תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בדרך כלל אני מוריד דרך ביטורנט אבל לפעמים יש צורך להוריד דרך אתרים כמו RAPIDSHARE וMEGAUPLOAD, ובכל פעם שזה קורה אני מתפתה להתקין מנהל הורדות כדי שאני לא אצטרך ללחוץ כל חצי שעה~שעה על הקישור להורד החלק הבא... בכל פעם שזה קורה יש לי בעיה שחוזרת על עצמה לא משנה באיזה מערכת הפעלה אני משתמש או באיזה מנהל הורדות אני משתמש- מנהל ההורדות קולט את הURL ומתחיל להוריד, תוך שניה ההורדה מסתיימת והקובץ שיירד שוקל כמה עשרות קילובייטים(הגודל משתנה מפעם לפעם) למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתהיה כמו GPS מישהו מכיר או יודע משהו על איזה שם של תוכנה כזאתי?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום. יש כמה וכמה דברים שהייתי מעוניין לדעת לגבי ביטורנט. המושגים הבאים: peer_id, http_user_agent, infohash, passkey והייתי מעוניין לדעת איך אפשר לגלות את ה- peer_id וה- http_user_agent שלך אם אני משתמש ב- uTorrent. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עשיתי את כול המיבחנים וקיבלתי 1856! האם זה נורמאלי? הינה המפרט שלי: Intel Pentium III 1.0 GHz RADEON 9800 PRO ATI 128 MB Total Physical Memory:512 MB
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל פתאום הדפדפן נפתח לי לאט(פתיחה ראשונית). ורואים מסך לבן ריק לכמה שניות ואז הדפדפן עולה, עכשיו זה לא היה לי וזה התחיל אתמול ואין לי שמץ איך לסדר את זה. יצרתי פרופיל חדש מחקתי והתקנתי מחדש כלום לא עוזר :\ בבקשה עזרה ...
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
קיבלתי משימה להביא לצוות תוכנה חדשה ויעילה היא לא חייבת להיות קשורה לעיסוק הצוות. כעיקרון אני מתעסק בבדיקות תוכנה ותיכנות. יש המלצות לתוכנות שימושיות? שמעתי על resharper חקרתי קצת את התוכנה אבל לא מצאתי בה שום דבר מיוחד... אם מישהו יכול להגיד לי מה מיוחד ושימושי בה אני ישמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אשמח לשמות ולכתובות להורדה. וגם איזו תוכנה היא הממולצת ביותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן כולם, התקנתי לא מזמן את המשחק Gears of War. ניסיתי להפעילו והוא לא עבד לי. כאשר מחקתי אותו נתקע לי המחשב ומאז לא הצלחתי להסירו כמו שצריך. מתוך תסכול מחקתי את המשחק מהתקיה (בחירת התקיה מתוך הפרוגרם פיילז ומחיקה). מתוך מסך ההוספה\הסרה של תוכנות הנסיון כשל כל הזמן ונתקע באמצע. כעת, שאני מנסה להתקין מחדש את המשחק הוא עדיין מתעקש קודם למחוק את הקודם (למרות שהוא לא קיים), ושוב כשל. אני תקוע. אני פונה ללב שלכם שתעזרו לי לסדר את זה ולהנות מאחד ממשחקים הטובים שיצאו. בתודה מראש, ליאור
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים שהוא תפס לי את כל האותיות של הכוננים מC ועד F ז"א שהמחיצות שלי של ההארדיסק מתחילים מH.. יש אפשרות לשנות את האותיות של הכונן מH לC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי אוסף גדול של קבצי MP3 בהרד-דיסק ובדיסקים רבים. אני מחפש תוכנה, שתבנה לי מאגר נתונים של השירים שיש ברשותי וכאשר אחפש שיר מסויים, התוכנה תכוון אותי אל המקום בו השיר מאוכסן. חשוב לי מאוד שהתוכנה תתמוך בקבצים עם שמות בעברית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ... יש לי עסק ואני מעוניין לבנות לו אתר אינטרנט בעל עיצוב גרפי מתקדם. אך נאי לא מעוניין שיהיה באתר ממש פלאש, אך עם זאת אין בעיה שיהיה בצד פלאש . בנוסף אני מעוניין שיהיה באתר אפשרות לחנות ורטואלית ומועדון חברים. אנא המליצו לי על חברות איכותיות לבניית אתרים שאי יוכל לראות את התוצאות פרודוקטיביות . כל מי שממליץ אנא ממך רשום את האתר שאליו אני יוכל לפנות ... תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DVD מקורי מ eBay, ה DVD בקידוד Region 1. עברתי על החיפוש אבל כל מה שמופיע שם ממש ישן, אני מתכוון לראות את הדיסק במחשב בלבד, האם כיום ישנה בעיה לצפות בדיסקים מ region 1 או שכל תוכנת צפייה תנגן את הדיסק, במידה וצריך תוכנה מיוחדת אשמח אם תציינו איזו. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר כמה זמן סדרה של רקעים למחשב ברזולוצית 1280 על 960 ולי יש מסך 20" רחב (1680 על 1050), התמונות שאני רוצה לשים בתור רקע (המזוכרות מקודם) - נמתחות. מישהו יכול להגיד לי כמה אני צריך לחתוך מגובהן של התמונות בכדי שיתאימו לי לרקע במסך? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
עשיתי למחשב שלי פירמוט והתקנתי שם תוכנות חדשות, בMV2 לפני הפרמוט בגירסתו הישנה הצלחתי להשים כתוביות על הסרט והרקע שלהם היה שקוף ז"א שלא היה פס שחור ומעצבן והייתה אפשרות כזאת באפשרויות של התוכנה עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי את התוכנה בגירסתו החדשה ואין אפשרות כזאת לעשות רגע שקוף והכתוביות מופיעות עם רגע גדול ושחור וזה ממש מעצבן מישהו יודע איף לפתור את הבעיה? *אפילו אם למישהו יש תוכנה שתספק לי פיתרון תחלופי זה גם יהיה טוב, תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איך אפשר לפתוח קבצי BIN ודרך איזו תוכנה? אני רוצה לקבל את התשובה בהקדם! 8)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WINXP KAZA LITE K++
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ( חינמית אם אפשר ) שיכולה לקחת מס' קבצי jpg שיש לי ולאחד אותם לקובץ jpg אחד , זאת אומרת שאוכל לראות מס' תמונות בקובץ אחד . אני פשוט רוצה ליצור wallpaper למחשב מכמה תמונות ( ניסיתי לעבוד עם הצייר של windows ע"י העתקה והדבקה אך התמונות יצאו מעוותות והתהליך עצמו דיי מיגע .
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אפשר המלצה לתוכנה כי במדיה פלייר הרגיל זה לא פותח את הקובץ... אני עובד עם וינדוס 7:)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלונות XP לא עולה לי.אני שכחתי לירשום פרטים שלי כתובת IP וגם חשבון דואר outlook 2003. אני הורדתי תוכנה HIREN ver.14 עליתי מ - CD BOOT HIREN ver.14 ובחרתי לעלות חלונות XP. וחיפשתי תוכנה שמראה לי מה כתובת IP מוגדבר בחלונות שלי שלא עולה. וגם עוד תוכנה ליראות מה כתובת דואר חשבון וסיסמא שלי. ולא מצאתי תוכנה הזאת.יש כאן HIREN ver.14 הרבה תוכנות. אני לא יודע איזה מיהם.מישהו יכול לעזור לימצוא בתוכנה HIREN ver.14 איזה תוכנה מראה לי כתובת IP וגם חשבון דואר? זה חשוב לי. תעזרו לי בבקשה. מיכאל
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
על הסימן של האימיול בשורת משימות יש כיסוי עיניים כזה, וגם בתוכנה עצמה יש למטה כזה גלובוס עם שני החיצים, אז אצלי הם צהובים וראיתי אצל חברים במחשב שהם ירוקים כשהם מחוברים. למה זה?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מותקן לי במחשב הגרסה האחרונה (11) והכרטיס מסך שלי תומך ב 10.1. רציתי לדעת האם זה מהווה בעיה שהגרסה לא תואמת את הגרסה של הכרטיס מסך? וכיצד אני יכול להתקין גרסה של 10.1. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.dynamode.net/english/pages/product/LAN%20Products/Network%20Cards/LFE2000.html זה הכרטיס, לא הצלחתי למצוא את הדרייבר בעצמי :'( עייפתי מחיפושים, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה טובה לשליחת פינגים. תוכנה שעובדת אם מישהוא מכיר שמות של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד...! אם מישהוא יכול להביא קישורים להורדה יעזור עוד יותר. תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אפשר? יש כזאת תוכנה? אשמח לקישור להורדה / שם של התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-