תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה ללחוץ על לינק של קובץ ASX ואני לא מצליח לשמוע אותו. זה קובץ של שידורי רדיו באינטרנט. הינה דוגמה: http://www.oranim.ac.il/radio.asx התקנתי את חבילת KLITE אבל עדיין לא מתליח לשמוע. יש לי BSPLAYER וגם ווינדוס מדיה פלייר 11. מישהו יודע איך גורמים לקובץ הזה להשמע? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
דוגמא: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
התוכנות שיש במדור ההורדות הם מתאריכים ישנים ואני לא יודע אם זה אמור לעבוד? אין באופציות לסימון ב-PRIME95 AMD 64 3000 אז מה לבחור?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה, משום מה הסרטונים שהוצגו במדיה פלייר הפסיקו לעבוד לי.. הסרטונים של YNET או WALLA לדוגמא... זה פשוט כותב buffering או טוען, ואז פתאום נפסק, ואם אני לוחץ PLAY זה חוזר חלילה.. למישהו יש רעיון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי כל כמה שניות חלונות קופצים אפילו שאני לא באינטרנט ניסיתי אנטי וירוס אנטי ספייוור הכל חוסם פופ אפים אבל זה עדיין מופיע וזה מאוד מאוד מציק מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני אסביר בדיוק מה אני רוצה שלא תתנו לי תוכנות סתם.. קרה לכם פעם שנגיד צילמתם סרטון בפלאפון, וראיתם אותו יופי בפלאפון, אבל כשהעברתם אותו למחשב פתאום גיליתם שרואים אותו על הצד?... מעצבן נכון?... אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את זה לנורמל כדי שאני לא אהיה צריך לראות את זה עם הראש נטוי 90 מעלות... חח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO ואני לא מצליח בשום אופן לצרוב אותו.....גם ALCOHOL 120 ודם NERO אומרים לי .......קבלו תמונה..... איך אני צורב את ה ISO הזה??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הורדתי לא מיזמן גירסת ניסיון ומאוד אהבתי תאנטי וירוס הזה אז החלטתי ליקנות במיקרה שהמחיר זול ומוכרים אותו בארץ ואני כמובן מיתכוון לעותק מקורי כי לא תמיד צריך לישתמש בפרד ודרך אגב אני יודע שאפשר ליקנות מהאינטרנט אבל אין לי ויזה שמאפשרת לי ליקנות מיחול ואני לא בוטח בקניה דרך מחשב ביתי(אני תמיד מוצא תוכנות ריגול במחשב שלי) בקיצור מה המחיר? איפה אפשר ליקנות? וכל כמה זמן ניגמר התוקף של העידכונים?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי טבלה אך בגלל שאני רוצה שכל הטבלה תהייה סימטרית מבחינת גובה הכתיבה יוצא משום מה שחלק מהטבלה הוא כן סימטרי וחלק לא... (השניים האחרונים). איך לגרום לזה להיות סימטרי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני בטוח שיש אפשרות לעשות את זה דרך תוכנות נפוצות, רק שאני מנסה כבר שעה ולא מצליח. הרעיון הוא שיהיה קישור לכל איש קשר על הדסקטופ ובלחיצה עליו ייפתח חלון שמאפשר לכתוב לו דואר ולשלוח בלחיצת כפתור. כל זה בנסיון לשפט את המחשב לסבא שלי, שגם כך מסתבך עם כל הכפתורים האלה בכל מקום תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיצור לי cd וירטואלי. התקנתי את virtual cd 6 אבל הוא לא מזהה את הקובץ. איזו עוד תוכנה יכולה להיות טובה לזה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הוספתי תיקייה בשם "Steven Wilson - Insurgentes" לתוכנה, בתוך התיקיה יש שתי תיקיות Disc 1&Disc 2 (Bonus cd). איך אני עושה שבתוכנה יופיעו שתי התיקיות ולא הכל בייחד?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך שתעזרו לי במציאת תוכנה כלשהי לשחזור נתונים מ HD של בן דוד שלי שעבר פורמט. רצוי מאוד שהתוכנה תהיה פשוטה כי הוא לא ממש מבין בתוכנות האלה ואני לא יכול להסביר לו כמו שצריך (גם אני לא הכי מבין בזה) אם אתם יכולים אז תתנו לי שם של תוכנה כלשהי שמאפשרת שחזור (חובה שלא תהיה לה הגבלה של נפח השחזור ורצוי שהיא לא תהיה בתשלום או שיהיה אפשר להוריד גרסא זמנית שלה) או להפנות אותי לתראד כלשהו שיש בו קישורים לתוכנות כאלה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אתם משתמשים בגירסא האחרונה? ואם כן, מחקתם לגמרי את ה NET LIMITER או שהצלחתם לסגור אותו איכשהו? כי הגירסא האחרונה של סבבה דיסי לא מוכן לפעול עם NET LIMITER, וגם שאני סוגר אותו ידנית הדיסי עדיין מודיע שהנטלימיטר פתוח.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לפה (ואם לא אז מנהלים בבקשה תעבירו את הטופיק למקום המתאים) בפיגור מאד מאד גדול סוף סוף קניתי מסך דק FULL HD המסך הוא בגודל 21.5 אינטש והרזולוצית עבודה המומלצת בו היא 1920X1080 הגלישה באינטרנט והצפייה בסרטים ברזולוציה הזאת היא די מעצבנת כל האתרים מן הסתם לא מותאמים לרזולוציה כזו ומה שבעצם קורה זה שרואים את רוב תוכן האתר באמצע ומ2 הצדדים יש שוליים רחבים מאד וריקים(ניסיון עבודה עם טקסט יותר גדול לא עוזר...) וזה מאד מאז מעצבן לגלוש ככה סרטים באיכות HD נראים די מפוקסלים מקרוב /-: יכול להיות שזה ישמע לכם מטומטם פשוט אני בחיים לא עבדתי ברזולוציות גבוהות כאלו ורציתי לדעת אם יש פיתרון לבעיות האלה מבלי להתפשר על הרזולוציה? בקשר לסרטים אולי אם יש אפש…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני יודע שיש כזה אתר שאפשר לעלות אליו תמונות,אבל אין לי את הכתובת משהו יכול בבקשה יכול לתת לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה של ה emule אני לא אוהב אותה ומעדיף את הישנה הבעיה היא שהחדשה כבר מורידה דברים איך אני מעביר לישנה שתיהן מותקנות
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
להלן קוד: % I is a matrix [row;column] parfor k=1:row % can also be 'for' loop, row = 180,000! m=I(k,; % Extract a vector of the matrix x=0:(length(m)-1); % Form new vector from 0 to ... f=fittype('a+b*exp(c*x)','independent','x'); [cfun,gof,output]=fit(x',m',f,'startpoint',[3 7-0.1]); y(k)=cfun.c; % Extract the result end חלק מהוקטורים אינם מתאימים למודל או לנקודה ההתחלתית ומתקבלת הודעת שגיאה: ??? Error using ==> parallel_function at 587 Error in ==> fit at 437 Inf computed by model function. הבעיה שהלולאה נפסקת ויוצאת כאשר היא מגיעה לוקטור בעייתי כזה. א. איך ניתן לכפות על המטלב להמשיך את הלולאה? ב. כיצד ניתן לקבוע y(k)=NaN במקרה של וקטור כזה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי GMAIL חדש ושמעתי שזה תומך POP3 אז איך אני מגדיר את זה באוטלווק...כאילו מה אני רושם ב: שרת דואר נכנס (HTTP POP3 IMAP)? ו שרת דואר יוצא(SMTP) מה אני רושם בהם?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה שתדע לשלב תמונה עם קובץ קול כדי ליצור מעין ברכה מנגנת... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח אם יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם דפים שאני מנסה לפתוח בגלישה באינטרנט נפתחים ממש באיטיות ובסופו של דבר לא נפתחים ושוחים לי את הדבר הבא: Gateway Timeout The following error occurred: A gateway timeout occurred. The server is unreachable. Retry the request. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה עושים? איך אפשר לתקן את זה? אולי זה בגלל האימיול? כי שניתי דברים בפיירוול תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה היא עושה בעצם??? שולחת פקסים ללא פקס? יש לה אולי מדריך?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים לעיצוב מתקדם של מצגות, אני מנסה למצוא באינטרנט אבל לא ממש בהצלחה... יש לי טוב ב-PowerPoint אבל אני רוצה לחדד אותו עוד יותר... מקווה שתוכלו לעזור חג שמח
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הפורטים של האימיול האם זה משנה כי אני רוצה לשים 2 פורטים שאוכל לפתוח אותם והם לא יהיו כאלה מוכרים כמו הפורטים ברירת מחדל
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם התוכנה שמתי שאני רוצה לפתוח את הסרט spiderman 2 אז זה רושם לי file "I:\Spiderman.2.AC3.5.1.XViD.CD2.TS-CARTEL.[Www.WarezFAW.Com].avi" can not open, or unsupported. למה זה רושם לי את זה ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-