר ארוך - די מקשה לעשות את זה כמו שצריך. יש משהו שאמור להפוך מראש את העברית לקריאה ישר או לכל הפחות תוכנה שיכולה להפוך עברית כמו שצריך בלי הגבלת "נפח" של מילים? מצ"ב המאמר, רק למקרה ואתם רוצים לבדוק אם בתוכנה/אתר שאתם מציעים זה קורה או לא קורה. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. היי, השאלה בכותרת. מחכה לתשובה... תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

תמונה מצורפת. הפרסומת הזאת(הריבוע הכחול עם היצור הכתום) מוצגת בכל וידיאו של יוטיוב, אי אפשר לסגור אותה ולחיצה עליה מפנה אותי לערוץ יוטיוב בשם Undefined. הפרסומת בגרמנית(או שפה דומה) ואחרי אנימציה קצרה היא מציגה משהו בנוגע ל google science fair 2012. חיפוש בגוגל העלה חרס, סריקה עם malwarebytes לא מצאה שום רוגלה או מזיק אחר. אם מישהו איכשהו יודע מה קורה כאן, אני אשמח לאיזושהי עזרה. שלחתי גם דיווח באג בנושא ליוטיוב, לא יודע כמה זה יעזור. עריכה: - מתרחש בפיירפוקס ולא באקספלורר - מתרחש, כנראה, רק ביוטיוב(בדקתי וב metacafe זה לא קורה) - ניסיתי לבטל את כל התוספים של פיירפוקס - עדיין קורה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  20. אני צריך את הדרייבר של המובנה של G620. אשמח לתשובות.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  21. שלום, אני מנסה לערוך סרט באמצעות Vidsplitter אבל הסרט יוצא בחלקו העליו בסדר ובחלקו התחתון מעוות. ניסיתי גם סרטים אחרים אבל בכולם התוצאה זהה. האם תוכלו להמליץ על תוכנה חינמית נוספת ? תודה

22. אני עובד Nero 8 על Windows 7 Pro +Sp1 באנגלית. כשאני צורב עם Multi Session הצריבה תמיד נכשלת. כשאני צורב בלי זה (כלומר שהוא סוגר את הדיסק בלי יכולת לצרוב עליו) אציין גם שבכל המקרים צרבתי במהירות הכי נמוכה שמתאפשרת (x6) בעוד שהדיסקים מיועדים לצריבה של עד x18. הצריבה תמיד מצליחה. למה זה ואיך ניתן לפתור את זה? בינתיים צרבתי רק על DVD -R של חברת TEAC. תודה מראש וחג פורים שמח, dr70

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד עם bloutooth ואני רוצה להגיע למצב שבו פלאפון מתחבר למחשב ומקבל ממנו קובץ ספציפי ללא מגע יד אדם. אני מדגיש שגם ההתחברות תעשה בלי שאני אצטרך לשבת ליד המחשב (מדובר במעין מערכת ששולחת שיר לכל מכשיר שמתחבר). יש חיה כזאת? אם אין שום אפשרות אחרת אני מסכים לתכנת קצת (#C)

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  24. שלום. בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת תכנים מצוירים דו מימדיים, בסגנון סאות'פארק ומ.ק. 22, לא דברים תלת מימדיים. חבר שעוסק ביצירת משחקים ולומד את זה עכשיו בצורה עצמאית אמר שאפשר לעשות את זה על ידי יצירת מודלים ב3D max ובשילוב עם C# ומשהו שנקרא XNA נדמה לי, לעשות את הסרטים. אבל זה נראה לי דרך קצת עקומה ושלא מיועדת לזה, לכן אני מתייעץ איתכם כאן. מה שהוא אמר נכון? מה הדרך המתאימה לעשות את מה שאני מחפש? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לפני חודש בערך הורדתי תוסף שדליג על כל הפרסומות של YOUTUBE , אך השבוע פירמטתי את המחשב וזה כמובן לא נשמר. אני לא יודע איך קוראים לתוסף,ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי אותו. מישהו יודע איך קוראים לו?? תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים