עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לשמור את היסטוריית הICQ שלי במחשב ואני לא יודע היכן זה נשמר במחשב למישהו יש מושג? :s05: תודה ויום טוב

2. Started by DarkAvenger,

שלום..... יש לי את הסרט הסנדק ב3 חלקים של AVI ! כל חלק הוא 700MB אני רוצה למזג את שלושת החלקים ככה שיהיה לי קובץ אחד עם משקל של 1.7GB ומטה. אני יודע שיש תוכנה בשביל זה שגם ממזגת ולא דופקת את האיכות אבל כל מה שאני מצאתי היה חסר תועלת בבקשה תעזרו לי תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. Started by yehudaeitam,

יש לי תמונה שאמורה להיות התבנית של האתר. חילקתי אותה באמצעות ה slice tool בפוטושופ. אני רוצה שהרוחב של התמונה יהיה 100% וכל שאר הגדלים יתאימו. מה אני אמור לעשות. תודה רבה ושבוע טוב.

4. Started by moo2004,

היי, יש לי דיסק התקנה של Office 2003 ודיסק התקנה של MUI לאותה חבילה של Office. האם אפשר ליצור מהשניים דיסק אחד שתוך כדי התתקנה של Office 2003 יתקין גם את ה- MUI.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. רציתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך, ומופיעה לי שגיאה באמצע ההתקנה. ניסיתי כמה פעמים, ניסיתי להסיר את כול מה שקשור לAMD ולהתקין ועדיין עושה לי שגיאה.מישהו נתקל בזה? מה אני עושה איך אני מסדר את זה שמתי תמונה עם הודעת השגיאה.מדובר בלפטופ עם כרטיס מסך ATI HD 5650.תודה מראש איתי.

6. Started by shaithebest,

שבת שלום אני מחפש תוכנה לצריבת ISO על דיסק נרו עושה לי בעיות תודה

7. שלום לכולם. אני משתמש ב-ICQ גרסה 2003a ורציתי לדעת האם משתמשים שאני מסמן כ-Invisible יכולים לדעת זאת, ואם כן איך? והאם אני יכול למנוע זאת (כלומר שלא יידעו כלל)?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. צריך תוכנה שמסוגלת לשמור Video Stream מוואלה. ניסיתי הרבה תוכנות, הן עובדות, אבל לא בוואלה, לא יודע למה. אם למישהו יש תוכנה שבדוק עובדת בוואלה אני אשמח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by MasteRoi,

יש לי למשל קובץ (MP3) של מנגינה של שיר. ואני רוצה להוסיף אותי שר. עכשיו אני יודע שאפשר לשלב אחרי שמקליטים וכל זה אבל אני לא אוהב את זה... אני מחפש תוכנה שיודעת לשלב תוך כדי שאני שר נגיד במיקרופון. בתודה!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by mor873,

תוכנה שמקליטה שידורי אינטרנט , קליפים לדוגמא קול+וידיאו . האם יש ואיפה ניתן להוריד תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by p_q,

רוצה המלצות לתוכנות הבאות: 1. תוכנת שיכולה להיתקשר מהמחשב לטלפון... עדיף בחינם. 2. תוכנה שחוסמת תיקיות ע"י סיסמא. וגם תוסף של winamp שמראה את המילים של השירים שמושמעים בתוכנה, ניסיתי לחפש אבל לא הצלחתי למצוא, אם אפשר תביאו לי קישור ישר לדבר הזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by odedwo,

אאוטלוק 2003 כשהתקינו לי את המחשב, הוא הגיע עם חשבון דואר אקסצ'יינג'. דרך לוח בקרה, הגדרתי את הג'ימייל שלי, אבל אני לא מצליח להסיר את האקסצ'יינג', והאאוטלוק לא עולה בכלל. למישהו יש פתרון? כרטיס קול משום מה, כרטיס הקול שלי לא מזוהה, על אף שהוא און-בורד. איך אני מתגבר על העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  13. איזה תוכנה מנצלת את הטורנט הכי טוב... לדוגמא יש:Utorrent,bitcomet,flashget תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. Started by gaf,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם האינטרנט אקספלורר אחרי גלישה רצופה של בערך 10 דקות (לא משנה כמה חלונות פתוחים אחד או 10) הוא פשוט נתקע עד כדי שצריך לעשות END PROGRAM או לפעמים דרך מנהל המשימות. הגלישה היא לא באתרים כבדים - אתרי מלל בעיקר כמו YNET. תוך כדי שהוא נתקע אני יכול לפתוח חלון אקספלורר חדש ולגלוש, אבל החלון שנתקע נשאר תקוע - ואני מכבה אותו דרך "סיום עבודה". יש לי WINXP ואקספלורר 7. עשיתי לפני שבוע פורמט למחשב, הכל חדש. המחשב אמור להתמודד בלי בעיה עם הגלישה (2G RAM , INTEL PENTIUM 2.6 C2D). זה נורא מעצבן, איפה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום... נתקלתי עם בעיה שאני מנסה להתקין את התוכנה של הסינון אתרים שקיבלתי מנטוויזין.. ואני לא מצליח להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הזאת? מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. Started by sgt_flippy,

איפה אני יכול למצוא מגוון רחב של פונטים? ואיפה אני מוסיף אותם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

צהריים טובים, עברתי לא מזמן להשתמש בטריליאן,הכל טוב ויפה אבל לצערי כשחבר שולח לי הודעה אז אני רואה אותה כסימנים מוזרים... לאותו חבר יש מירנדה אם זה עוזר למישהו תמונה מצורפת. יום נעים, ותודה מראש לכל מי שיעזור לי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by Yehudaa,

עשיתי חיפוש והציעו פה בפורום איזה תוסף אבל משום מה התוסף מקולקל (ככה היה רשום ב eror ) חיפשתי גם באתר של ווינאמפ ולא מצאתי תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by ofirn2,

באיזה תוכנה אני צריך להשתמש כדי לשרטט ב-3D ולעצב מארזים וכאלה, איזה תוכנה הכי נוחה וטובה למתחילים ושקל לעבוד איתה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. Started by ShahafH,

שלום. ביצעתי פירמוט למחשב לפני כמה ימים והורדתי את הדרייברים התואמים דרך האתר הרשמי של LENOVO אבל כשאני מסתכל בדרייברים המותקנים אני רואה 4 סימני שאלה שאני לא יודע מה הם מבקשים. http://img42.imageshack.us/my.php?image=31562170.jpg עזרה תתקבל בברכה (:

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  21. Started by Lior4543,

שלום, יוצא לי הרבה פעמים לתקן מחשבים של חברים על ידי פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל לחלקם אין את הדיסקים של הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, יש איזה שהיא תוכנה מדוייקת שאני יכול להתקין אחרי הפרמוט והיא תגיד לי במדיוק איזה דרייברים צריך להוריד?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  22. יש לי סרטי תדמית שהפקתי ואני רוצה להציג אותם באתר אינטרנט. בד"כ ,לכל מטרה, אני עובד עם PROCODER2, שעובדת יחד עם הכרטיס קנופוס שיש לי, ונחשבת הטובה ביותר היום. משום מה , דווקא לצורך הזה - היא מפשלת... אני מחפש לקודד ל WMV (או MPG ואז ושנות סיומת), סרטונים של 3-4 דקות, שכל אחד שוקל סביב 800-1000 מגה. הפורמט שלהם הוא DV AVI לא דחוס. אני מחפש להגיע ל 3-6 מגה, באיכות מקסימלית כמה שניתן (לפחות 512 ביט לשנייה). יש משהו מומלץ..? תודה

23. שלום לחברי הפורום, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו XP PROFESSIONAL ואת כל הדרייברים של כל החומרות עכשיו שהמחשב נמצא בנקודת מוצא בסיסית, אמרו לי שאני יכול לעשות גיבוי מוחלט למערכת ההפעלה, הדרייברים וכל ההגדות האחרות. ליצור מין IMAGE להארד דיסק כפי שהוא נראה עכשיו. אמרו שזה נקרא HOST או GHOST אני לא בטוח. יש לי 2 דיסקים קשיחים (פיזיים) ורק על אחד מותקנת מערכת ההפעלה והדריברים. הייתי רוצה לדעת איך בדיוק עושים את הגיבוי הזה כדי שאם יקרה משהו למחשב ואני יעשה פורמט אני יוכל להחזיר את המערכת לקדמותה בדקות ספורות במקום לעבוד כמה שעות בלכוון את כל ההתקנים מחדש. האם אפשר לעשות את זה על כמה דיסקים בעזרת צורב או פשוט שיכפול של ההארד דיסק כפי שהוא נראה עכשיו להארד דיסק השני?? אשמח לקבל כל…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. Started by gchw,

מאז ששידרגתי לגירסה 3.5, סרגל הצד של המועדפים (Ctrl+B) לא עובד. אני לוחץ על הסימניות ושום דבר לא קורה. מישהו מכיר את הבעיה? נ.ב. הסרגל העליון עובד כרגיל. ותודה לכל המומחים :yelclap:

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  25. Started by R.L,

אני מנסה להפעיל את הקבוץ,הקובץ נפתח אך אומר שיש בעיה. אין לי מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. אני מאוד אשמח לדעת מה הבעיה ולקבל פתרון. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.