עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ruff stuff,

נסיתי לאתר אותו דרך האינציקלופדיה של avg אבל לא מצאתי למישהו יש פיתרון? ועוד שאלה אם אני לוחץ על heal והקובץ עובר לכספת של האנטי וירוס האם הוא מנוטרל?.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by bugosdckh,

מישהו יודע איך אפשר להוסיף עוד אפקטים לפרמייר? כמו תוכנות של Hollywood FX תודה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום שלשום רכשתי סופסוף אנטיוירוס כמו שצריך, את ZONEALARM, אחת התוכניות היחידות החוקיות שיש לי במחשב :-). בכל אופן, כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחר אל המחשב שלי דרך PCAnywhere הוא מצליח להתחבר אבל לא מראה תמונה ולא מצליח להעביר כלום... השאלה שלי איך אני מקנפג את הפיירוול ככה שכל תקשורת שקשורה בתוכנה הן נכנסת והן יוצאת תאושר אוטומטית... לא מצאתי את ההגדרה הזאת... תודה מראש, מקווה שלא טעיתי בפורום :-) חן

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by QQQ,

טוב אז ככה, יש לי משחק שהורדתי שהוא בסיומת ISO. כשאני נכנס לקובץ דרך WINRAR, יש כל מיני קבצים ולאחד מהם קוראים data2.cab, והוא שוקל יותר משני ג'יגה. כשאני עושה EXTRACT לכל הקובץ ISO, הdata2.cab מופיע כקובץ ששוקל 0 KB, וכשאני מנסה להיכנס אליו זה אומר ככה: The archive is either in unkown format or damaged. זאת בעיה עם הWINRAR שלי או עם הקובץ? יש דרך לפתור את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. 1. מה קרה לאתר ההורדות הגדול www.torrentleech.org 2. יש תוכנה שנותנת הרשמה לאתר www.torrentbyte.net?... אם יש תנו שם או קישור 3. אילו דרכים יש עוד לזייוף ratio יחס כלומר העלאה?..................... אני מזייף עם ratio maker אבל קצת כדי שלא יעלו עלי אבל אני הכי צריך אני לא מוצא את המוד של אזוארס שמזייף רטיו איך קוראים לו וקישור

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Dilbert Marker,

מישהו יכול לנתח לי את הלוג? תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:17:44, on 28/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\PROGRA~1\Aston\aston.exe C:\PROGRA~1\Aston\XP\internat.exe C:\Program Files\Analog Devic…

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by big foot,

שלום התקנתי WINFAX אבל הפסקתי את ההתקנה כי היא ניתקעה וכשהסקתי אותה מהוספה\הסרה הוא אומר שהוא לא מצליח להסיר אותה וגם מחק את האייקון שלה משם כשאני מנסה להתקין אותה מחדש הוא אומר שיש לי אותה כבר מותקנת ולכן לא ממשיך בהתקנה מה אני צריך לעשות ???

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה קורה? אוקי אז ככה יש לי איזה עבודה לעשות ואני סרקתי כמה תמונות עכשיו יש לי תמונות סרוקות מלפני 50-60 שנה ורציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחדש את התמונה או להוריד את הצבע הצהבהב? וכן מישהו שלח לי תמונות סרוקות אבל לא יודע אולי זה הסורק אבל התמונות במקום להיות בגודל רגיל הם בגודל של אייקון של תוכנה(קצת יותר) ישנה דרך להגדיל בלי לפגוע באכות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by puuma,

שלום אני צורב בתוכנת נרו. צרבתי 2 סרטים אבל זה צרב לי רק א ת הסרט בלי הסאונד אולי מישהו יודע למה זה ככה? תודה :s05: הצורב שלי בסדר בדקתי וצרבתי מצשהו אחר וזה עבד אבל חלק מהסרטים הוא צורב ללא סאונד

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by MiGHTyDuCK,

אחרי שאני מתקין את קספרסקי פרסונל 5 גם פרו וגם הרגיל הוא לא נותן לי להתחבר לאינטרנט הוא כאילו מחייג VERYFIYING USER NAME AND PASSWORD ואו שהוא נתקע על זה ולא קורה כלום או שאם הוא איכשו מצליח אז שום דבר בעצם לא עובד וזה כאילו לא מחובר למישו יש מושג ? תודה

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. http://ogle.eyebeamresearch.org/ לפי הדוגמאות שם נראה מבטיח, התוכנה מנטרת את התקשרות בין תוכניות/משחקים שמתמשים ב OPENGL לבין הכרטיס מסך, ושומרת בקובץ מודל תלת מימדי שאפשר לפתוח אותו אח"כ ולשנות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, כנראה בקרוב אני אקנה מחשב חדש (או בשבועות הקרובים או שהוא ידחה בחודש לקראת ליבת הM2). מכיוון שזו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ועושה את התהליכים לבד (הרכבה, התקנת מערכת הפעלה וכו..), אני צריך קצת עזרה מהפורום פה. אני רוצה לגבות ולהעביר למחשב החדש שאני לא מעביר עליו כלום מהמחשב הזה מבחינת חלקים כמה שיותר מהמידע הקיים. אם אפשר לגבות את כל כונן C זה יהיה משובח. בקשות: *הכול אני יודע איך לעשות בערך - תיאורטית מאוד, רציתי הסבר איך כדאי לעשות את זה (יש לי צורב דיוידי אם זה עוזר). גם קישור למדריך שמישהו הכין יהיה טוב. (כמו המדריכים הנפלאים של התקנת וינדוס והרכבת מחשב). *יש לי גם שאלה, נגיד אני מגבה ומעביר, אני יכול להגיע למצב שאני לא צריך להתקין מחדש את BF ולהכנס שוב למשתמשים …

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by Gal_452,

יש לי בעיה בתוכנה ווינאפ , שאני מפעיל שיר הוא מראה לי שהשיר מתנגן אבל אני לא שומע כלום מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by ברק,

אשמח לשמות ולכתובות להורדה. וגם איזו תוכנה היא הממולצת ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by samiso,

הורדתי קובץ (משחק לסוני) בקובץ ראר אך הוא נעול איך אני יכול לפתוח אותו? תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אממ אז ככה תמיד אני אהבתי את הXP אפור ופשוט. גם לא כ"כ נורא בלי צבעים וגם תפוס פחות משאבים לאט לאט הבנתי שאני רוצה עוד קצת צבעים תמיד ניסיתי כל מיני תוכנות כמו STYLEXP או ASTON (שבכלל מחליף תshell) ועוד ועוד כדי שהXP שלי יראה יפה אבל תמיד בסוף הייתי מתחרט על התוכנה ומסיר אותה. אני מחפש תוכנה - קלה - לא תופסת משאבים בכלל (ממש ממש ממש קצת כמה שפחות) - פשוטה לתפעול - ממשק ידידותי - בר עיצוב - שיהיה בו אפשרות לעיצובים חמודים נחמדים מודה מודה מודה אם תשתפו נ.ב בבקשה לא WINDOWS BLIND או DESKTOPX

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by gigi,

שלום מישהו מכיר תוכנה שכאשר אתה לוחץ עלייה אז היא מראה לך את הסימאות של כל מי שהתחבר אצלך מהמחשב שלך זה ממש חשוב אני לא זוכר את הסיסמה של האייסקיו שלי בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by ORrrr,

שלומות אני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי כמה דברים. המשקל הכולל: 3.72 ג'יגה. כמו כן אני משתמש בתוכנת הצריבה נרו והצורב Nec3540a אני מתחיל את הצריבה ומיד אחרי שהוא מסיים את ה caching files שלו הוא מפסיק את הצריבה בטענה ש Buffer too large. אנלא'דע מה לעשות... כמו כן דיברתי על התוכנה כעל בן אדם. אז מה. בתודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  20. Started by bacoola,

אני מחפש תוכנה שתופעל על המחשב כל הזמן ותמנע כל מיני פונקציות שאני רוצה לדוגמא אם מישהו רוצה למחוק משהו, לשחק בסוליטר וכו' הוא לא יכול. מצאתי תוכנה כזאת אך היא לא ניתנת לקנייה או להורדה אלא רק לבתי ספר (blocktare) קישור:http://www.geocities.com/purenweb/BlocktareHM.htm תודה מראש

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  21. (הרחיקו אותי מבפורום לשבועיים בגלל אי הבנה אם אחד המשתמשים...) כמו שהכותרת "אומרת" (חח ממתי כותרות מדברות בפורום הזה? ) הסבר מפורט יותר: בגלל שהפורום הזה הוא חיי ובלי לרשום הודעות ולהיות פעיל בו, אין לי חיים... אבל הרחיקו אותי לשבועיים (שהם היו השבועיים הכי משעממים בחיי :'() והחלטתי לעשות משהו מועיל שרציתי לעשות הרבה זמן - להכין חתימה לRegMan! (מי זה REGMAN???? לא משנה... :-\) טוב לעניין, הנה החתימה שעבדתי עליה יומים, לא ברצף... לא יודע, נראה לי שאפר לשפר את זה, בהרבה...

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by נ,

flash 8 - יש חיבור מהיר - יש רמקולים - יש אקספלורר - יש פיירפוקס - יש להירשם? - נרשמתי (כולל הזיפ האמריקאי המקולל) אבל הפנדורה? מסרב לעבוד ולא משנה שאני כבר חצי שעה מאיימת על המחשב במוות איטי ואלים Please help http://www.pandora.com/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by compman112,

איזה BT אתם משתמשים, ולמה?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by LiranT,

יש לי איזה בעיה הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט והנורטון זיהה אותו בתור סוס טרויני. עכשיו אני מנסה למחוק אותו משולחן עבודה והוא פשוט לא רוצה להימחק... אומר שאיזה תוכנה משתמשת בו... הפעלתי את המחשב במצב בטוח ועדיין לא נמחק... תודה למי שעוזר....

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by avivlevy,

התקנתי zonealrmpro ועכשיו יש לי בעיה ! אתרים מבוימים כמו nana,noacomp...... לא מציגים לי תמונות ! בכלל! עשיתי שבnana (לדוגמה) תיהיה תמיכה בעוגיות בלאה אבל זה לא עזר ! בקשה תעזרו לי !

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים