עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by k-o-b-y,

אני מחפש תוכנה חינמית לבניית אתרים. אני יודע HTML וקצת JavaScript, ומה שאני צריך זה לא תוכנה שתעזור לי אם הקוד. אני מחפש תוכנה חינמית (אני מאמין שהיא תהיה פשוטה) שתעזור לי עם העיצוב ותקל על העבודה. אני מתכוון שאני יוכל להוסיף טקסט, תמונות, טבלאות וכו' ולהגדיר להם מאפיינים בלי להתעסק אם קוד (גם בגלל שאני בונה את האתר עם עוד מישהו שאין לו מושג ב HTML), פשוט כדי להקל על העבודה עם הקוד. נ.ב כדאי להשתמש ב Composer של מוזילה? הוא נוח? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. Started by gooloo1,

שלום, משום מה אני לא מצליח להבין מדוע כרטיס הקול לא מצליח להעדכן את הדרייבר שלו. ניסיתי להתקין מהדיסק שמצורף ללוח האם, ניסיתי שה-'ןמ יחפש דרייבר ברשת ושום דבר לא עוזר. מצורף קובץ עם תמונת הבעיה. תודה gooloo [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. Started by dd7,

אפשר בבקשה רעיון ללוגו לחברה שמייצרת מיטות דוגמאות יתקבלו בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. כמובן ללא תשלום חודשי או משהו כזה לכן אני מניח שאין טעם להציע לי משהו ששייך לסלקום.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by uzi.j,

איפה אפשר להוריד אנטי ווירוס טוב לווינדוס xp?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. ערב טוב, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * אגב, האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  7. שלום רב ושבוע טוב... אני מחפש תוכנה שבדומה ליומן של אאוטלוק מאפשרת לי להזין פגישות ומתריעה כמה דקות לפני. ולא רק פגישות, לדוגמא, אני בסבב טלפונים ללקוחות והלקוח אומר לי לחזור אליו עוד שעה!!אני מחפש תוכנה שאני מזין שם את השם וטלפון ותפקידה לתת לי פופאפ . מישהו נתקל בתוכנה דומה? תודה לעוזרים

8. Started by RayZ,

מחפש תוכנה בשם 'רב מקלדת' אני לא מוצא אותה בשום מקום, נראה כאילו היא נכחדה. זה כמו אורגן כזה, שנותן לערבב כל מיני צלילים.. למישהו יש, או שהוא יודע איפה אפשר להשיג? באימיול לא מצאתי אפילו..

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. בוקר טוב לכולם! אני מנסה לראות תלוש חכם דרך אתר מלם ומקבל את מה שצירפתי פה במקום התלוש.. ניסיתי ב3 דפדפנים שונים ובטלפון ומקבל בכולם את הג'יבריש הזה. שאני מנסה מהמחשב בעבודה זה עובד. למישהו יש רעיון? �״�אJFIF``��C $.' ",#(7),01444'9=82<.342��C 2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222�ְ÷"�ִ �ִµ}!1AQa"q2‘¡#B±ֱRׁנ$3br‚ %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��בגדהוזחטיךסעףפץצקרשת�ִ �ִµw!1AQaq"2B‘¡±ֱ #3Rנbrׁ $4ב%ס&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��גדהוזחטיךעףפץצקרשת��?פ_ רOֳ—> ׀חֳתT³I§ְן#�ֶּלcRI$rIן[נ†ר[‏…½�b�גhנo�ˆ��°m·‏…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by xjj,

שלום, היו לי שתי כתובות אימייל של msn(ששומש גם למסנג'ר) ולאחרונה ניסיתי להיכנס אליהם שוב וזה כותב לי שאין את הכתובות האלה, האם יש אפשרות לשחזר אותם או להעביר את הכתובות הישנות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by GAGO,

שבוע טוב, החלפתי למסך LG fantasy 1900 והתמונה מטשושטת ולא חדה מספיק ש למישהו דרייבר למסך זה? אין לי את הדסיק כי את המסך קיבלתי מאחי תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by IG,

ניסיתי הכול, אבל הוא פשוט לא מתחבר לסרברים... עד לפני כמה דקות גם הKAD לא התחבר (החץ שלו היה מקסימום צהוב). יש לי פאיירוול של COMODO ואין ראוטר. בFW הגדרתי את הפורטים של האימיול ואת התוכנה עצמה הגדרתי כבטוחה. הFW המובנה של הווינדוס כבוי. רשימת הסרברים מעודכנת. מה אני עושה עכשו? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  13. התקנתי את התוכנה עכשיו ושאני עושה UPDATE זה אומר שזה מעודכן אבל לא נראה לי שזה יכול להיות כי הרגע התקנתי את התוכנה ותמיד יש עידכונים ויש גם את ההודעה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת. מישהו מכיר את הבעיה? אולי לא עשיתי טוב את העידכון כי ניסיתי כמה פעמים וקיבלתי את ההודעה שזה מעודכן כל הזמן.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. אני לא מוצא קובץ DRIVER של סורב ... אנא משהו יש סורב בשם canonscan lide 35 ששלח לי בשביל DRIVER ישומיי תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. Started by fohad,

יש לי סרט וידיוא TS הייתי רוצה לצפות בו , המדייה פלייר רק מראה לי את הסרט אבל את הקול לא שומעים .. האם יש תוכנה טובה לצפייה של TS או להמיר את הסרט לקובץ רגיל \ תודה רבה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. יש לי קובץ JSON אבל ה IE7 לא רוצה לקבל אותו : תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by ccc,

נתקלתי בבעייה מוזרה אצל מישהו, יש לו כרטיס FX ישן כלשהו על AGP, עם חיבור AGP וDVI, הוא חיבר אחד לפלזמה ואחד למסך וכשהדרייבר לא מותקן יש CLONE DISPLAY בשניהם והכל טוב ויפה (2 המסכים מציגים באותו הזמן את אותו דבר) כשהתקנתי את הדרייבר החדש ביותר לדגם מהאתר של NVIDIA, כמובן איכות התצוגה השתפרה אבל אז יכלתי לבחור בין המסך לפלזמה (בהגדרות דרייבר) ולא הצלחתי לגרום לשניהם לפעול... מישהו יודע מה הגורמים שיכולים להשפיע על זה, ומה התהליך המדוייק שצריך לעשות בדרייבר האחרון של FX SERIES כדי לקבל CLONE DISPLAY ? תודה מראש !

18. Started by pitter,

בוקר טוב, מחפש תוכנת צריבה למחשב נייד שמריץ windows 7 home premium 64bit. צריך לתמוך בהעתקה של דיסקים, צריבת DVD, צריבת דיסקי מוזיקה והכי חשוב - קליל וידידותי למשתמש. יש הצעות? פיטר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Nurit2005,

מה דעתכם על עבודתי החדשה http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/FerrariWallpaper01.jpg

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. Started by yonamor,

אני עורך סרט לבר-מצוה ואני רוצה לשלב לתוכו קטעים מסרט אחר שיש לו סמלים למיניהם ופס תרגום בתחתית המסך. איך אני יכול לנקות את הסרט הנוסף מהסמלים וכן למחוק את פס התרגום שלו ולשלב אותו נקי בסרט שאני עורך?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. ובפרט לויסטה. תודה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  22. הסרט נפתח בעזרת RealPlayer. אני מעוניין להמיר את הקובץ הזה לפורמט שייפתח ע"י המדיה פלייר.

23. קניתי לא מזמן אייפוד 120 GB והורדתי תוכנה שממירה קבצי וידאו לפורמט אייפוד כדי שאני יוכל לשים אותם באייפוד. אבל את רוב הקבצים שאני מנסה להמיר וניסיתי בשתי תוכנות שונות אז זה לא ממיר אותם וזה אומר שאי אפשר לפתוח אותם ולהמיר אותם והם לא פגומים בוודאות. ניסיתי להוריד כל מיני חבילות של מקודדים אבל זה לא פתר את הבעייה. אני ישמח מאוד לעזרה ותודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. להלן קוד: % I is a matrix [row;column] parfor k=1:row % can also be 'for' loop, row = 180,000! m=I(k,; % Extract a vector of the matrix x=0:(length(m)-1); % Form new vector from 0 to ... f=fittype('a+b*exp(c*x)','independent','x'); [cfun,gof,output]=fit(x',m',f,'startpoint',[3 7-0.1]); y(k)=cfun.c; % Extract the result end חלק מהוקטורים אינם מתאימים למודל או לנקודה ההתחלתית ומתקבלת הודעת שגיאה: ??? Error using ==> parallel_function at 587 Error in ==> fit at 437 Inf computed by model function. הבעיה שהלולאה נפסקת ויוצאת כאשר היא מגיעה לוקטור בעייתי כזה. א. איך ניתן לכפות על המטלב להמשיך את הלולאה? ב. כיצד ניתן לקבוע y(k)=NaN במקרה של וקטור כזה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. כשאני צורב דיוידי data בנרו כמה סרטיםבאותו סדר שאני רוצה לאחר הצריבה אני לא רואה את הסרטים באותו סדר שרציתי ( בנגן הדיוידי) איך ניתן לתקן זאת כך שסדר הופעת הסרטים או הרצועות מתוך אותו סרט ינוגנו בסדר שאני קובע??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.