תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח תמונות מה-WebCam בקצב של תמונה אחת כל 2 שניות ותשמור את התמונה מיידית ל-HD בפורמט JPG ע"מ לחסוך בנפח. ניסיתי כבר להשתמש ב-WinDVR בצירוף תוכנת מאקרו שבה קבעתי כי הלחצן "P" יילחץ כל 2 שניות, התוכנה אכן צילמה תמונה כל 2 שניות, אך לאחר 450 תמונות היא צילמה תמונות ריקות, כנראה משום שהתמונות לא נשמרות באופן מיידי ל-HD. לכן חשוב לי שהתוכנה תשמור את התמונה שהיא לוכדת, ישירות ל-HD. תודה רבה על הקריאה ומקווה שמישהו יוכל לבוא לעזרתי.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אבטחה של חברה כלשהי ואני רוצה לקנות עוד מצלמה של שיאומי. לכל מצלמה יש אפליקציה משלה. האם יש תוכנה/אפליקציה שתוכל לפתוח את שתי האפליקציות במסך אחד (עדיף בסמארטפון אבל אם אין ברירה אז במחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש תוכנה שמאחדת כמה קבצי MP3 יחדיו. יש הצעות? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי סרט שנמצא בשני קבצים איך אני יכול לאחד אותם? קובץ AVI.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאיץ לי את האינטרנט כמה שאפשר שזה כולל הורדות בתוכנות שיתוף כמו אימיול וכדומה. אישית אני עבדתי עם הרבה תוכנות כאלה והרוב זה בולשיט... אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי ורק מי שיודע בבקשה וגם שהדפדפן וההורדה מהאפטיפי שלו יהיו מהירים. אני מקווה שיש כזאתי תוכנה טובה. תעזרו בבקשה, תודה, אפק
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואני שם לב שכשהוא מתאמץ לפעמים הוא נתקע - ולא מגיב עד שעושים ריסטרט ואז הוא מסתדר. זה קורה בעיקר בהתקנת משחקים, שם הדיסק קשיח דיי מתאמץ, וגם לפעמים במשחקים עצמם.. עכשיו אני רוצה תוכנה שתאמץ את הדיסק שלי כמה שעות, לראות אם המחשב שוב נתקע, ואז אני ידע שזאת הבעיה בדיסק ואממש אחריות. תודה
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
במידה והלכה מערכת ההפעלה ויש קבצים על המחיצה שלה, אני רוצה להעביר אותם צ'יק צ'אק לכונן חיצוני שמתחבר בUSB למחשב. יש תוכנה כזאת שעולה מדיסק ללא מערכת הפעלה ומאפשרת גישה לקבצים שעל הHD וגם לUSB? תודה!
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה שאם מכניסים אליה את כתובות האייפי אז אפשר "לישלוט" לאותו בעל האייפי על המחשב... (להזיז לו את העכבר, להצויא לו את המגש של הסידירום החוצה וכל זה...) אני לא מחפש את התוכנה הזאתי בשביל לעצבן אנשים, אני פשוט מחפש תוכנה כזאתי בשביל להוכיח לחבר שלי שכן אפשר ליפרוץ למחשב שלו!! הוא לא מאמין לי!! אז אם מישהו יוכל לימצוא לי את התוכנה אני מאוד יודה לו... ד"א, התערבתי איתו על משהו נורא חשוב... 8)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת לי ברגע שהורדתי די וי די למחשב לערוך את הכתוביות הקיימות, או לחילופין להוסיף כתוביות חדשות ואז לצרוב את זה חזרה כדי וי די. עשיתי חיפוש בפורום ורוב מה שמצאתי היה לגבי תרגומים עבור סרטי DVD-Rip.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש סרטים בפורמט MKV שמוצמד אליהם כמה כתוביות בכמה שפות על קובץ הסרט עצמו. אז בתוכנת הניגון ניתן לברור איזה תרגום רוצים אם בכלל (כמו שמשניפ פסי קול למשל). אני לא מדבר על הדבקת כתובית לסרט ככה שאי אפשר להעלים אותה או לשנות פונטים וכ"ו וזה לוקח ים זמן. השאלה שלי היא איזו תוכנה עושה את זה..ועל הדרך שגם יהיה אפשר למחוק את שלל הכתוביות המיותרות שכבר מודבקות על הסרט. פשוט יש לי אוסף של חצי טרה סרטים עם ים קבצי SRT שהייתי רוצה להצמיד לסרטים עצמם.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
או בקיצור , יש לי סרט בדיסק די וי די בלי כתוביות בעברית , ויש לי את הכתוביות בעברית , איך אני יכול לנגן אותם ביחד? תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שעושים crop לתמונה תודה ומקווה שהייתי ברור
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שנותנת סביבת עבודה של N95 שאני יוכל להפעיל דרכה יישומים שלו ללא פלאפון? לא מצאתי באף מקום..
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתרגום והסרט לא מתאימים בגלל הFPS יש תוכנה שנותנת לי להוריד? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי. הכוונה היא שכשאני רואה סרט על הטלויזיה דרך המחשב והסרט מקודד על מסך רחב אז רואים את הסרט רק על שליש מהמסך טלויזיה ... השאלה שלי היא האם יש איזו תוכנה שתוכל להראות את הסרט על מסך מלא... המפרט שלי המפרט מחשב ... תודה .
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יוצא לי לראות בכל מני סרטים למשל כששוטרים מחפשים פרט מסויים בתמונה הם עוברים על התמונה ואז יש חלק ממש מטושטש בתמונה. הם עושים זום ובגלל שהתמונה מטושטשת יוצאת תמונה ממש מפוקסלת... ואז תמיד את את השוטר המתכחכם הזה שלוחץ על כפתור שמתקן את הפיקסלים ופתאום רואים את התמונה מקרוב בבירור...( ברך כלל זה פנים של מישהו) בקיצור אני בטוח שיצא לכם לראות על מה אני מדבר. השאלה שלי היא האם באמת יש תוכנה כזו? ואם כן איך קוראים לה?
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי יש לי רשת בין כמה מחשבים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבוד ממחשב אחד, על מחשב אחר שמחובר ברשת. על המחשב השולט יש XP HOME ועל הנשלט יש 2000 פרו לכן אין אפשרות ל remote desktop (שקיים ב XP PRO). השליטה היא דרך ה LAN (לכל מחשב IP קבוע) ולא דרך האינטרנט ככה שהמהירות בטח תהיה סבירה. מישהו מכיר ? לא ממש משנה לי אם זו תוכנה חינמית או בתשלום תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
וגם תוכנה שעושה ההיפך לקובץ מוזיקה, כלומר ממהירה את מה שמושמע. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
כך שכאשר האזין לשירים כול השירים יהיו באותה עוצמה תודה רבה נעם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לערוך את הטקסט של מה שאני סורק (דף עם טקסט כמובן..) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
יש לי הארדיסק של WD דגם WD2000JS ואני חושד שבגללו לאחרונה מתחילים לצוץ רסטארטים אקראיים בלי מסך כחול אני מעדיף את ההמלצות שלכם מתוכנות שיש לכם ניסיון איתם ולא תוכנות שלוקח להם שבועות לסרוק הארדיסק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לדחוס קבצי מוסיקה, כלומר שיכולה להקטין את גודל הקובץ תודה למי שיעזור StorM FighteR
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע היעוד שלה הוא לבצע הקלטות של ספריות במחשב. קורה לי הרבה פעמים שאני צריך להעביר כמה ספריות גדולות ממחשב אחד למחשב שני (רשת). אם אני מקליט ספרייה אחת, אח"כ מקליט ספריה נוספת, בו זמנית, זה מאט מאוד את המחשב, וגם את ההקלטות. כמובן גם שאני לא רוצה לשבת ליד המחשב, לחכות עד שתסיים ההקלטה ואח"כ להקליט, אלא "להגיד" למחשב שכשהו מסיים את ההקלטה הנוכחית, הוא יבצע הקלטות נוספות, לפי הסדר. מדובר על הקלטה, העברה ומחיקה (אלא אם כן, יש עוד אופציות אחרות שימושיות). תודה רבה ושבוע טוב, מןשיקו
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שמחובר בusb. יש חיה כזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-