עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ferrari599,

יש לי עבודה של כ 320 עמודים, ועם כמעט כל שינוי קטן, כל הטקסט זז וכותרות יורדות עמוד וכו. אני עברתי על כל העבודה כבר עשרות פעמים כדי לתקן הכל וכל הזמן הטקסט זז. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? אפשר "לנעול" עמודים?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבצורה אוטומטית (בתיזמון מוגדר מראש)תוכל לגבות/להעתיק סיפריה מהארד דיסק משותף (הארד דיסק של החברה) להארד דיסק במחשב שלי. האם יש כזו תוכנה שכזאת? אפילו בתשלום.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. כשאני מקבל איייל אז הוא שם לי איזה אייקון קטן בפינה ליד השעון וגם עושה איזה POPUPBALLON. הבעייה: יש לי רשימת תפוצה של חברים שיש חוק שמעביר אותם ישר לתקייה מיוחדת. עבור אימיילים שאני מקבל מהם אין לי את ה notification שיש לשאר המיילים. איך עושים שגם לרשימת תפוצה הזו שחל עליה "כלל" יהיה לי notification ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. יש לי את תוכנת הצריבה נרו במחשבים אחרים אני יודע שיש אופציה של make DVD video file אתה פשוט זורק לו קבצי AVI והוא צורב לך DVD לצפייה ואפילו מחשב לבד את התצורה המקסימלית ביחס למקום. במחשב שלי מותקנים צורב CD (ישן אבל אין לי לב לזרוק) וצורב DVD. את שניהם המחשב מזהה.כל האופציות של ה-CD עובדות. ומשום מה האופציה הזו לא מופיעה לי בנרו בכלל. אני חייב לומר שאני חושד שה-DVD לא טוב או לא מותקן טוב כי לא השתמשתי בו כמעט. אבל זה רק חשד. חוץ מזה נשאלת השאלה אם יש לכם תוכנה יותר טובה שממירה (בקלות) AVI שייצרתי בפריימיר או QT REFERENCE שייצרתי ב-AVID.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מנסה להוריד מאינספור לינקים את daemon tool ולא מתקין לי על ויסטה בהתקנה נתקע ואומר שטויות שלcompability למישהו יש אולי לינק שיודע שזה עובד על ויסטה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. ^ אז ככה אם יש לי זכרון 1GB והמשחב הולך ומעט את הקצב שלו כאשר ישנם 20 טאבים במוזילה, כשיהיה לי 2GB הוא יתחיל את אותו תהליך ההאטה רק לקראת 40? יש הגיון? או שזה לא קשור וגם ב2GB של זכרון הוא יתקע ב20 טאבים?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. אני מנסה להתקין את הדרייבר Audio למחשב שלי של Sis 7012 ואני פשוט לא מצליח, הוא מתחיל להתקין ומוציא את השגיאה שיש בתמונה, ופשוט יוצא מההתקנה, ניסיתי הכל, ללכת לDevice Manager לעדכן משמה והוא לא מצליח לבטל את החומרה של הSOUND ולהפעיל עוד פעם וזה עדיין לא מצליח, מה עליי לעשות? תודה רבה לעזורים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by viper_sb,

מחפש תוכנה פשוטה להתמעת כתוביות קבוע עם סיומת SRV לסרטים תודה.

9. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה ורואים הכל טוב חוץ מסרטים שאי אפשר לראות (פשוט מסך שחור) מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by Cryptonite,

שלום,יש לי את התוכנה הזאת PC Probe II שבודקת מהירות מאוור,טמפרטורות וכו' רציתי לדעת עד כמה היא מדוייקת כי יש לי תחושה שהיא טועה תודה יום טוב

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  11. אני מחפש את התוכנות הכי טובות לתחזוקה הבסיסית של המחשב (אנטי-וירוס, אנטי-ספיירוור, אנטי-כל-דבר-רע, מחיקת קבצים זמניים, דפרגמנטציה, דברים אחרים שאני לא מכיר..). ומכיוון שאין תוכנה אחת שעושה את כל אלה בצורה הכי טובה, אני גם צריך איזה scheduler שבלחיצה אחת יפעיל לי את כל התוכנות (אחת אחרי השניה). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. Started by redead,

לא יודע מה קרה ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של לבטל את זה אבל הBSPLAYER שלי מנגן סרט ואז בסוף מתחיל אותו מהתחלה.. איך אני מבטל את האופציה הזאת? תודה..

