תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנת מתחיל ודרושה לי תוכנה נוחה וקלה לתכנות C++. איזו תוכנה לדעתכם היא הכי נוחה?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום רב! עד כה השתמשתי בתוכנה Quick Screen Capture כדי ללכוד תמונות בזמן משחקים. למי שסקרן לדעת, אני עושה זאת כדי שאוכל להספיק לקרוא את הכתוביות של השיחות שמתנהלות במהלך המשחקים בין הדמויות. בכל אופן כשהגעתי למשחק the witcher משהו השתבש, אין באפשרותי ללכוד תמונות מהמשחק, גם אם אני מעביר את המשחק למצב חלון. למי שמכיר תוכנה ללכידת תמונות, שפועלת גם ע"י hot key, ושיודע שיש לה יכולות לכידה בכל משחק בלי בעיות, אשמח אם תספרו לי. בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
תיאור התוכנה: WinRAR היא התוכנה הטובה ביותר (לטעמי) לכיווץ ופתיחת קבצים מכווצים. התוכנה מסוגלת ליצור קבצי Zip ו - Rar ויכולה לפתוח גם קבצי CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR. החל מהגירסאות החדשות התוכנה יודעת גם לפתוח קבצי תמונה מסוג ISO. שינויים: http://rarlab.com/rarnew.htm אתר בית: http://rarlab.com הורדה: http://rarlab.com/rar/wrar340.exe תמונת מסך: http://software.monitor.hr/softod/2002/06/07/slika_1.gif# קרדיט: Rmss מנהל תוכנה באתר פרש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי קובץ בעברית בשני הפורמטים אני מחפש תוכנה שתאפשר לערוך (לשנות את גודל התצוגה - להדפיס בעמוד מלא) שידפיס את העברית ויצמיד את המסמך ימינה (קובץ בעברית) ניסיתי לבדוק 2 תוספים לכרום אבל הם לא נותנים להדפיס, לא נותנים לערוך ומצמידים שמאלה למשהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך מחברים קובץ שירד בכמה חלקים לקובץ אחד ?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=1431;start=0#lastPost לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שעושה שימוש ב'אימיול', יודע שהמכסה המירבית המומלצת של רוחב פס להעלאה, הוא בערך 3/4 ממה שמאפשרת חבילת הגלישה של המנוי. לדוגמא - אם חבילת הגלישה מאפשרת עד 16KB/S 'חזור', מגדירים את 'אימיול' למכסימום 12KB/S. עכשיו צפו בתמונה המצורפת ותאמרו לי באיזה מקום בעולם משווקים חבילות גלישה שמאפשרות העלאה לאדם אחד (אני במקרה הזה) במהירות מטורפת שכזו! תארו לעצמכם איזה קצבי הורדה מטורפים יש לו... מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!! :-*
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתזהה אם בפרק זמן מסויים (שניתן להגדרה) המחשב לא היה בשימוש ותריץ אפליקציה מסויימת שאני אבחר מישהו מכיר כזאת חיה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי את הV2 אם זה משנה, התוכנות שלה לוקחות לי פול זכרון, הLCDMon לוקח לי פאקינג 550MB זכרון, גם אחרי שעשיתי ריסט למחשב והכל.. אם זה משנה יש לי מעבד Q6600 וזכרונות 2GB חזקים של KINGSTON...
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
1.איך אני מגדיר בADBLOCK שרק ב YOUTUBE ו YNET ינוטרל ADBLOCK?2. 2.אלה נתוני הקריסה של הדפדפן :4b87b2ac-8f75-456d-8078-6087f8dc7440 bp-e86afd00-2a86-4a31-bec8-4e1cc2111002 תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם צפיה בסרטונים כמו באתר SPORT5+ אני משתמש בדפדפן AVANT ועבר לי בסדר גמור כל הזמן ופתאום כבר איזה שבועיים שהסרטונים פשוט לא מתנגנים.. אין לי שגיאה או משהו פשוט כלום לא קורה.. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי... אני מכין סרט ונתקעתי בבעיה. אני צריך לעשות אפקט כזה שתמונה קטנה נדבקת לתמונה יותר גדולה כמו בחותמת (נגיד כמו בכוכב נולד כשהם נכשלים או עוברים). איך אפשר לעשות את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אחותי לומדת שירטוט או אדריכלות או whatever, והיא צריכה לשם כך את התוכנה AutoCad בגירסה של שנת 2002 (דווקא!, בטח מרצים מעפנים שלא מכירים את המושג שידרוג). מישהו יודע האם קיימת גירסת לימוד חינמית של התוכנה הנ"ל או שחייבים לרכוש את התוכנה? ואם חייבים לרכוש אז היכן?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר פירמוט שבצעתי היום,חסר לי דרייבר ללוח אם. מדובר במחשב נייד של טושיבה,התקנתי דרייביר לכרטיס מסך ולא הייתה שום בעיה. הבעיה היחידה היא כמו שאמרתי שלא מצאתי דרייביר ללוח אם וכתוצאה מכך אין לי אפשרות לשמוע SOUND ולהפעיל את הכרטיס רשת. הדגם של הלוח אם: Toshiba statellite m35x תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
לצפייה בסרטים/קטעי וידאו וכו ...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
(כמעט כל פעם) שאני מגיב בפורום ההודעה אכן נכנסת אבל הרבה מאד פעמים האקספלורר קורס... וזה התחיל רק בזמן האחרון ורק בפורום הזה. מי מה מו?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה קרתה לי תופעה חדשהומציקה באוברנט. אני מוריד קובץ, נניח בגודל 800 מ"ב התוכנה מראה 100 אחוז הורדה אבל לא, הקובץ ממשיך לרדת עד ל 806 מ"ב .... מראה 100 אחוז של סיום הורדה אבל בקובץ מופיע LOOKING ולא COMPLITE. סה מתסכל נורא כי אני מחכה שבועיים לקובץ שירד ואני לא יודע איך אני מסיים את ההורדה. מה עושים? :-[
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני צריך להוריד כמה דקות מהתחלה של סרט, עם איזו תוכנה אני עושה את זה מבלי לקודד מחדש את הסרט?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי מסנג'ר בווינדואז 7 X64 בזמן האחרון אני חווה מדי פעם ניתוק וכניסה של מישהו אחר מצד אחר כנראה במכוון אבל אין השתלטות על המחשב שלי , אך ורק השתלטות על המסנג'ר ואותי זה מנתק מה שכן החלפתי כמה פעמים ססמאות וזה חוזר על עצמו השאלה אם זה סוס טרוייאני מהמחשב השני שאיתו אני מתכתב היוזר שאני מתכתב מולו במסנג'ר או שזה חשיפה של של המסנג'ר שלי שמישהו במכוון מנתק אותי ומשתלט לי על המחשב עם תכנה מסויימת של פריצות למסנג'ר ? והאם יש מה לעשות נגד זה ? התקנתי היום פיירוול , בתקווה שזה יעזור , למישהו יש קצה חוט , ויכולים לתת לי עצה מה בנוסף אפשר לעשות ? יש לי במחשב אנטיוירוס של AVG והמחשב שלי לא כל כך חשוף לפריצות , נראה לי , או שלא (?) קיצר אודה לכם מאוד לתגובה ...
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שאלה שניה: האם יש בזה תקן עולמי? כלל מקובל?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של 780MB / 90Min. ואני לא מצליח לנצל אותם עם הנרו.שניסיתי לצרוב 780MB הא אמר לי שאין מספיק מקום. ולא ראיתי שום אפשרות שתודיע לו שיש מקום. יש רק אפשרות של דיסק DVD או דיסק רגיל. יש אפשרות כזאת בנרו ? או שצריך תוכנה אחרת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קיפאס על המחשב וקובץ הDB נמצא בתוך תקייה הגוגל דרייב ומסונכרן לענן. יש לי באייפון מיני קיפאס אני יכול לפתוח את הDB שם. הקטע הוא ככה: אם אני מוסיף ערך חדש במחשב ושומר את הDB, השינויים מסונכרנים לענן ואז אני צריך להכנס לגוגל דרייב באייפון ולפתוח את הDB עם המיני קיפאס ושם אני גם רואה את השינוי שעשיתי במחשב. אבל אם אני מוסיף ערך חדש לDB דרך האייפון, אין לי אופציה לשמור את הDB חזרה לענן כדי שאני יוכל לראות את השינוי גם במחשב... מה אני מפספס?? מודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-