תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים יש לי תמונה פנורמית אחת גדולה ואני מעונין לחתוך אותה ל 4 חלקים. כלומר לקחת את התמונה ולחתוך ל 4 תמונות שוות, קטנות ונפרדות. אם איזו תוכנה אני יכול לבצע את החיתוך הזה בכמה שיותר קלות ופשטות? ואיך בכלל אני מבצע חיתוך באופן שווה ל4 חתיכות? עם ה GIMP או עם ה photoshop אני יכול לעשות את זה? אם כן, איך בדיוק? זה למטרה חשובה ומגניבה 8) תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
קצת טפשי, אבל אני לא מוצא את האופציה הזו פיתאום...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להפעיל את הפיירוול החומרתי שישנו על הלוח אם עכשיו התקנתי את כל הדריברים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למצוא את האפשרות . אני כרגע מפעיל את המחשב שלי עם מ.ה. 64 ביט ואשמח לדעת מהם היתרונות והחסרות של הפיירוול הנ"ל ואיך אני מגיע לתמונה הבאה : [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי לפני יומיים את המצלמה החדשה שלי מאיביי קנון HF10 שמצלמת ב FULL HD כאשר אני מוריד את הסרטים למחשב ומריץ אותם דרך התוכנה שקיבלתי מקנון הסרטים נתקעים אחת ל 5 שניות והסאונד לא תקין ניסית מספר תוכנות MPLAYER BSPLAYER וכו מותקן אצלי KLITE PACK FULL התקנתי DIVX PLAYER וגם את נגן ה HDTV כלום לא עוזר! יש פתרון??? אגב מהמצלמה לTV זה עובד מעולה...
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלוויזיה לפני כמה זמן.... אבל תוכנת WINFASTPVR לא מסכימה להקליט קול אלא רק תמונה. האם יש תוכנה שתאפשר לי להקליט תוכניות ביעילות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עם מודם 56k מישהו מכיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לצרובב סרט של 3 חלקים לדיסק dvd ושזה יעבוד בdvd רגיל יש לי נרו 6 איך עושים את הצריבה הזאת? ואם אפשר לענות על זה כמה שיותר מהר אני צריך את זה דחוף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
לא יודע למה בזמן האחרון לא נפתחים לי קישורים וחלנות למשל: זון אלרם רוצה להתעדכן אז אני עושה אפדייט ואז אמור להיפתח חלון קישור לאתר..הוא לא ניפתח בווינאמפ שאני עושה get mor skim שוב לא ניפתח כלום... בטפוז למשל למי שמכיר בצאט אם לוחצים על השם ש למישהו עם הכפתור הימני או השמאלי לא זור אז אמור להיפתח הדף שאישי שלו.. קיצר זה לא קורה מה הבעיה..?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זקוק לתוכנה אשר סורקת מדף רגיל או מספר, עם אפשרות לעריכה במחשב ולהכנסה לעבודה עם Word שמעתי על תוכנה בשם CTR משהו כזה התואילו בטובכם לעזור לי בבקשה? אני נואש בתודה מראש אנשים!!
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את האנטי וירוס Panda והוא כותב לי שאני קודם צריך למחוק גירסאות קודמות שלו או למחוק את ה-Windows OneCareנ (או איך שלא קוראים לזה). בקיצור, אין לי כבר את שתי התוכנות, בשום מקום במחשב אין זכר להן, אפילו לו בר'גיסטרי ואני לא מצליח להתקין את זה בשום אופן. מישהו יודע מה עושים? תודה מראש, אדם
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקיי, הפלאפון לא יכול להגדיר MP3 כצלצולי מתקשר... אני צריך את תוכנה שמקודדת אותם לACC או MP4 בכדי שאוכל להגדיר אותם כצלצולים וכמו כן שיהיו בתוכנה אופציות לגזור את השיר ולערוך אותו כדי לקחת רק את הקטע האהוב בשיר בנוסף רצוי שתקודד את השירים באיכות טובה ! תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם יש דרך להפעיל קבצי mpc על winamp?פאץ' או משהו שאפשר להוריד
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר להפצת קובץ באימיול מלבד להגדיר אותו על מצב שיחרור? יש איזו שהיא דרך לקדם אנשים שרוצים להוריד קובץ מסוים בתור?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול: קניתי אופיס 03' וכן windows xp . הם באנגלית. מאוד הייתי רוצה לעדכן את הגירסה לעברית. יש דבר כזה שזה יהיה בעברית מלא?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני יודע שלכולם נמאס לחפש תוכנה שממירה סוג אחד בלבד לסוג אחר אחד בלבד אז רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה שיש לה את המיגוון הכי גדול של המרות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לכווץ מרזולוציה זהה של מספר תמונות.. לרזולוציה קטנה יותר.. לכל התמונות לדוג' יש לי כ500 תמונות ברזולוציה של 2816X2112 ואני רוצה להקטין את כולם לרזולוציה של 704X528 כלומר להקטין את על התמונות פי 4 בתודה מראש דור,
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כשמישהו במצב AWAY או NA או משהו כזה יש IDLE TIME אני רוצה לדעת מה בדיוק הוא מסמל -הזמן שעבר מאז שהמשתמש שינה את המצב למצב הנוכחי? -הזמן שעבר מאז שהוא עשה פעולה אחרונה באייסיקיו ? -הזמן מאז שהוא שלח את ההודעה האחרונה ?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היה לי כבר VB במחשב שלי ועשיתי לו Uninstall, הUninstall עשה בעיות אז נאלצתי למחוק ידנית את התוכנה.. עכשיו כאשר אני מנסה להתקין מחדש את הVB אני מקבל הודעה ( ראה תמונה למטה) שאומרת לי שכבר קיימת אצלי במחשב גרסה של VB ולכן יש מצב שאחת מהגרסאות או שניהן לא יפעלו. אז המצב הוא עכשיו ששניהם לא פועלות ונתקעתי בלי VB ויש לי פרויקט שלם להגיש עוד שבועיים אני יודע שצריך למחוק משהו מהרגיסטר רק שאני לא יודע מה איפה ואיך. אז למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת ? ופרמוט זה לא פתרון בשבילי כי זה לא אפשרי :\ תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי את Add-on שנקרא: auto Reset Browser. שמה עושה Reset לדפדפן כל X זמן אם לא השתמשתם בו. בעבר אחרי ה Restart ה"שועל" היה פותח מחדש את כל ה Tabs שהיו פתוחים לפני ה restart אבל היום הוא רק פותח את ה Home page. שתי הערות: אני משתמש ב Tab Mix Plus ה Home page שלי הוא שני Tabs
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט DVD ואני רוצה להוסיף לו כתוביות האם אני צריך להוריד כתוביות כטקסט כמו במדיה פלייאר? יש בנוסף תוכנה בשם VOBSUB האם היא יכולה לעזור לי בנושא זה נ.ב אני רוצה ליצרוב את הסרט ושהכתוביות לא יותמעו בו אלה שאוכל לבחור אותן כמו בכל סרט DVD
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה לינק לתוכנת גיבויים טובה. אני מחפש אותה לאימא שלי שעובדת אם וורד והיא צריכה לגבות מדי יום את הקבצים על cd-rw. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ללקוח שלי כל הזמן יש את ההודעה הזאת: Critical System Error ! Your computer was infected by Worm.Win32.Sober It's dangerous for your system, some files can be lost and your browser can be slow! Click OK to download the antispyware program to clean your computer! מישהו יודע מה זה אומר ? מה צריך לעשות ? גם אחרי התקנה מחודשת של מערכת הפעלה, + NOD32 וכל העדכונים... ההודעה הזאת חוזרת אחרי מספר שבועות. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא 6.0.0300..ראיתי באתר שיצאה את הגרסא הנ"ל...(303 בסוף) שווה לשדרג? מה התחדש?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בלי להרשם וכול השטויות האלו,רק רוצה תוכנה פשוטה עם ממשק נוח,שתראה לי את הנתונים של כ.מסך שלי,ובעיקר את הטמפרטורה שלו. אשמח לקבל תגובות.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-