תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
ניסתי למחוק תוכנה דרך הוספה או הסרה וקבלתי שגיאה
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להמיר קובץ וידאו מפורמט WMV לפורמט FLV באמצעות תוכנת Sorenson Squeeze גירסה 4.5.304 אולם מתקבלת הודעת שגיאה כלהלן: unable to add the source file. the following file are not supported מה פשר הודעת שגיאה זו ? האם ישנו מדריך בשפה העברית להמרה? תודה מקרב לב אאאא
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המחשב מבצע ריסט בכמה משחקים ופועל מצויים במחשקים אחרים בדיקתי את חומרת המחשב הכל היה בה תקין . אני חושב שהבעיה היא מדרייבר כי במשחק כמו קרייסס אין בעיות ועוד כמה משחקים כבדים כשאני מוריד רזילוציה במשחקים שיש בהם בעיה עד שהמחשב עושה ריסט לוקח יותר זמן אגב המשחקים פועלים חלק מה אתם חושבים שהבעיה תודה לעוזרים . המפרט של המחשב : 600W ספק כרטיס 9800+ לןח P5QC אסוס מעבד Q9550 [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 15:20:41 עדכון נוסף עדכנתי דרייברים ויש אותה בעיה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הורדתי כמה סרטים למחשב.. אבל כשאני מנסה לצפות בהם אז רואים כאלה ריבועים ירוקים על גבי הסרט או שזה נתקע מידי פעם.. וניסיתי את זה על כמה וכמה סרטים... האם זה בעיה של מקודדים?? או דברים אחרים?? מי יכול לעזור??
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נשבר לי מהMEDIA PLAYER של WIN VISTA והחלטתי שאני יוצא במסע אל עבר הלא נודע, אל עבר נגן מדיה חדש למחשב. אני מחפש נגן מדיה שמסוגל להריץ סרטונים בפורמטים שונים, ללא צורך בהתקנת חבילות מקודדים וחרטאות בסגנון, שבאמת שאין לי סבלנות אליהם. ממתין להמליצות
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי אינטל 8400 ו4 ג"ב זיכרון. מערכת הפעלה vista ultimate אני מריץ רק אקספלורר והCPU עומד על 100%. המחשב בקושי זז! מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי בעיה באי מיול שכל פעם שאני נינכס הוא ניכנס למצב של low id ולוקח לו משו כמו 5 דקות להיתחבר קיצר אני צריך עזרה דחוף הוא מוריד לי על 0.5 help me plesaseeeee
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במירנדה לייט כבר דיי הרבה זמן ועכשיו שניסיתי לשלב בה מסנג'ר ראיתי שהיא עושה קצת בעיות...בכל מקרה אני מחפש תוכנה אחרת שתשמש לי גם ICQ וגם מסנג'ר ויש לי קצת דרישות חובה- טאבים, וכמובן כמו שכבר ציינתי שיהיה אפשר להתחבר גם לאייסי וגם למסנג'ר אפשר- ממשק יפה ונוח כל השאר לא ממש חשוב לי מצדי שלא יהיה בתוכנה שום אופציה חוץ מהתחברות לשתי הרשתות ושליחה וקבלת הודעות העיקר שיהיה טאבים ואם אפשר ממשק יפה גם עריכה: אגב עכשיו נזכרתי שפעם עברתי מאייסי למירנדה או הפוך לא זוכר בדיוק ואחרי שסידרתי קצת את הרשימה העפתי כמה עשרות משתמשים הכל חזר להיות כמו מקודם...אם אפשר לדעת איך אפשר להימנע ממצב כזה(אם יש סיבות מיוחדות שזה קורה או משו) בכל מקרה גם אז שלא הסרתי את הת…
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום כאשר אני יוצר גיבוי בעזרת Norton Ghost ומשחזר מתישהו את הכונן אותו גיביתי: האם יכולות להישאר שאריות של קבצים מלפני השחזור? האם זה רק מחליף את הקבצים הקיימים על ההארד דיסק או שזה מוחק הכל ואז משחזר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת O&O Defrag - ששמעתי שהיא תוכנת איחוי דיסק מצויינת, אבל יש לי בעיה קטנה. לתוכנה יש כמה סוגי איחוי - ולמרות שקראתי את ההגדרות של כל אחת מהן - אני לא כל כך יודע מה הכי ממולץ. אז למי שמכיר את התוכנה, הייתי שמח אם הוא היה אומר לי באיזה שיטה הכי טוב להשתמש. יש לי שני דיסקים: אחד של 10 ג' שהוא מלא כמעט לגמרי (יש 300 מגה פנויים) ועוד אחד של 30 שמחולק ל-3 כשבפרטישן אחד יש את מערכת ההפעלה והתוכנות המותקנות ובשניים האחרים יש בעיקר קבצי מדיה גדולים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
hideip לא עובדת במתכונת בדיקה בישראל למה ? ותחליף איפה ? התקנתי את התוכנה ונכתב לא פעיל בישראל לצורך התרשמות למה ? מה עושים ? http://www.hide-ip-soft.com/
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתסנכרן תוכן של תיקייה במחשב ברשת לכונן רשת על מחשב אחר באותה רשת מקומית. התוכנה צריכה לתמוך בהרשאות היות שהכונן הזה אמור להיות פתוח לשינויים רק ע"י וכל שאר המחשבים יוכלו רק לקרוא מכונן הרשת הנ"ל. אשמח להמלצות במיוחד עם התנסות אישית בתוכנה המומלצת.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד שהתחילה לאחרונה, בעת גלישה לאתרים מסוימים(אני לא בטוח, אבל אני חושב כאשר יש בהם Flash לא קטן) המסך פשוט הופך שחור(כל המסך! לא רק האיזור של הדפדפן...) בהתחלה חששתי אולי זה וירוס(למרות שמותקן אנטי..), אז עברתי לXP שמותקנת במקביל, אך גם שם זה קרה! המ.הפעלה שלי היא WIN7 64BIT, דרייברים של כ.מסך מעודכנים(HD4850) וכמו כן של כל השאר.. מישהו נתקל בבעיה מוזרה כזאת? אגב אם זה עוזר, אחד האתרים שזה קורה לי באופן קבוע כאשר אני נכנס אליו הוא http://my.lachman.co.il
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות לשלב בין התוכנות?? כלומר כשאני משנה נתונים בטבלא באקסס, ישתנו לי הנתונים גם באקסל?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בעיה עם הדפדפן MOZILLA FIREFOX עד עכשיו הייה לי MAXTHON 2 אי פעלה בלי בעיות בכלל רק איטית ביותר הFRIFOX פועל מהיר ביותררררררררררר אבל יש בעיות פה ושם בכול מיני אתרים שחבוים לי האתר לא מסודר טוב איך אפשר לפתור את זה ?? ועם לא אין איזה דפדפן נורמלי בלי כול הבעיות האלו אבל מהירררר
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה פורמט וידאו הוא הכי טוב ביחס של איכות/גודל ועל איזה תוכנה אתם ממליצים בכדי להעביר את הקבצים לפורמט אחר וגם איזה פורמט MP3 הכי מומלץ? איזה תוכנה קיימת בשביל לשנות את עוצמת הקול שלהם לרמה אחידה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
-
צריך תוכנה\PLAYER לניגון קבצי אודיו בפורמט UMT או להמרה של הקובץ
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי בעיה..... אני רוצה לצפות בקליפים הנמצאים באתרי אינטרנט, אבל אני יכול לראות אותם רק בלי סאונד מה הבעיה?!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין VISTA מבלי לפרמט, אז חשבתי אם אני יכול לקחת את כונן C שהוא 100GB ולחלק אותו לשתים כך שבחלק אחד ישאר ה XP והחלק החדש יהיה ריק ובוא אני אוכל להתקין את VISTA ? אפשר לעשות את זה ?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:37:05, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Program Files\FlashGet\flashget.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Documents and Settings\קווקזים\Local Settings\Temp\ספריה זמנית 3 עבור hijackthis_199.zip\HijackThis.exe R0 - HKCU\So…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב! פירמתטי את המחשב לפני מספר ימים והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. הכול עובד ואין בעיות,אולם כאשר ניסתי לעשות CTRL+ALT+DEL יצאה הודעת שגיא שאין לי הרשאה וצריך לפנות לadmini אני משתמש יחיד ולכ אני מנהל המחשב. אני משער שינה בעיה עם ההגדרות והמקום היחידי שנראה חי זה BIOS כיוון שהמערכת חדשה. תודה מראש ,מיקי.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-