תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היה לי IE7 עם סרגל של גוגל והייתי יכול להיכנס לאתרים חופשי-בהקלדת השם נכנסתי להכל לדוגמה: Google-זה נכנס ישר לגוגל MSN-נכנס ישר לMSN אחרי זה שידרגתי ל8 וזה וניסיתי לעשות את זה ולא עבד(את הכניסה בחופשיות^) אז הסרתי את 8 והחזרתי את 7.אחרי שהחזרתי שוב לא הצלחתי להיכנס בדרך החופשית(^^ ). איך אני מחזיר את זה? נ.ב. איש תמיכה של מיקרוסופט אמר לי לשאול את קבוצת הדיון או משהו כזה ולא הבנתי איך עושים את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני הבעלים (הגאה) של משחק COD:WAW מקורי. נכנסתי לאתר העידכונים של המשחק שהפנה אותי לאתר fileshack ע"מ להוריד את טלאי 1.2 של המשחק שבלעדיו אין ממש סרברים פתוחים במולטיפלייר,ממש חייב את הטלאי. הורדתי את הטלאי,עשיתי לו שמור לקח לו כמה שעות לרדת, הורדתי אותו לשולחן העבודה,ניסיתי להפעיל אותו ואז הוא פתח חלון של:"באמצעות איזה תוכנה אתה רוצה להפעיל את ההורדה?" ניסיתי כלמיני דבריםםםם כל מה שהופיע בחלון ניסיתי אבל הטלאי לא פועל!!! מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כמו בתמונות שהעלתי שכשיש קישורים לסרטונים אני לא רואה אותם וכן למשל בIMAGESHACK אני לא רואה את הבחירה של התמונות כמו שיש פה בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=cm2j5admrmkz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mwkkdu5fnmmj.jpg תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: שאני פותח קבצים בעברית זה פותח אותם כמו שצריך, אבל לאחר שאני שומר אותם לרשימת השמעה ויוצא מהתוכנה, ברגע שאני פותח את הרשימה הם מופיעים בתור סימני שאלה, והבעיה היא שגם בשם קובץ שלהם הם מופיעים בתור סימני שאלה ולכן התוכנה פשוט לא מנגנת אותם.. הקטע זה שאני פותח את אותם קבצים אחד אחד שוב אין את הבעיה הזאת, וקבצים באנגלית באותה הרשימה הוא מנגן כמו שצריך. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב, ברשתי 2 HD הראשון מחולק ל2 partionים. וHD נוסף. בטעות, (מתברר כעת) בצעתי העתקה של הHD ה-2 לpartion ה-2 וכך נמחקו להם ב4 דקות אוסף מכובד ביותר של סרטים,תוכנות וכו. המהלך בוצע ע"י ghost 2003 ניתן לחזור אחורה? לבצע restore לHD? מבקש סיוע דחוף, תודה מראש, עמיר
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתצלם את מה שאני רואה במחשב כוידיאו ולא כתמונת מסך יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה שתדע לשלב תמונה עם קובץ קול כדי ליצור מעין ברכה מנגנת... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח אם יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני הורדתי icq 6 והוא פשוט שאני נכנס למשתמש לשלוח הודעה זה נתקה ואחרי זה צריך לעשות cntrl alt delete אני ישמח עם תעזרו
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת ביצועי המחשב שלי רצוי תוכנה חופשית וכמה שיותר קטנה לא צריך משהו סופר מקצועי תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צפיה אבל הכי טובה שיש נמאס לי מהמדיה פלייר ואני צריך גם מקודדים טובים שיפתחו לי הסרטיםםם כבר זהו ועם הפשר לינקים להורדה תודה רבההה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עולה לי בראש רק הדרייבר של NVIDIA. אין לי כרטיסים מיוחדים על המחשב. 2) אני שם לב שיש שני סוגים של דרייברים שמתאימים לי: 64 ועוד אחד (כנראה 32). מה זה המספרים האלה ואיך אני יודע מה שייך לי? מ"ה XP http://www.filehippo.com/search?q=NVIDI
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן, יש ל יתמונה שאני צריך להבהיר חלק ממנה ולהכהות את החלק הבהיר יותר - הבעיה שאני לא יודע איך ליצור "איזון" שלא יראו הבדלי בהירות... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשלח לו את התמונה או משהו.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי פירמוט למחשב של אח שלי ויש לו כרטיס רשת אלחוטי וה windows לא מזהה אותו רשום לו בלוח התקנים ethernet controller וליד זה יס שמן שאלה ואני לא יודע מה השם של הכרטיס רשת האלחוטי שלו איך אני בודק קת מה הוא כדי להוריד לו את ה driver
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי AVI-XVID שהייתי רוצה ליצור להם WEB-BASE PLAYER, הרוחב פס הביתי שלי מספיק מכוון שאני לא חושב שיהיה יותר מצופה אחד בו זמנית. חשוב שזה יתמוך בקבצים האלה ולא ידרוש קידוד מחדש, לא קריטי אם זאת תוכנה חינמית או בתשלום, כל עוד התוכנה בתשלום היא פופולרית מספיק. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי טבלה אך בגלל שאני רוצה שכל הטבלה תהייה סימטרית מבחינת גובה הכתיבה יוצא משום מה שחלק מהטבלה הוא כן סימטרי וחלק לא... (השניים האחרונים). איך לגרום לזה להיות סימטרי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
כבר המון פעמים ובהמון ורסיות ניסיתי לייבא קובץ אנשי קשר לOL בין אם בקובץ EXCEL ובין אם בACCESS. הקבצים עצמם נשמרים כקבצים מיוצאים מOL 2007 - מקווה שלא זו הבעיה - ומיובאים, לכאורה, במלואם. אה-מה-מה, למרות שפעולת הייבוא אורכת כמה שניות, ועל פניו נראה שרשימת אנשי הקשר בOL גדלה, בפועל, אין את אנשי הקשר המיובאים, ואם יש, אז הם מופיעים רק כשם וללא פרטים בתוכם (טלפונים, מיילים וכתובות). זה משגע אותי ולא ברור לי למה, אז אשמח אם: א. תסבירו לי מה קורה שם. ב. תגידו איפה נמצא קובץ אנשי הקשר המקורי שלOL בויסטה ובXP (שני מחשבים שונים), על מנת שאוכל להחליף אחד באחד (אם ניתן). ג. תדריכו אותי בדיוק מה לעשות ואיך. המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום כולם! אני אשמח להמלצה לתוכנה שתוכל להגביל את קצב ההורדה/העלאה של תוכנות ספציפיות שמשתמשות בחיבור האינטרנט. אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה 64 אולטימייט. לא חייבת להיות חינמית אבל צריכה להיות איכותית! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם דפים שאני מנסה לפתוח בגלישה באינטרנט נפתחים ממש באיטיות ובסופו של דבר לא נפתחים ושוחים לי את הדבר הבא: Gateway Timeout The following error occurred: A gateway timeout occurred. The server is unreachable. Retry the request. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה עושים? איך אפשר לתקן את זה? אולי זה בגלל האימיול? כי שניתי דברים בפיירוול תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 2600XT ומערכת הפעלה ויסטה. התקנתי את גירסה האחרונה של ה CATALYST 7.8 וכשאני חוזר למחשב לאחר חוסר שימוש במחשב של שעה שעתיים המסך מהבהב ואז אני מקבל הודעה כזו:"מנהל התצוגה הפסיק להגיב ונעשה שיחזור" ואז אני חייב לכבות את המחשב ולהדליק אותו שוב או לעשות ריסט. האם יש פתרון לזה? האם זה באג כלשהו בויסטה? דרך אגב אני התקנתי את העדכונים שיצאו לאחרונה שאמורים לשפר את התאימות והביצועים אבל זה לא פותר את הבעיה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את NOD32 ואז הוא רושם לי: (106) error occured while extracting archive file. ניסיתי להוריד גרסאות שונות אבל הוא רשם אותו דבר. נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי משם את כל NOD32 אבל עדיין לא עובד ורושם אותו דבר. יכול להיות שזה קורה בגלל ה TEMP2? אמרו לי להתקין את האנטי וירוס הזה ולהוריד אותו...
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הנרו שלי פשוט לא רוצה להמחק! אין לי את ההתקנה שלו, לפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש ואז למחוק הנה תמונה: מישהו יודע איך למחוק את זה בלי להתקין? וגם שאני מנסה להתקין גרסא יותר חדישה של נרו זה אומר למחוק את הישן קודם.. (מה שלא רוצה להמחק) ניסיתי במצב בטוח וניסיתי כמעט את כל השיטות ללא הצלחה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מוריד לשולחן העבודה קבצים של אופיס מהמייל שלי doc pps ppt.... אחרי שאני מוחק אותם נשאר לי קובץ עם אותו שם ובלי גודל שאי אפשר למחוק עכשיו ראיתי שפתחו על זה המון הודעות שמסבירות איך למחוק אותם... אבל לא אמרו איך לגרום שהמחשב לא יצור קבצים חדשים כאלה....... מישהו יודע??
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטונים באתר הנ"ל ובעוד כמה אתרים. אני צריך להתקין איזשהו עדכון או משו? מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה..
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מחקתי כמה קבצים לפני כמה שעות בטעות, ואני צריך אותם בחזרה. לא ביצעתי אפילו ריסט למחשב [אין לי מושג אם זה רלוונטי בכלל]. אפשר לשחזר אותם איכשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני פותח עמודי אינטרנט מופיע משהו לא מוכר שכדי להתעלם ממנו ולהמשיך הלאה בדף אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור של אותו העמוד וככה בפעם השניה העמוד עולה בסדר כתוב כך: eSafe Security Warning! An attempt was made to exploit a security hole and activate malicious code! "Drive-By Spyware/Downloader" communication detected and blocked by eSafe close this message This message does not relate to the site you are accessing now: http://www.mccanndigital.co.il/ramatgancollege/ba1107/ הקיצר,איך מטפלים בזה? מה זה בכלל? זה spyware? אבל יש לי אנטי רוגלות אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-