עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by גור,

יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת דרך -USB למחשב זה רושם לי runtime error 21 at 00405dcd. אחרי שהתקנתי אותה אז זה קרה ,אז ניסיתי להסיר את ההתקנה וכאשר ניסיתי להתקין מהתחלה זה התחיל משלב השני, כלומר בפעם הראשונה בהתחלה זה שאל אותי איזו שפה ועכשיו זה ישר רושם לי בעיברית אז אולי זה לא הוסר עד הסוף וביגלל זה התקלה נימשכת. עיזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות :-\ :-\ :-\ :-\

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. אני מתשמש בנורטון אנטי וירוס 2002 מעדכן אותו פעם בשבוע ככה הוא מצא לי וירוס במחשב והרבה לי הודעה על כך לוירוס קוראים backdoor .trojan עכשיו מה לעשות ?! הוא כותב לי שהוא לא יכל לתקן את הקובץ .. הוא רק כותב לי שהוא מצא וירוס על המחשב

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. התחלתי היום לעבוד עם התוכנה די קל לקח לי בערך שעתיים הכל.... יש לי להוסיף צבעים ולעשות שינוים אחרונים http://img369.imageshack.us/img369/2898/a6ag.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5374/z7wf.jpg מחכה לתגובות

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by FireFlash,

שלום לכל העוזרים והעוזרות יש לי מערכת הפעלה XP עם service Pack 3 , משום מה כאשר אני מפעיל את "החיפוש" אני מקבל רק את הכלב הצהבהב וכל האזורים של חיתוך החיפוש פשוט לא מופיעים ראו תמונה שמתארת את המצב מה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by Dark_Phantom,

ובכן, לאחר שהתוכנה הזאת נשכחה קצת במחשב לפני כמה ימים נתקלתי בה שוב והחלטתי לרענן את זכרוני. התוכנה כעקרון מורידה את כל התמונות מאתר מסוים שהגדרתם, כמובן עם הגדרות של גודל מינימלי וכדומה. בפועל התוכנה מתבררת כיעילה ביותר, ומאוד שימושית במיוחד בשביל אוהבי תמונות למיניהם. הדיפדוף בין תמונות הוא נוח וקל ובכלל השימוש בתוכנה הוא מאוד פשוט. החסרון היחידי הוא שהיא מוגבלת ל30 יום, אבל בשביל תוכנה כזאת הייתי משלם אפילו את זה. להורדה www.express-soft.com תהנו

6. Started by tfo,

הכותרת אומרת הכל בבקשה תעזרו לי MBM5 לא עוזרת, אין שם את הלוח הזה :\ (הורדתי את הגירסה הכי חדשה)

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. Started by alex125,

שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  8. קיבלתי לפני כמה ימים לשמירה את המינידיסק החדש של אחותי, Sony MZ-N710, יחד איתו הגיע דיסק ועליו התוכנה להעברת שירים דרך ה USB - SonicStage בכלאופן לאחר שאני משתמש בתוכנה פעם אחת (ז"א רק פותח אותה ונותן לה להטען) אז לאחר שאני סוגר אני לא יכול לפתוח אותה יותר רק לאחר ביצוע ריסט במנהל משימות נשאר לי הקובץ EXE של התוכנה, Omjybox.exe משהו כזה, ופשוט איאפשר לסגור אותו\לפתוח את התוכנה.. יש למישהו רעיון ? ושאלה קצת לא קשורה אבל עדיין בנוגע למינידיסק, יש אפשרות לבצע איתו הקלטה ממיקרופון ישירות? ז"א שאני אחבר מיקרופון ואקליט ישירות לדיסק. תודה..!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by טכנאי_ברזילאי,

עשיתי FDISK בדיסק עם חומר. איך אני יכול לשחזר?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  10. פשוט חייב חייב חייב להמליץ בחום על norton ghost! פשוט לא להאמין שקוד כזה פשוט הוא כלי כל כך חזק וחושב! איך לא השתמשתי בו קודם?!?!?! עכשיו הוא הציל אותי,הייתי צריך לעשות ת'נוהל הרגיל של הrepair console ,מה שעשיתי,מה שהוביל לאיבוד משתמש קודם וקריזה רצינית. מה שעושים זה (מתקינים...)כשהמערכת במצב אידיאלי מגבים את כונן C,אויש שכחתי להגיד שמומלץ שתיהייה תיקייה אליה מותקנות כל התכנות(לא c...) כשקורה משהו(חלילה וחס)אם נשאר הווינדוס מה טוב,פשוט עושים restore דרכו,אם לא אפשר לפרמט(תיכף תבינו למה המלצתי למחיצה לתוכנות)מפרמטים מתקינים שוב את ghost(עדיף לC,בהנחה שלE כבר מותקן(ואי אפשר להפעיל התקנה קודמת כן...)),מריצים את הrestore והופה יש לכם מערכת קודמת מתפקדת במצב אידיאלי,המהדר…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242694.0 מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. (אני מדבר על סרברים במשחק CS1.5) כאשר אני כותב : ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 14 +ip 212.199.163.197 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & הסרבר עולה לאוויר והכל טוב ויפה, אך שאני מתנתק מהתוכנה Putty ב Exit הסרבר נופל.. מישהו יודע למה? תודה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. אוקיי אז פעם אחת ואחרונה לפורום כבר הבנתם את השאלה בכותרת- אז מה התשובה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. http://img393.imageshack.us/img393/9542/kaspersky1oi.jpg האנטי וירוס חוסם את התולעת/וירוס/מה שזה לא יהיה כל הזמן (כמה פעמים ביום), מישהו יודע מה זה/למה זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by Stingray,

יחס העלאה\הורדה.

