עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן. היה לי כרטיס זיכרון 512 ל DDR2 667Mhz. קניתי שני כרטיסי זיכרון של 1GB של 800Mhz (אמרו לי שזה יעבוד עם ה 677, פשוט הוא יקבל עד 667) אבל המחשב לא השתנה במהירות שלו. אמנם, ב Task Manager הוא מקבל את הכרטיס ומראה שיש הרבה יותר מקום פנוי במשימות הפעילות אבל המחשב עדיין נשאר איטי יחסית בפתיחת תוכנות (פייסבוק למשל..) ובסתם "גלישה" במחשב עצמו בתיקיות וכו'.. מישהו יכול לעזור לי אולי לבדוק מה הבעיה? תודה..

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  2. שלום רב יש לי אפשרות לשדרג את הדפדפן, מגרסה 6 ל- 7 דרך אתר מיקרוסופט. מה ההבדל בניהן והאם כדאי לשדרג? האם מישהו יכול לצרף תמונת מסך מאקספלורר 7 והאם אחרי שאני משדרג לגרסה 7 אני יכול למחוק אותה ולחזור ל- 6? תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  3. כל הספרייה שלי מסודרת כך שאחרי שם האמן יש את המדינה ממנו בא (לדוגמא: Led Zeppelin (UK) Metallica (US) Pain of Salvation (Swe) וכו'...) עכשיו למען האמת הגעתי למסקנה שזה דיי מעצבן אותי שזה תקוע שם. אז מה שהייתי רוצה זה תוכנה שבאופן אוטומאטי תעתיק את המדינה (בעצם כל מה שמופיע מהסוגריים ואילך) ותעביר אותה (לא קריטי אם זה יהיה עם הסוגריים הבלי) לGROUPINGS או לCOMMENTS של הקובץ. עדיף הוספה ולא למחוק את כל מה שהיה שם ואז להוסיף. כן, אני יודע שזה מורכב בטירוף, אבל אולי יש דרך

4. Started by miki891,

יש לי חלונות XP פרו,ואופיס 2007 בעברית מקורים. אני רוצה להשאיר עידכונים אוטמטי בחלונות XP פרו. ולבטל עידכונים לאופיס 2007. אני לא מצליח לימצוא בהגדרות אופיס ביטול עידכונים לאופיס 2007... איך מבטלים עידכונים של אופיס 2007? בתודה מראש מיכאל

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. שלום אני מעוניין להפעיל את הפיירוול החומרתי שישנו על הלוח אם עכשיו התקנתי את כל הדריברים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למצוא את האפשרות . אני כרגע מפעיל את המחשב שלי עם מ.ה. 64 ביט ואשמח לדעת מהם היתרונות והחסרות של הפיירוול הנ"ל ואיך אני מגיע לתמונה הבאה : [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by VolTAge,

בינתיים אני על OC ממוצע, 200x10, ואני שמעתי על הרבה מקרים שאחרי OC גבוה מידי היו צריכים לפרמט את המחשב. עכשיו כבר הווינדווס שלי מסודר לפי הטעם שלי, עם כל התוכנות והמשחקים והכל, איך אני יכול לגבות את המידע ככה שבמקרה ויהיו בעיות, אני יוכל לשחזר את הווינדווס ? מחיצה C שעליו מותקן הווינדווס היא 6GB, ויש לי מחיצה נוספת של 14GB שלשם אני מעוניין להעביר את כל המידע, ובמקרה שיקרה משהו, להחזיר את כל המידע מהמחיצה הזאת אל מחיצה C ולעבוד כאילו לא קרה כלום. אני מעוניין לגבות את כל כונן C, כולל התוכנות שמותקנות עליו, סה"כ זה 6GB. זה אפשרי בכלל ? ואם כן, איך עושים את זה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Green,

שלום אני לא בטוח אם זה מקובל או לא אבל אני צריך עזרה מאחד החברה המקצועים פה יש לי ציור שמאוד יקר ללבי שסרקתי למחשב ואני צריך מישהו שיודע לעבוד עם תוכנה גראפית כלשהי בשהיל לסדר לי אותה לחבר אותה לישר ולשמור על האיכות של התמונה אני אתן יותר פרטים על התמונה למי שיוכל לעזור לי תודה..

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by galedri,

יש לי מצלמה מובנית במחשב הנייד שלי ואני לא יודע איך להפעיל אותה אני אתן לכם את הדגם אולי זה יעזור לכם hp pavilion dv6700 ומערכת ההפעלה היא ויסטה אולטימט

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by sgt_flippy,

אני רוצה ללכת ללמוד עיצוב גרפי (אני חושב ללכת על בית ספר "תפנית" בראשון לציון , איך הוא?) והאם יש עוד המלצות לגביי העסק הזה?

10. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחר שהסרתי את דרייבר של ati 3.8 עם דרייבר קלינר והתקנתי שוב אני מקבל הודעת שגיאה על קובץ dll Physloader.dll was not found בהפעלת 3d mark v גם לאחר שפיזיקס הותקן שוב וגם הורדתי ספציפית את ה dllsol ומיקמתי אותו ב sys32 יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by eddie_b,

כשאני מנסה לשנות הגדרות בFIREWALL אני מקבל הודעה שאומרת : You do not have the necessary rights to configure all of the features of the selected item אני גם לא יכול למחוק את התוכנה דרל הוספה/הוסרה של תוכנות. למישהו יש מושג מה לעשות? חשוב לציין שאני הADMINISTRATOR של המחשב.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by nirt,

יש לי מסך LCD רחב 900*1440 ואני עובד ברזולוציה הטבעית שלו. הבעיה היא שהטקסט מאוד קטן ולא נוח לקריאה. את הבעיה הזו בוינדוס פתרתי ע"י קביעת 140DPI לטקסט ואכן כל הטקסט בוינדוס עבר לגודל נוח. הבעיה הגדולה שלי היא באתרים בעברית כמו YNET ששם אני לא מצליח לשנות את הגודל. ניסיתי לשנות ב- VIEW<TEXT SIZE אבל זה לא משנה שם כלום ( באתר הזה זה כן שינה) מישהו יודע על פתרון לבעיה (התקנת פונטים אחרים או משהו כזה) או שפשוט לא קיים ???

13. Started by dominic16,

שלום אני משתמש ב FF 3.6 ויש לי שתי בעיות איתו 1.התקנתי FOXYTUNES ועלתי אותו לסרגל הניוט ואני לא מצליח להוריד אותו למטה 2.כשאני מנסה להכינס לפורום של גימר FF לא מפסיק לרענן את הדף ונישאר דף לבן זה גם קרה לי ב 3.5 וניסיתי לעשות את זה ב SAFE MODE של FF לא עזר

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by redead,

ניסיתי ב3 מחשבים שונים, שולשתם מבוססים ויסטה הכי מעודכן שיש ואקספולרר 7 ומה שקורה זה שההורדה פשוט תוקעת את האקספלורר והוא מבקש לעשות ריסטרט לתוכנה.. עוד מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  15. שלום, אני רוצה ששטח הכתיבה ב-Word יורחב כך שאני לא אצטרך לעבור מיד לדף השני אלא לכתוב על אותו דף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  16. אני חושב שזה וירוס כן? אבל רק היום פירמטתי את המחשב זה מוזר. מה עושים? יש לי אנטי וירוס קראפרסקי 07 וAd-Watch 2007

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. שדרוגים כלשהם באופק ? *אל תדברו על כמה שפיירפוקס הדפדפן הכי טוב

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  18. שאני מתקין את הסרגל כלים של alexa מהאתר של alexa... נוד 32 מזהה וירוס..תמונה בלינק הבא : http://www.img-il.com/up/ekuzv2ztyg2y.bmp ההתקנה מכאן http://www.alexa.com/site/download/ האם זאת הודעת שווא של נוד32 ולהתקין את הסרגל כלים בכל זאת או שלא להתקין ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. שלום לכולם! קודם אתחיל ואומר שהשתמשתי ב-חיפוש והוא לה הניב תוצאות טובות.כמו כן מצאתי מדריך באתר ישראלי אחר,אך הוא היה מסובך. אני מחפש תוכנה או שתיים מקסימום שיודעות קודם כל להצמיד כתוביות (.SUB) ל-DIVX וגם להמיר אותו ל-DVD. אשמח לתגובות(ולינקים...). יום טוב נועם

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. שלום לכולם, בוורד 2010 יש לי בתצוגה 2 דפים בדר"כ (100% זום), אבל הדף הראשון מוצג משמאל והדף אחריו מוצג מימין, מאחר ואני רושם בעברית בדר"כ אני מעוניין שהדף הקודם יהיה מימין והדף העוקב משמאל, האם יש אפשרות לשנות זאת? בנוסף אני מחפש המלצה על תוכנת clipboard נוחה, קלילה שמאפשרת שמירה של כ-5 העתקות לפחות. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by VL,

מתי יוצאת הגירסה החדשה? שמעתי שהיא עומדת לצאת בקרוב.

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by thealon,

כיצד אני יכול לשמוע ac3 במדיה פלייר . מותקנים אצלי במחשב מקודדים לac3 אך עדיין לא עובד. יש לציין שב BSplayer עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. שאלתי נשאלה כבר רבות בעבר, אבל הפתרונות שהוצעו לה לא טובים לי: יש לי כרטיס מובנה של RADEON 1250. כמו כן, על ה-XP שלי מותקן מדיה פלייר 9, ואין בכוונתי לעדכנו לגירסה של 10 או 11 (או יותר!). הבעיה מתחילה כשקבצי מדיה מסויימים באינטרנט נצפים בגוונים מרוחים של ורוד-ירוק-כחול (בעיקר) ובמקביל גם צץ לו קובץ DXVA_SIG על הדסקטופ (שמזכיר לי שישנה בעיה...). קראתי, חרשתי וחפרתי בפורומים השונים (לא רק בארץ) וכולם מדברים או על ביטול סימון בWMV Acceleration במאפייני הכרטיס, או שולחים ללינק הזה: http://codecs.microsoft.com/codecs/i386/voxmsdec.CAB או טוענים שזה קשור לעדכון המדיה פלייר. ואולם- אין לי מושג איפה הWMV Acceleration נמצא בכרטיס שלי, ולא מצאתיו בשום מקום בתפריטי הכרטיס השונים. כמ…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Goose,

אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by rafip77,

שלום, מהי הגרסה של GHOST שהגיעה אחרי גרסת 2003 ? והאם ניתן להשתמש בה בדיסקט ? כמו 2003 ? תומכת SATA2 ? והאם היא חופשייה להורדה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים