עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by junior_mg,

מחפש תוכנה לשרטוט מכונה [במקרה שלי אופניים אם זה משנה ]

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  2. מחפש תוכנה לשרטוט דו מימדי מדויק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zgd,

אני מחפש תוכנה לשרטוטים ממש פשוטים... לא לבתים או משהו כזה, אלא רק למבנים צופיים וכיו"ב... כל ההצעות תתקבלנה בברכה...

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  4. אהלן, אני מחפש תוכנה פשוטה וקלילה לשרשור שירים שיתנגנו ברצף. לצורך העניין, אני מארגן מסיבה ויש לי רשימת השמעה של 8 שעות ניגון. אני רוצה שהרשימה תתנגן ברציפות, ללא הפסקה בין שיר לשיר. אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) כמה שיותר פשוטה לתפעול, שפשוט תחבר את הרשימה ותיצור קובץ MP3 אחד, ושלא תפגע בקצב הסיביות (320kbps). אם מישהו מכיר דבר כזה אני יותר מאשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אני רוצה שיהיה שרת פנימי כמו iis אבל שיפעל דרך דיסק און די כדי שאוכל להשתמש בו בכמה מחשבים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by tioamo,

שלום. מחפש תוכנה לשתילת כתוביות בסרט. זאת אומרת לאחד את הסרט עם הכתוביות ביחד שהיו קובץ אחד. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yuraxp,

שלום אני מחפש תוכנה שתהיה שם אפשרות ל איחוי הדיסק,מציאת קבצים דומים,תיקונים,מחיקת קבצים מיותרים כאלה דברים.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. Started by Catalize,

ולהוספת תמונה לאלבום בשביל הנגן שיראה את התמונה, בתודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by Amit_Alcobi,

מחפש תוכנה שעושה תיוג תמונות כמו הפייסבוק ואם אפשר אז עם יכולת זיהוי פנים אוטומטי כמו באתר riya.com

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  10. ה DOK שלי הפסיק לעבוד בצורה מוזרה, אי אפשר להעתיק אליו קבצים אבל אפשר להעתיק ממנו קבצים שנישארו... אז אני מחפש תוכנה שתוכל לתקן bad sectors ל DOK הזה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by joni,

מחפש תוכנה לתיקון MBR דרך cdboot ???

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שמסוגלת לתקן אוטומטית מאות/אלפי תמונות בבת אחת. רצוי שהתוכנה תוכל להוריד איכות/רזולוציה על מנת להקטין את משקל התמונות. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. יש לי כתוביות שמי שעשה אותם הכניס את הזמן שיש להתחיל להציג כל שורה ולא את הזמן שצריך להפסיק אותה. כך נוצר מצב שאם לא מדברים דקה אז יש מופעה לי כתובית מעצבנת למשך דקה. אני מחפש תוכנה שתגביל את הזמן שכל שורה תהיה מוצגת. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. גליצ'ים כמו בעיות קול פריים פריז וכאלה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by elior021,

היי אני מחפש תוכנה שתתקן לי התנגשויות של תוכנות שגורמות לקריסה של המחשב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ag43,

פעם בחודש-חודשים כרטיס הזכרון של מחשב כף היד שלי מחליט להימחק ואני צריך לשחזר את כל המידע מתוכו. כרגע אני משתמש בGETDATABACK שמשחזרת את המידע אבל לוקח לי הרבה זמן להעתיק את המידע החוצה ולהחזיר. כל המידע נמצא שם ורק טבלת הקבצים נפגמה (FAT32). אני מחפש תוכנה שתתקן את טבלת הקבצים עצמה ולא תחלץ מידע החוצה. כאשר אני משתמש בסורק הדיסק אני מקבל קבצי FOUND.001 וכו'. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, מדי פעם אני נתקל בקבצים מכווצים, שאותם אני לא מצליח לחלץ בעזרת שום יישום, כמו WINRAR ודומיו. גם אופציות התיקון הכלולות ביישומים אלו לא עוזרים. בחיפוש בגוגל מצאתי מספר תוכנות שכביכול מסוגלות לתקן כל קובץ פגום, לדוגמא התוכנות האלו: http://www.rar-repair.com/ http://rar-repair.emailadept.com/ אלא שהתוכנות האלה עולות הרבה כסף, והדמו שלהם לא בדיוק מאפשר לי לדעת אם התיקון יצליח. כלומר אני חושש לשלם כסף, עבור תוכנה שלא בטוח שתעמוד ביעד הזה. לכן, רציתי לשאול האם קיימות תוכנות חינמיות חזקות שיודעות לתקן קבצים כאלה בהצלחה, או לחילופין- האם תוכלו להגיד שניתן לשלם את הכסף ללא כל חשש, מכיוון שהתוכנות האלה יעשו את העבודה על בטוח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by CRYSMAN,

שלום לכם, יש לי סירטון ישן שצילמתי והוא עבד בסדר עד שיום אחד כאשר ניסיתי להפעילו הוא החל להתקע אחרי 30 דקות (משך הסרטו כ 3 שעות). ניסיתי כל תוכנה אפשרית כדי להפעיל את הסרטון וגם כמה וכמה תוכנות לתיקון קבצים, כגון: "ASF-AVI-RM-WMV Repair" "Avi Divx Wmv Real Mp3 Media Fixer Pro" "SolveigMM Video Splitter" כל התוכנות נתקעות ונסגרות אחרי בערך 15 %. הסרטון הזה די חשוב לי ואני מוכן אפילו לקנות תוכנה אם היא תתקן את הסרטון בוודאות. תודה רבה לעוזרים ! יום טוב

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום, אני מחפש תוכנה שעושה בדיקת שגיאות לארד דיסק וכמובן מתקנת... בנוסף אולי תוכלו לעזור גם בזה... כשאני סוגר את המסך בלפ-טופ המחשב נכנס למצב שינה, כשאני פותח את המסך המחשב לא מצליח לחזור לוינדוס... איך מתקנים את זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by ronbubl,

האם HDD REGENERATOR מומלצת? האם יש תוכנה טובה יותר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by THE_COMMANDER,

לא בבילון אני מחפש תוכנה שמתרגמת טקסטים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by talkfir,

אני מחפש תוכנה לתרגום אתרים מאנגלית לעברית,ולפעמים ההפך. אנא הביאו לי כל מידע על תוכנה כזאת בחינם שיש,אני לא מעוניין להתחיל לשלם.. ;D תודה רבה, טל

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by zolder,

אם אפשר ויש אז משהו חינמי. תודה.

24. Started by mic,

תודה

25. Started by SmurFin,

אני משתמש ב Subtitle Workshop היא קצת מסורבלת כל פעם שאני צריך שורה חדשה צריך ללחוץ על העכבר להוסיף אני מחפש משהו אחר, אולי עם קיצור דרך למקלדת מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.