עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

למה משתמשים בקסצי BMP.? אם JPEG (באיכות מקסימלית) מציג את אותה איכות בעשירית מהגודל? היום למשל העברתי קובץ BMP במשקל 200MB ל 6MB של JPEG, וזה נראה אותו דבר 1:1.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מצ"ב ההודעה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  3. שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by Radeon38,

הורדתי גרסת XP שניקראת Windows XP - USB Stick Edition אבל אני לא מצליח לזהות איזה סיומת יש לקובץ הזה.האם יש לזה פתרון כלשהו??

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by avivlevy,

אני רוצה לעשות דף משבצות (כמו במחברת חשבון) של 1סמ' איך אני עושה זאת? (אם מישהו יכל להביא לי כזה מוכן אז שיתברח....)

• 11 תגובות
    • 12.2k צפיות
  6. Started by idan1836,

שלום, יש לי ספיי במחשב שהתקין לי תוכנה להסרת ספיי והיא לא נמחקת (SpyFalcon שמה), וכל שניה קופץ לי חלון בשם virus alert ! ערכתי חיפוש, שום תוכנה לא עוזרת לי, ומחקתי בhijackthis את הספיי מהמחשב (גם במצב בטוח), וזה לא עוזר, זה חוזר כל פעם מחדש. גם התוכנות בסטיקי לא עוזרות לי בכלל.. יש למישהו מושג מה לעשות ? איך להוריד את הספיי מבלי לפרמט ? תודה.

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by BONO,

כשאני מפעיל איזה סרט אז יש מן רעשים מוזרים כאלה מעצבנים שאי אפשר לראות איתם את הסרט איזה מקודד אני צריך לסדר את זה? מישהו יכול לתת לי לינק

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AB,

כדאי להשתמש בתוכנה הזאת?.....ליעול הוינדוס??....

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  9. שלום, אני צריך לחלץ תמונות מתוך סרטונים שיש לי, ורציתי לשאול איך כדאי לעשות את זה. האם פשוט להשתמש ב-print screen ? או שיש דרך עדיפה? (אני זוכר שבעבר היתה לי בעיה עם print screen, אבל עכשיו כשניסיתי זה נראה כאילו אני כן מצליח לתפוס את התמונה). למקרה שזה חשוב, פתחתי את הסרטון עם תוכנת gspot, ואלו הנתונים של הסרטונים: Codec: (_RGB) Name: BI_RGB Raw Bitmap Frames/s: 139 שאלה צדדית - הסרטון הוא ברזולוציה מאוד נמוכה (אחד ברזולוציה 297*98 והשני ברזולוציה 306*106) - האם כדאי לפתוח את נגן הסרטים ברזולוציה הזו ולנסות אח"כ "לנפח" את הרזולוציה בפוטושופ? או כבר בסרטון להגדיל את התצוגה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 38.1k צפיות
  10. הסקר הוא בעצם על תוכנת הצריבה הכי טובה לפי דעתכם, כפי ששמתם לב. הפרמטרים לבחירה לפי דעתי צריכים להיות נוחות שימוש, אופציות צריבה ועוד שאר פרמטרים כפי עיניכם. זהו הסקר השני מבית KING OF ACTION לאחר שהסקר הראשון נסגר בבושת פנים ללא ידיעתי. הצביעו והשפיעו !

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by musari,

כבר שבוע מוריד לי על מעל 170 אני לא יודע למה כי לפני הוא היה מוריד לי גג עד 50-60 בלחץ...למישהו יש הסבר? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  12. שלום לכולם! אני משתמש בתוכנה Partition Magic 8, ובחרתי באפשרות של איחוד מחיצות בכונן (Merge). בעוד התוכנה עושה את עבודתה, המחשב החליט משום מה לעשות לעצמו הפעלה מחדש. כשפתחתי את "המחשב שלי" בכדי לראות מה קרה, גיליתי להפתעתי ש-2 הכוננים פשוט לא נמצאים שם. לאחר שפתחתי את התוכנה Partition Magic, ראיתי כי הם מופיעים שם כ- "unformatted". עכשיו , אם אעשה להם פירמוט אזי המידע יימחק סופית. לכן, אני פונה אליכם בבקשה קטנה שתעזור לי מאוד!! האם ישנה דרך לשחזר את המידע מאותם כוננים? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל בדיוק כמה שעות לפני המקרה דאגתי ברוב חוכמתי לבטל את ה- system restore. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by rk666,

מקור נרו 7 בגרסת הפרמיום הודלף לרשת, זאת למרות תאריך יציאה רשמי של ה 13 לאוקטובר, התוכנה שוקלת 560 מגה... לא סביר בעליל לתוכנת צריבה, מה דעתכם על המשקל האדיר של התוכנה, האם לדעתכם תוכנת צריבה כל שהיא "שווה" כל כך הרבה מקום? **נא לא להפיץ פה WAREZ**

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by vmhome1,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תחליף חינמי ל PARTITION COMMANDER??? מאד חשוב, שתהיה תמיכה למערכת הפעלה 2003 WINDOWS SERVER. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי WIN XP וכאשר אני מפעיל את המחשב אז ליפני עליית הWINDOWS כתוב לי ככה: invalid boot.ini file booting from c:/windows וזה אחרי הטבלה של הנתונים שיש לי במחשב. מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה כי אני חושב שקודם זה לא היה .. תודה

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  16. שלום! היום שמתי לב שפתאום ב-IE8 התמונות החלו להופיע לא חדות ואפשר להגיד רכות ומפוקסלות מעט (כמו Anti Aliasing או SMOOTHING), וזה ממש לא נעים לעיניים. עשיתי SCAN בכל מיני תוכנות כמו Spyware Terminator אבל לא נמצא שום דבר. חוץ מזה גם עשיתי ריסטרט (גם לא עזר) וגם מחקתי את ה-TEMP (לא עזר שמחקתי). הנה תמונה של איך שנראת אצלי כתיבת הודעה בפורום: מה לעשות? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by orninyo,

שלום האם ניתן לעצב אייקונים וכפתורים (לא מונפשים) באמצעות פלאש ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Lalin,

שלום, קניתי מסך חדש ודיסק ההתקנה שלו מצליח רק להעלות את הכותרת של היצרן. בעקרון לא ידועה בעיה של כונן הדיסקים. מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי לכולם ניסיתי להבין איך נקבע מנגנון התעדוף להורדות והעלאות ב- µTorrent לפי מה שהבנתי המנגנון לפי התכנה קובעת לאיזה טרקר יש קדימות בהורדה זה לפי סדר ההוספה, ומכאן כבר הטרקר הוא זה שקובע לאיזה שמשתמש יש קדימות וזאת לפי כמות השיתוף שלו - תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היותר חשובה, היא האם האם משתמש ב-µTorrent יכול איכשהו לקבוע שלטורנט מסוים תהה עדיפות בהעלאה (כלומר שה,כנה תדחוף אותה להעלאה ברגע שיש דרישה לחלק הקיים אצל המשתמש וכך האחוזים יגדלו בטורנט הספציפי) וזאת מעבר לקביעה הראשונית של כך וכך דקות העלאה/ אחוזי העלאה שנדמה שאולי משנים בכללי אבל לא עושה רושם שדוחפים להעלאה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zniibidl,

זה מראה כאילו שהדרייברים לא הותקנו מה אפשר ךעשות? מקווה שזה הפורום הנכון.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי את המבנה של הHDD שלי ברמה של קבצים אני רוצה פשוט להכין רשימת שמות של כל הקבצים שיש לי בHDD מסויים ברמה של שם קובץ והיכן הוא ממוקם בHDD

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי בעיה בפיירפוקס שהוא מציג אתרים מסויימים באופן משובש (תמונות מצורפות) באתרים כמו YNET וויקיפדיה ואפילו כאן בפורום. יש לציין שלא נתקלתי בבעיה באתרים אחרים, וגם אין לי בעיות בדפדפנים אחרים (אופרה, אקספלורר 9 מציג בעיות רק בויקיפדיה). סרקתי את המחשב סריקה מלאה למצוא וירוסים, ספיוורים, ניקיתי את המחשב עם CCLEANER, ADVANCED SYSTEM CARE, לא מצא שום דבר, מחקתי את פיירפוקס והתקנתי מחדש והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לתקן את הבעיה הזאת? אודה לכל מי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הי הסיפור הולך כך. המחשב קרס מסיבה כזאת או אחרת, קבצי ה-System של ה-XP נהרסו והתקנה חדשה נדרשה. עכשיו שניסיתי להזין את המספר, אני מקבל הודעה שמדובר במספר לא נכון,WTF. מישהו נתקל בבעיה הזאת קודם לכן? שמספר הפעלה פשוט הפסיק לעבוד... גם פתרון יהיה נחמד באותה הזדמנות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

ובכן, כפי שרובכם בטח יודעים, התוכנה הנפלאה AudioGalaxy נסגרה. :'( זמן להמשיך הלאה.. יש איזהשהיא אלטרניטיבה שווה בשטח?(קאזה ממש ממש לא זה בשביל מוזיקה להמונים.) אני חושב שכולם ישמחו לגלות איזה תוכנה טובה למטרה הזו.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lompy,

עד היום השתמשתי בנורטון אנטיוירוס+פיירוול ואיזה מיליון תוכנות אנטיספי הנורטון די מוצלח אבל כבד רצח מריץ מליון דברים ולעיתים די קרובות הוא סורק איזה קובץ ואז מקפיץ הודעה מרגיזה של להמשיך בסריקה או להפסיק ועד שאני לא מפסיק אותה או נותן לא לסיים הוא תוקע את המחשב עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות שינוי ההיתי רוצה המלצות לאנטיורוס ופירוול ותוכנות אנטיספי טובות הדרישה שלי היא שהם יקחו כמה שפחות משאבים(הכי חשוב) ,יהיו יעילות (כי בנורטון הרבה פעמים הוא מזהה אבל לא מסיר),יספקו הגנה בזמן אמת גם לקיבצי זיפ וגם ואימיילים,רצוי שיוכלו להתעדכן לבד מבלי שאני יצתרך לעדכן כי אני תמיד שוכח ושהפיירוול יהיה קל לקינפוג כלומר מקפיץ חלון בפעם הראשונה שואל מה לעשות ועוזב אותי בשקט וגם לא מציק…

• 11 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.