תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי שהצלחתי לעשות DOK BOOTABLE עם קבצים שאני רוצה מעניין אותי אם אפשרי לבנות BOOT MENU משלי עם כל מיני תוספות ובחירות עם הקבצים שיש לי מישהו מכיר דבר כזה ?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ואיני יודע מדוע יש לי בעיה עם שמיעה או הצגת וידאו ב מדיה פלייר, כאשר הדבר מתבצע באופן מקוון,כחה הכול בסדר. הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Windows Media Player cannot play this file. Connect to the Internet or insert the removable media on which the file is located, and then try to play the file again. בפעם האחרונה שזה קרא לי רק פורמט הציל אותי,האם יש דרך בלי זה? תודה יורה...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
שלום . אתמול מחקתי ספריה גדולה של קבצים. בגלל שהספריה היתה גדולה היא לא עברה לסל מחזור. אלא נמחקה לצמיתות. עכשיו אני רוצה לשחזר אותה. יש לציין שהשתדלתי לא לשמור על המחשב כדי לא לדרוס את המקום הפנוי על ההרד דרייבר. ניסיתי לשחזר עם תכנת ntfsundelete אך לא ראיתי את הספריה שם. למישהו יש רעיון? ערן
-
- 6 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להריץ קובץ EXE של WINZIP, כלומר קובץ של WinZip Self-Extractor אני מקבל הודעה שגיאה של WinZip Self-Extractor ובה כתוב: "WinZip Self-Extractor header corrupt. Possible cause: bad disk or file transfer error." פעם כן הייתי מצליח להריץ קבצים מהסוג הזה ועכשיו לא. התקנתי WinZip Self-Extractor ועדיין זה עושה לי את השגיאה הזאת. יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. לצורך התמקצעות בתחום עריכת הוידאו לאירועים הייתי שמח לשמוע מאנשים בתחום קצת על הציוד הנדרש, על מנת לתת מענה מקצועי ללקוחות. תוכנות מומלצות כולל פלאגינים מערכות חומרה, ציוד עזר וכו... אודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני נכנס לנירו רק שאני בוחר CD אז יש לי אופציה לצריבת SVCD... וב-DVD אין לי אפשרות... איך אפשר לעשות ? כי אני רוצה לצרוב הרבה קליפים לתוך דיסק אחד שזה דיסק DVD... ואני לא יודע לקודד את זה טוב... אני מעדיף שנירו יעשה את זה וככה ייצא לי טוב. תודה על העזרה.. (לא בטוח אם פה לרשום או בפורום "תוכנה").
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש מחובר באמצעות חייגן ללא ראוטר מנסה להפעיל את האמיול והוא מראה רק 4 שרתים וכאשר הוא מנסה להתחבר הוא לא מצליח רושם DEAD SERVER למרות שבפועל השרתים תקינים גם לאחר עדכון רשימת השרתים אין הצלחה בהתחברות יש לציין שהפיירוול פתוח הפורטים פתוחים וגם הוחלפו מספר פעמיים על מנת לבדוק בעיה בהם בדקתי באמצעות האמיול האם יש בעיה כלשהי בפורטים והכל היה תקין כולם פתוחים ניסיתי להוריד גירסה נוספת ושוב אותה הבעיה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו , זה דחוף , תמיד הסקייפ עןשה לי את הבעיה הזאת : סתכלו על ההודעה ששלחתי , זה עושה לי את העיגול הנטען הזה , סתם והאינטרנט שלי מחובר טוב וזה. וגם זה מנתק את הסקייפ תראו מעל האנשי קשר שאמורים להיות (צנזרתי)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ממצב אני רציתי לשאול אם מישהו יכול להשקיע קצת ויעשה לי מכו באנר\תמונה מגניבה שנאי יוכל לשים בפורום ובאייסי כינוים: לפורום--------------------Yossik17 לאייסי---------------------- }:-> infected <-:{ תודה רבה רבה למי שעוזר תנסו לעשות משהו מגניב לשתי בכינוים לפי מה שמתאים לכל אחד מהם!!! ושוב תודה רבה מראש למי שעוזר!!!!!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מישהו ניסה את ה mcaffe 2005? איך היא מבחינת משאבי מערכת לעומת הנורטון?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב הנייד שלי לוינדוס 7. כעת כשהכנסתי לחריץ ה-USB את מקלט הטלויזיה הWINDOWS לא הצליח להתקין אותו. בWINDOWS VISTA זה היה מתקין מצוין והייתי צופה בתוכנה שנקראת blazedtv בערוצי הטלויזיה (10,11,22,99,33). צריך בבקשה דרייבר להתקן הזה, בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך אני שומר אנימציה כמו שצריך? שמרתי את האנימציה ואז אי אפשר לפתוח אותה.. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר והJavaScript או הActiveX (אחד מהם..) פשוט לא עובדים דרך אינטרנט אקספלורר (דרך הפיירפוקס זה עובד)... וזה לא קשור לאפשרויות כי עשיתי reset להכל ובדקתי אחד אחד... אז לדעתי זה קשור לקבצים שלהם שנדפקו או הגדרות חיצוניות או משהו ...אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מסדר את זה או איך אני יכול למחוק ולהתקין מחדש את הJS או את הactivex או איך אני מתקן אז אני אודה לו מאוד עכשיו גם ניסיתי להפעיל צ'ט דרך הפיירפוקס וגם לא עבד... אין לי מושג מה הבעיה פה אני לא יכול לפתוח את האנטי וירוס גם כדאי להריץ בדיקה לוירוסים בגלל שהאנטי וירוס משתמש באינטרנט אקספלורר אז אני פשוט רואה חלון ריק... ושחזור למערכת גם לא עובד כי גם זה על אינטרנט אקספלורר... למרות שזה לא נר…
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל משום מה דווקא את הדרייברים של המקלדת והעכבר שלי אין בשום מקום! העכבר זה- Logitech MX500 המקלדת זה- Logitech Internet Pro Keyboard ולא מצאתי אף אחד מהם באתר של לוג'יטק, ולא בשום אתר דרייברים אחר.... אם מישהו מוצא אותם ומביא לי קישור הוא הכי גבר בעולם. כי פשוט עכשיו אחרי שפירמטתי את המחשב, העכבר ניהיה איטי ומאוד לא מדוייק ונראה לי שהדרייברים יסדרו את זה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפשת תכנה שהופכת טקסט סרוק לטקסט בר עריכה (אקטיבי) בוורד תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיים בחלק מהאתרים, רובם מחו"ל. לא קיימים רוגלות ווירוסים למיניהם במחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן חברה התקנתי על המחשב את התוכנה deamon tools בגרסתה הלא כל כך עדכנית על מערכת vista עכשיו איך שהוינדוס עולה יש מסך כחול. גם במצב סייף מוד יש מסך כחול. מה עושים? זה דחוף המחשב אפילו לא שלי
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עכשיו יש לי בעיה אחרת עם הפירמוט יפה תודה על מציאת הדרייברים יש לי בעיה אחרת עם פירמוט אני מכניס את הדיסקק המקורי של ה xp כשהמחשב דולק . אני עושה הפעלה מחדש של המחשב ואמור לעלות לי עם פתיחת המחשב מין שורה כזאת שהוא מזהה את הדיסק ואני עושה אנטר ואז ההתקנה של הפירמוט עולה לי איך אני פותר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה חלונות 7. עם מערכת ההפעלה מגיעה גם גרסת 12 של מדיה פלייר. בגרסאות הקודמות, כאשר הייתי לוחץ קליק ימני על שיר כלשהו, הייתה קיימת אפשרות לערוך את פרטי השיר (שם אמן, יוצר, שנה, אפשרות להוספת עטיפת האלבום וכו'). בגרסת 12 של מדייה פלייר, אני פשוט לא מוצא את האפשרות. האם האפשרות קיימת בגרסה זו? אם כן, אשמח לקבל הכוונה כיצד להגיע אליה. הייתי משתמש רבות באפשרות זו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה מומלצת לניהול סיסמאות. גם בתשלום במידת הצורך. אני מעדיף משהו בפורמט של טוקן, כלומר תוכנה שיושבת על DOK ומכניסה את הסיסמה לאחר חיבור ה-DOK למחשב. משהו מכיר תוכנות מומלצות בסגנון?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי יש את אופיס אנטרפיירז 2007 באנגלית מותקן במחשב וברשותי חבילת התוספות בעברית ולאחר שאני מתקין את חבילת התוספות כשאני נכנס לאופיס אני עדיין רואה אנגלית אייך מסדרים את זה שהאופיס יעבור לעברית? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות קובץ וידאו שעוד לא ירד עד הסוף מהאינטרנט, לא משנה בעזרת איזו תוכנה, הוא מראה פתאום קבצים שמחקתי היום מהמחשב לצמיתות, ובוא נגיד שזה לא מחשב אישי ואלה לא קבצים שהייתי רוצה שיראו שאר המשתמשים אם אתם מבינים למה אני מתכוון... כנראה שאיפשהו הם נשמרו במחשב. השתמשתי ב-CCleaner וב-Temp שבוינדוס אין כלום, אז יש למישהו מושג מה קורה כאן???!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-