עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם יש לי קובץ טקסט באנגלית שאני צריך לקרוא ובמקום לתרגם כל מילה בבבילון חשבתי אולי יש תוכנה שתהפוך את כל התוכן מאנגלית לעברית גם אם זה לא יהיה הכי מדויק זה יעזור לי מאוד. מכירים אולי?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  2. מישהו מכיר? ( זה לשפת C ) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ערב טוב! ידוע לי שיש תוכנה כזאת שיודעת לזכור סיסמאות שהוקלדו מהמחשב שלי. נניח מישהו מתחבר מהמחשב שלי לאתר כלשהו\פייסבוק עם הסיסמא שלו ומתנתק מיד אחרכך, הוכנה תדע אחרכך להראות לי מה הסיסמא שהוא הקליד. איך קוראים לתוכנה הזאת, ואם יש כמה תתנו בבקשה שמות. תודה רבה לכם מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Green,

שלום יש לי מחשב נייד ישן וחלש, פלאש מאוד מכביד עליו, ואני מחפש תוכנה שרק אם אני לוחץ על חלון הפלאש הוא יפעל. אני מקווה שאני מספיק ברור.... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by Real_Me,

יש לי תוכנה בשם CUTOFF שמקצצת מסוף קובץ וכמובן יש SPLITTERS אבל אלה לא נוחים למטרה הזו כך שאני צריך תוכנה שמקצצת קטע בגודל כלשהו מתחילת קובץ כלשהו. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by eli_a2006,

מחפש תוכנה שחותכת שירים תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by boss,

טעיתי למחוק הכל בבקשה תוכנה שחזור רק Favorites של אתרים דברים הרבה חשובים תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. אני יודע שיש תוכנות שבעזרתם עורכים קבצי mp3 אבל אני מחפש תוכנה שעושה את זה לבד, לפי שם הקובץ ממלאת את האמן, שם השיר ,אלבום ומוסיפה תמונה. יש דבר כזה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, אני מחפש תוכנה שיכולה להדפיס תמונה, לחלק אותה ל-4 חלקים (שווים) נגיד, ושכל חלק יהיה בגודל של דף אחד - ואז אחרי ההדפסה לחבר את כל החלקים בתור תמונה אחת והנה נולד לו פוסטר. יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? חיפשתי בפוטושופ ולא מצאתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. יש אתר עם שנותן אופציה לצפות בהרצאות וידאו או אדיו עם איזו תוכנה אני מוריד את ההרצאות למחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה כזו שאני איתן לה כתובת של אתר והיא תדע להוריד ממנו קבצים למשל עם סיומת מיוחדת גם אם אין איזה קישור להורדה של הקובץ אבל הוא נמצא על מחשב האתר אבל אל תתנו לי את webzip כי היא לא מתאימה לי

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  12. אהלן חברה, אני מחפש תוכנה שיודעת להוריד Playlist או Channel שלם מYouTube. בחיפושי מצאתי כמה תוכנות שטוענות שהן מסוגלות לעשות זאת אבל הן לא עבדו. עד עכשיו השתמשתי בAdd-on לFireFox שנקרא Download helper לצערי הוא עובד רק על סירטונים יחידים. בתודה מראש, מייק. ***עריכה, בעצם מצאתי אפשרות להוריד כמה קבצים בעזרת התוספת הנ"ל. חבל שאני לא יכול למחוק את תראד.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. יש דבר כזה? אני רוצה סה"כ להמיר כמה קבצים לMP3.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. יש לי רשימה של מיילים שהיגיעו מניוזלטר שפרסמתי >> ולכן הם כולם עם שדות קבועים כולם נמצאים אצלי בתיקייה של OE מחפש תוכנה פשוטה וידידותית >> להפוך את המיילים האלו לדטה בייס >> אקסל או וורד מישהו מכיר ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  15. שלום. אני מחפש תוכנה שהופכת טקסטים שלמים מאגלית לעיברית.בשביל לימודים.תודה (לא בבילון). :s05:

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. שלום לכולם. שמעתי ממשהו שיש תוכנה שיודעת לזהות את הקול של מישהו (דרך המיקרופון) ולהפוך את זה לטקסט. הבנתי שיש תוכנה כזאת שאפילו תומכת בעברית, אם מישהו יוכל להביא לי שם של תוכנה כזאת אני מאוד ישמח. תודה לכל מי שיעזור, צחי.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מספר תכנים בפורמט TS שמהם אני מעוניין לחתוך קטעים מסוימים. בנעוץ של הפורום, יש אזכור לתוכנה Easy Video Splitter , אלא שאינני בטוח אם יש בה גם תמיכה לקבצים בפורמטים ה"כבדים" יותר, כגון M2TS כמו כן, למיטב ידיעתי התוכנה הזו לא מתאימה עבור חלונות 7 לכן אשמח לדעת על תוכנות אחרות (רצוי חינמיות) שיודעות לעשות את אותה עבודה, וגם מתאימות לחלונות 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. סרקתי דף וכמובן שבמצב הנוכחי אני לא יכול לערוך בו שינויים. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר את זה לקובץ וורד או לכל סוג אחר שבו אוכל לבצע שינויים?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  19. שלום, יש לחבר שלי עסק לקריוקי,והוא הוריד מלא קבצי פלייבקים בכסף. הוא משכיר את המחשב הנייד הזה לאנשים, אבל הוא לא רוצה שיוכלו להעתיק אותם או למחוק אותם. שרק יוכלו להפעיל את הקובץ,יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אני מאמין שבסופו כל דבר אפשר לפרוץ,אבל הוא זקוק לתוכנה שהבנאדם הפשוט לא יגרום "נזק" לקובץ

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  20. שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לסנן רעשים מקובצי מוזיקה כמו MP3 WAV וכו'... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת כזאת, תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. עדיפות גבוהה לתוכנה חינמית

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קניתי דיסק קשיח חיצוני כדי לגבות כל כמה זמן את המחשב. אני מבקש תוכנה שמגדירים לה איזה תיקיות לגבות והיא מסנכרנת בין המחשב לכונן החיצוני באופן אוטומטי ורק את הקבצים שהשתנו. זאת אומרת שאני לא יצטרך כל פעם להעתיק את כל הקבצים מחדש (ולמחוק את הישנים) חשוב לי גם שהסינכרון יהיה רק בכיוון אחד מהמחשב לכונן ולא הפוך, כלומר שאם מחקתי קובץ במחשב הוא ימחק גם בכונן (ולא שהוא יסתנכרן מהכונן למחשב) יש לי וינדוס 10 64 ביט. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את העבודה? תודה רבה

23. שלום. אני צריך תוכנת גיבוי שיודעת לגבות כל יום את הקבצים מחדש. לא לדרוס או לעדכן את הקיימים. פשוט ליצור תיקיה חדשה כל יום, ששמה יהיה התאריך. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לצרוב פורמט תמונות של מצלמה דגיטאלית הקאטאש הוא שה dvd שלי קורא צרובים אבל לא תמונות על גבי דיסק איך אני פותר את הזוועה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.