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by mDs,

יש לי דיסק קשיח אחד במחשב של 120 G. ההרדיסק מחולק לשלושה חלקים c e d היום העברתי סרט מהמחשב נייד שלי למחשב לתוך כונן D. פתאון המחשב נתקע ניסיתי כל דבר אפשרי כדי שהוא ימשיך לעבוד .. ובסופו של דבר עשיתי ריסט. הווינדוס חוזר הכל טוב ויפה רק ש כונן D חסר ואיתו 15 G של מידע. יש למשהו פיתרון? האם אין מה לעשות.. הלך המידע? תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. אוקי אז ככה.... נגיד אני לוחץ ALT+W ייפתח הווינאמפ או ALT+G ייפתח לי המסנגר.... דרך הווינדוס זה לא טוב ניסיתי את זה הוא תוקע לי תמחשב ואז פותח אחרי 5 שניות... תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. חבר שלי משתמש בגרסת אימיול 5.3 של ליונטוורק. לפני הפרמוט העתקתי את תיקיית הTemp ואחריו החזרתי אותה למקומה אחרי ההתקנה. כשאני מפעיל את האימיול בשורת סטטוס רשומים שמות הקבצים, הבעיה היא שמסך הפתיחה נשאר קבוע והאימיול נתקע (כתוב לא מגיב במנהל המשימות). למישהו יש איזשהו פתרון? אולי התקנה של אימיול אחר באה בחשבון? כל הצעה תתקבל בברכה, תודה, עידן :]

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. Started by alonpartuk,

אני מעוניין להעביר מיילים מ-outlook exprees ( office 2000) ב -98 ל 2003 outlook בXP ניסיתי דרך יצוא ייבוא אבל הoutlook 2000 יוצר קובץ שה03 לא מכיר ,האם יש נתיב כלשהו שה -outlook שומר את המיילים שאני פשוט יכול לעשות העתק הדבק או שיש איזו שהיא דרך אחת..

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by tulicooli,

התקנתי את התוכנה והכל טוב עד שבאתי לפתוח את התוכנה אני פותח וזה עושה לי שגיאה After Effects can't continue: sorry , After Effects has Crashed. See http://adobe.com/support/products/aftereffects.html (0 :: 42 לא הבנתי כלום באתר הזה ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by Yosi199,

שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. שלום לכולם קניתי הרדיסק של WD 320GB SATA (הוספתי לאחר נוסף שכבר קיים כמובן) הגעתי לPartition Magic 8 יצרתי כוננים ושני מחיצות ->פירמטי אותם ->ועכשיו כנראה שכחתי לבצע איזה שלב כי אני עושה ריבוט לא קורה כלום(לא מופיע כוננים חדשים ב''מחשב שלי) הנה PRINTSCREEN מהתוכנה תוכלו לראות מה עשיתי בדיסק החדש (DISK 2) מה עכשיו אני צריך לעשות?? אשמח לעזרה ...... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. יש לי בעיה חוזרת של התקנה של דריבר סאונד בלוח אם ASUS M2N-VM DVI אין לי כרגע סאונד והלוח מסרב לקבל את הדריבר וניסיתי לעדכן אותו מהאתר של אסוס אך ללא הצלחה הקודק הוא של רילטק ALC662 HIGH DEFINITION והורדתי גם את הדריבר מהאתר שלהם אך ללא הצלחה. ויש לי אותה בעייה גם בלוח ASUS M2N-E בדיוק ואפילו ניסיתי 3 מערכות הפעלה מגירסאות שונות וזה לא עזר אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא. תודה מראש. אסף

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  21. יש דרך?

22. שלום וחג שמח לכולם. פירמטטתי את המחשב שלי אתמול ואני מחפש דרייברים לכרטיס מסך שלי (כמובן הכי עדכני שיש כלומר עידכון)( אשמח אם תביאו לי לינק להורדה תודה. חיפשתי כבר באתר ולא מצאתי משהו מתאים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by yoyo_shir,

כל פעם שאני מתחברת למסנג'ר... איך שהוא מזהה את החשבון ועומד להתחבר .. פתאום המסנג'ר נתקע (לא מגיב). עשיתי ריסט... לא עוזר. בבקשה ! עזרה דחוף . תודהץ

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by shanibh,

היי, אני רוצה לקחת סידרה, ולהכין ממנה דיוידי, יש לי את כל הסרטים ב-AVI, קראתי פה קצת, אבל אני עדיין טובע ועדיין יש לי שאלות, אני אלך לפי הסדר: 1. בהתחלה אני צריך להפוך את ה-AVI ל-SVCD, נכון? איזה תוכנה הכי מקצועית ומומלצת, מה אני צריך לדעת כדי לא להוריד מהאיכות הטובה של ה-AVI? 2. אחרי זה אני צריך?חייב?לא חייב? לאחד הפרקיים לסירטון אחד? איזו תוכנה הכי מקצועית ומומלצת, גם פה יש סיכוי להורדת איכות? (לא חבל?) 3. יצירת תפריט, איך אני יוצר תפריט, אני צריך כמה FEATURES, שאני אוכל לבחור איזה פרק אני רוצה לראות, שאני אוכל לבחור אם אני רוצה עם או בלי כתוביות...איך אני עושה את זה? 4. הוספת אנימציה לדיודי, לתפריט, שיראה מקצועי, קטע פתיחה, אנימציות או סרטונים קצרים בהתחלה או כשאני בוח…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by ^alon^,

יש לי חומרה שלא הותקנה בהצלחה..... פירמטתי את המחשב.... וזה לא מזהה לי את הכרטיס קול... ועוד איזה משהו...... במנהל התקנים כתוב:seriel bus controller-(קוד 28) והכרטיס קול... c-media ac97 audio device -עם סימן קריאה צהוב לידו.... ובהגדרות כתבו שזה לא עובד....-קוד 10 מישהו בבקשה יכול לעזור לי...? תודה אלון

דיונים חדשים בפורומים