עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Oranl,

שלום, יש לי בעיית SPYWARE: מופיעה לי על שולחן העבודה הודעה ענקית שאומרת "warning spyware detected on your computer". לפי חיפושים הבנתי שזה DESKTOP HIJACKER אבל אין לי מושג איך אני מסיר אותו. זה גם הופך את הגלישה לבלתי נסבלת.. אני זקוק לעזרה בדחיפות, תודה לעוזרים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by m a t a n,

אפשר לפתוח עוד ערוץ לאודיו במובי מייקר? אני מכין קליפ ואני צריך ערוץ למוזיקת רקע וערוץ לבתים מוקלטים -- אם אי אפשר אז אפשר המלצה לתוכנה שאני אוכל לעשות את זה על ציר זמן + ערוץ אחד לוידאו ולא פרמייר כי זה כבד מדי... תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by yigal33,

שלום לכולם ברשותי יש את אופיס אנטרפיירז 2007 באנגלית מותקן במחשב וברשותי חבילת התוספות בעברית ולאחר שאני מתקין את חבילת התוספות כשאני נכנס לאופיס אני עדיין רואה אנגלית אייך מסדרים את זה שהאופיס יעבור לעברית? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמשנה את הלוגו של הוינדוס שעולה לתמונות שאני רוצה לשים אני יודע שיש דבר כזה אבל אני לא מוצא אני פרמטתי את המחשב ואז אבדתי את התוכנה הזו אודה למי שימצא לי אותה אז חברה תודה רבה על הכל ושתהיה לכם שנה טובה ומבורכת ;D

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. מה ההבדל בין שתי הסוגים ה- Premium וה- ULTRA יש הבדל גדול במשקל התוכנה אני מדבר כאן על גרסה 7 החדשה ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. הסרתי את השדריברים של הכרטיס מסך מפני שרציתי להתקין גירסה יותר ישנה, ועכשיו לאחר שהסרתי את הדריברים אני לא מצליח להתקין אתהדריברים החדשים. בפועל אני מצליח להתקין אבל אין כל סימן שהם הותקנו: הקצב ריענון ירד, מישחקים לא פועלים הוינדואס לא מזהה את הכרטיס וכו' כשאני מעלה את הוינדואס רשום שחסר קובץ mvnctray.dll, העתקתי אותו לאן שצריך ועדיין הכרטיס לא מזוהה. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את הדריברים החזרה? הכרטיס מסך שלי הוא Gforce 4 Ti, וביטלתי את השיחזור מערכת אז זה לא יעזור :-\. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by אוקיי,

שלום, אני מנסה להפוך סרט בפורמט DIVX לפורמט MPG. זה המיר לי את הכל בצורה יפה ואיכותית ותופס 2 ג'יגה כרגע שזה בסדר מבחינתי כי המטרה היא לנגן את זה על מחשב חלש יותר שלא מסוגל לקרוא DIVX. משום מה הוא המיר לי את זה ללא סאונד מישהו מוכן לומר לי מה הבעיה? האם אני צריך להוציא את הסאונד באופן נפרד מה DIVX? ואם כן, איזה תוכנה עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. בכותרת. תודה מכל הלב לעוזרים!! ושבת שלום לכולם

9. מישהו בפורום יכול לתת קצת מידע על התוכנה הזאת ואיך לעזאזל מקנפגים אותה חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. אני צריך לצרוב דיסק שאחד הקבצים יותר גדול מ 2 גיגה , אני צריך לצרוב את זה כבוט , כאשר אני מנסה לצרוב אותו זה כותב לי הודעת שגיאה שאי אפשר לצרוב את זה כי הקובץ הוא מעל 2 גיגה איך אני עושה בנרו שאאני אוכל לצרוב אותו בכל זאת כבוט תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. אני לא מתכוון למצב של "לא נמצא" אלא שבכלל לא יראו שאני מחובר אבל שאני יוכל לשלוח הודעות ולהתכתב איתם. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by RonTwins,

הכנתי חתימת שילוב: שילבתי בין 2 תמונות של Half-Life 2 והוספתי קצת...איך יצא??? בעניין הטקסט,אני יודע שממש ממש לא השקעתי אבל החתימה זה התמונה אז היה חבל להוסיף עוד טקסט שיסתיר.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by er0101,

