עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nehmia,

יש לי GMAIL חדש ושמעתי שזה תומך POP3 אז איך אני מגדיר את זה באוטלווק...כאילו מה אני רושם ב: שרת דואר נכנס (HTTP POP3 IMAP)? ו שרת דואר יוצא(SMTP) מה אני רושם בהם?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. Started by shahar07,

בכל פעם שאני פותח את תוכנת הדואר, היא מושכת את אותה הודעה מס' פעמים ואז קורסת מישהו נתכל בזה בעבר ?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. לרדל רכישת מסך חדש רחב, אני מחפש תכנות או פשוט נגן, שיוכל "לדחוף" את המסך בדומה ל ICQ כאשר מזיזים אותה לקצה המסך. קיימת תכנה או פשוט נגן שמבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  4. ??????

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by Screw_Master,

אני משתמש בתוכנה אחרי ביקורת אוהדת פה באתר, מצד שני, התוכנה לא בשלה. הרבה באגים, חיפוש בעייתי, אלגוריתם Shuffle לא מוצלח כמו זה של Winamp למשל, דברים כאלה מאוד מציקים בתוכנה. השאלה היא מתי יוצאת גרסה חדשה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by doker,

אני חייב דחוף עזרה אני עכשיו צריך ליצור קובץ PDF ניסיתי עם acrobat reader 7 אבל הוא מייצר את הקבצים כך שהם מוקטנים ואם מישהו רוצה להדפיס אותם הוא לא יכול הם יוצאים קטנים מידי אבל רק עם לוחצים בהדפסה התאם את העמוד לגודל הדף רק אז זה מגדיל וזה טוב רציתי לדעת אריך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת כי אני צריך לשים את זה באתר וזה דיי מציק תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by mc_elad,

האימיול לא מוריד!....גם אם יש מלא מקורות..זה פשוט לא מוריד...אבל להעלות אין לו בעיה.... יש דרך להמהיר ת'אימיול?? ...מוד מסויים אוליי או מדריך שיכול לעזור....? (זה מרגיז בטרוף ) ..בבקשה עזרה..

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. אני הולך לעשות פורמט ואני לא רוצה שכל ה BOOKMARKS ימחקו לי אז אני רוצה לגבות את זה ואחרי זה להעלות לתוכנה בחזרה , איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by gania23,

יש לי לוח אם של: msi דגם: g52-m6788x7 אני צריך דרייבר לכרטיס קול המובנה שלו. מנהל התקנים מראה לי שחסר לי הדרייבר של הכרטיס קול ובגלל זה מן הסתם אין לי קול במחשב. לא הצלחתי להוריד את הדרייבר מהאתר של MSI. תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  10. אני מתכוון למשל אם אני רוצה לשלוח לכולם מייל אבל ממייל אחר איך אני יכול להוציא את כל רשימת הכתובות שיש לי באאוטלוק 2003 בעבודה (יש איזה 1000) ואז לשלוח ממייל אחר ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

היי פתאום הICQ הפסיק לפעול,ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר ניסיתי ICQ 6 ולא עזר גם כן כשאני מכניס את הסיסמא הוא כאילו מתחבר אבל יוצא לDESKTOP האם לעוד אנשים זה קרה?

12. התוכנות הבעייתיות: ICQ 7 SKYPE (הכי עדכני) MESSENGER הן מופיעות ב- TASKBAR על אף שאני לוחץ על X... תמונה למטה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  13. אני מנסה ליצור מצב בו לאחר אתחול המחשב ולאחר חזרה לפעילות ממצב STANDBY האיקונים על שולחן העבודה ישארו בדיוק באותו מיקום, כיום לאחר כל מצב האיקונים מסודרים מעט שונה כי המרווחים האנכיים שלהם משתנים בין המצבים ואיני מצליח ליצור מצב שישאר קבוע בכל צורה של חזרה לעבודה, יש עצה טובה?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by pms1,

יש לי סרט שבמקור הקול התמונה והכתוביות תואמים ,אבל אחרי שהדבקתי כתוביות לצמיתות ,החצי הראשון של הסרט הכל תואם ,ואח"כ הקול מקדים את התמונה עד סוף הסרט . מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by Liran -,

שלום לכם וחג שמח, אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים על השולחן עבודה, הייתה לי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם :-\ אם מישהו מכיר תונה כזאת / יודע את שם התוכנה אשמח אם תעזרו לי, אני מתכוון למשהו כזה : התמונה צולמה במערכת הפעלה MAC, לי יש כרגע מערכת הפעלה Windows XP, שמתי את התמונה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון, יש את התוכנה הזאת גם ל - Windows אבל אני לא מוצא :'( ניסיתי לחפש בגוגל אבל זה מצא לי רק ל - MAC, אני בטוח שיש את התוכנה למערכת הפעלה Windows מיכוון שהייתה לי פעם את התוכנה הנ"ל. תודה רבה, The Wizard

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. שלום לכולם, בעיה מוזרה ובינתיים ללא פתרון. מחשב נייד חדש של טושיבה מזהה התקני USB ללא שום בעיה - עכברים, מצלמות וכו'. ברגע שאני מחבר נגן MP4 של סתם חברה, הויסטה מזהה אותו ישר ואף מציע לתקן אותו ... אבל חיבור זיכרון נייד (אחד של קינגסטון, אחד U3 של סאנדיסק) מעלה שגיאה אחרי כחצי דקה, לא מזהה אותם בכלל ולא מוצא להם דרייברים. (כמובן שב-XP הם מזוהים ישירות ללא בעיה....) התקלה זהה ב-2 יציאות USB שונות. עידכנתי דרייברים של טושיבה + של אינטל (צ'יפסט) ועדיין אין תגובה. מישהו נתקל במשהו דומה ? פתרון ? אני חוזר - עידכנתי כל דרייבר שצאתי, התקנים אחרים עובדים תקין, כל החיבורים האחרים בנייד עובדים תקין (כולל קורא כרטיסים), ובינתיים אין כוונה לעבור ל-XP. תודה מראש.....

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  17. שלום לכולם , יש לי מחשב נייד של compaq מסדרת EVO , אחי מחק כמה קבצים ועכשיו המחשב לא עולה , מופיעה ההודעה NTLDR is missing אני יודע מה עושה הקובץ הזה ואני יודע שבלי הקובץ הזה הווינדוס לא יעלה. לכן אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין בו ווינדוס מחדש (בכל מקרה רצינו לפרמט) . הבעיה היא שאני מכניס לכונן CD דיסק של ווינדוס , אומר למחשב לעלות מה CD (זה נקרא משום מה multybay) וההתקנה של הווינדוס לא פועלת... ניסיתי לפרמט דיסק פלופי עם וסימנתי את ה MS-BOOT כדי שאולי זה יעלה את המחשב , בחרתי בהפעלה מחדש של המחשב שיעלה מכונן הפלופי וגם אז הוא לא עולה. מישהו יודע איך מפעילים את ההתקנה של הווינדוס על המחשב הזה? או לחילופין יכול לייעץ לי איך להגיע למצב של DOS שמשם אני כבר אוכל להפעיל את ה…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  18. שלום. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל, אני לא מצליח למצוא את הגירסא המלאה שלו. הורדתי את המסור 3 בפורמט הבא: Saw.III.UNRATED.DVDRip.XviD.Heb-Sub.By.MovieMaker.www.ILPD.us ואני הרי רוצה לצרוב את זה שיהיה אפשר לראות את זה בדי.וי.די. אני צריך להמיר את זה בתוכנה הנ"ל והעניין הוא שאני צריך את הגירסא המלאה. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by Boomer,

יש לי כבר הרבה זמן עם סרטי QuickTime (mov) זה לא קורה עם כל הסרטים, אבל הבעיה קיימת עם מרביתם. כשאני מפעיל את הסרט רואים לשנייה תמונה, ואחרי זה התמונה קופאת ורק הסאונד ממשיך כרגיל. יש לי את ה-QuickTime Player החדש ביותר, וכבר ניסיתי כל מה שיכלתי לחשוב עליו ללא שום תוצאות יעילות... אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. תודה. נ.ב. גם כשהפכתי את הסרטים לסרטי AVI או WMV הם נשארו דפוקים. אבל הבעיה היא לא בסרטים, אלא בעיה מסויימת אצלי כי אני יודע שאצל אחרים הם פועלים.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by yotam360,

לא יודע איך להגדיר אותה אבל תראו: http://img363.imageshack.us/img363/1056/11sq.jpg איך אני יכול לפתור את זה???

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. Started by ofer1928,

אני עורך וידאו חובבן, ואני מעוניין בפלגים שונים לסרטים, למשל קולות של יריה או חריקת בלמים וכל מיני מנגינות קצרות או אפקטים. האם למישהו יש אתר שיש בו כל מיני קבצים כאלה של קולות קצרים?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. שלום, אני מחפש תוכנה להחבאת קבצים, אבל רמה מאוד גבוהה, זאת אומרת שהיאל א תוכל להתגלות בהוספה והסרה למשל, או בתוכניות בתפריט "START" וכו'. שיהיה קל להחזיר ולהחביא את הקבצים, למשל מקש מסויים. כמו כן, תוכנה שתוכל לרמות את כמות המידע שמופיע כפנוי בהארד דיסק (אם קיים כזה דבר). אודה לכם מאוד אם מישהו מכיר/נתקל בכזה דבר, תודה רבה על העזרה מראש.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  23. זה אומר סרט שאני רואה אותו בזה הרגע אז באותו רגע אני גם מקליט אותו תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by rank,

אני מנסה כמה זמן כבר למצוא את הדרך לחלק קובץ מסויים לכמה חלקים כדי להעביר אותו בכמה דיסקים או משהו אחר ... מישהו יודע איך ??.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים