תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לאח שלי יש כל הזמן מסכים כחולים במחשב. יש לו מערכת הפעלה של Vista Home Premium SP1 בדקתי ב-WINDBUG מה הבעיה, וזה כותב ש-Probably caused by : Mpfp.sys ( Mpfp+7412 ) אפשר בבקשה הסבר למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בחיפוש תוכנה לנעילת מחשב בזמנים מסויימים לוינדוס xp לדוגמא: אפשרות לקבוע שהיום בתאריך X בשעה X המחשב ינעל בעצמו. אין לי בעיה שהתוכנה תהיה בתשלום העיקר שתעשה את העבודה תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
מי מכיר תוכנה טובה לעריכת וידיאו עם כול מיני אפקטים ודברים מגניבים כאלו?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן למישהו את ההאנטי וירוס לתאריך האחרון אם אין לו כרגע אינטרנט ? יש איזה לינק לאתר שלהם להוירד את העדכון האחרון? תודה..
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום. בראשותי קבצי PDF אולם כאשר אני שולח אותם להדפסה, מודפס רק חלק מאוד מצומצם שום חלק מהסרטוט לא מודפס, אם מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לו להדפיס את כל הדף אשמח אם תעזרו אני משתמש בADOBE ACROBAT.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לימחוק תתוכנה הזאת העם היא תמשיך לעבוד בסתר..? לחצתי בטעות על כפתור שמגן על האינטרנט שלי וזה מעיט לי נורא מישחק רשת עם אני ימחוק תתוכנה זה יעזור?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
למישהו יש פתרון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
טוב התלבטתי אם לשים את הבעיה פה.. בקיצור, אתמול נכנס לי Trojan למחשב ושיגע לי את הווינדוס. נכנסתי לSafe Mode ובאמצעות Spybot הסרתי אותו ואת ההדברים שפגעו בווינדוס. עשיתי ריסטרט בצורה רגילה למחשב, אך כל פעם שהמחשב עולה מחדש נפתח לי דפדפן עם כל מיני אתרים. הרצתי סריקות וחיפושים ולפי הSpybot הוא הסיר אותם והמיקום שלהם הוא בFavorites או משהו כזה. אך כל פעם שאני נכנס למחשב זה עדיין כאן.. איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד בארץ, אחד בארה``ב באחד יש XP, בשני VISTA (בהתאמה). יש לי אימייל POP3 של שרת שבבעלותי. במחשב בארץ, אני מצליח לקבל ולשלוח מיילים חופשי. במחשב בארה``ב אני מצליח רק לקבל מיילים, אך לא לשלוח. עברתי על כל ההגדרות באאוטלוק מול המחשב שכן מצליח לשלוח - ההגדרות זהות. ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר של דואר יוצא ודואר נכנס - גם זה לא עזר. ניסיתי לשדרג מאאוטלוק 2003 ל2007 - גם זה לא עזר. כשאני מנסה לעשות TEST להגדרות של אותו מייל באאוטלוק, זאת השגיאה שהוא מחזיר: Send test e-mail message: The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP). יש לי הרגשה שזה קשור איכשהו לרשת (אני מ…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
קניתי אותו אתמול עכשיו קניתי אותו יד שניה וקיבלתי קבל יו אס בי אבל אמרו לי שצריך גם תוכנה ואין לי אותה מישהו יוכל להעלות לי אותה ותדריברים בבקשה זה חשוב מאוד השם של התוכנה הוא SAMSUNG PC Studio 2.0.9 ואיך משתמשים בה ??? צריך דריברים לקבל יו אס בי למה אין לי כלום
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני יוכל להכניס זמן(עדיף גם יום) והיא תכבה את המחשב בשעה הזאת
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
האם AVG FREE EDITION 7 יעבוד בוינדוס של 64 ביט?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
-
יש לי מאמר ארוך בפורמט PDF של אקרובט רידר אני צריך לסכם אותו אבל אני צריך להעתיק כל מיני פסקאות אני לא ישב שבוע להקליד את כל זה מישהו יכול להגיד לי שיטה איך להעתיק מידע מה אקרובט רידר או אולי לפתוח את זה ב HTML כדי להעתיק תודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אבינו מלכנו.... קניתי שלט IR למחשב - RC107 התקנתי את התוכנה - אבל אני צריך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשהווינדוס (XP) עולה. * אין שום אופציה להפעיל זאת דרך התוכנה... האם ישנה דרך אחרת להפעלה אוטומטית ? תודה....
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, התעוררתי הבוקר לגלות שכרטיס הקול החליט להפסיק לעבוד , מציג הודעת שגיאה על הדרייברים או משהו בסגנון .. בדקתי בEVEREST בקשר לכרטיס קול וזה מה שיצא הורדתי דרייברים מהאתר של ה SiS האלה, אך אני לא מצליח להתקין אותו אשמח לעזרה, תודה :'(
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש מחפש תוכנה להמרת קבצי וידיאו ל פורמט FLV .
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני , ואני אוהב להכין כל מיני קליפים וכאלה , הבעיה זה שאני זקוק לאיזשהיא תוכנה למחשב לעבודה, אשמח לשמוע הצעות לתוכנה מסוימת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים הדפדפן הפסיק לעבוד כמו שצריך, הוא נתקע אחרי כמה שניות גלישה וקורס, ע"פ ההודעה כתוב שהתוסף Shockwave flash קרס, ניסיתי להתקין מחדש (גם את הדפדפן) לא כ"כ עזר, חוץ מהתקנות חוזרת מה כבר יכול לתקן בעיה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
צילמתי מרחוק אזור חשוך יחסית ואני לא רואה את האנשים שהתצלמו איך אני יכול להבהיר את התמונה באופן אחיד ?????
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
נפל בחלקי קובץ וידיאו 3G2. היסיתי להפעל אותו עם כל מה שיש לי על המחשב(WMP REAL VLC WMPC ועוד) שום תוכנה שהורדתי לא הפכה אותו לפורמט אחר ושמרה על האודיו. HELP PLZ
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מחפש תוכנה בסיגנון של ה PcAnywhere ןה VNC שיודעת להשתלט על תחנה אבל הכי חשוב שתדע להתמודד עם Firewall . מכיוון שהמחשב שלי נמצא מאחורי Firewall (חומרתי) ואני מעוניין להשתלט על התחנה שלי ממקום אחר .
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-