תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לקראית קבצי DJVU File תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן, יש לי הרבה מאוד תמונות סרוקות...הבעיה שבכולן יש חלק שחור (פאק בתוכנה של הסורק). במקום לעשות קרופ אחת אחת...אולי יש תוכנה שתעשה את זה במקומי (הקרופ הוא באותו מקום בכל התמונות)? עדיף שהתוכנה תיהיה חינמית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בה אני טוען תמונה ממנה אני אהיה מסוגל לחתוך קטע מסויים לפי רזולוציה שאני ארצה למשל יש לי תמונה ברזולוציה של 1920x1080 ואני רוצה לחתוך ממנה חתיכה מסויימת אז תוך כדי הקרופ אני רואה את הגודל החדש בו אוכל לבחור ולשמור..
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם אתם מכירים תוכנה טובה להפעלת קריאוקי במחשב. אם אפשר שירים בעברית ואנגלית (אם בכלל יש הבדל?), רצוי חינמי כמובן. מאיפה משיגים שירים לקריאוקי?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה לדואר אלקטרוני שתקרא לי את האימילים שלי בקול שאשמע דרך הרמקולים בעברית ! :smoke: עד עכשיו לא מצאתי ??? יש תוכנה שמקריאה באנגלית! :-\ אם מישהו מכיר אז שישלח לי לינק! תודה רבה מכל הלב!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ Studio 1537 של Dell וסוף סוף הצלחתי להתקין עליו Windows XP PRO 64bit, הדרייבר של הקורא טביעת אצבע מותקן הבעיה שהתוכנה שהגיעה בדיסק עם המחשב לא תואמת את מערכת ההפעלה, ובאתר שלהם (Digital Persona) אני לא מצליח למצוא בכלל לינקים להורדה. למישהו יש מושג איפה אני יכול להוריד אותה בגרסא שתתאים לי ? או יכול להמליץ על תוכנה אחרת טובה שתנהל את הקורא ?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לקרוא את הטמפ של הכרטיס מסך שלי ולהציג אותו על מסך LCD שמחובר דרך LPT
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אנשים. מישהו ביקש שאני יתקין לו XP במקום הויסטה שהוא קיבל עם המחשב הנייד שלו. מחשב של HP. כמו שאתם יודעים האתר של HP לא ממש מספק דרייברים כמו שצריך לXP יותר. את הדרייברים לקורא טביעת אצבע הצלחתי להשיג, השאלה היא איזו תוכנה אני אמור להתקין שעובדת על XP???
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברוכים הנמצאים יש לי סרט שהומר מווידאו לdvd (צירפתי תמונה של הקבצים) אני רוצה לערוך אותו לורפרפ אותו לפורמט vcd בנוסף התקנתי את nero 7 האם איתה ניתן לרפרף? אשמח למדריכים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל "להוציא" את המילים מהשיר , זאת אומרת להעיף את המנגינה והלהשאיר רק את המילים. *אני כמעט בטוח שהיו כמה ת'רדים כאלה בפורום , אבל משום מה לא הצלחתי למצוא כלום. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי תרגום מDVD (שד"א למי שמתעניין נרכש באופן חוקי לחלוטין במכירת חיסול) הוצאתי ממנו את "ערוצי התרגום" עיברית ואנגלית בעזרת הפילטר VOBSUB 2.23 כל זה מתוך התוכנה GORDIAN KNOT 0.27. עכשיו הקובץ המתקבל הוא ענק (מספר רב של מגהבייטים בקובץ SUB ועוד קובץ IDX) וכולל בתוכו את שני התרגומים. איזה תוכנת תרגום (או המרה) ממירה פורמט זה ל SUB רגיל של MICRODVD או SRT או פורמט אחר מקובל שלא תופס הרבה מקום ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב ואני רוצה לראות אם הביאו לי את החלקים הנכונים ושמעתי שיש תוכנה שמראה את השמות של כול חלק במחשב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למשהו תוכנה כזאת או מכיר אחת? (שיש שם גם ערוצי ספורט ;D) זה דיי דחוף :-\
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רצוי שתהיה כזאת שניתן לראות את הטמפרטורה באופן קבוע על הדסקטופ
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני שכחתי איזה סיסמא של משהו במחשב שלי והיא רשומה בכוכביות(****). פעם הכרתי תוכנה שניתן לראות מה רשום מתחת לכוכביות האלה. אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את השם שלה או אפילו קישור. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים של מוסיקה ואני מחפש תוכנה שתראה לי את השמות של השירים מישהו מכיר תוכנה כזו
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי CD מוזיקה שיש מלא רעשים והפרעות בניגונו. הבעיות הם בדיסק עצמו. האם יש תוכנה שמורידה את המוזיקה למחשב מהדיסק וגם מתקנת אותה, מוחקת הפרעות?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוריד ללי לפי הסדר כל מיני דברים מהרפידשר כי למשל יש 20 חלקים אין לי כוח להתחיל להוריד חלק חלק זה מבאססססס אש!!! תודה לעוזרים בייוש
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
פעם ראיתי איזו תוכנה לא זוכר את השם שאפשר ליצור בה רשת פרטית שרק חבריה יכולים להתכתב בה ולהעביר קבצים מישהו מכיר תוכנה כזו??
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
צרבתי דיסק עם קובץ IMG ועכשיו הדיסק קצת נפגם ואין לי אפשרות להעתיק את הקובץ למחשב איזה תוכנות קיימות לשחזור מידע כזה??
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור חומר שהיה על HDD תנו לי שמות של תוכנות טובות
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום , פירמטתי את המחשב ושחכתי לשמור את המועדפים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שתוכל לשחזר לי אותם?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי אנשים.. זה ממש חשוב לי, התמונות מהטיול היו על המחשב, פירטמתי את המחשב ושכחתי לגבות יש לי את הכרטיס זכרון עדיין שעבר פירמוט אחד (במצלמה) אני זוכר שלפני שנה או יותר עשיתי את זה, וזה שחזר לי 90% מהמידע שהיה שם. אני לא זוכר מה שם התוכנה, זוכרים? משהו ממולץ? תוודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה כמו ששמים בד"כ במחשבים באינטרנט קפה. כל הפעלה של המחשב התוכנה משחזרת את המחשב למצב 0. כמו GHOST אבל זה עובד אוטומטי כל הפעלה של המחשב ולא לוקח חצי שעה עד שמשחזר. יש הצעות? תודה
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-