עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by erbrt,

מיד אחרי שהתקנתי את הדרייבר 9.1 (ATI) ניסיתי לפתוח את התכנה ומאז אני מקבל שגיאה מהסוג של 'SEND' 'DONT SEND' של מיקרוסופט... מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by j,

שלום לכולם, אני עובד בכרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by Jinjis Han,

תרגום שמסונכרן לגרסת XVID / DIVX לא יעבוד עם גרסת ה DVDR?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by benor,

שלום יש לי WIN2000 SP3 והתקנתי את ICQ2002 ושאני מדבר עם אנשים מופיעה לי ההודעה הבאה: אוליי יש לכם רעיון איך לפתור את זה? אתמול זה עבד מצויין רק היום זה התחיל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עזר!..

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. ההורים אהבים שלי נוסעים למדינה רחוקה. בבית שלהם יש מדייה סנטר מבוסס VISTA והוא מחובר למלצלמה USB פשוטה. אני מעוניין לעשות מערכת הבטחה בבית שתאפשר לצלם אם משהו זז בבית וגם תישלח לי תמונה\התארה ל אימייל 1)האם יש משהו כזה ? 2) האם אפשר לחבר יותר ממצלמת USB 1 למערכת ? תודה GSM.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by mgm90210,

שלום אני מעוניין בתוכנת אודיו שעובדת עם כרטיס קול מובנה שאני יוכל לברור איזה ערוצי אודיו יופעל בתוכנת סקייפ

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by omri_ro,

כל פעם שאני טוען את אתר YNET אני מקבל הודעה (בתמונה המצורפת) ואז אני צריך ללחוץ על הלינק ע"מ לראות את האתר יש איזושהי הגדרה לREFRESHBLOCKER הזה שפיספסתי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Cryptonite,

שלום,שמעתי על תוכנות שמסוגלות לכווץ קבצים במחשב.. בקשר לתמונות, אני יודע על כמה אפשרויות לכווץ אבל אני לא יודע מהי האפשרות המועדפת.. יש עריכה בMicrosoft Pictures Manager, שמירה נוספת של התמונה ושינוי הפורמט לJPG או PNG מהי הדרך המועדפת?? בקשר למוזיקה, שמעתי על כמה תוכנות נחמדות שעושות עבודות לכיווץ.. אבל אני צריך גם משהו שנקרא "MP3 Encoder"..אני אשמח לקבל עזרה תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Holy,

גם לכם יש בעיות עם FF1.5 באתר msn.co.il ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by liav12,

שלום, מישהו נתקל בבעיה הזו היומיים האחרונים? התוכנה לא מוכנה לעלות ואומרת כל הזמן כי ייתכן ויש תקלה..עושים את הדבר המטומטם של מסנג'ר שכולל בתוכו "תיקון" ועדיין לא עולה.. עוד מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. כל פעם שאני מכניס קישור הוא בצבע צהוב עם קו תחתי. אני אני משנה את זה? (ללחוץ על עיצוב הפונט זה לא משפיע, כי זה לא טקסט רגיל מסתבר)

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. האם אפשר לעזור לי למצוא דרייברים לצ'יפסט כרטיס קול ורשת?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by solo53,

שלום איך אפשר לעשות OVERLAY בניגון קובץ וידאו ולהגדיל את התמונה ב TV OUT יש כמו מיסגרת שחורה מסביב לתמונה במחשב אחר עם NVIDIA ישן 5200 OVERLAY יכול להגדיל נוסף יש לי מלא בעיות עם ה CLI.EXE ניסיתי כל מיני גירסאות דרייברים לא נתן כלום.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. תודה מראש אופיר

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by dlivneh,

יש לי שלוש תוכנות אבטחה: נורטון אנטי וירוס 2003 פירוול זון אלרם 4.2 SPY SWEEPER לאחרונה כשאני מקבל דואר, אחת התוכנות מוחקת לי את הקובץ המצורף בטענה שהוא חשוד (לא נגוע בוירוס) ההודעה שאני מקבל היא זו: OE הסיר את הגישה למסמכים המצורפים...... איזה תוכנה עושה את זה ? ואך עוצרים את זה ? למשיב,אודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

סליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. היי יש לי מחשב לנובו נייד שלא מצליח לזהות רשתות אלחוטיות. ניסיתי עם התוכנה סנדרה למצוא איזה דרייבר חסר לי. יש לי כרטיס רשת intel pro wireless 3945bg network connection אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים לוינדוס קס פי. מודהלכם על עזסרה במצאית הדרייבר המתאים או בפתרון הבעיה בדרכים אחרות. תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by boom,

יש אפשרות להסיר DX9 מחלונות ME/98? -ללא FORMAT וללא SYSTEM RESTORE? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה כמו בתמונות שהעלתי שכשיש קישורים לסרטונים אני לא רואה אותם וכן למשל בIMAGESHACK אני לא רואה את הבחירה של התמונות כמו שיש פה בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=cm2j5admrmkz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mwkkdu5fnmmj.jpg תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. אוקי אז ככה.... נגיד אני לוחץ ALT+W ייפתח הווינאמפ או ALT+G ייפתח לי המסנגר.... דרך הווינדוס זה לא טוב ניסיתי את זה הוא תוקע לי תמחשב ואז פותח אחרי 5 שניות... תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by 11moshiko11,

שלום! הייתי מעוניין לדעת איך להשתמש בתוכנה זו, ואיך להוריד מהמחשב IP CONNECTIONS שסתפ "מתעלקים" לי על המחשב ומאיטים אותו. איך אני יודע מה שייך לי ומה לא? תודה

22. שלום. אני מחפש תוכנה שתקליט קול מקליפ של שמונה שניות באינטרנט,ותוכנה שתמיר שתמיר mpeg לפורמט יותר איכותי. ובאותו נושא: האם יש פורמט יותר יאוכתי מmpeg מבחינת קול? שלא יתפוס לי 500 מגה בייט על הכונן?. והאם אתה מכרים תוכנה שיכולה לוודא ששני קבצים זהים אחד לשני (קבצי קול או וידיאו). אלו שאלות קשות אך אני אשמח אם תענו לי עליהן. נ.ב. כל אלה למטרות חוקיות (באמת).

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. יש אינטרנט אקספלורר פרוץ כבר אצל אנשים? אני שואל בכלליות ולא רוצה אחד פרוץ!!

24. Started by ESC,

שלום לכולם.. הורדתי כמה סרטים למחשב.. אבל כשאני מנסה לצפות בהם אז רואים כאלה ריבועים ירוקים על גבי הסרט או שזה נתקע מידי פעם.. וניסיתי את זה על כמה וכמה סרטים... האם זה בעיה של מקודדים?? או דברים אחרים?? מי יכול לעזור??

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום קניתי גיטרה של גיטר הירו למחשב עכשיו משום מה 2 משחקים שיש לי לא מזהים אותה בכלל למרות שבWIN היא מזוהה ועובדת עכשיו אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה שמאפשרות להגדיר לבקר משחק את הכפתורים כך שהם ידמו לחיצה על המקלדת(למשל אם אני עכשיו פורט זה יהיה כמו שאני ילחץ על החץ למעלה במקלדת) הבעיה שאני לא זוכר אך קוראים לתוכנה.... משהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.