תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, התקנתי אצלי BulletProof FTP Server ואצל חבר שלי יש SMARTFTP CLIENT. איך אני יכול לגרום לו להתחבר לשרת שלי ולראות את הקבצים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, יש אפשרות בדפדפן של chrome להוריד קובץ בלי לשמור אותו ? אלא רק לפתוח אותו בדיוק כמו באקספלורר ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ פוטושופ ובו תמונת רקע ועליה הרבה שכבות של טקסטים. איך אני יכולה לסמן או לבחוא את כל שכבות הטקסט ולעשות שינוי אחד לכולם כמו גודל פונט או סגנון שכבה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקנת לי במחשב תוכנת אופיס 2003 ויש בעיה איתה. כאשר אני מקבל מייל או רוצה לשלוח מייל אני חייב ללחוץ על "שלח/קבך" על מנת שדברים יתחילו לזוז ולהתעדכן. אצל אנשים אחרים הבעיה לא קיימת וכאשר מגיע מייל חדש הוא מופיע ידירות בתיבת הדואר נכנס שלהם. כיצד ניתן לפתור את התקלה שגם אצלי יופיעו מיילים ישר עם הגעתם?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה לאחרונה אני עובד עם ויסטה HOME EDITION ומשום מה כשאני מנסה להוריד קבצים דרך האקספלורר הוא מקפיץ לי הודעה שהגדרות אבטחה שלי לא מאפשרות לי לעשות את זה איך אפשר לפתור את זה ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
האם ישנה איזשהי דרך להעביר את כל הכתובות (ADRESS BOOK) מהאוטלוק לג'ימייל? יש לי בערך 300 :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים).
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איזה אנטי ווירוס כדיי לקנות אחד שאפשר לסמוך עליו
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, מחפש נגן לסרטים שתואם לויסטה ותומך בכתוביות בעברית. היה לי את ה radlight הישן והטוב אבל אני חושב שהוא לא תואם. מישהו יודע להמליץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מכירים את זה שמנסים להכנס לאתר ואז כתוב "דף אינטרנט בו אתה צופה מנסה לסגור את עצמו האם ברצונך לסגור את החלון" וכמובן לוחצים על "לא" כי תכלס אנחנו רוצים להכנס . השאלה היא איך מבטלים את זה מראש? ??? שלא תופיע ההודעה!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישת לפטופ ויש שאלה שמסקרנת אותי אני יודע שבמידה ואני רוצה לפרמט את הלפטופ אז יש אופצייה של ריקברי מובנית במערכת. אך מה קורה במידה והארד דיסק הלך?במידה והחלפתי את ההארד דיסק איך אני מנצל שוב את הרישיון החוקי שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן, שמרתי Color Settings חדש בפוטושופ CS3. אני מנסה לסנכרן אותו לכל שאר התוכנות בCS3 דרך ה Adobe Bridge אבל משום מה לא מופיעה לי שם האפשרות Edit>Creative Suite color settings שאני יודע שאמורה להופיע שם. בדקתי ב Help ושם כתוב שצריך לבחור Prefferences>Advanced ולסמן וי ב - Enable Color Managment אך הCheckbox כלל לא מופיע שם. יש למישהו עצה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך להתקין תוכנה מדיסק שרכשתי על נט בוק? יש למישהו ניסיון?(לנטבוק אין כונן CD)
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום כולם הורדתי כמה סרטים של wma ושאני פותח אותם בעזרת madie player 9 הם נראים כאילו זה אינפרא אדום למשל רואים אנשים בצבע ירוק ותמסגרת שלהם בצהוב ותרקע מאחוריהם בכתום הכול בצבעים דפוקים. כמו פה (דוגמא) קיצר אמרו לי להחליף חבילת מקודדים אז מחקתי את החבליה הקודמת LH והתקנתי k-lite עדיין זה ככה. ניסתי להפעיל אותם במדיה פלייר קלאסיק שמגיע עם ה k-lite וגם אותו הדבר אני חייב לציין שבמשחקים וסרטים אחרים של mpg mpg2 divx mp4 ומה לא הכול רואים סבבה ותקין ורק ב wma הכול רואים על הפנים מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שבלינוקס יש אופציה כזאת אבל משום מה בפיירפוקס לוינדווז אני לא מוצא אותה איפה נמצאת האופציה או לחילופין האם יש פלאג לפיירפוקס שעושה את אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אילו סרטי אנימציה עשו בעזרת מאיה ואיזה בעזרת 3ds max ??
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קניתי לפני כמה חודשים מקלדת אינטרנט פשוטה מאוד של Silver Line בחיבור USB. אני עובד עם מערכת הפעלה XP PRO הבעיה היא שאני עכשיו רוצה להתקין את הדרייבר לכפתורים המיוחדים של המקלדת כמו להעביר שירים קדימה אחורה, עוצמת קול וכו' שקיבלתי בדיסק עם המקלדת אבל כנראה שהוא אבד לי :-\ למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר הזה? בתודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אני יכול למצוא את הChipset הכי חדש של המעבד : Intel Core 2 Duo E6750 ? הסתבכתי באתר של intel .
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הורדתי אתמול את האוירה פרימיום, קיבלתי כמה דואר ל WINDOWSLIVEMAIL שלי, והתוכנה לא מראה שהיא סורקת את הדואר, יש פונקציה שנקראת באוירה :MAILGUARD עם רשימות, ואצלי הם ריקות,בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, יוסי
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי הורדה של anti popup לאינטרנט אקספלורר כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תודה לעוזרים עריכה: הסתדרתי אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם התוכנה פלאש עושה לי בעיות אחרי כמה זמן שהיא פועלת בום היא קורסת וכלום לא נשמר... עכשיו ניסיתי להתקין מחדש והכל כלום לא עזר...מה אפשר לעשות? בניהול השגיאות מופיעה לי השגיאה הזאת: "??תקלה ביישום flash.exe, גירסה 7.0.0.470, תקלה במודול wintab32.dll, גירסה 3.24.0.0, כתובת התקלה 0x00006b6d?.?? לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp." אם זה עוזר.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך שמים תרגום במדיה פלייר? תודה בבקשה לא להמליץ על שום תוכנה אחרת אני חייב בתוכנה הזאת...
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת הדואר אווטלוק אקספרס. ברשותי אלפי מיילים שהצטברו בתקיות שונות שערכתי (עבודה, לימודים, חברים וכד'). אני מעוניין לשמור את המיילים בדיסק נפרד חיצוני, ולנקות את התיבת דואר מ 20 גיגה מיותרים. ניסיתי לשמור את דברי הדואר בדרכים שונות ונוכחתי כי אין שום אפשרות לשמור את המיילים שלא בתוכנת הדואר למעט אם אני נכנס דואר דואר ושומר אחד אחד את הקובץ המקושר, דבר שהוא כמובן לא סביר. האם יש דרך לשמור את כל דברי הדואר ובפעולה אחת מחוץ לתוכנה ??? על מנת שאוכל לצרוב אותם לדיסקט דיוידי חיצוני? תודה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה!!! כל פעם כשאני עובד עם וורד ורוצה לסגור את התוכנה קורה דבר מוזר נפתח לי חלון שגיאה!! ונותן לי 3 אפשרויות 1. לסגור 2. Debug 3. פרטים כשאני בוחר פרטים זה מה שאני רואה! :AR15: :AR15: :AR15: WINWORD caused an invalid page fault in module VBE6.DLL at 018f:6500dbb9. Registers: EAX=02e4a540 CS=018f EIP=6500dbb9 EFLGS=00010202 EBX=ffffffff SS=0197 ESP=0062e0dc EBP=0062e1d0 ECX=04be08b0 DS=0197 ESI=04c708b0 FS=6017 EDX=02e4a534 ES=0197 EDI=00000008 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 8b 01 51 ff 50 08 eb e8 55 8b ec 8b 45 0c 53 56 Stack dump: 00461d72 6507f9d7 04c708b0 02e4a540 ffffffff 00000000 00000000 00000000 00000000 00000009 00000000 04c708b0 00000000 00000000 00000…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בחבילת קודאקים של k-lite והצלחתי להגדיל את הפונט בסרטים רגילים [AVI] עכשיו, מכיוון שככל הנראה, המפענח שונה בין הAVI לMKV אז כשאני רואה סרטי MKV הפונט ממש קטן - מישהו יודע איך אני יכול להגדיל אותו?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-