עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LaCostE,

היה לי במחשב firefox , מחקתי אותו. עכשיו ששולחים לי לינקים במסנג'ר או באיסיקו הלינק לא מגיב,כאילו לא נכנכס לכלום. ואם יש לי קישור לאתר בדסקטופ אין לו תסמל של האקספלורר.

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  2. Started by stone cold,

אני רוצה לעשות שיהיה כמה פרופילים בשועל בימיוחד בישביל הקיצורים לאתרים בסרגל למעלה יש אפשרות לעשות את זה? לדוגמה שאני יפתח תפרופיל שלי יהיו אתרים -א-ב-וג בקיצור ושאחי יפתח יהיה -ד-ה וו בקיצור אני מיתכוון לסרגל למלעה שאפשר להוסיף לו תקיצורים לאתרים בתודה STONE

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  3. במנהל משימות של וינדוס יש לי תהליך בשם svchost.exe שש פעמים בסיסטם בנטוורק וכו אני לא יודע מה זה והיתי מעונין ללמוד על זה תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  4. כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא להוסיף אנשים לרשימת האייסקיו שלי. אין לי מושג למה זה... גלישה באינטרנט די בסדר אבל הורדה קצת נפגעה. אמרו לי שיש לי איבוד נתונים במודם אבל החליפו לי למודם חדש והכל היה בסדר פתאום לפני כמה ימים עוד פעם יש בעיות!!! מה אפשר לעשות? אין לי שום פיירוול שחוסם או אפילו אנטי וירוס.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. שלום רב, אני מחפש תוכנה אשר תפקידה לשלב לינק לאתר אינטרנט לתמונה שהכנתי , כך שלא אצטרך לפרסם את כתובת האתר שלי, אלא רק "כרטיס ביקור" של האתר. ידוע לי כי הדבר אפשרי, פשוט לא זכור לי שם התוכנה. תודה לכולם ויום נפלא, קארל.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by Shasoosh,

יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון, כאשר אני נכנס לחשבון שלי בגימייל דרך הממשק הוובי ומשיב לדואר אני מקבל את התגובה שלי ב ThunderBird לתיבת הדואר הנכנס כאילו זה מייל ששלחתי לעצמי, זאת אומרת, אם YY שלח ל XX דואר, אני נכנס לממשק הוובי של גוגל ומשיב לYY לכתובת שלו, כאשר אני בודק הודעות חדשות ב ThunderBird בחשבון של XX אני מקבל את ההודעה ששלחתי ל YY עם שם השולח XX.. קצת סיבכתי אבל יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by tenana,

הפורטים שלי באימיול הם 6662 ו6672 ומשום מה יש לי בעייה איתם , כשאני מנסה להתחבר לשרתים כמו Byte Devils ו Razorback רשום לי You have a lowid. Please review your network and/or your settings כשאני מתחבר לשרתים אחרים יש לי HighID הפורטים האלה פתוחים בראוטר.. יש סיבה הגיונית שזה יופיע לי?

• 5 תגובות
    • 471 צפיות
  8. Started by VL,

איפה נעלמו כל האפשרויות: http://img366.imageshack.us/img366/2305/lmn6bk.jpg ??? אם אני לא טועה אפשר לסדר את זה דרך gpedit.msc אבל אני לא זוכר לאיפה צריך להיכנס...

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  9. Started by anox,

אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  10. הבנתי שזו תוכנה שנותנת חיים למיילים בתוספת של כל מיני אנימציות וכו'... השאלה שלי היא כזאת: לי יש מייל בנענע, וסינכרנתי אותו עם האאוטלוק של המחשב, האם עדיין אני יכול להלביש את התוכנה על האאוטלוק ולהינות מכל האפשרויות או שני צריך לבטל את הסינכרון ואז להתקין את התוכנה, אבל זה אומר שלא אוכל להשתמש יותר גם באאוטלוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  11. הכותרת ממש לא מובנת אני יודע.. אני רוצה לשנות מידע מסויים (לדוגמא אלבום, או סגנון), של כמות גדולה של קבצי MP3 במכה... יש את האפשרות הזאת בתוך המדיה פלייר10, אבל היא אף פעם לא עובדת כמו שצריך... אני צריך תוכנה כמה שיותר קלילה וכמה שיותר מוצלחת. תודה (:

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by uriya,

יש לי קובץ mp3 של דיסק שלם, ז"א קובץ גדול של איזה 300 מגה שמכיל את כל הדיסק, איך אני מצליח "לפרק" מחדש את כל הדיסק? ז"א , איך אני מצליח להפריד את ה trackים?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by lharpaz,

שלום, במצגות power point מסויימות אני לא יכול לראות חלק מהתמונות. במקומן רשום: QuickTime and a MPEG-4 Video decompressor are needed to see this picture (אני חושב שבחלק מהמצגות רשום משהו דומה אבל לא זהה, אבל אני לא בטוח). אני חושב שחלק מהמצגות האלה הגיעו ממקינטוש בצורה זו או אחרת, שוב, אני לא בטוח. מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים

