תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן! נגן הפלאש המובנה בקרום פשוט מקרטע ברמה שזה בלתי נסבל בכלל לפתוח יוטיוב על 480P. זכור לי בעבר שהיה מותקן לי הפלאש פלייר החיצוני, וביטלתי את זה הפנימי של הקרום והכל עבד הרבה הרבה יותר טוב. אך כעת - לא משנה כמה פעמים ניסיתי, ההתקנה של הפלאש החיצוני מהאתר הרשמי שלהם נכשלת. למה ההתקנה לא עובדת?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
ערכתי סרטון בתוכנה sony vegas pro 11,באתי להעלות את הסרטון ליוטיוב אבל הוא רושם שאני צריך להמיר קודם את הסרטון לקובץ mp4. ניסיתי להמיר את הקובץ בתוכנה format factory אבל הוא לא מזהה אותו כקובץ ווידאו וכשאני מסמן "all files" ומסמן אותו ומתחיל להמיר אותו הוא שולח לי הודעת error. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שווה לי לקנות את הלוגו הזה לחנות מחשבים העוסקת בתיקון ומכירה + חנות וירטואלית? http://www.pixellogo.com/logos-cards/non-exclusive-logo-card/B-Logo-945 השם MYCOMP מה אתם אומרים אליו???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים ,זה הגרסה האחרונה של העיצוב לוגו שעיצבו לי.. זה הפעם האחרונה שאני מביא פה משהו בבקשה אנא הביאו את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להמרה מ DTS to AC3 מבלי לפגוע באיכות ה3D ובכלל של הסרט. תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עם לחיצה על alt enter הנגן הנ"ל אמור להיפתח למסך מלא כך שרואים רק את הסרט. אבל הוא נפתח ככה שרואים מסגרות כחולות למעלה ולמטה. הן לא נעלמות גם לאחר כמה זמן שאני לא נוגע בנגן. מה לעשות?.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא משנה אם חינמיות או לא, העיקר שיהיו מומלצות וטובות. תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להגדיר GMAIL ב OUTLOOK 2007 אבל שיהיה מופרד מהתיבה שמוגדרת לי כרגע. עשיתי הכל לפי המדריך של מיקרוסופט אבל זה מעביר לי את כל המיילים לתיבה של ה EXCHANGE שמוגדרת כראשית ואני לא רוצה שהמיילים יעברו לשם. איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה, איתמר.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל אני מחפש תוכנה שאני יוכל לקחת תמונות וסרטון ולחבר אותם ולהדביק להם פס קול, הנה דוגמה למה שאני צריך לעשות - וכבר מצאתי שיר שאני רוצה לשים עם הסרטון הזה ( כמובן אם יש לכם שיר בסגנון של מלחמה כמו זה ובאורך של 3 וחצי דקות~ אני ישמח לשמוע! השיר שמצאתי מתאים בול רק שהוא טיפה קצר... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
ששלום מחשב נייח כשאני בא לשמוע בווידאו אני שומע קול אך לא רואה תמונה מימה זה נובע ??
