תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. לחבר שלי יש מסנג'ר לדוגמא במחשב שלו. הוא הכניס את הסיסמא והשם משתמש אצלי במחשב במסנג'ר, ואפשר להכנס דרכי למסנג'ר שלו. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין, במסנג'ר אולי, שכל מה שהוא רושם או שרושמים לו, במחשב שלו במסנג'ר שלו, אני אראה? זה ישמר איפשהו בלי שהוא ידע? סתם לדוגמא. תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ואם אפשר אז גם הסבר על איך עושים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מחפשת דחוף דחוף ארד דיסק ורק בדגם הזה על מנת שאוכל לשחזר ארד דיסק שנמחק . מוכנה לקנות גם ישן וגם חדש : וסטרן דיגיטל WD4000AAKS-00YGA0 נפח 400 GB חיבור SATA תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להכנס לאתר www.freestockcharts.com הייתי נכנס אליו בתדירות גבוהה והכל היה עובד טוב. הייתי בחול חודשיים וכשחזרתי האתר לא נכנס לי בכלל מחקתי את הסילברלייט והתקנתי מחדש. שוב דבר הוא תקוע על connected ולא מתחבר. אשמח לתשובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המחשב "זרק" לי הערה שיש התנגשות IP בין תוכנות, דבר שלא ראיתי אף פעם וחשבתי שRESTART יסדר. מאז, בכל פעם שאני מפעיל את FF שום טאב לא נפתח, ואני לא יכול לגלוש גם בדפדפנים האחרים (כרום,אקספלורר). כדי להשתמש בהם, עלי לרסטרט. אשמח לשמוע עצות לפתרון התקלה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
נכון לעכשיו רצים לי באופן קבוע 66 תהליכים במחשב. אני יודע שדרך MSCONFIG אפשר להפסיק אותם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה להפסיק ומה להשאיר. האם יש משהו שיכול לעזור לי, איזה תוכנה או משהו שמשאיר רק את הדברים החשובים של הווינדוס. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה הקורייה DSC_100 יש לי אותה אבל של ווינדוס 98 בלבד מי שיוכל למצוא לי כזאת רק לווינדוס מילניום ומעלה לפחות זה ייהיה טוב אפילו השם יכול להיות שונה הדגם של המצלמה הוא KLH DCL-450 ממש דחוף מי שעוזר לי אני מעריך את זה...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
כידוע daemon tools לא עובד על Windows 7 מישו מכיר תוכנה חינמית ונוחה שעובדת על 7?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל הדברים כן עובדים (המחשב עצמו ה I EXPLORER ועוד הרבה שטויות) אבל רק בFIREFOX שאני לוחץ על קדימה ואחורה בעכבר(MX 1000) לא מגיב... זה ממש מציק... HELP?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
כשאני עושה ראם פריוויו לעריכה זה עושה רק לשניה הראשונה ומפסיק. למה?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
השבוע אחי התקשר אלי וסיפר לי שנעלם לו ככה פתאום כונן D מהמחשב, שמכיל בעקרון את כל מה שיש לנו על המחשב. אחרי כמה בירורים, הסתבר לי שהוא ניתק את המחשב מהחשמל בגלל שנתקע לו המחשב , יותר מפעם אחת... אני דיי מעריך שזאת הסיבה העיקרית לכך שנעלם הכונן. אני לא רואה סיבה שכונן יחסית חדש (שנה ~) יעשה בעיות כאלו. כוננים C,D יושבים על אותו כונן פיסי. לכונן C שלום. בכל מקרה, מותקן לי partition magic על המחשב, והנתונים שם הם : Drive C : size:233,319 used MB:23,158 unused MB:50,154 כלומר, גודל הכונן הפיסי הוא 233 GB אבל מתוכו רק כ70GB מוגדרים לכונן C. שאלתי היא, אם אצור פרטישן חדש על המקום הריק, האם יהיה אפשר איכשהוא לשחזר לתוכו את המידע או שדווקא הפעולה הזאת תמחק את מה שאולי ני…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לקרוא את הטמפ של הכרטיס מסך שלי ולהציג אותו על מסך LCD שמחובר דרך LPT
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לתת לי תשובה אני ישמח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , קניתי כרטיס טלוויזיה של AverMedia וחיברתי אותו לממיר של Hot דרך חיבור S-video , ניסיתי להשתמש בתוכנה christv אבל יש בעיות עם הפריצה שלה .. מישהו יכול להביא לי תוכנה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
דבר ראשון, עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי את easy recovery ואת getdataback. הצלחתי בעזרתן לשחזר מידע שעבר פירמוט או נמחק, הבעיה שקבצי התמונות שוחזרו אבל לא ניתן לצפות בתמונה, כנראה היא נפגמה או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש משהו נוסף שאפשר לעשות על מנת לשחזר את התמונות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום. חשבתי ללמוד את מסלול ה-VFX ב-AIC http://www.ani-mator.com אבל הבנתי שאין ממש עבודה ב-VFX בארץ, ככה שאני לא יודע אם ישתלם לי ללמוד את זה. לכן חשבתי לפנות לתחום אחר בגרפיקה, אבל אני לא יודע איזה. חשבתי ללמוד את תוכנות הגרפיקה הפופולריות - פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש - אבל לאיזה תחום בגרפיקה זה שייך?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לרשום תאריך ככה: dd-mmm-yyyy שזה ככה: 18 JUL 2004 עכשיו, האקרובט לא נותן לי לרשום את זה. הוא אומר לי שתאריך/זמן שגויים: אנא וודא שהתאריך זמן קיים ושכל ארבע הספרות של השנה רשומות [iSDate] איך אני רושם את התאריך ??? בבקשה עזרה ותודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לשפר את ביצועי המאוורר שברשותי אנא עיזרוי לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין Microsoft Office Outlook 2003 במחשב הבייתי שלי, ברשותי שתי תיבות דוא"ל של hotmail.com ואני רוצה לפתוח שני חשבונות ב Outlook. במהלך ההתקנה אני מקבל אפשרות לבחור בין ארבעת האפשריות הבאות: 1. Microsoft Exchange Server 2. POP3 3. IMAP 4. HTTP ויש אפשרות חמישית שהיא לא מעניינת אותי. אני רוצה להוריד את הדוא"ל למחשב אבל אני לא רוצה שהם ימחקו מהשרת אלא אם אני מוחק אותם אצלי במחשב. איזו אפשרות תענה על דרישות אלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינץ' רגיל ושאני רואה סרטים אז יש שוליים שחורים למעלה ולמטה. יש תוכנה שמותחת את המסך ? שאני יראה על כל המסך את התמונה ? תודה לעוזרים. :-[
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי חברים אולי מישהו יכול לעזור לי שברתי ראש על זה יותר מדיי , אני מנסה לשנות שפה של ה OUTLOOK שלי וגם של שלל האפליקציות של האופיס אך עדיין זה נשמר לי על עברית למרות שככל הגדרות בהגדרות השפה תקינות לחלוטין . מדובר על אופיס 2016 ניסיתי גם כמובן להתקינו מחדש ועדיין לא עזר . מדובר על מחשב בעבודה. תודה , והמשך יום נעים :)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם win xp במחשב הישן היה לי win98 שבמאפיני המערכת היה מד משאבים שהראה את משאבי המערכת הפנויים השאלה היא איכן אני יכול למצא את מד משאבי המערכת בwinxp
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באיזה תיקיה אחת שלא נמחקת, כשאני בא למחוק אותה רגיל זה אומר "שאין אפשרות למצוא את הנתיב שצויין" ניסתי גם דרך התוכנה Unlocker - והיא רושמת שהקובץ נמחק , אבל הוא לא נמחק יש לכם איזה רעיון מה לעשות? אי אפשר גם לשנות שם לתיקיה וזה..
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כשאני רוצה לראות ערוצי סטרים זה פותח הןדעה Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or a required codec might not be installed on your computer. איך פותרים את הבעיה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-