14. Started by HeaT-SinK,

עד כה השתמשתי באימיול הרגיל מהאתר הרשימי ההורדות נעשו באופן נורמלי (עד כמה שאני מכיר כי זה האימיול היחיד שהיה לי) גם אם הייתי מפסיק את האימיול ומתחבר מחדש חזרה - המקורות היו נאספים מהר וההורודה הייתה הולכת חלקה למדי החלטתי לשדרג אותו כדי להוריד יותר מהר או לראות פחות תפיסת משאבים. 2 הדברים לא קרו. זלילת המשאבים נמשכת אבל ניחא. ההורדות בכלל לא מתחילות עם האימיול הזה. אני הבנתי שזה מוד יותר מהיר וההורדות מתחילות אצלו במהירות - מה שלא קורה אצלי רציתי לשאול אותכם אולי הבעיה היא בקינפוג של התוכנה (אני לא רוצה לחזור כ"כ מהר לאימיול הרשמי והרגיל עוד לפני שלא ניסיתי את כל האפשרויות לפתרון של הבעיה). אולי איזושהי אופציה לא מסומנת לי או משהו כזה. יש רעיונות ? (הפורטים פתוחים - מתחב…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by bugosdckh,

יש לי בעיה במוניטור בפרמייר 1.5 כאשר אני רואה סרט דרכו לאחר חמש דקות הוא מפסיק אוטומטי האם יש דרך הפסיק זאת? דבר נוסף האם מישהו יודע איך אפשר לראות על מסך שלם? תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by BURTON,

יש לי DVD קורא כתוביות בעברית, מה שאומר שאני לא צריך לעשות קידוד של הסרט בייחד עם הכתוביות אלא מספיק לשים אותם כמו שהם בדיסק. השאלה היא האם צריך לשים אותם בתקייה מסויימת או לקרוא להם בשם מסויים או להעביר אותם לפורמט מסויים כדי שה-DVD יוכל לקרוא אותם? הדגם הוא TOSHIBA SD-350E

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אז ככה יש לי בעיה עם סייגיט... שמתי לב בזמן האחרון שהוא לא עולה עם המחשב למרות שמסומן אצלו בהגדרות לעלות בכל סטרטאפ.. ומאוד מעצבבן כל הפעלה להפעיל אותו מאשר שהוא יעלה לבד... אגב פעם הוא היה עולה בהתחלה מה עושים? ניסיתי כבר להוריד את ה"וי" מהאופציה שיעלה כל הפעלה ולאשר את זה ואז להיכנס שוב ולסמן את האופציה שהוא כן יעלה וזה לא עזר.. אז בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה רבה רבה

18. איך הגעתם למהירויות הורדה כאלו גבוהות? גם לי יש אינטרנט מהיר 1.5 Mb\s, ואני מוריד בד"כ על 20-30. אני משתמש ב- Bitlord 1.1\ וניסיתי כבר הכול: פתחתי פורטים בפיירוול, שיחקתי עם ה-upload וה-download, ניסיתי קליינטים אחרים, ועדיין אין שיפור בהורדות. :'( לא מזמן קראתי שה-SP2 מגביל את כמות הפורטים הפתוחים או משהו כזה... :-\ אז התקנתי patch מיוחד שמנטרל את ההגבלה, ועדיין אין שיפור... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי!!!

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  19. כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם

20. Started by O.G.D 2k5,

שלום הכנתי פרוייקט עם איזה 60 פריימים ואני לא מצליח לשמור אותו כ-GIF בImage Ready ואני ניסיתי גם על אופטימייזד אבל כנראה כיוונתי את זה באפשורויות לא נגון או משהו. מישהו יכול להסביר לי איך???

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. יש דבר כזה? אני רוצה סה"כ להמיר כמה קבצים לMP3.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by Shadowman,

היי, צריך המלצה לתוכנה אם יש בכלל דבר כדה שנועלת כונן שלם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by generalA,

קניתי לפני שנה וחצי מצלמת סוני DV Mini משוכללת מאוד. כאשר אני מעביר ע"י Fire Wire בינה למחשב ובעזרת התוכנה של Windows Movie Maker האיכות שנוצרת לי הינה די ירודה לעומת האיכות כאשר אני מחבר ישירות את המצלמה ע"י כבלי בננה לטלויזיה. איך (ע"י תוכנה אחרת או אופציה בתוכנה הנ"ל) ניתן לשפר האיכות? יש לציין כי גם הקובץ יוצא גדול במיוחד ולא מצדיק את האיכות הדי ירודה... תודה אנשים !

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by idoleff,

שלום, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה עם האקספלורר... כשאני מנסה למלא תיבות טקסט זה כותב לי סימנים מוזרים במקום אותיות... משהו כזה: ??ך ???? ? יח?ט? י?א אב? ך?? מישהו יודע מה לעשות? (חוץ מלעבור לפיירפוקס... אני כבר עברתי... אח שלי לא מסוגל...)

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  25. יש ברשותי כמה סרטי דיוידי של הופעות ואני רוצה להוציא מהם את הקובץ סאונד בלבד ולהפריד אותו מהסרט על מנת שאני יוכל לשמוע אותם בנגן MP3 שלי.... ולכך אני צריך לדעת אם זה אפשרי? ואם איזה תוכנה אני עושה את זה ? ואיך ???

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים