תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש המלצות למשהו טוב ? שישמור על איכות יחסית טוב בהמרה ? המרתי דיסק על 320 דרך MMJB והוא פשוט על הפנים .
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לנובו נייד שלא מצליח לזהות רשתות אלחוטיות. ניסיתי עם התוכנה סנדרה למצוא איזה דרייבר חסר לי. יש לי כרטיס רשת intel pro wireless 3945bg network connection אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים לוינדוס קס פי. מודהלכם על עזסרה במצאית הדרייבר המתאים או בפתרון הבעיה בדרכים אחרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני יכול לשים על דיסקט והיא כוללת בוט והיא מחפשת סקטורים פגומים בהארד דיסק ומנסה לתקן אותם.. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב. התוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה שמגבילה את הגישה לאתרי סקס אלימות וכדומה? ותוכנת Fire Wall טובה שתחליף את ה Fire Wall של XP SP2? תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש עצות לכיצד לשפר את הביצועים במערכת עם 256 RAM בלבד שמריצה XP. אשמח גם לשמוע על תוכנות tweakאו כאלה שגם מנקות זבל מהרגיסטרי וכו'. אודה גם אם מישהו יוכל להגיד לי מה המצב המיטבי של הPAGE FILE במקרה כזה. להגדיל... להקטין? כרגע הוא עומד על 672MB. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי חומרה שלא הותקנה בהצלחה..... פירמטתי את המחשב.... וזה לא מזהה לי את הכרטיס קול... ועוד איזה משהו...... במנהל התקנים כתוב:seriel bus controller-(קוד 28) והכרטיס קול... c-media ac97 audio device -עם סימן קריאה צהוב לידו.... ובהגדרות כתבו שזה לא עובד....-קוד 10 מישהו בבקשה יכול לעזור לי...? תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ישנם הרבה מקרים שאני נתקל בתופעה שכאשר אני מנסה להפעיל סרטון וידאו מהאינטרנט התמונה מוצגת בצעבים מעוותים כמו צילום אינפרא אדום מוצגת התמונה או בוא נגיד צילום נגטיב !! מה עושים ! ?? האם הבעיה היא קודיקס או שיש משהו שקשור ל FFDSHOW
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין WIN XP וחיברתי בטעות את הדיסק הקשיח הלא נכון. המחשב כמובן אתחל מהסידי רום והחל את תהליך ההתקנה, כשהגיעה ההתקנה לשלב בו אני נשאל האם למחוק את הפרטישן או ליצור חדשה שמתי לב לתקלה וביטלתי את ההתקנה. כעת, לאחר התקנה של WIN על הכונן הקשיח הנכון, אני מחבר את הכונן הנוסף והוא מראה לי אותו כבעל MBR בעייתי או פגום. חשוב לציין - הכונן הזה מחובר כSECONDARY MASTER בדרך כלל, ובעת הנסיון המוטעה להתקין עליו מ"ה הוא חובר כפרימרי מאסטר. מה אפשר לעשות, לא בא לי לאבד את כל המידע שהיה עליו, היו עליו המון תמונות שחשובות לי מאוד. האם יש דרך לתקן את הMBR שלו מבלי לפרמט? רון.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל פתאום המחשב לא שומר את התמונה שצירפתי ממזמן לאפשרות הזאת והתמונה אצלי כבר מעל שנה אבל לאחרונה היא כל הזמן נעלמת ומשאיר את המסך עם צבע אחד רגיל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה שיש לי וירוס במחשב של אבא שלי וכל תוכנת אנטיוירוס/אנטיספאייור שאני מנסה להתקין זה לא נותן לי להתקין ורושם שיש שגיאת WIN32 ,עשיתי סריקה למחשב עם הדיסק של קאספארסקי והוא כיויכול ניקה וירוסים אבל עדיין לא הסתדר המחשב, יש אולי המלצה לתוכנה כל שהיא שיכולה להציל אותי או אולי להכנס לחלונות ממצב בטוח ושם להתקין אשמח לשמוע על פתרונות מקוריים תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן אנשים. קראתי בספר הדרכה של התוכנה Partition Magic שאפשר להדליק את המחשר ישר לתוכנה מה-CD מלי להיכנס לווינדוס. כיצד אני צריך לצרוב את התוכנה על הדיסק? חייב שתהייה בקובץ bin,iso....... או שאפשר גם כשהיא מקובצת בקובץ rar פשוט לצרוב אותה פתוה על הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח כמות גדולה של קבצים במיל בלי זיפ אני משתמש ביאהו והבעיה היא שאני לא יכול לצרף את כולם במכה אחת אלא אחד אחד (קובץ לחכות שהוא יעלה ורק אז עוד קובץ) יש איזה תוכנה שעובדת עם יאהו או איזה מיל סרבר שבו זה יותר פשוט???
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי ללפטופ שלי ריסטרט עשיתי לו היום אבל אז נהייתה בעיה. הוא כותב לי שקובץ Royal.sys מקולקל. עשיתי start in last known configuration לא עבד. ניסיתי סייפ מוד, לא הלך. הכנסתי את הדיסק של ויסטה, ואי אפשר לתקן את הקובץ הזה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו כמו המקרה שלי.. היה לי גם לינוקס במחצית הדיסק אבל מסתבר שגם הוא התקלקל ואין לי מושג בלינוקס כל כך כדי לתקן הוא רוצה שאני אעשה FSCK או משהו כזה. אני אשמח אם מישהו יציע לי פתרון. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בFIRE FOX 3 שהוא לוקח לי 40-50% מעבד שיש 3 לשוניות ושיש 6-7 לשוניות אז בכלל הוא לוקח מלא מהמעבד והמחשב לא זז מה אפשר לעשות? פעם זה לא היה ככה וזה משגע אותי תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחפש דריוור למודם ADSL מדגם ALE150 בחיבור USB האם יצא כזה דבר??? איפה אפשר לחפש??
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
1. יש לי המון חומר להעביר מהמחשב הישן למחשב החדש. מהן האפשרויות להעביר מדיסק לדיסק? צריבה לא באה בחשבון כי זה הרבה חומר. חשבתי לחבר את שני הדיסקים הקשיחים ביחד כ master ו slave, אבל זה נראה לי קצת מסובך. האם ישנה אפשרות לחבר את שני המחשבים לרשת דרך ראוטר? יש לי ראוטר רגיל. מה עוד אפשר לעשות? 2. ברצוני לחלק את הדיסק הקשיח למספר מחיצות (partition) כאשר ב C יהיה מותקן מע' ההפעלה, וכל השאר ב D E וכו', ומדי פעם או במקרה הצורך לעשות פורמט רק ל C. האם ישנה תוכנה כלשהיא שאפשר לפרמט דרכה? כרגע אני יודע שאפשר דרך הדיסק התקנה של ה windows. האם הפירמוט הזה שומר על שאר המידע שב D וE? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב נפל (הודעה כחולה וכתב שיש בקובץ alcxsens.sys בעיה. מישהו יכול להגיד לי למה שייך הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה? מקווה שתוכלו לעזור.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מנהלים מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי, יש לי ICQ LITE ושאני מנסה להתחבר למספר ICQ שלי התוכנה פשוט יוצאת החוצה... לכל מספר אחר היא מצליחה להתחבר אבל לשלי לא.... ב-ICQ PRO זה גם לא מצליח להתחבר אבל התוכנה נשארת פתוחה... אין לי בעיה להעביר את כל המספרים שיש שם למספר חדש אבל כבר התרגלתי למספר הזה {אני איתו כבר איזה שנתיים...} וכולם יודעים שאני במספר הזה ולהתחיל לשלוח הודעות לכולם שאני במספר חדש זו בעיה... אז תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. פירמטטתי את המחשב שלי אתמול ואני מחפש דרייברים לכרטיס מסך שלי (כמובן הכי עדכני שיש כלומר עידכון)( אשמח אם תביאו לי לינק להורדה תודה. חיפשתי כבר באתר ולא מצאתי משהו מתאים.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קודם כל, הרעיון והתוכנה חוקיים למהדרין, הרעיון מאחורי התוכנה הוא לבטל את הגנת ה DRM לקבצים מוגנים שנרכשו ושיש לכם את ה key שלהם, זה לא יעבוד על מדיות שהורדתם ואין לכם את ה key עכשיו תוכלו לקחת שיר שקניתם מכספיכם הטוב ולהעביר אותו לנגן שלכם (לדוגמא). עוד פרטים (באנגלית) ולינקים תמצאו פה: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=114916
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן AOL נתנו להוריד חינם את האנטי וירוס "שלהם" שהוא בעצם קספרסקי ולפני ההורדה היה צריך לתת כתובת מייל והם שלחו את הקוד. אני בעצמי הורדתי... מישהו יודע מה הלינק להורדה ? אני צריך בשביל חבר... תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש איזה אתר ספציפי שגלשתי בו עד היום בלי בעיה והיום פתאום שאני בא להכנס אליו אז הדפדפן רושם לי Unauthorized IP address. האתר לא נותן להכנס אליו יותר,אין גישה לאייפי שלי להכנס לאתר מה אפשר לעשות בכל זאת כדיי להכנס לאתר?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בזמן האחרון הWINAMP לא נכנס לי תמיד שאני נכנס אליו הוא אומר לי שיש שגיאה והוא צריך לסגור את הWINAMP
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-