עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח
    Started by אורח,

הIE שלי קורס לפחות איזה 5 פעם ביום, יש לי וינדוס 7 והדפדפן קורס מלא פעמים וכל פעם אחרי קריסה מאתחל את עצמו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

ובכן, לאחר שהתוכנה הזאת נשכחה קצת במחשב לפני כמה ימים נתקלתי בה שוב והחלטתי לרענן את זכרוני. התוכנה כעקרון מורידה את כל התמונות מאתר מסוים שהגדרתם, כמובן עם הגדרות של גודל מינימלי וכדומה. בפועל התוכנה מתבררת כיעילה ביותר, ומאוד שימושית במיוחד בשביל אוהבי תמונות למיניהם. הדיפדוף בין תמונות הוא נוח וקל ובכלל השימוש בתוכנה הוא מאוד פשוט. החסרון היחידי הוא שהיא מוגבלת ל30 יום, אבל בשביל תוכנה כזאת הייתי משלם אפילו את זה. להורדה www.express-soft.com תהנו

3. Started by Rafi921,

שלום אני מחפש תוכנה שמשחזרת את המחשב למצב שלפני הפעלת המחשב שאפשר איתה להגן על חשבון אחד (לא על כל חשבונות המשתמשים) תודה לעוזרים

4. Started by omri_ro,

יש לי ברשימת התוספות 2 תוספים שפעם התקנתי לניסיון ואז הסרתי אבל עדיין הם מופיעים ברשימה ואני לא מצליח להפתר מהם וגם כשלוחצים קליק ימני עם העכבר אז רוב האפשרויות מנוטרלות ואלה שלא, לא עושות כלום מישהו מכיר דרך להפטר מהמזיק [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by DoR TnT,

המחשב מסרב להתקין את האופיס הוא מפסיק באמצע בכל פעם בטענה שחסרים קבצים שלא מאפשרים את תהליך ההתקנה. ניסיתי 3 גירסאות שונות גם כאלה שעובדות בויסטה. יש דרך להפוך את הוינדוס לSP2 או איזה פאץ' שיעזור בהתקנה? תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה ניתן לבנות תמונה אחת גדולה המורכבת מהמון תמונות קטנטנות.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by adirnasri,

בזמן האחרון הWINAMP לא נכנס לי תמיד שאני נכנס אליו הוא אומר לי שיש שגיאה והוא צריך לסגור את הWINAMP

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  8. יש לי תוכנה ghost 10 . נסיתי לעלות בדוס ולעשות ghost. ומשהו מוזר אני רואה בגודל 2 דיסקטים קשיחים אחד בגודל 80GB והשני דיסק קשיח 160GB. נסיתי לעתיק בדוס ghost רואים דיסק קשיח 160GB מראה גודל קטן מאוד בגודל 152GB למה אני רואה גודל קטן,איפה הגודל מלא בדוייק ב- 160GB? לחבר שלי יש לו דיסק קשיח 320GB ועשה אותו דבר כמו שכתבתי למעלה. וראה שבדוס GHOST רואים גודל 320GB ויצא קטן מאוד 300GB . איפה השאר 20GB?. צריך להיות דיסק קשיח גדול ומלא שיראה גודל 320GB מדוייק. מה עושים,האם יש גירסה יותר חדשה ghost בדוס שמראה גודל דיסק קשיח בגודל מלא ומדוייק? אם יש דבר כזה מה הגירסה של ghost בדוס? מיכאל

9. אין לי מושג איך.. כי לי אישית זה לא קרה כשעדכנתי לגרסא 7 (internet explorer) ובלי קשר אני בכלל משתמש בFIRE FOX אבל בכל זאת זה קרה במחשב של דודה שלי וכשהיא עדכנה פשוט כל המועדפים נמחקו לה.... ופה באה השאלה: נראה לכם שהם נמחקו לגמרי ואין מה לשעות או שהם לא נמחקו וזבה איזה ספייוור ואם הם לא נמחקו אז מה כדאי לעשות? למחוק את גרסא 7 ולהתקין שוב את 6? או לנסות למחוק ספייוורד או אולי מי שמכיר את התיקיה שהאקספלורר שומר בו את המועדפים וההיסטוריה והכל שידבר תודה מראש לאתר ולצוות HWZONE רועי

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  10. זה התחיל לפני כשבועיים, שיחזרתי את המע', עדכנתי דרייברים, הורדתי קודקים חדשים. ועדיין בטלוויזיה רואים שחור לבן. (גם שאני הופך אותה לצג ראשי..) אני ממש חסר אונים - מה אפשר לעשות?? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  11. הנה לינק מעניין שמכיל כמה דברים שלא ראיתי גם מקודם, והעיקר, יש תמונות בשבילכם, אז מספיק לשאול איך למה וכמה... לא ניסיתי עדיין: http://s90782290.onlinehome.us/?page_id=117 אשמח אם תכתבו אם ניסתם והאם זה שיפר משהו..

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by תרנגול,

אני מחפש תוכנה שתהפוך קליק על גלגלת העכבר ללחיצה כפולה כמו בעכבר עם לחצן אצעי [שאיננו בעכבר שלי, רק גלגלת ושמאלי וימני]. מצאתי תוכנה קטנה בשם DUBLECLICK, אבל היא לא ממש פועלת היטב, האם למישהו יש מידע על תוכנה נוספת או פעולה בחלונות עצמה [XP] שיודעת לבצע זאת? בתודה מראש אילן

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by shloosh,

כל פעם שאני שומא שירים דרך ווינאמפ ואני מקליד דברים אז יש כאילו תקיעות בשיר כאלה מעצבנותתתתתתתתתת אני משתגע מזה, ושאני שומא דרך מדיה פלייר זה לא קורה... למישהו יש מושג מה זה???

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by nore0,

לסמן את כולם ולעשות FIX ? מה התוכנה הזאת בכלל עושה ? מחיקת תולעים וכו' ??

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

לשינוי הגודל שלהם, גזירה של המימדים וכו, כמובן תוך כדי שמירה על תזוזת האנימציה... תודה (:

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by Home Boy,

יש לי סרט מסוג avi שניסיתי לראות אותו לראשונה במדיה פלייר וכל מה שאני מקבל הוא את הסאונד ללא תמונה.... ראשית המדיה פלייר רושם כי הוא מנסה להוריד את המקודד ואז שיש שגיאה בהורדה ואז הוא רק משמיע את הסאונד ולא מראה תמונה... מה עושים???? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by Styx,

שממירה .msg to .csv יש כזה דבר

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. Started by alex15,

שלום אני לאא כל כך מבין ב PHOTOSHOP אבל אני קצצתת קצתת מתחילל להביןן אז איךך אנחנו כותביםם על התמונה או הציור איזהשהיה תמונה איך אני כותב על התמונהה בבקשהה עזרההה ??? תודה לעוזריםם ....

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום! הורדתי סרט מתוכנת bittorrent, וקבילתי שלושה סוגי קבצים: vob. ifo. bup. כאשר כל אחד מקבצי ה-vob שוקל כג'יגה, והשאר מאוד קטנים... למישהו יש מושג איך פותחים קבצים אלו על מנת שאפשר יהיה לראות את הסרט? אני בטוח שיש פה כמה שיודעים.... תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. שלום. כשאני מנסה להוריד דברים מ-rapidshare עם flashget זה לא מצליח. אני מסמן את הלינקים ולוחץ על CTRL + C ואז אני מסמן את כל הקבצים ולוחץ אישור. אני מסמן את האפשרות התחבר לשרת ורושם את השם משתמש והסיסמא של החשבון premium שלי ב-rapidshare. אני לוחץ OK ואז זה מתחיל להוריד, אבל מה שזה מוריד זה הקישורים להורדה של הקבצים. איך אני עושה שזה יוריד לי את הקובץ ישר? מה הבעיה? עריכה: הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by parker8,

כותרת מחפש מדריך כזה... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by RanN19,

יש לי אנטי וירוס Eset.NOD32.Antivirus.v3.0.414 ועד עכשיו הוא עבד לי מצוין בלי בעיות ופתאום אתמול האייקון שלו הפך לי מכחול כזה לאדום ואני לא מצליח למצוא את הבעייה! חשבתי שאולי השם משתמש והסיסמא כבר לא נכונים אבל זה לא זה ואני פשוט לא יודע מה לעשות משהו יכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. יש לי xp pro עם flash player 9 ובמשך זמן רב צפיתי בכתבות מצולמות באתרים שונים דרך האקספלורר. היום לפתע שום קישור של כתבה מצולמת לא ניפתח לי. ניסיתי אתרים כמו נענע, וואלה, ynet, metacafe. ושום קישור וידאו לא עובד. אין לי הודעת שגיאה או משהו כזה. במקרה הטוב הוא רושם לי loading וכלום לא קורה. לא התקנתי שום תוכנה לאחרונה במחשב וגם ב"פיירפוקס" לא נפתחים קטעי הוידאו. האם ניתן לפתור בעיה זו?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. משהו עם אפשרות להכניס סאונד ואולי קטעי מעבר. (חוץ מ-adobe premier).

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים