עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

שאלה שניה: האם יש בזה תקן עולמי? כלל מקובל?

2. בימים האחרונים הדפדפן הפסיק לעבוד כמו שצריך, הוא נתקע אחרי כמה שניות גלישה וקורס, ע"פ ההודעה כתוב שהתוסף Shockwave flash קרס, ניסיתי להתקין מחדש (גם את הדפדפן) לא כ"כ עזר, חוץ מהתקנות חוזרת מה כבר יכול לתקן בעיה כזו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. Started by PC BOX,

בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ? או דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ?

4. אני רוצה לפרמט את המחשב ולא מוצא את הסיריאלים של ה xp והנורטון בעיקר וקיימות מספר תוכנות נוספות עם סיריאלים חוקים (מחשב נייד מהעבודה) מחפש תוכנה טובה למציאת הסיריאלים במחשב תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. שלום. התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS 7 32BIT ויש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב זה שוכח לי את כל הסיסמאות, אם זה אתרים ופורומים באקספלורר, תוכנות (STEAM) וכו'. מישהו יכול לכוון אותי מה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. שלום, בימים האחרונים התקנתי את הגרסה החינמית של התוכנה avast וביצעתי איתה סריקת וירוסים והתוכנה לא מצאה שום דבר. לאחר שהוספתי סריקה ב PUP(לא יודע מזה) פתאום התוכנה מצאה 5 וירוסים(מצורפת תמונה). מחקתי את הוירוסים ולאחר בחינה נוספת של הקבצים שנמצאו ולאחר שהמחשב הפך להיות איטי יותר (אולי בגלל התוכנה?), אני דואג שאולי מחקתי קבצי מערכת חשובים. השאלה שלי היא האם מחקתי קבצים חשובים או וירוסים? ואם מחקתי קבצי מערכת, מה כדאי לעשות כדי לתקן את הבעיה? מצטער על ההסבר הקצר והלא מפורט אך אין באפשרותי לפרט יותר כרגע. תודה *המחשב הוא מחשב גיימרים (4 ליבות וכו') והוינדוס הוא ויסטה 64 ביט

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. בלי להרשם וכול השטויות האלו,רק רוצה תוכנה פשוטה עם ממשק נוח,שתראה לי את הנתונים של כ.מסך שלי,ובעיקר את הטמפרטורה שלו. אשמח לקבל תגובות.

8. Started by coron10,

מבקש המלצה ללוח גראפי. השימוש העיקרי יהיה עיבוד בפוטושופ. תקציב עד 500שקל.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם. ראו כותרת. עם קבצים מסויימים, שאין לי בעיה לנגן ישירות בVLC יש בעיה לעשות Preview ב SW. אם אני שם את הVLC כנגן חיצוני תחת External Preview זה לא מנגן בכלל או מנגן תמונה בלי קול\קול בלי תמונה. מישהו יודע איך אני מכריח את SW לעבוד עם VLC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by elior021,

איך מוחקים את וינדוס מדיה פלייר בוינדוס 7 ?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  11. Started by gil_zaoui,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלות קבצים כפולים אשר יש לי במחשב? לדוגמה שמרתי את אותם התמונות של הילדים בשתי כוננים שונים, ואני רוצה להעביר לתקיה אחת. האם יש תוכנה שתדי לומר לי איזה קובץ זהה ואיזה לא? תודה מראש גיל

12. Started by ofek7,

כשאני מעביר סרטים לאייפוד אז לא שומעים כלום כמעט בסרטים.. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שאני אוכל להגביר בה את הווליום בסרטים לפני שאני ממיר אותם לאייפוד.

13. Started by jacob300,

מחפש תוכנה אמינה לגיבוי שלם של הארד דיסקים כולל מערכת ההפעלה למקרה של בעיה מסוימת שאוכל להעלות את הגיבוי מהארד דיסק חיצוני סוג של תוכנה שעושה Clone העתק של ספריות וקבצים. תודה

14. שלום רב לאחרונה התקנתי במחשב וינדוס 7 אולטימייט חוקי בעברית יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 יש לי לוח אם של אסוס P5Q משמע כרטיס קול של ריילטק HD . הוינדוס 7 מתקין דרייברים לבד והוא התקין לי את הרמקולים בצורה טובה אך קיימת בעייה שאין לי מושג מה מקורה כשאני שומע שירים בתוכנה של וינאמפ או מדיה פלייר או יוטיוב אני שומע תשירים באיכות מעולה דרך חמשת הרמקולים והסאב. אך כשאני שומע רדיו דרך סרגל הכלים או ישירות מהאתר של הרדיו דרך וינאמפ או מדיה פלייר או הנגן של הסרגל כלים צד ימין של הרמקולים לא עובד יש תחנות שרק 2 הרמקולים האמצעים עובדים ויש תחנות שרק הרמקול המרכזי עובד משהו מוזר ניסיתי הכל .. קודם כל הגדרתי בוינדוס בתצורת רמקולים שיש לי 5.1 ואז עשיתי משהו שניקרא SPEAKER FI…

15. Started by kobi_sion,

אני מוריד המון חומר מהאינטרנט סרטים,תוכנות, EBOOK וכו' האם יש תוכנה שאפשר לשמור את שמות הקבצים+תאור במה מדובר כמו אלפון כזה ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  16. מציאים באתר catchit.co.il את תוכנת McAfee Internet Security 2010 בגרסת רישיון ל-3 משתמשים במחיר של 50 שח (ועוד 30 משלוח). המחיר הכי זול שראיתי למשהו דומה הוא פי 2 - http://www.antivirus.co.il/mcafee/mcafee-internet-security-2010-3users.html מישהו יודע אם כדאי לקנות את זה? ואיך הביצועים שלך McAfee? (אני משתמש היום בגרסה חינמית של avira)

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. קיבלתי את ההצעה הבאה למחשב חדש שולחני המתאים לעבודה גרפית: מעבד: Intel i5 לוח אם: MB intel DP55WB WJITESBURG L1156/QP זכרון: 3GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HITACHI/Seagate 500GB כונן אופטי: LG DVD-RW SATA כ. מסך: NVIDIA GT220 מארז: איכותי ספק 500w מחיר כולל התקנה אחריות ותמיכה: 3490 כולל מע"מ מה דעתכם על המפרט? ועל המחיר? אשמח לתגובות מהירות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Lior10,

אני מחפש תוכנות אבטחה למחשב (אנטי וירוס, חומת אש, אנטי רוגלה) וכן תוכנות תחזוקה למחשב (ניקוי קבצים זמניים, ניקוי רג'יסטרי, איחוי וכו'). קצת קשה לעקוב אחר הסטיקי של תוכנות האבטחה. בסה"כ אחרי חיפושים וקריאה בכל מיני פורומים, עלו קספרסקי ונורטון כאנטי וירוסים המדוברים והמומלצים ביותר (מה ההבדלים ביניהם? אם שניהם שווים מבחינת אבטחה מי יותר קלילה על המחשב?). נוכחתי לדעת שCOMODO מומלצת כחומת אש ועדיפה על המובנית בInternet Securities למיניהן. (יש אלטרנטיבות אחרות?) לגבי אנטי רוגלה, Super Antispyware וMalwarebytes' AntiMalware זכו גם כן לביקורות טובות. (תוכנות נוספות מומלצות?) לגבי תחזוקה הבנתי ש TuneUp Utilities עושה את העבודה. (גם כאן, האם יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר?) כל תגובה …

19. Started by Squat,

אהלן,הורדתי 13 פרקים ש סדרה מסויימת,ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק בשביל שאוכל לראות ב DVD. ה DVD הוא ישן ולכן אי אפשר לצרוב את הקבצים כ-Data,ומשום מה באופציה make a video cd בנרו הפורמט AVI לא מתקבל. למישהו יש דרך או איזשהי תוכנה שתצרוב את הסרט? אני חושב שאמורות להווצר שתי תקיות: Video ts ו audio ts תודה מראש

20. Started by han98,

שלום, לאחרונה אני מקבל בעיה בזיהוי המצלמה המובנית במחשב הנייד שלי. אז ככה: לפעמים המצלמה מזוהה ולפעמים לא. זה קורה בד"כ בסגירת ופתיחת המכסה או בעלייה של המערכת. לפעמים,כשאני פותח את המכסה ממצב סגור או כשהמחשב עולה קופצת הודעה למטה: ראה צילום מס' 1, ואני נכנס למנהל ההתקנים ואני רואה "unknown device" עם משולש צהוב תחת התקני USB:ראה צילום מס' 2. כשזה קורה (ההודעות הללו) המצלמה לא עובדת. כמו שאמרתי הבעיה מתרחשת לפעמים וכשהמצלמה כן מזוהה ועובדת, במקום unknown device יש USB composite device ראה צילום מס' 3, וזוהי בוודאות המצלמה כי כשאני עושה לו "הפוך ללא זמין" המצלמה לא עובדת (רק בגלל שבדקתי שזו המצלמה). ניסיתי: להסיר,להפעיל מחדש ולתת ל-windows להתקין. לעשות קליק ימני ו"עדכון …

21. Started by michl,

יש לי בעיה עם כל בבילון שאני מתקין מישהו יכול להביא לי בבילון פרוץ וטוב? (הוא רושם לי פג תוקף)

22. Started by aviad222,

שלום, אפשר לקבל המלצה למקודדים ל media player ב WINDOWS 7? מדובר בעיקר על צפייה בתכני HD. (לא מעוניין בחבילה של k-lite ודומיו) תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד שהתחילה לאחרונה, בעת גלישה לאתרים מסוימים(אני לא בטוח, אבל אני חושב כאשר יש בהם Flash לא קטן) המסך פשוט הופך שחור(כל המסך! לא רק האיזור של הדפדפן...) בהתחלה חששתי אולי זה וירוס(למרות שמותקן אנטי..), אז עברתי לXP שמותקנת במקביל, אך גם שם זה קרה! המ.הפעלה שלי היא WIN7 64BIT, דרייברים של כ.מסך מעודכנים(HD4850) וכמו כן של כל השאר.. מישהו נתקל בבעיה מוזרה כזאת? אגב אם זה עוזר, אחד האתרים שזה קורה לי באופן קבוע כאשר אני נכנס אליו הוא http://my.lachman.co.il

24. אבקש לעזור לי בהסרה של מה לא בסדר Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:33:40, on 22/08/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe C:\Program…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Orian015,

שלום, אני עושה דו"ח מעבדה בביולוגיה ובוא אני צריך למצוא שיפוע של גרף שהוא לא ממש לינארי (חח) אני עושה פונקציית SLOPE. אבל בגלל שהשיפוע כ"כ קטן יוצא לי 0. איך אני עושה שזה לא יעגל אחרי הספרה השנייה אחרי הנקודה? *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.