תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי והתקנתי פיירפוקס ואני פשוט לא מצליח לפתוח אותו אני לוחץ עליו ושום דבר לא קורא אין שום חלון ואין שום הודעת שגיעה ניסיתי מצב בטוח ועדיין כלום ניסיתי למחוק ולהוריד ולהתקין עוד פעם ועדיין אותה בעיה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את חלונות XP עם אופיס 2003 והתקנתי גם norton internet security 2004, את קובץ ה PST העברתי מההתקנה הקודמת של ה WIN ל התקנה הנוכחית והכל עובד בסדר. כשהתקנתי את נורטון, תוכנת ה ANTI SPAM לא זיהתה את רשימת הכתובות שלי ולכן לא יכלה לייבא אותן אליה כדי שיהיו כתובות מהימנות ושהדוא"ל מהכתובות לא יועבר ל"דואר זבל", ניסיתי יבוא של הכתובות אך גם זה לא עבד. איך גורמים לתוכנה לזהות את ספר הכתובות שלי? ד"א ב WINDOWS ADRESS BOOK הכתובות אינן מופיעות והתוכנה לא יכולה לייבא את הכתובות מתוך ה OUTLOOK. כאשר התקנתי מחדש את NIS התוכנה ביצעה את ההגדרות המתאימות, כאשר הגיע שלב התקנת ה ANTI SPAM התוכנה ניסתה לדלות את רשימת הכתובות אשר קיימת ב OUTLOOK ולא הצליחה, דבר זה הכרחי מכיוון…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אוקיי,אני משתמש בפיירפוקס קרוב לשלושה שבועות,עכשיו התחיל בשבוע האחרון הפיירפוקס לא לעבוד לי אני לוחץ על הפיירפוקס הוא כזה טוען ובסוף הדף לא עולה כאילו שאין תוכנה כזאת,אבל אחרי שאני עושה ריסט אני מצליח להעלות את הפיירפוקס,אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק זה קורה שוב אם אתם יודעים מה הפתרון לזה תודה כי נמאס להיות עם האקספלורר...
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
איך אני מתרגם שוב עמוד אינטרנט שלם בגוגל כרום? היה לי את האופציה הזאת בהתחלה,אבל ביקשתי שלא ישאל אותי את זה יותר. איך עכשיו אני חוזר לאופציה הזאת שוב? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי כתוביות. אני רוצה לקצר את זמן הופעת הטקסטים במספר שניות. (תוכנות נגנים מאפשרים לעשות delay, אבל לא לקצר את הזמן). יש את האתר הזה: http://www.endlesssubtitles.com אבל אני מחפש תוכנה שאולי תאפשר לי לעשות את התהליך באופן מהיר יותר. (לסמן את כל הקבצים ואז לעשות את הפעולה עליהם) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיפוש דרייברים של הלוח אם שלי Octek Rhino P4X266A-A4P עם מישו מוצא לו גם עדכון ביוס זה יעזור לי מאוד
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
התקנתי את advrcntr2.dll וזה עדיין ממשיך להופיע לי
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
-
המחשב אחרי פירמוט. התקנתי משחק קטן שלא עולה על ה - 50 מגה עבד מעולה! יצאתי מהמשחק וכמה דק' לאחר מכן נכנסתי בחזרה והוא נתן לי את השגיאה הזאת. C++ Runtime libary error
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
טוב אני מנסה להריץ את הסרט והוא ננותך לי שגיאה כזאת בניית גרף הצגת הווידאו של תקליטור DVD נכשלה. נ.ב. אני חושב שזה בגלל שכשאני נכנס למחשב שלי אני רואה על בציור של הכונן את הדיסק האחרון שהכנסתי (לא את שם הסרט)
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
כל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס אני מקבל את ההודעה: "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות OUTLOOK EXPRESS לדחוס הודעות...." אני לא מעוניין לדחוס, איך אני מבטל את ההודעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הגירסת בטא של הווינדוס אבל אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת שלי הלוח זה asus p5kpl-cm אם יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג את הדרייבר או כל דרייבר אחר למערכת ההפעלה הזאת זה ממש יעזור לי תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אז ככה קניתי קבל שאני מחבר לטלוויזיה שלי ואז למחשב אבל שאני מחבר יש לי רק 3 רזולוציות והם יחסית קטנות כי אני מחבר ל פלזמה 41 אינץ אז השאלה היא זאת אני צריך איזה תוכנה או דריבר שמסדר את זה? אם כן מה? או שהקבל הוא לא טוב ואני צריך להחליף? אם כן אז למה? יש לי XP 32 ביט והכרטיס מסך 8800GTX של MSI NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנות ל חלונות 64 ביט שמותקנת עכשיו ..במחשב והיא עובדת אחלה הערה : כל תוכנות ה32 ביט עובדות אחלה...רק בעיה אחת אני לא מוצא אנטיוירוס שמתלבש ממש עם המערכת מישהו מכיר תוכנת אנטיוירוס שמיועד לוינדוס הזה עם לינק בבקשה.. בקיצור אני צריך אנטיוירוס שיעבוד טוב עם המערכת 64...למישהו יש ?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון כל פעם שאני מסמן קובץ divX (אפילו לא פותח) קופצת הודעת שגיאה מוינדוס ואז אני נאלץ לסגור את החלון יש לציין שזה קורה רק עם קבצי divX מישהו יודע מה הגורם לתקלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
כשחזרתי הביתה אתמול קיבלתי הודעה במחשב שהנורטון רוצה ACTIVATE למרות שכבר עשיתי לו בהתקנה, אז כמובן שהתנתקתי מהאינטרנט וניסיתי לעשות לו, אבל הוא לא נתן לי. אז עשיתי ריסטרט ואז כל פעם שווינדוז עלה, קיבלתי מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אפילו בSAFE MODE הוא לא עלה לי, רק בDEBUGGER MODE, שם משום מה הנורטון אנטי וירוס עבד, עשיתי סריקה ומחקתי וירוס בשם w32.beagle.dz שאין לי מושג איך הוא הגיע למחשב שלי ואני מאוד אשמח אם תגידו לי. עכשיו אני מנסה לעשות UNISTALL לנורטון כדי להתקינו מחדש וזה לא נותן לי, הפס התקדמות מגיע לסוף אבל לא מסיים את הסרת התוכנה.. ככה שאני בטח לא יכול להתקין מחדש. אשמח מאוד אם תגידו לי איך אני יכול להסיר את נורטון ולהתקין אותו מחדש ואיך אני יכול לוודא שהוירוס הז…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה DaemonTools, ויש לי כבר התקנות של משחקים/תוכנות שפתוחות איתה.. לא יודע למה זה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב, כשהשולחן עבודה עולה, כל ההתקנות של התוכנות שפתוחות ב DaemonTools עולות... זה לא אמור להיות ככה, מה אני עושה כדי להוריד את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי לכולם..אז ככה שמתי את המחשב לתיקון והטכנאי החזיר לי אותו עם בעיה קטנה שהיא הנטקס לא עובד. במקומו כשאני כותבת אתר בעברית הוא מפנה אותי לעמוד של יאהו ששם מציעים לי אתרים בהתאם למה שחיפשתי.חשוב לי לציין שאין שום קשר לסרגל הכלים של יאהו כי הוא לא מופיע לי בכלל על המחשב. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נטקס,אבל כלום לא עבד. צירפתי כאן תמונה לדוגמא של חיפוש שעשיתי ואיך זה מראה לי את הדף של יאהו http://yfrog.com/n332379146p תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אנ רוצה לפרמט את המחשב אבל חייב לשמור את ההודעות שנקראו כבר איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מנסה ליצור סצינה של סמטה מאחורי איזה ביסטרו או דיינר והתאורה עושה לי בעיות כמו שניתן לראות בתמונה המצורפת. אני משתמש בתאורה פוטומטרית, לייטטרייסר וקולורבלידינג.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מחפש תוכנת ניהול חשבונות אונליין שאפשר לגשת אליה מכל מקום וכל מאגר הנתונים יהיה קיים. אתר אינטרנט גם אפשרי. תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לשחזר את ההיסטורי של התוכנה...אם האיסיקיו מותקן אצלי ב2 תיקיות שונות, ואני רוצה את האיסיקיו מאחת התיקיות אבל לא יכול להכנס שם לתקיה...יענו השאלה שלי, היא בעצם איפה נשמר ההיסטורי
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-