תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
קיבלתי תמונה ב - SMS או מ-whatsapp, מעוניין לשמור אותה למחשב, או ברשת, כדי שבסופו של דבר אוכל להדפיס אותה. איך אני עושה את זה בדרך נכונה ופשוטה? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
תוכנה שנועל את האפשרות למחוק או להעביר קבצים לדיסק און קי אבל שהפשר להיכנס לקבצים שבו לwin 7 אבל שהנעילה תעבוד בכל מערכת הפעלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
brd.dll is missing! what the hell are u trying to do? איזה קובץ זה? בחיים לא נתקלתי בזה...
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגיע להיסטוריה באקספלורר כי לא מצאתי דרך להגיע להיסטוריה של הדפדפן תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
בפורמט MPEG 2 התמונה לא נפתחת על כל המסך (יש שוליים שחורים מלעלמה ולמטה ) ההגדרות שם הם HIGHT 768 WIDHT 576 4:3 מה צריך לשנות כדי שהתמונה תפתח על כל המסך ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי לכל חברי הפורום. יש לי שתי שאלות. 1. מה דעתכם על עיצוב האתר באופן כללי - אתר פנונה 2. אנחנו רוצים להוסיף סרטון, האם כדאי לשלב אותו בתוך הסליידר או במקום נפרד?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
idx. מה עושים עם קובץ idx? למה הוא משמש? איך הופכים זאת לקובץ mpg או avi שנגנים מסוגלים להציג? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני מנבה להבין איך אני יוצר טופס שיפתח לאחר שאני מבצע בחירה. כלומר, אם בחרתי (YES ) בשדה של (YES/NO) אז יפתח לי טופס שבו אני יוכל לראות נתונים נוספים. אם יש לי ראוטר ( בחרתי YES ) אז יפתח לי טופס ששם אני יזין/יראה את הכתובת IP של הראוטר ושדות נוספים. מישהו יודע איך אני עושה את זה ב ACCESS 2010 ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הי, יש לי כמה סקרין שוטס של משחקים ישנים שאני רוצה להדפיס על חולצות.. איפה מומלץ? אני רוצה הדפסה איכותית.. תודה
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנה בסיסית פשוטה ונוחה לבדיקת FPS וטמפרטורות. אם ניתן לקבל גם קישור להורדה זה יהיה מעולה. תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בטח זוכרים אותי עם התוכנה הזאת "מאיה" כן אני עדיין איתה ואני עדיין לא תותח כי אין לי סבלנות לשבת הרבה אבל הפעם יצא לי משהו מגניב ורציתי לשתף: למדתי ב"פרוייקט" הזה הרבה מאוד, אם יש לכם רעיונות לבניינים חדשים ומקוריים אנא שתפו, שוב לא לשפוט אין הרבה טקסטורות והרבה דברים עוד לא בשלים. זה לא הסדר הכרונולוגי שבו רינדרתי את הסצנה:
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות, ואשמח לקבל עזרה. 1. איך עושים Template באאוטלוק? (ז"א שכשכותבים מייל חדש, כבר יהיה מוגדר שגודל הפונט (למשל) על 20)? 2. יש לי כמה קבוצות של אנשי קשר? אני רוצה שכשלוחצים על הנמען בהודעת דואר חדשה, אגיע ישירות לקבוצה הזו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני משתמש כבר שנים רבות ב-PerfectDisk כתוכנת האיחוי העיקרית שלי (כיום גרסה 12.5). הסיבה שאני מעדיף את PerfectDisk על פני האיחוי המובנה של מערכת ההפעלה חלונות (התחלתי להשתמש בתוכנה מאז חלונות XP) הן: 1. הצגת מפה מפורטת של הדיסק בדומה לאיך שהציג מאחה הדיסק של חלונות 98 ומטה. 2. איחוי מושלם שלא משאיר רווחים בין הקבצים והתיקיות בדיסק, ומאחה את כל הפיצולים (האיחוי של חלונות XP בזמנו היה משאיר מספר רב של קבצים לא מאוחים, והוא לא היה מאחד את כולם ברצף). לאחרונה שמעתי מדיון בקשר ל-Diskeeper, שרבים ממליצים להשתמש באיחוי המובנה של Windows 7 על פני תוכנות איחוי צד שלישי. אז האם מומלץ גם לי להפסיק את השימוש ב-PerfectDisk ולעבור לאיחוי המובנה של חלונות 7?
-
לאחר ששמעתי כי Avast מציע להתקין במהלך ההתקנה תוכנות צד שלישי, והאנטי וירוס של מיקרוסופט לא עושה זאת, ברצוני לדעת איזה מבין שני האנטי וירוסים הללו טוב יותר מבחינת מציאת וירוסים ושאר נוזקות, והתרעות שווא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
למישהו זה מוכר?. חיפשתי בגוגל , וגם באתר לא ממש מצאתי פתרון. ניסיתי להתקין כל גרסה אפשרית. יש לי ווינדוס 7. אשמח לקבל עזרה. תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שמורידה לינקים אוטו' מאתרים כמו rapidgator.net/ מהאתרים האלה שאחרי שמורידים צריך לחכות כמה שעות, אני מחפש תוכנה טובה שאני יכול להשים בה את כל הליניקים וללכת לישון.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. חזרתי מטיול ובמהלך הטיול כרטיס הזכרון שבמצלמה שלי נדפק ונאלצתי לשחזר את התמונות בעזרת CardRecovery PRO רוב התמונות שוחזרו באופן מלא אבל חלק לא מבוטל מהם נהרסו. צירפתי 2 דוגמאות. ניסיתי את Stellar Phoenix Photo Recovery אך הוא לא עזר. תוכנות חינמיות פשוטות נוספות שבדקתי גם לא נחלו הצלחה. יש למישהו פתרון? (ועדיף חינמי?)
-
ידידה שלי עבדה על עבודה סמינרייונית יום שלם וכנראה אם הבנתי נכון שכחה לשמור..מה שהיא לא עשתה..אני מקווה שיש עותקים זמניים של כל הבודה שלה מאתמול איפשהוא לא,יש איך להגיע אליהם בצורה פשוטה? תודה מראש לעונים וסליחה אם אין לי מספיק מידע. (אני יכול לשאול אותה מקסימום)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה כאשר אני מנסה לשלוח מייל לקבוצת נמענים מרובה דרך Gmail המייל נשלח במקרה הטוב לחלק קטן מן הקבוצה או במקרה הרע רק לנמען אחד בלבד מתוך כל הקבוצה, ניסיתי לשלוח גם באופן של עותק ועותק מוסתר אך זה לא פתר את הבעיה. אשמח לקבל עזרה - זה די דחוף....
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח שזה המקום אבל זה הכי התאים לי מבין האפשרויות אני מחפש הזמנה לאתר http://www.tvtorrents.com. אם מישהוא מוכן לתת אז בבקשה לשלוח למייל shlomovsegev@walla.com תודה שגב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה טובה שמחפשת דרייברים ?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. אני צריך עזרה מהמומחים כאן לגבי מספר תוכנות שאני צריך. ( חינמיות - נכון לעכשיו). 1. תוכנה לשיחזורים וגיבווים ( של המחשב והשרת). 2. אנטי וירוס 3. תוכנת צריבה 4. תוכנה לשימוש בGhost 5. תוכנה לבניית Image 6. תוכנת שליטה מרחוק או על מספר רב של מחשבים בו זמנית 7. תוכנה לסינון אתרים אני צריך שתרשמו לי איזה תוכנות לדעתכם הכי מוצלחות מכל קטגוריה שרשמתי כאן, ועם זה אפשרי לתת לי קישור להורדה אני אשמח, תודה רבה. מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון אני פשוט חדש פה, ואני די צריך את העזרה שלכם, קיבלתי המלצה מחבר טוב על הפורום. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למפרט למחשב חדש בתחום של 3000שח (ללא המסך) ורציתי לדעת מה אתם ממליצים להתמקד בחומרה - - מעבד עם שתי ליבות או ארבע? - איזה סוג של כרטיס גרפי? - כמות זיכרון מומלצת? - לוח אם מומלץ למערכת שאליה עוברים כונן של 2טרה ו-1טרה מהמחשב הישן וכבר זקוקה לעוד כונן... עיקר העבודה שלי היא בעיבוד תמונות מקבצי raw. תהליך העבודה בפוטושופ כולל פתיחה של ספריית התמונות ב-bridge, בחירה של כעשר תמונות, עיבודי "חדר חושך" כמו curves, הבהרות והחששות, ריטוש. תהליך העבודה בלייטרום דומה... בתודה מראש וחג שמח, 8-)
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-