תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למה כשאני מוריד משהו בביטורנט אז אחריי כמה זמן ההורדה פשוט ''קופאת'' היא כאילו נתקעת ולא ממשיכה. אני משתמש בlh-bittorent 3.0. מישהו יודע מה לעשות בשביל שזה יעבוד כרגיל?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשאני מקבל איייל אז הוא שם לי איזה אייקון קטן בפינה ליד השעון וגם עושה איזה POPUPBALLON. הבעייה: יש לי רשימת תפוצה של חברים שיש חוק שמעביר אותם ישר לתקייה מיוחדת. עבור אימיילים שאני מקבל מהם אין לי את ה notification שיש לשאר המיילים. איך עושים שגם לרשימת תפוצה הזו שחל עליה "כלל" יהיה לי notification ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני גרגע משתמש בנורטון ובmcafee שניהם משגעים אותי ולא יעילים כלל וגם מעמיסים על המערכת! מישהו אולי יכול להמליץ לי בבקשה על אחד חינמי וטוב?? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן שהמחשב שלי עולה, בדיוק ברגע בו אמורה להופיעה ההודעה הרגילה של "ברוכים הבאים", אני מקבל הודעת שגיאה ארוכה, שמתחילה במילים "one of your discs need to be checked for consistency" ואז המערכת מריצה אזושהי בדיקה מוזרה. שמתי לב שגם מוזכרת מערכת הקבצים ntfs אבל לא יודע אם זה קשור (2 הכוננים שלי הם כך). למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה האחרונה 3... וכאשר אני מוסיף סרט ואז מוסיף פס קול באיכות AC3 הוא לא מזהה את זה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . התקנתי את הגרסה האחרונה , 3 , סופית , להתנסות , ונתקלתי בבעיה מרגיזה , שאין לי מושג איך לסדר אותה . הצמדת טקסט לימין , במהלך כתיבה בעברית . למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? נלחמתי בה בערך שעה , אך ללא הצלחה . אולי אני פשוט לא רואה איזו אופציה או משהו , זה מטריף אותי . תודה .
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצר סרסר ואיפה אני רואה את זה הבנתי שבאתר יש למישהו מדריך בעיברית ??
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום כולם! אני אשמח להמלצה לתוכנה שתוכל להגביל את קצב ההורדה/העלאה של תוכנות ספציפיות שמשתמשות בחיבור האינטרנט. אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה 64 אולטימייט. לא חייבת להיות חינמית אבל צריכה להיות איכותית! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני נוסע עיוד מעט לארה"ב והייתה לי פעם תוכנה כזאת אבל מחקתי אותה כנראה ואני מחפש שוב ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אם הור מכיר?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום ניסיתי למחוק את הנורטוןאבל הווינדוס לא מחק לי אותו טוב שמעתי שיש תוכנה שמוחקת את הנורטון מישו יכול להביא לי קישור ועוד משו ניסיתי להתקין את נוד 32 עשיתי הכל כמו שצריך אבל אני מתחיל את המחשב מחדש הוא לא מעדכן לי אותו אם אני מנסה להתקין גירסה אחרת הוא גם לא נותן לי לעדכן יש למישו פתרון
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני מקבל באימיול את ההודעה הבאה Failed to create part.met file list - Access to C:\Program Files\eMule\downloads.tmp was denied למרות שאני ADMIN במחשב דרך אגב זה לאחר התקנת WIN7 מישהו יש מושג למה ???
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, יש ל יתמונה שאני צריך להבהיר חלק ממנה ולהכהות את החלק הבהיר יותר - הבעיה שאני לא יודע איך ליצור "איזון" שלא יראו הבדלי בהירות... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשלח לו את התמונה או משהו.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא 1.97 איני מצליח לפתוח קובצי XOR, יש לי קודקים די חדשים וגדולים.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, כמו שרשמתי בכותרת,האם יש תוכנה שנחשבת לטובה ביותר, או שאתם יכולים להמליץ על 2-3 תוכנות ואני כבר אבדוק אותן לעומק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן DVD עם התכונות הבאות: * אפשרות לתכנות המקשים * OSD (שכולל זמן שנותר/כולל של הסרט) די חרשתי את הרשת ביומיים האחרונים ולא מצאתי, אולי מHWZONE תבוא הגאולה ... נ.ב אה, ושתהיה גם קלה ופשוטה להפעלה...
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום,יש לי את התוכנה הזאת PC Probe II שבודקת מהירות מאוור,טמפרטורות וכו' רציתי לדעת עד כמה היא מדוייקת כי יש לי תחושה שהיא טועה תודה יום טוב
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת מבחינת תיקון קבצי רגיסטרי פגומים וניקוי קבצי זבל מהמחשב?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני סוגר את הדפדפן הוא לא נסגר עד הסוף (החלון נעלם והרשימת האפליקאציות הוא יורד, אבל נשאר ברשימת התהליכים) מתחיל לשרוף לי את המעבד... הוא פתאום מתחיל לרוץ על 100% ותוקע לי את המחשב... השאלה שלי היא- מה?! למי שיש מושג מהזה מיזה ולמזה בבקשה שישתף אותי
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש את הגרסא החדשה ביותר של Messenger 9 שעדיין תומכת בSharing Folders. (ויודע בוודאות שגרסא כזאת קיימת) הכי רחוק שהגעתי היה אחת מגרסאות הבטא, אבל לא הצלחתי להתחבר (כנראה כי הבטא נגמרה.. ) מישהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, בעיה שלא נפתרת לי כבר הרבה זמן: אני לא מצליח לראות וידיאו באתר ספור 5. ניסיתי המון דברים: מקדדים, פירמוט וכיו"ב. שום דבר לא עוזר. מותקן לי WIN XP + SP2 אם מדיה פלייר 11 וכיו"ב (גרסה נפוצה ברשת). שום דבר לא עוזר קבצי ודיאו מאתרים אחרים אני רואה ורק מאתר זה לט (אוהב ספורט). שכחתי לציין אני שומע קול ולא רואה תמונה. אשמח לקבל הצעות לפתרון. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
היה לי מקאפי מחקתי אותה דרך הסרת תוכנות וכל זה בחיפוש שאני מחפש מקאפי אין אבל במרכז אבטחה של מקאפי רשום שהיא מותקנת ואינה עובדת כראוי וביגגל זה אני לא מצליח להתקין אותה מחדש כי זה עושה לי שלח אל תשלח
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי שני סרטים על 6 דיסקים של SVCD השאלה באיזה תוכנה או תוכנות אני יכול להפוך אותם לדיסק DVD-SVCD אחד ירח אפל
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם CUTOFF שמקצצת מסוף קובץ וכמובן יש SPLITTERS אבל אלה לא נוחים למטרה הזו כך שאני צריך תוכנה שמקצצת קטע בגודל כלשהו מתחילת קובץ כלשהו. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-