תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, תהיתי אם יש תוכנת אנטיוירוס שאפשר להתקין על ההארד דיסק עצמו? תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, הורדתי תוכנה, וכשאני מפעיל את קובץ ההרצה (קובץ התקנה) אני מקבל את ההודעה הזאת. מה זה אומר? D בכלל לא כונן דיסקים... תודה!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה סרט לאבא שלי וכל קטעי הסרטונים הם בפורמט vob . אני רוצה לערוך את הסרט ב windows movie maker וב video spin כרגע לא ניתן לעשות זאת כי התוכנות האלה לא תומכות ב vob . אני צריך תוכנה להמרת קבצים בחינם ל avi , mpg השתמשתי ב total video conveter ולא ניתן היה להמיר בה . שאלה נוספת , האם יש תוכנה שיכולה לערוך סרטים , לקצר ותומכת בפורמט vob ?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
היי אז מצאתי קצת זמן לסיים את החרב הזו. אני יודע שיש פוטנציאל להמשיך עוד, אבל האמת שהספיק לי בינתיים. כל התגובות יתקבלו. XSI, Mental ray התמונה איכותית ביותר, והשקעתי בה המון, בגדול היא מיועדת עבור עסק בתחום כמו חומרי ניקיון במרכז
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש ערכת קודאקים שתעבוד טוב עם SPDIF ו AC3 פילטר, עד היום השתמשתי ב K-Lite Codec Pack אבל משום מה היא התחילה לעשות לי בעיות שונות... תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד לפי המדריך כאן: http://www.fresh.co.il/dcforum/AVEditing/3470.html אני נתקע בשלב השני שאני צריך לטעון את ה VDR שאני מנסה לטעון אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תומכת בפורמט, איפה טעיתי?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לעולם, אני מקווה שאני מעלה את הבקשה שלי במקום הנכון, במידה ולא אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום המתאים, עומדת בפני התקנה של 22 מחשבים, אני מעוניין בהכנסת אימג', שכולל בותכו את כל הדרייברים של המחשבים (כולם זהים, למעט בודדים), WINRAR וכו'... אשמח באם מישהו יוכל להעלות לי מדריך כיצד יוצרים אימג'... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי חברה אני צריכה עזרה עם התוכנה DVD rebuilder אני אף פעם לא השתמשתי בה וזו הפעם הראשונה שלי משהו יכול למצוא לי מדריך איך להשתמש בתוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי יש לי את כל הקבצים של FF 3.6 שמופיעים ב PROGRAM FILES\MOZILLA ועוד הרבה קבצים שהיו במחשב. המחשב הקודם עבר פורמט. איך אני יכול לשחזר משם את כל הסיסמאות שלי, ולהטעין אותם ב- FF החדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... כשניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי, רציתי לשתף אתכם בתוכנה חדשה שכתבתי. לתוכנה קוראים TubeShack והיא משמשת להעלאת סרטים ליוטיוב. * התוכנה חינמית לחלוטין, בלי פרסומות, בלי סרגלים. סרטון הדגמה בסיסי של התוכנה: לתוכנה יש כמה פיצ'רים שהופכים את ההעלאה ליוטיוב לעניין נוח ופשוט. מרגע שהיא מותקנת, העלאת סרט מתבצעת בשניות. אלה הפיצ'רים המרכזיים: - העלאת מספר רב של סרטים בלחיצת כפתור. - שיתוף מלא לפייסבוק, טוויטר, מייספייס ועוד רשימה ארוכה של שירותים - שליחת הודעות אוטומטית לרשימת חברים בכל פעם שמעלים סרטון - העלאה אוטומטית מנגן הוידאו ליוטיוב - ניהול רשימות צפיה (playlists) - תמיכה במספר רב של חשבונות יוטיוב במקביל. אין צורך להתנתק מחשבון כדי להעלות סרטים לחשבון נפרד. התוכנה היא גרסת BETA …
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
קראתי על בקשות לתוכנות לנעילת המחשב, ההמלצות היו על נעילת מערכת ההפעלה עם קוד דרך ALT CTRL DEL ניסיתי, אבל ראיתי שאפשר להכנס דרכה אל המחשב. אשמח לקבל המלצה על תוכנה טובה. תודה DIDO
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם איני יודע אם זה הפורום המתאים אבל מזה הרבה זמן אני מנסה לפתור בעיה שיש לי באתר של NBA.COM סרטוני הוידאו באתר זה רצים אצלי במחשב וגם במחשבים אחרים שניסיתי באופן מקוטע מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? היש דרך להתמודד עם זה? תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם במנהל התקנים יש לי סימן שאלה על מסך בקר (תואם VGA) חיפשתי באתר של אינטל ובעוד מס מקומות אולם לא בהצלחה יש מצב להביא לי קישור או את הדייבר הנ"ל לוח האם הוא INTEL DG965RY תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, החלפתי מחשב ושחזרתי את המייל שלי.הבעיה כל המיילים שהיו בטיוטות נמחקו. יש מה לעשות? נ.ב המחשב השני מת.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
ישנם תוכנות שדורשות שיהיה מותקן java במחשב. אני מכיר רק את הגרסא של sun. ב-xp היה מעין "חבילה" כזו קלילה שנתנה תמיכה. האם קיימת אפשרות אחרת ל-win7 מלבד sun? תודה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
התוכנה שמגיעה עם הכרטיס לא ממש מספקת את כל האפשרויות שאני צריך אז אני מחפש תוכנה שתתמוך ב: 1. רזולוציה שאני אבחר 2. בחירת קידוד הסאונד כולל bitrate מותאם אישית 3. בחירת קידוד הוידאו כולל bitrate מותאם אישית 4. אפשרות לבחירת פורמט אני רוצה להמיר קלטות לדיסקים ולשם כך נחוצה התוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יוצא לי הרבה פעמים לתקן מחשבים של חברים על ידי פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל לחלקם אין את הדיסקים של הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, יש איזה שהיא תוכנה מדוייקת שאני יכול להתקין אחרי הפרמוט והיא תגיד לי במדיוק איזה דרייברים צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סרט מהאינטרנט אני לא מצליח להדביק לו כתוביות , אני עושה שוליים ולאחר מכן טוען את הכתוביות העזרת textsub לאחר מכן אני עושה שמור כקובץ avi כמו שעשיתי לסרטים רבים ואז אני מקבל הודעת שגיאה, כנראה שאיך שהסרט מקודד וירטואל לא יכולה או לא מזהה את הפורמט, השאלה הגדולה היא איך אני מסדר את זה? [br]פורסם בתאריך: 4.11.2010 בשעה 00:36:18 אוקי עברתי שלב שלב הבעיה היא כאשר אני בוחר במקודד של הוידאו DivX521, פעם ראשונה שזה קורה לי אני תמיד מקודדבעזרת המקודד הזה, יש מקודד טוב אחר שאני יכול לקודד את הסרט בלי בעיות, מוזר פעם ראשונה שהוא עושה בעיות שאני בוחר באפשרות בלי המקודד הוא מגיע לטרה ביט אז אני מפסיק ישר את התהליך, תודה רבה למי שיעזור לי פה בבחירת מקודד טוב…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
לקחתי תמונה X, הדבקתי אליה חלק מעננים מתמונה Y-בשכבה חדשה, סידרתי הכל במקום והתחלת למחוק את החלקים המיותרים בעזרת המחק, בטעות מחקתי חלקים שאני צריך איך אני משחזר אותם? אם אני מסמן V בERASE TO HISTORY זה לא משחזר חלקים מהתמונה Y אלה מחזיר את החלקים מתמונה X.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הי אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 32bit בטעות . אני רוצה להתקין את גירסת ה 64 ביט. אך הוא אומר לי שלא ניתן לשדרג בין הגרסאות. ושאני מתקין רגיל הוא כותב שהוא ישמור את מערכת ההפעלה הישנה בתיקיית old . כמובן שאין לי צורך בה ואני רוצה להתחיל הכל מאפס. מה עושים? ניסיתי לפרמט את הדיסק דקך המגש ימני של העכבר אך הוא לא נתן לי... רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום אנשים. עלה לי הצורך להקליט שיחת ווידאו שתנוהל דרך ה MSN MESSENGER. יש למישהו מושג איך מבצעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-