עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by benor,

שלום יש לי WIN2000 SP3 והתקנתי את ICQ2002 ושאני מדבר עם אנשים מופיעה לי ההודעה הבאה: אוליי יש לכם רעיון איך לפתור את זה? אתמול זה עבד מצויין רק היום זה התחיל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עזר!..

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by lipa,

NOD 32 , קרפרסקי ?

3. חפש תוכנה להגבלת מהירות כמו netlimiter, netpeeker. האם יש עוד תוכנה? והאים יש אחת חינמית?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by the red dragon,

יש לי בעיה אני ניכנס להאתרים ואני לא מצליח לצפות בוידיאו אז מה זה כותב לי זה כותב שאני צריך אתה התוכנה flash player 9 ואני מוריד וכתוב לי שזה סיים להוריד נוו כאילו הורדה הושלמהה ואני עדייןןן לא מצליחח לצפות בויידיאוו זה כותב לי עוד פעם שאני צריך את התוכנהההה ואני מתקין עוד פעם וזה עדייןן לא עובד וככהה אז בבקשה אתם יודעים מה לעשותת? תעזרו לי דוגמא כשאני בא לצפות במהשו זה כותב לי צפייה בוידאו זה מתאפשרת בגרסה עדכנית של פלאש לעדכון גרסת פלאש לחץ כאן אני מעדכן את זה אלףף פעמים זה לא עובדדדד

5. 1. יש מוזילה 2.0 בעברית? 2. איך אני מוריד במוזילה 2.0 תוספים? 3. איזה תוספים יש ? יש מצב לרשימה ? 4. תודה למי שיעזור =]

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. כרגע אני מקבל את הדף רק במרכז ה FF בגודל רגיל... אני גם רוצה להגדיל את הפונטים אני ממש לא רואה כלום כי הוא על רזולוציה של 1650

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

שלום! הייתי מעוניין לדעת איך להשתמש בתוכנה זו, ואיך להוריד מהמחשב IP CONNECTIONS שסתפ "מתעלקים" לי על המחשב ומאיטים אותו. איך אני יודע מה שייך לי ומה לא? תודה

8. Started by arake,

שלום יש לי בבית שתי מחשבים וכל מחשב מחובר לאינטרנט משלו בלי רשת בלי חוטים בלי כלום לכל אחד יש מודם רק למחשב אחד יש מדפסת שמחוברת אליו רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יוכל ללחוץ במחשב על הדפס בוורד וזה ישלח לבד למדפסת וידפיס בלי תוכנה לשליטה מרחוק ובלי שום כבלים אם מישהו מכיר שישלח תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by D-Bang,

כרגע אני משתמש בNOD32 ומחפש חלופה חינמית הבנתי שיש את AVG, AVAST ו Antivir Avira עשיתי חיפוש בפורום אולם לא הגעתי למסקנה חד משמעית. חשוב שלא יכביד על המערכת ושיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר. אם למישהו יש ניסיון עם התוכנות אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. יש ברשותי התקן USB עם כניסת וידיאו וקול, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שאיתה אני אוכל להעביר את הקלטות וידיאו שברשותי לקובץ בגודל של כ-700 מ"ב, באיכות טובה, ומה אני אמור לעשות על מנת שאוכל לבצע את הפעולה הנ"ל. ברשותי יש מחשב חזק שמיועד לעבודות עריכת וידיאו ומערכת הפעלה חלונות ויסטה אולטימייט 64 ביט. אשמח להמלצה והסבר מהיר, יש לי ידע כללי בנושא ככה שלא חייב להכנס לעומק, רק להסביר בכללי כדי שאוכל לעשות זאת בעצמי.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by rani,

איך אפשר לעשות תמונה מונפשת במסנג'ר במקום רגילה? :s05: תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by xtract1,

יש לי את הגירסא 6.0.0300..ראיתי באתר שיצאה את הגרסא הנ"ל...(303 בסוף) שווה לשדרג? מה התחדש?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by ofirrjd,

היי, הבעיה היא די מוזרה ודי ספציפית אז אני אנסה להסביר היטב: פותחים דפדפן של IE ומעלים תחנה של אונליין רדיו דוגמת http://radio.coolsite.co.il ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת פותחים מופע אחר של אותו דפדפן וגם שם מעלים את אותו אתר ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת יש לנו שני מופעים של אותו דפדפן עם אותה תחנה פועלת. כעת ננסה לבחור אתר אחר באחד הדפדפנים. תוצאה - המחשב נתקע, מופיעים פסים צבעוניים בחלק העליון של המסך, לאחר כמה שניות המסך כבה והמחשב מפסיק לתפקד. אני יודע שזה נשמע מוזר אך זה מה שקורה. הייתי במעבדות IBM בגבעת שמואל, הם התקינו לי אימג' חדש (עם media player 9) והכל היה בסדר. כשהגעתי הביתה שדרגתי כמובן ל MP10 ומובן שלא בדקתי את התופעה כי הייתי בטוח שהיא נפתרה. אך לא, הבעיה שוב מופיע…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by Tal14,

יש לי אנטי וירוס Nod32 מעודכן וסיטייג פרסונל פירוול מעודכן הם טובים ? ואם לא אז מה מומלץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  15. היי יש לי את מילון ספיר והוא מיועד ל 95 או 98 כיצד אני יכול להריץ אותו על 'ןמ XP? יש אמולטורים? בתודה יהודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, אני חדש כאן. אחלה פורום. רציתי בבקשה לינק לדרייבר הכי חדש לכרטיס המסך שלי. יש לציין כי הורדתי את התוכנה forceware אבל היא החזירה את הכרטיס מסך שלי לגרסה יותר קודמת :-\ תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by IG,

דבר ראשון, אני חייב לומר שאני נוב מוחלט בפוטושופ, ופעם אחרונה שהשתמשתי בתוכנה היתה לפני 9 שנים, כשהאופצייה הכי מתקדמת הייה המג'יק וונד... אז אני מבקש שכל דבר תסבירו בפירוט הכי גבוה שאפשר לשאלה: יש אפשרות לצייר דברים בפוטושופ או רק לעבד תמונות? אני יודע שיש שם איזה אופצייה של ריבועים, קווים וכו, שאפשר לעשות מהם ציור, אבל כאן יש לי כמה בעיות: אני לא מצליח למחוק (עם המחק...) צורות שציירתי (נגיד, לקצר קו ארוך מידי...), אני לא מצליח לשנות את הצבע של הצורות, ואני לא מצליח להעבר את התמונה לתוכנה אחרת (צייר, וורד...). ככה שלפי ההבנה שלי, כל הציורים האלה זה רק קווי מתאר שתוחמים איזורים בתמונות, שאפשר למלא אותם (אגב, עם איזה אופצייה אני יכול לצבוע איזורים, נגיד למלא ריבוע בצבע …

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אני מקבל שגיאת VBR ואני לא יכול לטעון את הסרט לTMPGEnc... מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. יש לי סרט שלוקח ג'יגה 400 ואני צריך לצרוב אותו אבל אני לא יכול ניסיתי דרך dr.divx אבל משום מה נוצרת בעיה עם הקול של הסרט ויוצא ככה שהקול מקדים את מה שזה מראה על המסך איזה תוכנה יש לפצל קובץ ל 2?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  20. מה לעשות כדי לבטל את הסריקה של הדואר יוצא (בלבד) ?

• 10 תגובות
    • 624 צפיות
  21. יש לי הארד דיסק שהשמיע תקתוקים ועכשיו הוא עובד מאוד איטי והוא על סף מוות... הבאתי הארד דיסק חדש ורציתי לדעת א. אך אפשר לפרמט אותו (250 גיגה). בלי הווינדוס אקס הפי ודבר שניאך אני מעביר את כל המידע מהארד דיסק הישן לחדש . תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by NiTRo37,

אני עומד לפרמט עוד מעט , ורוצה לגבות את המועדיפם שיש לי בפיירפוקס(יש לי ממש המון מועדפים, ולא הייתי רוצה לאבד אותם). השאלה שלי היא היכן ממוקמים המועדפים של FF? תודה רבה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. שלום לכולם, כאשר אני מפעיל סרט בפורמט XVID/DIVX , כאשר הסרט בלי תרגום אפשר לעשות FIT SCREEN(למתוח את התמונה על כל המסך) , ואילו כאשר הסרט עם תרגום משום מה אי אפשר לעשות את זה ואני נתקע עם הפורמט הרחב בדרך כלל. מבלי לדון במה עדיף, רחב או מסך מלא, איך אני גורם לו כן למתוח את הסרט כמו שאני רוצה? נ.ב- יש לי את הקודקים האחרונים. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by galCool,

למישהו יש תוכנה מומלצת? תודה!!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי מודם ADSL. הבעיה שנוצרת היא שאחרי כמה שעות של חיבור לאינטרנט החיבור "נופל" - יש סימן תקלה על החיבור LAN, ורק RESET למחשב מאפשר חיבור חזרה. עשיתי כמה בדיקות - וגיליתי שרק כשהאימיול פועל ברקע התופעה נוצרת. אם אין אימיול - החיבור לא ייפול. עשיתי את הבדיקה הבאה - לא הפעלתי אימיול, אבל במקום זה יצרתי סקריפטים שיבצעו בLOOP הורדה והעלאה של קבצים גדולים בFTP בקצב גבוה. רציתי לראות אם כל TRAFFIC יפיל את החיבור. התוצאה - אין בעיה!!. המחשב שלי מבצע DOWNLOAD ן-UPLOAD כבר יומיים בלי בעיה. כלומר - האימיול גורם לזה. ברקע רץ לי FW של מקאפי. הדרייברים של הכרטיס רשת עודכנו. האימיול הוסר והותקן מחדש, והTEST PORTS שלו תקין. הPORTS שבחרתי עבורו הם 2801 ן-2802. מה לדעתכם הסי…

• 6 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים