עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני הפכתי שני סרטים לדיוידי עם תוכנה win avi לא הפכתי ל-vcd אלא לדיוידי עם קבצי vob אייך אני יכול לצרוב שני סרטים של דיוידי בדיסק אחד של דיוידי בנרו 8 תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. מסיבות שלי אני רוצה לנעול את הכונן הקשיח. יש לי מספר חשבונות ב-XP PRO, ובעצם משאר החשבונות אני מעוניין מדי פעם (שוב מסיבות שלי) למנוע גישה למחשב, אז הסיסמאות על החשבונות שלהם לא באה בחשבון, כי הרי רק לפעמים אני רוצה למנוע את הגישה שלהם למחשב, לא תמיד. אז אני מחפש תוכנה חינמית שיכולה לנעול את הכונן הקשיח עוד לפני שווינדאוס בכלל נכנס לחלון שבו מוצדגים החשבונות ומשם עושים LOGINS. תודה.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by mci10mat,

אהלן לכולם!! יש לי חיבור של 'הוט' במחשב.אין לי טלפון בבית ואני רוצה לשלוח פקסים דרך המחשב. א.איך אני עושה זאת? ב. האם זה נכון שwinfax זה רק למי שיש טלפון בבית? ג. אני מבקש תוכנה חינמית, ולא פרוצה, יש דבר כזה? ד. האם יש גם משהו שתומך בעברית? ה. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי ויסטה...והMCE מציג את הוידאו באיחור של כמה שניות.... שרואים TV אז אין בעיה... אבל שאני רוצה לשחק בPS זה בעיה רצינית... יש איזה תוכנה שלא גורמת לאיחור בהצגת הוידאו... חשבתי אולי על מדיה פלייר אבל אני לא מוצא שם איזהו דבר שקשור ללכידה... וגם יש לי MV2P....הוא מציג את התמונה ממש מהר...ובלי איחורים...אבל את הסאונד הוא לא משמיע...(והוא לא מושתק)... בתודה רבה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. ניסיתי על שלושה מחשבים שונים שהם מחוברים לספקים שונים ניסיתי לשנות את הטווח של הפורטים, ביטלתי את הפאייר ואלל! שום דבר לא עוזר! זה תמיד מוצא איזה פורט שהוא חסום! מישהו פה יודע למה? יש מישהו שמצליח להתחבר לשרת הזה בכלל?

6. Started by lordgod,

האם זה כאילו קספרסקי בחינם ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by TimTam,

שלום, בשלב מסוים, אינני יודע מדוע, הופך ה-OUTLOOK לאיטי מאוד, האם יודעים אתם מדוע?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by asaf556,

אני מיתווכח עם משהו איזה אנטי וירוס יותר טוב avg 8 או BitDefender אני טוען ש BitDefender יותר טוב אבל הוא לא מאמין לי מי צודק? סליחה עם זה לא קשור לפה

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  9. אז ככה לחבר שלי המסן מציג את השיר שהוא שומע כרגע רק כשהוא מתשמש ב WMP , וכשהוא משתמש ב WINAMP זה לא מציג מה הבעיה ? איך לתקן? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שאני מתקין את הסרגל כלים של alexa מהאתר של alexa... נוד 32 מזהה וירוס..תמונה בלינק הבא : http://www.img-il.com/up/ekuzv2ztyg2y.bmp ההתקנה מכאן http://www.alexa.com/site/download/ האם זאת הודעת שווא של נוד32 ולהתקין את הסרגל כלים בכל זאת או שלא להתקין ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1172368

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

אני מתאר לעצמי שזה דיי LongShot לקבל פה פתרון כי קהל המשתמשים של התוכנה אינו כזה גדול אך בכל זאת אולי מישהו יוכל להבין את הבעיה בגדול ומדוע היא מפריעה לתוכנה לתפקד כמו שצריך. XFIRE - תוכנת מסרים לגיימרים, סגנון ICQ , אפשר לצוטט בזמן משחק, לראות מי מהחברים משחק במה ועוד כמה פיצ'רים נחמדים. הבעיה שלי היא כזאת: יוזרים אחרים של התוכנה לא יכולים לראות על איזה שרת אני מחובר, הם רואים שאני און ליין, רואים איזה משחק אני משחק אבל את השרת או האייפיי הם לא יכולים לראות ולכן לא יכולים להצטרף אלי למשחק. הבעיה נובעת כנראה מה LSP. (ממה שהבנתי מהפורמים של XFIRE) בבדיקה שהרצתי בתוכנה LSPFix שנפוצה מאוד בקרב XFire Users בשל בעיות בחיבור קיבלתי את התוצאות הבאות : בבדיקה שהרצתי ב HijackThi…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. שלום לכולם, בוורד 2010 יש לי בתצוגה 2 דפים בדר"כ (100% זום), אבל הדף הראשון מוצג משמאל והדף אחריו מוצג מימין, מאחר ואני רושם בעברית בדר"כ אני מעוניין שהדף הקודם יהיה מימין והדף העוקב משמאל, האם יש אפשרות לשנות זאת? בנוסף אני מחפש המלצה על תוכנת clipboard נוחה, קלילה שמאפשרת שמירה של כ-5 העתקות לפחות. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. שיצור איתי קשר באייסי : 165042626 או במסנג'ר : alik38@012.net.il

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by Liran -,

שלום לכם וחג שמח, אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים על השולחן עבודה, הייתה לי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם :-\ אם מישהו מכיר תונה כזאת / יודע את שם התוכנה אשמח אם תעזרו לי, אני מתכוון למשהו כזה : התמונה צולמה במערכת הפעלה MAC, לי יש כרגע מערכת הפעלה Windows XP, שמתי את התמונה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון, יש את התוכנה הזאת גם ל - Windows אבל אני לא מוצא :'( ניסיתי לחפש בגוגל אבל זה מצא לי רק ל - MAC, אני בטוח שיש את התוכנה למערכת הפעלה Windows מיכוון שהייתה לי פעם את התוכנה הנ"ל. תודה רבה, The Wizard

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. ערב טוב בהשראת התוכנית "זומביט" אני מביא לכם כאן תוכנת אנטיווירוס שהיא בעצם מן "אולר שוויצרי" שיש בה הכול... התוכנה חינמית לחלוטין וכרגע במחשב שלי היא עושה עבודה נאמנה מקווה שתהנו http://www.secretmaker.com/

17. Started by gshhar,

אני עורך הרבה סרטים עלמנת לצפות בהם ב-DVD ורציתי לדעת שני דברים: 1 האם אפשר למקם את התרגום על השוליים השחורים ולא על הסרט עצמו? 2 האם אפשר למתוח כמה שיותר את הסרט עלמנת להקטין ככל שניתן את השוליים השחורים?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by zxcvbnm,

לפני כמה ימים עברתי לVista 64bit. התקנתי את הנטלימיטר 64 ביט והוא אומר שהוא לא יכול להתחבר לרשת כנ"ל גם הנטפיקר. מישהו יודע אולי איך אפשר לסדר את זה, אולי הויסטה חוסם את התוכנות האלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. היי נתקלתי בבעיה מוזרה אז ככה קודם כל בזמן שאני משתמש באימיול אני בכלל לא יכול לגלוש כי הוא לוקח לי את כל רוחב הפס ועוד בעיה זה שאני מתנתק מהאימיול מכבה אותו לגמרי עדיין אני לא יכול לגלוש כי אין לי כיויכול רוחב פס פנויי. אשמח לשמוע כיצד אני יכול לפתור את הבעיה שלי . תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. האמת שזה נורא פשוט... קניתי כונן קשיח חדש, התקנתי את כל המערכת ממהתחלה... כל התוכנות שאני רגיל אליהם ואז בדקתי אם יש גרסא חדשה ל ICQ. מצאתי את החדשה שיש היום 3916 והחלטתי לנסות אותה. הוא היה מנתק אותי כל איזה 30 דקות בערך... כותב איזה מספר הודעת שגיאה זאת ומפנה אותי ללינק מטומטם באתר של ICQ. בכל אופן מחקתי אותה לגמרי... התקנתי את מה שהיה לי עד היום... גרסא 3800. ושוב! זה מנתק אותי כל פרק זמן מסוים... קצר יחסית לפני הפרמוט זה לא היה לי... מה עושים? תודה! אגב, יש לי ADSL... הפעלתי את ה FIREWALL הבילד אין של XP. אני נמצא מאחורי גייטויי... שתמיד היה ופועל מצויין... קיצור כלום לא השתנה תודה! יניב

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

כבר ממזמן אני שומע על הפורמט mp4, שהוא מתאים גם לוידאו וגם לאודיו. הורדתי חבילת קודקים ובה גם Mp4, הנה האתר המסביר על mp4: http://www.mp4.co.il אני רוצה דוגמא לקובץ mp4 כדי שאוכל להשוות בינו לבין קבצים אחרים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. שלום, אני מחפש תוכנה להחבאת קבצים, אבל רמה מאוד גבוהה, זאת אומרת שהיאל א תוכל להתגלות בהוספה והסרה למשל, או בתוכניות בתפריט "START" וכו'. שיהיה קל להחזיר ולהחביא את הקבצים, למשל מקש מסויים. כמו כן, תוכנה שתוכל לרמות את כמות המידע שמופיע כפנוי בהארד דיסק (אם קיים כזה דבר). אודה לכם מאוד אם מישהו מכיר/נתקל בכזה דבר, תודה רבה על העזרה מראש.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. צריך תוכנה בישביל ליראות סרטים בבקשה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by imac,

ערב טוב, הנני שדרן באחת מתחנות הרדיו המצליחות ברחבי האינרנט, יותר נכון שדרן מתחיל. היום קיבלתי את תפקיד ה"שדרן", שמחתי נורא עקב מתן התפקיד, אך כמו שנאמר "גודל הציפיה כגודל האכזבה" עליתי לשידור עם כמות מאזינים די גדולה של כ-80 מאזינים. אך קיבלתי הערות מהמאזינים אל נפילות ותקיעות בזמן השידור, הבעיה רק אצלי, אצל כל השדרנים האחרים זה עובד מצוין, חשבתי אולי משהו במחשב. יש לי רשת בבית עם נתב, אני גולש במהירות 750kbps אשר נחצית לשניים מכיוון שיש לי שני מחשבים, אז יוצא שאני גולש ב 375kbps האם זו הסיבה שבגללה יש תקיעות ? אני מבקש תגובה בונה אם אפשר, תודה !

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  25. שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה. פירמטתי את המחשב ואני לא מצליח למצוא דרייבר ללוח אם שלי Octek Rhino P4X266R-A4E. אין ברשותי דיסק של הלוח. אולי תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? גגלתי ולא מצאתי וכמו כן שאלתי גם בפורומים אחרים. בתודה מראש, עדן

דיונים חדשים בפורומים