האם יש לכם נסיון עם התוכנה? http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2111337,00.asp

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. שלום. התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS 7 32BIT ויש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב זה שוכח לי את כל הסיסמאות, אם זה אתרים ופורומים באקספלורר, תוכנות (STEAM) וכו'. מישהו יכול לכוון אותי מה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by Le-Fay,

כבר כמה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצי אימיג' (מסוגים שונים אבל בעיקר cue-bin) בעזרת הכונן הווירטואלי של Alcohol. אני מצליח לצרוב את הקבצים (גם באמצעות Alcohol) אבל כשאני עושה mount לכונן הוירטואלי הוא לא מצליח לפתוח את הקובץ. נראה כאלו האימג' נטען לכונן הווירטואלי אבל כשאני לוחץ על הכונן במטרה לסייר בו או משהו אני מקבל הודעת שגיאה כזו: Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not copatible with Windows.כאמור, אם אני צורב את אותו הקובץ כל עובד. ניסיתי גם להתקין demon tools והבעיה חזרה על עצמה. אני מניח שמדובר בהתנגשות עם איזה דרייבר, אבל חוץ מזה אני ממש לא יודע איפה להתחיל. ??? יש למישהו רעיון? מישהו נתקל בבע…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  16. שלום יש לי סרט DVD ואני רוצה לצרוב חלק ממנו לדיסק רגיל.... אני צריך תוכנה שתוכל לחלק לי את הסרט (באיזה קטע שאני אבחר) ואז אני אשמור את אותו קטע במחשב ואז אני אצרוב אותו לדיסק רגיל... למשהו יש הצעות? תודה רבה לכולם...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by benor,

מאיזו תוכנה אתם מורידים שירים? אני Kazaa, Soulseek

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. משום מה יש לי משהו בסימן שאלה שם ואני לא מבין למה הכל מותקן אצלי ויש לי את הדרייבר של הכרטיס קול [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. איזה אנטי ווירוס הכי מומלץ? 1. עדיף שיהיה בעיברית או שיהיה אפשר להסיג לו תרגום. 2. עדיף שלא יבטל את ההפעלה אוטומטית. 3. שיתמזג עם הדפדפן. ויתריע על אתרים מסוכנים.. תודה רבה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by *NightMare,

בתוכנה picasa שאני עורך תמונות, צבעים וכו'... זה משנה את התמונה המקורית? זאת אומרת שאם אני נכנס לתקיה, לא דרך התוכנה, אז התמונה ערוכה ? אם לא אז יש אפשרות לעשות שזה יהיה ככה? עוד שאלה... יש אפשרות לשנות רזולוציה לתמונות?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by amisha,

למישהו יש המלצות למשהו טוב ? שישמור על איכות יחסית טוב בהמרה ? המרתי דיסק על 320 דרך MMJB והוא פשוט על הפנים .

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by agapi51,

שלום רב אני מנסה להמיר קובץ וידאו מפורמט WMV לפורמט FLV באמצעות תוכנת Sorenson Squeeze גירסה 4.5.304 אולם מתקבלת הודעת שגיאה כלהלן: unable to add the source file. the following file are not supported מה פשר הודעת שגיאה זו ? האם ישנו מדריך בשפה העברית להמרה? תודה מקרב לב אאאא

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Shortboarder,

הלכתי השארתי את המחשב דולק..האי סי קיו עבד...חזרתי הכל טוב ויפה...אי סי קיו לא מצליח להיתחבר (צבע צהוב...) ניסיתי ריסט..לא עזר. עשיתי Reconfigure לאי סי קיו...לא עזר...זה לא ששיניתי משהו..פתאום לא עובד. מה עושים???? למישהו גם יש את זה??

24. למרות שאני לוחץ ok בכל פעם שההודעה מופיעה (בתמונה), היא ממשיכה לחזור. מה קרה לנורטון? ומה לעשות? ד"א בדקתי בנורטון וכל הסעיפים מסומנים ב-וי ירוק, הכל עובד ומופעל. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.