תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה בסדר אם אני מתקין דריבר חדש על דריבר ישן מבלי להסיר קודם את הישן? אני מדבר על הדריברים של אומגה...
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
כלומר ליצור סרט ממה שהמצלמה מקלטיה כמו שעושה מצלמת ווידאו או כל הסרטונים שרצים ביו טיוב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל לעשות סיסמא לתיקיות מסוימות.. שאני רוצה שיכנסו אליהם רק עם סיסמא... תודה.. ואם אפשר גם מדריך.. או הסבר בקצרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ZoneAlarm כל הזמן סוגר לי את האימיול (מתנתק משרתים), Sygate כל כמה זמן מפסיקה לעבוד, Norton כבדה ומסובכת מדי. צריך המלצה לאחת פשוטה כמו 2 הראשונות אבל טובה שתחסום לי את כל מה שאני רוצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי תיקיה של שירים והייתי שמח אם הייתי יכול להעביר לטקסט פשוט את רשימת השירים בסידור הנוכחי של התיקיות. איזה תוכנה יכולה לעזור לי? תודה! (:
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הורדתי מספר הפצות כולם לא הצליחו לעשות את הפעולה המאוד פשוטה אני רוצה LIVECD שיאפשר לי לאפס סיסמאות של ווינדוס הורדתי trinity-rescue ניסיתי לאפס סיסמאות נראה לי שהוא לא מצליח לעשות MOUNT לא שאני יודע מה זה אבל לא נראה לי שהוא יודע בדיוק איפה WINDOWS XP ממוקם יש לציין שבמחשב זה יש לינוקס UBUNTU אם זה קשור ובכל מקרה אני לא רוצה לבצע את איפוס הסיסמא דרך ה UBUNTU אלה על ידי LIVECD בשביל פעמים אחרות השגיאה הבאה מתקבלת: backup file already exists not touching this file ניסיתי לעשות winpass restore לא שאני מבין מה זה אבל זה גם לא הצליח עזרה בבקשה!!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
ניסיתי כמה תוכנות קטנות, וזה לא עבד. אני לא רוצה שהדפדפן יהיה פתוח. אני צריך לקבל התראה מייד כשמגיעה הודעה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך הAVG עדין פועל למרות שאמרו שסוף חודש שעבר שהוא פשוט יפסיק לפעול? אפשר עדין לעשות איתו עידכונים,סריקה וכו' אני מדבר על גירסת 7.5 שלפי דעתי יותר טובה מגירסה 8
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, שנים שאני מחפש דרייבר למצלמת רשת שקיבלתי לא מזמן... הפרט היחידי שכתוב עליה הוא QC201, כנראה הכוונה ל QUICKCAM, יש לי תמונה של המצלמה. http://www.ebest24.co.uk/images/products_images/unfurl/ebest24e546em.jpg תודה ענקית מראש למי שמוצא לי את הדרייבר למצלמה הזאת
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות "לצבוע" CELL באקסל כאשר אני מבצע חיפוש? CTRL+F אני רוצה שהתיבה בה נמצאת החיפוש שרציתי תצבע בצבע מסויים כדי להקל על חיפוש בקובץ גדול
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב עכשו התקנתי הכל אבל רק את הכרטיס כול אני לא מוצא ושמעתי שיש אתר כזה שמראה לך את הרכיבים במחשב ומראה איזה דרייבר צריך כמו אוורסט רק שזה על אתר משהוא יכול לשלוח לי בבקשה את האתר תודה
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
מה הקטע שלהם למה יש כמה דפדפנים שלמעשה כולם מתבססים על אותו מנוע ויחסית דומים בתכונות שהם מציעים אני לדוגמא ניסיתי היום את FLOCK ולפני כמה זמן את SEAMONKEY ועוד כל מיני וכולם פחות או יותר דומים ואפילו בFLOCK העברתי את הפרופיל שלי מFIREFOX ובאתר של התוספים שלו ראיתי בדיוק את אותם תוספים אז מה בדיוק הקטע שלהם...
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני מקבל במסנג'ר הודעות חוזורות ונשנות.ההודעה אומרת כך: gk12@hotmail.com רוצה לשתף קבצים עימך. האם ברצונך להפעיל תיקיית שיתוף עם gk12@hotmail.com? כמובן שאני לא מאשר את שיתוף הקבצים וההודעה נעלמת אבל ההודעה הזו חוזרת ונשנית עשרות פעמים ביום. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? והאם יש למישהו רעיון איך להעלים את ההודעה הזו?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
שלום לכם, רציתי לברר לגבי התקן שרק עכשיו התקנתי (בדיון הזה), עד עכשיו כמובן זה לא היה מופעל על ידי דרייבר. מה זה משנה באמת? האם זה אמור לשפר ביצועים או משהו כזה? אשמח קצת הרחבה לגבי הדבר הזה, פשוט חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מידע בנושא הזה.
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
שלום התקנתי מיליון פעם השבוע סוני וואגס 10 אך ללא הצלחה לבסוף סחבק התפשר על סוני וואגס 9 ... עובד סוס לשאלתי ערכתי סרטון מכמה סרטונים שונים ואז עשיתי RENDER TRACK קיבלתי את הסרטון בפורמט רגיל ) יש לו מלא לאגים לא רואים רציף איך אני פותר את הבעיה הזאת?.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
-
היי,ניסיתי להפעיל שיר בפורמט wma,נתקלתי בשגיאה כזוהתמונה למטה). כשאני מקיש על עזרה ,נפתח לי דף (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=120764&mpver=12.0.7601.17514&id=C00D11D6&contextid=230&originalid=C00D278F) שמוביל מיד ל:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/IDFallback חיפשתי בגוגל והיה מדריך שהורה למחוק את ה-K-Lite_Codec_Pack ולהתקינו מחדש. עשיתי,לא עזר. wmp מנגן flac wmv איך אני מסדר זאת? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שאי מפעיל את התוכנה, בלשונית Readings מופיע בצד ימין טמפרטורותת השאלה שלי היא איך אני יודע למה הטמפרטורות שייכות מפני שאחת מהן מגיעה ל-52 מעלות. תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מעוניין לסדר את קבצי הMP3 במחשב וחלק מהסידור והארגון דורש מציאת קבצים דומים/זהים על מנת שאוכל למנוע כפיליות ומקום מיותר, לכולנו התופעה מוכרת, מורידים שירים ממיינים, אחרי שנה שוכחים ואז מורידים שוב את אותו שיר, ולכן יש צורך בתוכנה שתמצא קבצים בעליי שם זהה ותציג לי את כל הכפילויות.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
Hi everbody i have this motherboard: http://www.scimex.com/mb/M935.htm And i need a driver for the on board sound card can someone help me ? i search alot and i didnt find it Thanks Alot ( i dont have in this pc hebrew so i write in english )
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי זאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעייה בהתקנה של quicktime !! הורדתי את הגרסה האחרונה, וכשאני מנסה להתקין אני נתקל בהודעה הזאת: "A newer version of quicktime is already installed. this installation cannot procced while the newer version of quciktime is installed" וכאמור לא מותקנת לי שום גרסה של quicktime במחשב!! מה עושים?? אגב יש לי ווינדוס ויסטה.. תודה.. רז..
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי את הכ.מסך הבא: ati rade IIc הוא עובד במחשב על דרייבר של pci אבל כשאני מנסה לשנות את זה הוא לא מאפשר. הוא עובד במחשב רק עם 16 צבעים והכל גדול אייקונים ,הכל קשה לעבוד איתו. הוא מחובר לagp לדעתי אבל הוינדוס 98 לא יודע מה הוא מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להגביל מהירות שימוש בפס בתוכנות מסוימות כמו NET LIMITER , רק יותר טובה , חינמית עדיף יותר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-