תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה )רצוי חינמית( שתסנן את הדואר זבל מהאוטלוק כל פעם כשהו מושך הודעות מהסרבר התוכנה אמורה לרוץ ברקע )כמו האנטי וירוס שבודק דואר נכנס ויוצא בזמן השליחה שלו( ופשו לסנן את הדואר הנכנס לבעל המחשב המדובר אין שום ידע במחשבים ככה שהתוכנה אמורה לתפקד לגמרי לבד ברקע מקווה שהסברתי כמו שצריך את מה שאני מחפש אם מישהו מכיר פתרון אחר ...אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות במחשב יש לי את התוכנה הזאת MEMTEST אני מחפש תוכנה יותר טובה מזאת השאלה האם קיימת תוכנה כזאת אשמח לתוכנה טובה יותר לבדיקת הזכרונות במחשב תודה אופיר
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ואין לי כח להעתיק את כל המועדפים שלי ואחר כך להכניס אותם אחד אחד יש איזה דרך להעתיק אותם לקובץ? (חוץ מלהעתיק את הכתובות של כולם אחד אחד - כמובן) תודה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת uTorrent וכמו שכולם יודעים ישנה תקייה שאליה התוכנה מורידה את הקבצים ומשתפת ממנה. אז כל הקבצים מורדים להארדיסק החיצוני. עכשיו המחשב קלט אותו תמיד ככונן " G " . מתישהו ניתקתי אותו והכנסתי דיסקאונקי ואז חיברתי את ההארדיסק החיצוני למחשב מחדש והוא קלט אותו ככונן " H " (הדיסקאונקי הפך לכונן G). מאז הוא פשוט קולט את הכונן הקשיח החצוני ככונן " H " ואז אני לא יכול לשתף את הקבצים של התוכנה כי כולם מוגדרים לכונן G ... אפילו כשאני משנה בהגדרות של התוכנה שתוריד לכונן H ותשתף ממנה את הקבצים היא לא קולטת שהם שם ולכן לא משתפת אותם. ניסיתי לכבות ולהפעיל את המחשב, ניתקתי את ההארדיסק מהחשמל (הוא 3.5) והכנסתי בחזרה וכלום לא מחזיר אותו להיות כונן "G" ..... אאאאאאאאאאאאאהה…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חברה התקנתי שלשום NERO7 DEMO עכשיו הורדתי גרסא יותר חדשה (נרו 9) אני רוצה למחוק את הנרו הישן וזה לא נותן לי אני נכנס ללוח בקרה להסרה מסיר וזה כותב לי שגיאה עכשיו אמרתי אני ינסה למחוק אותו ידנית נכנסתי למחשב שלי וניסיתי למחוק את כל תיקיית הנרו זה מחק לי את רוב הקבצים פרט ל4 קבצי DLLשנמצאים בתיקייה בשם:Nero BackItUp כשאני מנסה למחוק אותם זה כותב לי שהם בשימוש ואי אפשר למחוק אותם ניסיתי גם עם UNLOCKER אבל זה לא עוזר עכשיו אני לא יכול להתקין את הנרו 9 כי זה אומר לי שאני חייב להסיר את הישן ורק אז להתקין את החדש מדובר בויסטה 32 ביט מה עושים? כרגע אני בלי תוכנת צריבה... ואני חייב נרו
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעבוד עם פיירפוקס אבל נתקלתי שם בבעייה שלא היתה קיימת כשעבדתי עם האינטרנט אקספלורר. הבעייה שלי היא כזו: כאשר לוחצים על לינק מדף אינטרנט מסויים ועוברים לדף אחר - כאשר רוצים לחזור לדף הקודם יכולות להיות שני אופציות: 1) האופציה "BACK"(מעבר לדף הקודם) פעילה ואז לחיצה על אופציה זו מעבירה אותי לדף הקודם -ופה אין בעייה כי את אותה תוצאה (מעבר לדף הקודם) אני מקבל גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס 2)האופציה "BACK"אינה פעילה.... ובקטע הזה יש הבדל גדול בין אינרנט אקספלורר לבין פיירפוקס. באינרנט אקספלורר לחיצה על X (סגירת הדף)מעבירה אותיי לדף הקודם כפי שאמור להיות אבל בפייר פוקס לחיצה על X לא מעבירה אותי לדף הקודם אלא סוגרת לי את שני החלונות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, מעצבן אותי הטיקים האלה כששומעים כלוחצים על קישור באקספלורר. אני רוצה מצד אחד לשמוע שירים אבל אני שומע גם את הטיקים האלה בעת לחיצה על קישור. יש אפשרות לבטל את זה במאפיינים? אם כן, איך?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע לאן נעלם האינטרנט רדיו בוינאמפ ... ??? 10X
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח אחד של 80 ג'יגה ובתוכו 2 מחיצות אחד C ..... עם 15 ג'יגה והשני D ..... עם 60 ג'יגה אני רוצה להעביר מ D ל C שש ג'יגה ..... אני עושה בתוכנה RESIZE ואח"כ APLLY כשהוא מפעיל מחדש את המחשב הוא טוען משהו ואז אומר ERORR מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אפשר להסיר את הEXPLORER ב"הוספה\הסרה של רכיבי WINDOWS" אם אני משתמש בפיירפוקס? זה לא יפגע בתפקוד של הדפדפן או משהו..? יש לציין שאני משתמש בIE TAB תודה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני משתמש קבוע של פיירפוקס, היום, אני מפעיל את הפיירפוקס, עולה לי משום מה החלון של הפרופיילס, יש לי שם רק את הדיפולט, מכיוון שלא הייתי צריך אחד אחר, אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר שהוא בשימוש, מה עושים? :\
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להקליט בוידיאו איזה קטע מהמחשב למשל אני רוצה להקליט קטע ממשחק(ששחקן רץ כזה ויורה..\או מכונית שנוסעת) ואחרי זה לערוך את זה עם מוזיקה שלי וכול זה אז אני צריך 2 תוכנות: 1)תוכנה שאיתה אני מקליט 2)תוכנה שאיתה אני יערוך
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לשנות רזולציה של תמונות.. יש לי תמונה שצילמתי בדיגיטלית כל תמונה שוקלת 1 מגה... רציתי לשנות רזולציה ואיכות עם תוכנה שיכולה לשנות ל 100 תמונות במכה אחת..ושישקלו כל תמונה 50 קילו 100 קילו בייט... רק לא ידוע איזה תוכנה ואין לי כוח לעבור תמונה תמונה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון וינדוס vista מתחיל לעשות אצלי הרבה בעיות , מודבר בגירסת ה 64BIT 1.ברגע שאני מנסה להתקין driver של ATI ההתקנה נתקעת ומוצפיע לי מין דו"ח שגיאות , למשהו יש מושג מה לעשות ? 2.בנוסף הבזמן האחרון הוינדוס פשוט קורס לאחר כמה שעות , הוא מראה לי הודעת חלון כחול וקורס. ניסתי לנתח את ה minidup , אבל לא מצאתי שום דבר מעניין בגוגל. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.10.0003.233 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\Mini052609-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbo…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני יכול לשים על דיסקט והיא כוללת בוט והיא מחפשת סקטורים פגומים בהארד דיסק ומנסה לתקן אותם.. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
נגיד על המחשב שלי יש ווירוס כשאני צורב משהו לדיסק או מעביר מוזיקה לMP3 יכול להיות מצב שגם הווירוס יעבור או אין מצב שזה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי חומרה שלא הותקנה בהצלחה..... פירמטתי את המחשב.... וזה לא מזהה לי את הכרטיס קול... ועוד איזה משהו...... במנהל התקנים כתוב:seriel bus controller-(קוד 28) והכרטיס קול... c-media ac97 audio device -עם סימן קריאה צהוב לידו.... ובהגדרות כתבו שזה לא עובד....-קוד 10 מישהו בבקשה יכול לעזור לי...? תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ישנם הרבה מקרים שאני נתקל בתופעה שכאשר אני מנסה להפעיל סרטון וידאו מהאינטרנט התמונה מוצגת בצעבים מעוותים כמו צילום אינפרא אדום מוצגת התמונה או בוא נגיד צילום נגטיב !! מה עושים ! ?? האם הבעיה היא קודיקס או שיש משהו שקשור ל FFDSHOW
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני נוסע עיוד מעט לארה"ב והייתה לי פעם תוכנה כזאת אבל מחקתי אותה כנראה ואני מחפש שוב ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אם הור מכיר?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
צריך תוכנה\PLAYER לניגון קבצי אודיו בפורמט UMT או להמרה של הקובץ
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היום קניתי את העכבר logitech g500 הסרתי את הדרייבר הקודם של ה-g5 שלי ומאז אני לא יכול לשנות שפה מאנגלית לעברית ולהפך,רק אפשר להשתמש ב-caps lock בדקתי שהבעיה באמת מהדרייבר של הg500,ברגע שהסרתי אותה הכל עובד מעולה בדקתי בפורומים של logitech ויש שם שני אנשים עם אותה הבעיה בדיוק. מצפה לעזרה. יניב
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בFIRE FOX 3 שהוא לוקח לי 40-50% מעבד שיש 3 לשוניות ושיש 6-7 לשוניות אז בכלל הוא לוקח מלא מהמעבד והמחשב לא זז מה אפשר לעשות? פעם זה לא היה ככה וזה משגע אותי תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבצורה אוטומטית (בתיזמון מוגדר מראש)תוכל לגבות/להעתיק סיפריה מהארד דיסק משותף (הארד דיסק של החברה) להארד דיסק במחשב שלי. האם יש כזו תוכנה שכזאת? אפילו בתשלום.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-