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
(אני יודע שיש את הסטיקי אבל הוא לא מעודכן ואולי יש תוכנות חדשות וטובות יותר.) אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבדוק ולתקן שגיאות בכונן, לאחות אותו וכו' - כל מה שקשור לטיפול בכונן קשיח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , זאת הבעיה שלי : או למי שלא רואה את התמונה : http://i45.tinypic.com/vnzej4.jpg וזה ככה כבר משהו כמו שבועיים , ניסיתי שחזור מערכת ולא עזר , ביצעתי גם סריקת וירוסים בעזרת AVG 2013 וגם זה לא העלה דבר + בדיקה עם HITMAN PRO . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אני מכין סרטון וראיתי סרטון שמשלב כל מיני אפקטים יפים שמתאימים לי אבל אין לי מושג מה השם של התוכנה.. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולזהות את שם התוכנה שהכינו איתה את הסרטון, תודה מראש! ד"א רציתי לדעת אם אפשר לעשות את האפקטים האלה עם movie maker?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי שלושה דפדפנים במחשב פייפוקס chorme ו הרגיל ואני לא רואה אתרים בפייפוקס ובCHORME רק ברגיל למה?? כאילו בהם אין לי אינטרנט וברגיל יש וכל השאר עובד רגיל במחשב מה עושיים?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה לעשות את זה בפשטות ובקלות ? תודה, בני.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום כולם! מחפש כבר זמן מה תוכנה טובה לסינכרון בין תיקיות בין שני מחשבים ברשת ביתית ז"א אני מתכוון שכל קובץ (בעיקר לתמונות ומוזיקה) ברגע שאני מעביר אותו לתיקיה במחשב הביתי נאמר, הוא יועתק מיד ללפטופ שמחובר ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
לוחצים על הסרט והנגן עולה ולא מפעיל דבר... פשוט כלום. גם הפעלת התוכנה, וקובץ -> פתיחה -> סרט, לא עושה דבר... הסרתי את הBSPLAYER והתקנתי שוב... מחקתי הכל מהREGISTRY... כלום. זה לא שלא רואים ורק שומעים, פשוט לא קורה דבר. עם נגן אחר הכל עובד. עזרה בבקשה. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משתמש באנטי וירוס המבונה windows defender. ואני מחפש במקביל תוכנה שתגן מרוגלות שונות ומשונות. אשמח להמלצה לכמה כלי טובים, לא חייב חינמים. thanks!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
בחלק מהאתרים יש משבצת חיפוש מעצבנת בטרוף (למשל ב ZAPׂ ) המשבצת מופיע כאשר מקליקים על משבצת החיפוש המקורית של האתר ואז מתחת למשבצת החיפוש המקורית נפתחת משבצת חיפוש נוספת שבה כתוב "חפש באתר חפש ברשת" ומשמאל יש סימן של טוויטר איך מבטלים מסירים לחלוטין !! את התוסף הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי 3 ימים של חיפושים באינטרנט אני התייאשתי, אני מחפש תוכנה פשוטה שבה אפשר לעשות מצגת שתכלול סרטוני וידאו ואפקטים של מילים. בדקתי המון תוכנות אבל מצאתי שכולן ממש מסובכות. האם יש תוכנה שיש בה מגוון אפקטים מטונים שאני אוכל להשתמש בהם בקלות בלי יותר מדי ידע בתוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את הcod מהדיסק המקורי ולאחר ההתקנה לסטים כאשר אני מנסה ללחוץ PLAY המשחק טוען את עצמו לכמה שניות(עושה סימון ירוק של עלייה למשחק) ולאחר מכן שוב חוזר לאונליין כלומר אינו מצליח לעלות.. חשוב לומר שכבר התקנתי את הדרייבירים לכרטיס מסך בדקתי עדכונים התקנתי מחדש את המשחק ועשיתי את כל הפ'אצים.. ישנה שמועה שכאשר מעדכנים את הBIOS הבעיה נפתרת אך איני יודע כיצד והאם זה נחוץ.. יש למישהו אולי פיתרון לבעיה או רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להוציא שיחת קול VOIP מהסלולרי בלאקברי CURVE 9300 למחשב. איזו תוכנה יכולה לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פרק/קובץ וידאו-הקול מקדים את התמונה... איך אני מסנכרן/מתקן את הבעיה? האם אפשר בעזרת Total video converter? המרה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה לשליחת מיילים הבנתי שיש הרבה אבל לא כולם יכולות לשלוח בלי הגבלה אני צריך כאלה שיוכלו לעבור את ה100K מיילים ביום מבלי שיעשו לי בעיות ואם יש כזאת אם תוכלו בבקשה לתת לי עליה הסבר קצר או סרטון ביוטיוב תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-