עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם לדעתך יש להסיר את השאלה? כן - לא נא לפרט, מה הפריע לך בשאלה זו? שגיאה!!! [h=1]האם ההודעות באאוטלוק של מיקרוסופט תופסות זיכרון במחשב?[/h]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jungle-man,

נתקלתי היום בתופעה מענינת ומוזרה: משתמש על אופיס 2007 (WIN7) אשר היו מקושר לו לאאוטלוק קובץ PST נוסף מעבר לmailbox, לא ברור מה עשה המשתמש (הוא לא ידע לאמר) אבל כלל התיקיות והמיילים בתוכם נעלמו. במקומם מופיע מייל אחד שנקרא בשם הקובץ ובגודל עצום של 985MB. גודל הקובץ המקורי, כאשר מסתכלים עליו בווינדוס אקספלורר נשאר הגודל המקורי 1.8GB, אולם בכל ניסיון לפתוח את הקובץ ע"י האאוטלוק מופיע בתוכו המייל היחיד בגודל 985MB. פתחתי את הקובץ באאוטלוק אחר והתופעה זהה. הרצתי scanpst מספר פעמים על הקובץ ולאחר זיהוי שגיאות ותיקונם, האאוטלוק פותח את הקובץ באותה צורה שגויה. רעיונות?

3. Started by elaa56,

מה עושים כעת?

4. Started by liadk,

חיפשתי קראק לoffice 2013, ולא מצלאתי שום אחד שעובד. אחד לא הבנתי איך מפעילים ואין מדריך, אחד יש שגיאה, אחד לא עולה אפילו, וכו'... איפה אפשר למצוא קראק מעוכן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  6. יש לי תוכנת חשבשבת Windows. היא עבדה מצויין עד שביצעתי גיבוי לראשונה. לאחר מכן, המשבצות בתנועות יומן הפכו לאפורות, ולא ניתן להזין בתוכם נתונים. מישהו מכיר את הבעיה ואת הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. היי שלום! אני מחפש תוכנה שאוכל להקליט אותי שר ולהדביק על שיר קיים. אצטרך להנמיך את הזמן בשיר הקיים ולהדביק אותי שר על המנגינה! יש אפשרות? אם איזה תוכנה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מעונינת לקבל הערכות היקף ומחיר לפיתוח מערכת, איזו רמה של איפיון מערכת נדרשת? ואיך ניתן להשיג דוגמאות לאיפיון ברמה כזו? + איזה סוג חברהמפתחת מערכות הכוללות תוכנה, אתר אינטרנט ואפליקציות לסלולריים? שירי

9. Started by haztilon,

שלום אנשים. אני מקבל מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. נאמר שיש לי תיקייה עם וינ7 עליה, פרוץ. רק נאמר כמובן. כיצד אני יכול להפוך את כל העניין לדיסק אתחול?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. איני בטוח שכאן המקום המתאים לשאלה, אך בכל אופן אשמח לדעת מה ההבדל ESET Smart Security לבין NOD32 Antivirus? האם הראשון כולל את השני, או שיש שוני מהותי ביניהם?

11. השאלה בכותרת ראיתי שברשת שיש כמה אופציות לפתרון הזה אשמח אם מישהו מהפורום יודע לתת פתרון טוב בלי לפגוע באבטחה של המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by liorna88,

שלום, חברתי התחילה לא מזמן ללמוד לתעודת הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים, וכמובן שעם זה התעורר צורך במחשב נייד ראוי, שיסחוב ויחזיק מעמד, פיזית וביצועית, לכל הפחות ל-5 שנים הבאות (המחשב הנוכחי שלה בן 5 וכבר איטי מאד, למרות שתקין לחלוטין ומריץ XP הקלילה. אגב, אני מניח שאין טעם להוציא עכשיו כסף, רק בשביל שעוד מעט היא תצטרך להוציא שוב על מחשב חדש). המחשב יצטרך להריץ תוכנות כ-REVIT, 3DMAX וכו', לעתים 2-3 תוכנות בו זמנית (אני גם לוקח בחשבון שגם התוכנות הכבדות הללו רק תגדלנה בדרישות המערכת שלהן בגרסאות הבאות) ואפשר שלאחר מכן גם יעשה בו שימוש מול לקוחות. התקציב עמד תחילה על 3000 ש"ח, אבל הבנו די מהר שזה לא מעשי, כך שהתעדכן ל-5500 בערך, בשאיפה לכמה שפחות, ולכן ההתלבטות כרגע הינה בין …

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  13. כדאי מאוד לאפשר את זה נחמד מאוד , בפרט למי שעוקב בדריכות אחר דואר נכנס .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SaXtoR,

היי. הרעיון הוא להמיר קובץ MKV לAVI עם פגיעה מינימלית באודיו והוידיאו. ניסתי דרך FORMAT FACTORY לפי המדריך כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=606&messageid=163686006&r=1 והתוצאה היא קובץ שהכפיל את עצמו בזמן במקום שעה וחצי של סרט, 3 שע' + כמובן שהוא לא מצליח לנגן אותו בDVD. ניסיתי גם בהגדרות ברירת מחדל MPEG4(XVID) ועדיין לא עובד. ניסתי גם קבצים אחרים ואותו סיפור. תוכנה קלה ונוחה להמרה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by אקס מן,

שלום רב . חסר לי הקובץ הנ"ל אשמח עם למישהוא יש או יודע מהיכן להוריד . ניסיתי להוריד אך ללא הצלחה . תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. באייבורי יש מבצע של בלאק פריידי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11913 ב30 , השאלה האם לקחת את האנטיוירוס הזה ולנצל את המבצע , או שעדיף אנטיוירוס אחר , כי הנורטון לא משהו ?או שיש יותר מומלץ וטוב .. למשל AVAST החינמי ,תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלומות, לא יודע בדיוק אם זה המקום האידיאלי לפרסם את הדיון הזה. אבל אני צריך עזרה ממישהו שיש לו ידע בפוטושופ ויכול לערוך מספר תמונות אשר ישתלבו בצורה אסטתית באתר שבניתי בWIX. כעקרון המטרה שלי זה לעשות מלוגו שיש לי שהוא טקסט ותמונה על רקע לבן להפוך אותו לשקוף. אבל כל הניסיונות שלי או שיוצרים תמונה עם מלא גבולות לבנים ( התמונה קטנה מדי ) או שיש את התמונה ברקע שקוף רק שזה בצבע שחור משום מה. וזה לא יושב טוב על האתר. אשמח להתייעצות. ומעבר לזה יש עוד מספר פרוייקטים אשר ידרשו יד של מישהו שמבין בעיצוב. ככה שאני מחפש מישהו שעבד פעם בWIX ויכול יהיה לחסוך שעות של חיפושים. יהיה אפשר להגיע לסוג של הסכם לגבי תשלום על שעות עבודה. אבל אני בספק אם זה ייקח יותר משעת עבודה אחת.

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  18. חברים שלום, לאחרונה התחלתי להכין סרט לחתונה שמחבר קבצי שירים, תמונות וסרטוני ווידאו קצרים מאוד. התחלתי את העבודה על תוכנת Movie Maker בגרסה הפשוטה אשר מותקנת כברירת מחדל על ווינדוס 7. אהבתי בה הכול חוץ מעניין שהיה חסר בא כמה כלים כמו סרגל זמן ואפשרות השקטה של חלק מהשיר. לצורך כך הורדתי גרסה 2.6 Movie Maker ו Windows Movie Maker 6.0 אשר התגלו שלא יעילות כל כך היות והסרטון שהם יוצרות לא יוצא על כל המסך. אשמח מאוד לעזרתכם והמלצה של גרסה טובה של Movie Maker או תוכנה מגבילה אשר תתאים לצרכיי הפשוטים. תודה רבה, תומר

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  19. Started by noodle,

אין אפשרות לגרור ולזרוק קבצים ב-gmail לשם צירוף קבצים למייל, ב-firefox v26 , שום סוג קובץ לא מצליח. עובד ב-chrome. ניסיתי להפעיל את פיירפוקס ללא כל התוספים ועדיין לא עובד, מופיע סימן 'אין כניסה'. עריכה: flash player מותקן, ניסיתי RESET לא עובד, ניסיתי SAFE MODE לא עובד, ניסיתי לשנות ערכים ב-about config לא עובד! מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Zadu,

שלום, מחקתי מהמחשב קובץ TXT רגיל (.txt) ואני רוצה לשחזר אותו. ניסיתי עם התוכנה Recuva וזה לא הצליח לשחזר. איך אני משחזר אותו בהצלחה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by LRa,

שלום, האם יש דרך פשוטה ומהירה להשוות בין קבצים בספריות שונות? יש לי שתי ספריות. באחת 100 קבצים ובשנייה 200. לחלק מהקבצים יש את אותו שם רק סייומת שונה. אני רוצה להשוות קבצים ולהעתיק את כל הקבצים שיש להם אותו שם לספרייה חדשה. איך עושים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by OverBooking,

שלום חברים, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך: Asus AMD Radeon R9 270X DC2T 2GB GDDR5 ולוח אם: Asus H81M-E כמו כן יש לי טלוויזיית LG עם תלת מימד, וכבר הצלחתי לראות סרטים וסרטונים בתלת מימד – גם באמצעות נגן DVD BLUE RAY, וגם ראיתי תכנים בתלת מימד מתוך התוכן המקוון של LG . יש לי סרטי תלת מימד במחשב בקבצי MKV. ולמרות זאת אני לא מצליח לצפות בתלת מימד בטלוויזיה דרך המחשב, אני מקבל תמונה חצויה של הסרטים. ניסיתי להפעיל את הסרטים באמצעות הנגנים: Media Player, XBMC, BSplayer, Nero Kwik Media ובכולם אני מקבל את אותה תמונה חצויה לשתיים. מה אני צריך לעשות כדי לצפות בתלת מימד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. אני עם XP ועובד על כרום. לאחרונה, משום מה, כשאני בפייסבוק, ורק בו, מופיע לי עמוד אפור ריק עם סמיילי עצוב במרכזו רק כשאני פותח את הקנדי קראש. רציני. לא צוחק. אין לי תגובה שכזו באף עמוד ובאף אפליקציה שאני מפעיל חוץ מזה, למרות שזה עבד עד לא מזמן. למען הסר ספק, פוקר בפייסבוק כן עולה... מה חסום/לא מוגדר/לא תקין אצלי???

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. Started by אוהב מחשבים,

לילה טוב לכולם, ברצוני לבקש ממכם לינק על איך להתקין את תוכנת utorrent במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם איך לינק על איך להתקין את הכתוביות? בתודה אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.