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  16. האם אפשר להתקין את הקספארסקי - רק עבור אנטי ספאם....? כי כבר יש לי את ה NOD32 - ואני די מבסוט מימנו ( שוקל כלום ועובד מצויין!) חוץ מיזה האם קספארסקי מתאים לעבודה על אוטלוק אקספרס במצב של ריבוי חשבונות דואר? THX

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by blackbimer,

לא יודע למה בזמן האחרון לא נפתחים לי קישורים וחלנות למשל: זון אלרם רוצה להתעדכן אז אני עושה אפדייט ואז אמור להיפתח חלון קישור לאתר..הוא לא ניפתח בווינאמפ שאני עושה get mor skim שוב לא ניפתח כלום... בטפוז למשל למי שמכיר בצאט אם לוחצים על השם ש למישהו עם הכפתור הימני או השמאלי לא זור אז אמור להיפתח הדף שאישי שלו.. קיצר זה לא קורה מה הבעיה..?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by 21gy,

למי שלא מכיר זאת תוכנה להטמעת כתוביות בסרט התוכנה עבדה מצוין מאז שהורדתי אותה (לפני מלא זמן) למרות שזה היה גרסאות אחרות אבל לא נראה לי שזה מה שמשנה.. היא פתאום פשוט הפסיקה לעבוד, אני עושה הכל רגיל זה פותח את התיקיה הזמנית אבל זה פשוט לא מצליח.. מישהו יודע מה הבעיה? ואם לא אז בקשה תמליצו לי על תוכנה אחרת להטמעת כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by kisin,

אני מניח שזה הפורום הנכון ואם לא - אני אשמח אם תפנו אותי. עד לאחרונה הכל עבד חלק עם הטי.וי.טול, מאז שקניתי מסך חדש ועדכנתי את הדרייברים, אני לא מצליח להעביר את תמונת המסך אל הטלויזיה ואני לא יודע מה הבעיה. אני גם לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק כי לכאורה הכל כמו שהיה קודם. מישהו יודע להנחות אותי מה לבדוק ומה לעשות כדי שאוכל שוב להעביר את תמונת מסך המחשב לטלויזיה? כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X הדרייבר שהתקנתי נקרא - 71.89_win2kxp_international והורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. הטי.וי.טול שמותקן אצלי זה 9.7. ניסיתי להסיר ולהתקין גרסאות קודמות ואז בהרצה של התכנה היתה עולה הודעה שהתכנה לא מזהה צ'יפ מסך או משהו כזה (אני לא זוכר את ההודעה כל כך). אם זה קריטי אתקין שוב …

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  21. מדובר במכשיר DVD ישן שלא תומך בשום פורמט מעבר ל DVD רגיל

22. http://www.betanews.com/article/Will-Firefox-beat-IE9-to-Direct2D-rendering/1259084302 שווה הורדה 32ביט http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/ 64ביט http://wiki.mozilla-x86-64.com/Firefox:Download הבעייה לא הבנתי אם כל הגירסאות מכילות את האפשרות הזאת, או איפה מפעילים אותה •Firefox-3.7a1pre.en-US.win64-x86 64.installer.20091008.zip (turned on jemalloc, JIT and Windows 7 feature) ויש גירסה יותר חדשה •Firefox-3.7a1pre.en-US.win64-x86 64.installer.20091116.zip שלא רשום את זה, כנראה פשוט בגירסה האחרת התחילו להפעיל את זה ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by Eternal Bliss,

שלום. אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערוך קבצי MIDI, כל מה שאני רוצה זה להקטין קבצי MIDI(להגדיר לו איפה ההתחלה ואיפה הסוף וזהו). אני כבר מחפש שעות ולא מוצא כלום, בתקווה שמישהו פה יעזור. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by BONO,

תמיד שאני מנסה להדביק כתוביות לסרט 4 דקות לפני סיום פחות או יותר זה נתקע רושם תקלה אני לוחץ OK ואז זה רושם שגיאה כלשהי וסוגר תתוכנה מה הבעיה ? יש לי מערכת הפעלה חלונות 98

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by גילוס,

יש לי בעיה ב- firewall . זה הפסיק לפעול. כאשר ניסיתי להפעיל את הfirewall דרך לוח הבקרה המחשב אומר שהwindows לא מזהה את firewall עקב בעיה לא מזוהה. במרכז אבטחה בלוח בקרה כתוב שfirewall מוגדרת במצב "לא פעיל" וגם על השורת משימות יש לי סמל שמציין שfirewall לא פועל. *חשוב לי לציין שהרצתי פעמיים בדיקה של האנטי וירוס ובהתחלה נמצאו קבצים לא טובים אז מחקתי. חוץ מזה המחשב פועל כרגיל אז אני בספק אם יש וירוסים כלשהם. אודה לכם אם תייצעו לי מה לעשות ומדוע זה קרה! תודה רבה וחג שמח....

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים