עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by emperor,

שלום , קניתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין את כל הדרייברים הדרושים מהדיסקים שקיבלתי וניתקלתי בבעיה עם הדרייבר של הקול. את כל השאר הוא מתקין בצורה טובה ואף אומר שגם את זה הוא מתקין טוב אבל בdevice manager יש סימן שאלה ליד. הדרייבר הוא" audio device on high definition audio bus" אני מנסה להתקין כרגיל מהדיסק אבל הוא טוען שהוא לא מוצא אותו. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 21:01:26 אוקיי, הורדתי דרייברים חדשים מהאתר של GIGABYTE והוא התקין אותם אבל עדיין אין קול מה עושים??? (יש לי רמקולים x530, חיברתי את כולם הדלקתי והvolume מוגבר)

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by x-dude,

בגירסה האחרונה שלה (6),יש את האפשרות לבחור ב Audio Booster Pack ,הייתי משתמש בזה הרבה (היית יכול להשתיק את הסנטר ולשמוע רק את הסראונד,דיי פצצתי),משום מה בזמן האחרון אני לא יכול לבחור שם,הייתי בוחר ב listen on: Speakers ושם היית לי את האופציה לבחור...מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by assaf83,

שלום לכם אני מעוניין להוריד סירטוני וידאו סטרימינג מאתר קשת הבנתי שתוכנת WM RecordeR 11 יכולה לעשות תעבודה אך משום מה אני לא מצליח חהוריד איתה מאתר צריך להכניס לך כתובת אינטרנט של הסירטון אבל הבעיה איך אני משיג תכתובת של כל סירטון כי יש כתובת הראשית שזה לא משתנה בבחירת כל סירטון וידאו אחר וגם זאת לא כתובת של סירטון בכלל http://www.keshet-tv.com/starborn5/lobbyvideo1.aspx זאת הכתובת שיש לי תעזרו לי בבקשה איך אני משיג תכתובת לכל סירטון בפני עצמו תודה רבה מראש לעוזרים אסף

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אמרו לי שזו תוכנה בשם sysmetrix אבל הורדתי אותה והתקנתי וזה הופיע לי בצורה אחרת ולא על הרקע כמו שבתמונה... אם זה אכן נעשה עם אותה תוכנה אז בבקשה תסבירו לי איך אני משנה את זה לכמו שבתמונה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. אממממ יש לי תוכנה שאני עושה איתה RIP לדיסקים מקוריים עכשיו הבעיה היא שבדיסקים ישראלים היא לא קולטת את העברית.. לדוגמה במקום דנה כתוב Dana וככה זה בכל ה ID3 שהיא קולטת.. יש דרך לסדר את זה? התוכנה היא Easy CD-DA Extractor 9 תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by robo11,

יש לי i mate jam שמתחבר למחשב שלי רק בפרופיל אורח ואני לא מצליח לסנכרן אותו מול המחשב שלי ניסית לעשות את כל מה שאני יודע וכלום הצילו ...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by masterfit,

שלום לכולם, רכשתי את ההופעה החיה האחרונה של ליאונרד כהן בלונדון (מומלץ ביותר, איך לא!) חבל לי להרוס את הדיסק בדיוידי שבאוטו ולכן ניסיתי לצרוב אותו באמצעות DVD SHRINK. אלא שבניגוד לכל ה- DVD האחרים שלי, הקובץ המתקבל בתוכנה לאחר כיווץ הוא למעלמה מ- 5G. בעיה... ניתן למחוק את פסקול הסטריאו והנפח קטן לפחות מ- 4.5G, אבל אני מעוניין בו. האם יש דרך לכווץ עוד יותר עם התוכנה הזו, או שאולי קיימת תוכנה אחרת להעתקה וצריבה, שיודעת להקטין את נפח הדיסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by Spiritus,

מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש במחשב כמו שעה+ זה מגיע לנקודה שהסאונד במחשב משתתק,המגבר עובד והכל עובד רק הווינדוס לא מגיב לסאונד. שאני למשל משחק ושם מוזיקה באותו זמן זה קורה או סתם באופן רנדומלי. ממה זה יכול לנבוע?אולי בגלל דריוורים?(בגלל זה כתבתי את זה פה ולא בווינדוס)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by gargoil,

שלום לכולם! המחשב השני שלי כנראה נדבק בוירוס שניקרא pagefile.exe. המצב הוא כזה: לא רואים את כונן C בסייר. רק אם נכנסים ל system\manage\ משם רואים את C. או דרך command prompt. הוא מנסה לגשת כל הזמן לכונן A. חלק גדול מהאפשרויות אינו פעילות למשל: אין גרך לראות hidden files כי folder options לא קיים. לאחר חקר ברשת גיליתי שכנראה חטפתי את הוירוס הזה אבל לא מצאתי את הדרך להיפטר ממנו. אני מריץ אנטיוירוס של mcafee. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שלום! יש לי WIN98 ויש לי רק כונן אחד ( כונן C ) ואני רוצה לפצל את הארד דיסק ל 2 כוננים שיהיו לי c ו - d איזה תוכנה הכי טובה כדי לעשות את זה? אני מזכיר שאני צריך תוכנה שתומכת ב WIN98 תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. והם סתם חופרים עם העזרה הנדיבה שלהם ' תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. אהלן ידידיי המלומדים!!! אני אובד עצות לחלוטין... אני בסה"כ רוצה לצרוב סרט שהורדתי בקאזה (FORMAT- DIVX) על דיסק כדי שאוכל לראותו בDVD. הורדתי FILE CONVERTER מכל הסוגים בערך, ואז גם כל מיני FILE SPLITTER כאילו אין מחר. לבסוף כשהצלחתי להמיר את הקובץ, ה-NERO אומר שזה לא קובץ מוכר (למרות שרשום MPG.) ושהוא ממיר אותו... סבבה. לכשסיים להמיר וגם לצרוב את הסרט, הפעלתי אותו בDVD והנה עולה לי תמונה מזורגגת בלבד... אנא מכם, הושיעו אדם מסכן... אני רוצה לראות את הסרטים בצורה נורמלית, ואין לי מושג מה לעשות... תודה על כל עזרה שתהיה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by r_h,

אני מחפש איזה מדריך ללמוד גרפיקה בעברית אולי איזה אתר שמסביר טוב

15. רשימת המשתמשים הייתה לפי שמות שאני בחרתי, אחרי התקנת Messenger Plus . ואחרי שידרוג המסנג'ר מגרסא 7.5 ל LIVE שמות המשתמשים ברשימה שלי חזרו לשמות הרגילים שנקבעו ע"י המשתמש עצמו. איך אני יכול (אם בכלל) להחזיר את שמות המשתמשים כמו שאני קבעתי ? חוץ מלשנות אותם ידנית מחדש. גם ה Messenger וגם ה Messenger Plus שודרגו ביחד אחד אחרי השני.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by Phuq,

אני צריך תוכנה שאפשר לצלם איתה משחקים (צילום ווידאו לא תמונות)... ניסיתי GAMECAM וFRAPS והן שניהן דפוקות לאללה. בבקשה תעזרו!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. התקנתי ופשוט לא מצאתי איזשהו תפריט בחירה יש למישהו פתרון ?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by free fraek,

כשאני מכניס לו סרט לגזירה באיכות של 720P הוא מתעקש להוציא לי אותו ב640X480... איך אני שומר על הרזולוציה המקורית?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by roadrunner,

שמתאים ל-PIII 700 עם 128MB זיכרון. המשתמש הוא גם די חסר ידע ולכן רצוי FIREWALL ידידותי.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by groul,

אז ככה, יש לי כרטיס קול ac97 שבא יחד עם הלוח אם (Ic7), ובערך לפני שבוע כל הקולות במחשב שלי נהיו פתאם עבים, עמוקים וכבדים, אני ינסה להסביר את זה יותר טוב - קול של בנות בשירים נשמע כמו קול של גבר. אז הורדתי דרייבר חדש לכרטיס קול (3.73), התקנתי אותו, ומאז אין לי קול בכלל, שום דבר, יש לי רק צפצופים מעצבנים וחזקים במקום קול. ניסיתי לחזור לדרייבר הישן שבא בדיסק עם הלוח אם אבל גם זה לא עוזר. בינתיים אני בלי קול וזה מאוד מתסכל, אני מאוד יודה לאדם הנחמד שיפתור את הבעיה :-*

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by cpus,

יש לי דיסק קבצי מוזיקה בפורמט MPEG. כשאני מנסה לשמוע אותו במערכת הוא לא עובד... אני צריך להמיר אותו לפורמט שאפשר לשמוע בו, כגון MP3 ועדיף.., איזו תוכנה יכולה לעזור לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. Started by GB,

שלום לכולם ! לפני כמה ימים הורדתי את התוכנה SiSoftware Sandra אבל אני לא יודע איך אני בודק כמה נקודות היא נותנת למחשב שלי תודה מראש לכול התגובות!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. יש לי ספיי מוזר במחשב, שכל התוכנות גילו אותו והסירו אותו והוא עדיין חוזר ! 1. קופץ לי כל הזמן הודעת שגיאה כזו משורת ההתחל, וזו הודעת אזהרה שכזו.. בסריקה גיליתי שזה משו מהמסנג'ר.. 2. סרקתי אפילו בhijacjthis וזה הסיר הכל והכל שוב חוזר.. 3. סרקתי ב giant anty spyware וב spy sweeper.. כרגיל: מותא הכל, מוחק, והכל חוזר.. 4. יש לי במנהל המשימות תהליכים בשם: intmonp.exe popuper.exe msole32.exe, כל אלו, הופיעו לי שוב פעם לאחר הסריקה ! אני רוצה להדגיש שניסיתי גם סריקה של אתרים, ועוד תוכנות שהיו פה בסטיקי של הפורום ! שוב דבר לא עוזר.. עוד משהו: הסריקות בוצעו גם במצב בטוח וזה עדיין לא עזר כלום. 5. אי אפשר לסגור את התוכנות האלו שנמצאות במנהל במשימות, מכייוון שהם בשימוש, ואם סוגרים אות…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by er0101,

האם יש לכם נסיון עם התוכנה? http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2111337,00.asp

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by Headspin,

התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI וה CC מסרב לעלות בכל תוקף... בשני היה מופיע לי ERROR עכשיו בזה לא מופיע כלום אבל אני מסרב לעלות מה עלי לעשות ?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים