תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני זוכר שב-ICQ 2003 היה אפשר לשלוח הודעה לכל רשימת המחוברים.... האם יש תוכנה שמאפשרת את זה ב-ICQ 5.1 ??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (או אתר) לשליחת SMS ללונדון (בICQ אין אפשרות לשלוח ללונדון) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה לשליחת הודעות לפלאפון GMS של אורנג'... ניסיתי את התוכנה SMS4all וזה לא עובד...לפחות לא לי כי צריך להרשם באורנג' ולי יש bigtalk ובגלל זה אין אפשרות שליחה אם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליחת הודעות לאורנג' שיתן לי את הכתובת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח אסאמאס מהמחשב... אם אפשר עדיף שבתוכנה תהיה אפשרות לשלוח את אותה הודעה הרבה פעמים לאותו מספר עם רשימת פרוקסי
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשליחת אימילים שיהיה אפשר לשלוח את אותו אימייל למשהו כמו 100 איש, בתוכנה שבאה עם XP אין אפשרות לשלוח לכל כך הרבה. מה אתם מציעים? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שדרכה יהיה אפשרי לשלוח מייל למספר גדול של נמענים -newsletter עדיף כמובן תוכנה חינמית או קוד פתוח מצאתי כמה תוכנות אבל הם גרועות אם מישהו מכיר תוכנה ספציפית או מאגר תוכנות איכותיות שבו אפשר לחפש זה יעזור לי מאוד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מכירים? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי טובות שתומכות בXP
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה לשליחת קבצים ממחשב אחד לשני. וכמובן שתיהיה מהירה וגם נוחה אבל מהירות קודמת לכול. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקירור של המעבד קצת מרעיש, ואני רוצה שבלילה מתי שהמחשב דלוק אבל המעבד לא נמצא במאמץ , להנמיך את מהירות הסיבוב של המאורר בשביל שקט. אם יש תוכנה שגורמת לשינוי המהירות אוטומטית כאשר הטמפרטורה משתנה אני ישמח. הקירור הוא לא הרגיל של אינטל!!! המעבד: intel e7200 הקירור: Buffalo Evercool http://www.frostytech.com/articleimages/200706/evercoolHPFA10025_pspc.jpg הלוח: GigaByte GA-P31-DS3L ויש לי ספק שקט לחלוטין sweex 450W אם זה משנה משהו, המחשב בן שבוע. תודה רבה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן. מחפש תוכנה לשליטה במאווררי המחשב. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מדובר במאוורר Antec TriColl fan 120mm לוח האם ASUS P5Q תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק מסוים שצרבתי לפני זמן מה אצל חבר שכאשר אני מביא אותו הביתה הכונן שלי מתקשה לקרוא חלק מהמידע(הוא רושם לי שגיאה כאשר אני מנסה להעתיק חלק מהדברים למחשב),אצל אנשים אחרים דווקא אותו הדיסק עובד,לכן אני מניח שפשוט הכונן שלי צריך לקרוא במהירות קצת יותר איטית. אשמח לתוכנה ששולטת במהירות הקריאה של הCD ROM. תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר למסך מחשב ולטלוויזיה רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לשלוט ברזולוציה של המסכים ולשחק באפשרויות הצגה . כרגע אני משתמש בדרייבר של הכרטיס מסך אבל הוא לא נותן פתרון טוב . תודה ,
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי תוכנה אמינה לעבודה יום יומית מול שרת . כמו כן אם ישנם כמה סוגים שונים . תודה לעוזרים .0
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי שלום לכולם תראו הבעיה שלי היא כזאת שיש לי שני אחים כבדיי שמעיה ולשניהם יש מחשב חדש בשביל לתקשר אחד עם השני וכמובן איתי ועם כל המשפחה הקטע הוא שאני כל פעם צריך להסביר להם לנהל את המחשב מחדש אז אני הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות מוצעות היום בשוק שמשתלבות טוב עם האקס פי פרופשיונל ...חשוב גם שיהיו קלות לתפעול כמב שאפשר
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למערכת קולנוע ביתי בסלון. כשאני יושב ללמוד או לאכול או משהו בחדר אחר ועדיין שומע מוסיקה, אין בעיה לשלוט על הווליום עם השלט של הרסיבר, אבל להעביר שיר קדימה/אחורה וכו' אי אפשר. יש לי מחשב בכל חדר, אפילו בשולחן אוכל יש נייד בד"כ... מישהו מכיר איזו תוכנה שאני אוכל להתקין על כל מחשב ברשת וככה להריץ שירים קדימה? ה-Remote Desktop לא מתאים מפני שהוא מנתב את הסאונד חזרה אליי למחשב, כשתמחברים אז הוא עושה Log off ליוזר המקומי במחשב עם המוסיקה... רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מכיר ולא מעוניין ב-TEAMVIEWER (מאז שהם תחמו את זמן השימוש החינמי והגבילו את תקופת השימוש). וגם CHROME DESKTOP פחות רצוי בגלל שהוא מאוד בסיסי ולא גמיש. אם יש תוכנה שמאפשרת שליטה הן ממחשב PC אחר והן מאנדרואיד - עוד יותר טוב. אם חינמית - גם טוב. אשמח להצעות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא וירוס חלילה. כדי לראות את המחשב של סבא שלי ולהסביר לו מאצלי בבית מה הוא צריך לעשות במחשב שלו. נדמה לי שזה התפקיד של PCANYWHERE, אבל אני לא בטוח ואשמח לךשמוע על תכנות נוספות שזהו ייעודן תטודה, שחר
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מצלמה, הכוונה, אני רוצה לפי כתובת איי פי להתחבר ולשלוט על מספר מצלמות שנמצאות בצד השני של הרשת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני מחפש תוכנה שנגיד אתן גישה לתיקיה מסויימת ולא יותר, שלא יוכלו להיכנס לכול דבר אשר רוצים. אני מעוניין להריץ משחק ושחבר שלי ישחק דרך המחשב שלי במשחק, ופשוט שלא יסייר לי במחשב.. טוב לא משנה כבר עזרו לי בפורום אחר, תודה בכול מיקרה אפשר לינעול.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מחבר את המערכת למחשב ....ולא יודע אין לי אפשרות במערכת לשליטה על הבאס להוריד או לעלות....יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוט דרכה על הבאס???
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב בבית ואני צריך לשלוט עליו דרך המחשב במשרד איך אני עושה את זה דרך תוכנה נורמלית ושלא צריך לאשר את זה בבית כי אין פה אף אחד שיודע להתעסק עם המחשב תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-