עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם חבר שלי מתחיל לפתוח עסק לצילום של מגנטים באירועים. אני מחפש בשבילו תוכנה פשוטה שיוצרת מסגרות לתמונות. על התוכנה לתמוך גם בהוספת טקסט לתמונה, וגם שתוכל לבצע את הפעולה על מספר רב של תמונות בבת אחת (Batch). מצורפת תמונה של מסגרות שכמותן אני מחפש שיהיו מובנות בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by J0n1,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי: 1. להוסיף לוגו שקוף (GIF) 2. להוסיף כתוביות בעברית משהו קל ולא מסובך... ניסיתי את Video Edit Magic 4.4 אבל הוא לא מאפשר לי להוסיף לוגו

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. שלום לכולם אחרי 3 ימים של חיפושים באינטרנט אני התייאשתי, אני מחפש תוכנה פשוטה שבה אפשר לעשות מצגת שתכלול סרטוני וידאו ואפקטים של מילים. בדקתי המון תוכנות אבל מצאתי שכולן ממש מסובכות. האם יש תוכנה שיש בה מגוון אפקטים מטונים שאני אוכל להשתמש בהם בקלות בלי יותר מדי ידע בתוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nim901,

כמו שהכותרת אומרת, התוכנה לא צריכה להכיל יותר מדי אפשרויות, רק אפשרות לחתוך קטעים ולהוסיף "שקופית" שכתוב בה משהו ואם אפשר כמה אפקטים אבל זה פחות עקרוני. כמובן שעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  5. הרישיון המקורי שהיה לי של ACDSEE פג תוקף, וכעת אני מחפש תוכנה חדשה שתעזור לי בדברים די פושטיים - CROP ו RESIZE. לא יותר מזה. חשוב, שתעלה מהר. יש לכם המלצות? בבקשה לא IFRANVIEW.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה דרך מחשב אחר אחר, חינמית או לא זה ממש לא משנה אבל חשוב שתהיה לא מסובכת ושאנטי וירוס לא יזהה אותה כוירוס... עד לא מזמן הייתי משתמש בשליטה מרחוק של ווינדווס אבל אני משום מה לא מצליח לעבוד איתה בכלל תודה

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by yomanet,

אני צריך לחתוך דקה מקובץ avi של 45 דקות - להפוך אותה לוידאו ולהעלות ליוטיוב אני מנסה עם מלא תוכנות ולא מצליח. יש תוכנה פשוטה או אתר שאפשר לחתוך בקלות?

8. יש למישהו מושג על אחת כזאת.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  9. מחפש תוכנה רצינית לוועידות במחשב (וידאו + סאונד) יענו כמו נטמיטינג - רק תוכנה יותר רצינית ובעלת אפשרות לניהול כל החברים בה שתראה מי מחובר + ליצור ועידות + ישלוט במי שמחובר וכו' .

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. מחפש תוכנה ש"מקליטה" התקנות של תוכנות שונות.... וברגע הסרתן היא מוחקת את כל הדברים שהוכנסו למערכת דרך ההתקנה של אותה תוכנה (קבצים, תקיות, נתונים בREG וכו'...) מכירים?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. אני רוצה לראות איך המחשב שלי מתחמם במעמץ האם יש תוכנה שמעבידה את המעבד כדי לגרום לו להתחמם?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  12. אם יש תוכנה שאני פותח ואני לא רוצה שיראו שפתחתי אותה, יש דרך כלשהי להסיר אותה מתהליכים בלי לסגור אותה? לא משנה אם היא חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך הסבר נוסף אני אשמח לתת...

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנה שתחסום מס' אתרים מסויימים שאני לא רוצה שכשאר מי שגולש באינטרנט יכנס לאתרים אלו. בתודה מראש!

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  14. שלום~ יש איזה קובץ אחד שאני מנסה לחתוך ממנו קטע כבר כמה זמן בעזרת ה-Movie Maker ואני לא מצליח, התוכנה כל הזמן נתקעת כשאני מוסיף את הקובץ ל-Time Line. נסיתי גם לחתוך בלי שהכנסתי אותו ל- Time Line וזה בסדר אבל כשאני בא לשמור אז באה לי הודעת השגיאה שוב. אני מחפש תוכנה שאני אוכל לחתוך קטעים מקבצי MP3, אני מחפש תוכנה פשוטה כמו ה- Movie Maker, בלי יותר מידי בלגנים. ניסיתי כבר איזה מעל 5 תוכנות של עריכת MP3 ואני מאמין שהם יכלו לעשות אני מה שאני רוצה אבל אני ממש לא הסתדרתי עם התוכנות האלו, הם היו מסובכות כל כך ולא הבנתי מה אני עושה שם. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. שלום אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DVDR מהמחשב שהצריבה תצא חלקה , שהדיסק לא יעשה בעיות כולל ללא בעיות בתפריט אני צריך תוכנה מומלצת וטובה תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עדף תוכנה שלא צריך להתקין אני צריך לדעת איזה מעבד יש במחשב כמות זכרון גודל דיסק קשיח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. את התווים 12345 שאני ילחץ קונטורול 2 שתדביק את התווים:כגדשג1 שאני לחץ קונטורל 3... וכך הלאה... אני פשוט כל יום כותב את אותם סיסמאות הייתי רוצה תוכנה שאני יגדיר לה מה להדביק(כמה אפשרויות) ואז זה יעבוד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מקרופון ושמעתי על תוכנות שאפשר בעזרתן להכתיב למחשב למשל בוורד דרך המיקרופון מכירים כאלה תוכנות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. או לכבות את המסך או להכניס אותו למצב בטוח. התוכנה של הוינדוס לא תמיד עושה סטנד ביי. אם לדוגמה אני רואה סרט ונירמתי ואחרי סרט המדייה פלייר עדיין עובד זה לא עושה סטנד ביי.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. אני כרגע משתמש בפקס הברירת מחדל של ווינדוס והוא מוגבל באפשרויות , אני לא יכול לשלוח איתו מסמכים שסרקתי או קובץ DOC למשל , יש תוכנה שיכולה לעשות את הדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by ofer1928,

התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שמתעדת את כל מה שקורה במחשב. אני כאילו יכול לצלם את מה שאני עושה במחשב ואז לראות את זה. למישהו יש מושג על מה אני מדבר? תודה, עופר.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. מחפש תוכנה שאפשר יהיה לראות בה את המשחק מחר של מכבי חיפה נגד צסק"א דחוףףף בבקשה תעזרו.. תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. התוכן בכותר. תודה מראש.

24. הכוונה שאם למשל אני מפעיל סרט בbs player אז אני יוכל להקליט את מה שאני מפעיל בbsplayer בתוכנה השנייה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.