עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://viscog.beckman.uiuc.edu/grafs/demos/15.html הינה האתר אפשרי להוריד ממנו את הסרטון הזה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. מאז שחיברתי רשת בין שני המחשבים בבית אני לא יכול לשלוח או לקבל קצבים באייסיקיו (רק במסנג'ר) יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי ווינדוס XP SP2 חוקי על הרדיסק התקנה נקייה אחריי פורמט אחריי שהווינודס עלה לפניי שעוד ניכנסתי לאינטרנט התקנתי אנטי וירוס נוד 32 ואחריי שהתקנתי את האנטי וירוס כל שניה קופצת לי הודעה על וירוסים הוא מזהה את הדרייברים של ATI כוירוס תהליכים של ווינודס כמו כתבן מנהל משימות של ווינדוס הוא מזהה כוירוס איך זה יכול להיות רק את התקנתי את הווינדוס ואחריי זה הסרתי אותו התקנתי קספרסקי אנטי וירוס 7 וגם הוא מזהה כל תהליך וכל דבר כוירוס השאלה שלי איך זה יכול להיות רק התקנתי את המערכת הפעלה ולא הייתי באינטרנט בכלל? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by stone cold,

בניתי גלריה לעסק של אחי -הגלריה פה- http://www.thored.be/nir/index.html וחוץ מיזה שאני צריך להקטין תכובד של התמונות מה לדעתכם צריך לשפר? רק תיזכרו שזה גלריה ולא האתר אז אני רוצה שזה ישאר פשוט

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  5. כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם

6. Started by elior021,

שלום יש לי תקלה שדפי האינטרנט לא זוכרים לי סיסמאות לאחר הכניסה למרות שאני מסמן את שמור סיסמה או זכור דף זה חשוב לציין שזה ב2 דפדפנים גם ב chromplus וגם ב IE. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. דרישות קריטיות: 1. יכולת לבצע גיבוי עם פילטר על סוגי קבצים ושמות תיקיות. סופר-קריטי, כיוון ש-90% מנפח התיקיות לגיבוי הוא של קבצים זמניים ענקיים שלא מעניינים אף אחד! 2. יכולת לבצע גיבוי אינקרמנטלי. 3. יכול Versioning כך שאם קובץ נדפק הוא לא "ידרוס" קובץ תקין ברגע שהגיבוי ירוץ. 4. יכולת שחזור פשוטה שאינה תלויה בתוכנה עצמה (בניגוד לקליינטים של SVN למשל). 5. יכולת תזמון של גיבויים אוטומטיים. רצוי מאוד: 6. יכולת לגבות קבצים פתוחים. 7. דיווח דרך EMAIL על בעיות/הצלחה של גיבוי. 8. יכולת ZIP של קבצים/תיקיות בנפרד (לא ZIP אחד גדול). 9. הצפנה של הגיבוי - חביב ובתנאי שהסרת ההצפנה לא דורשת את התוכנה עצמה. 10. עדיף חינמית וללא התקנה כמובן. 11. יכולת העברה של פרופילים/הגדרות בקלות ממ…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by ofirrjd,

היי, כזאת שלא מתקינה לך כל מיני זבלה ותוכנות נילוות. מקווה שאני בפורום הנכון... תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש תוכנה לניהול קבצי מדיה מוזיקה וסרטים בסגנון עץ.כוונתי היא שאם אני רוצה סרט מדיסק מסויים אני אפתח את התוכנה אקליד את שם הסרט והתוכנה תפנה אותי לדיסק הנכון.כל זאת אחרי שאני אבנה מסד נתונים קטן מראש.לדוגמא נשר הברזל 2 -- סרטי פעולה --- דיסק מספר 3 תיקיה מספר 2 הרעיון שלי לעבוד כמו האקספלורר של חלונות בצורת תתי תיקיות (עץ !!) חשבתי לבנות תיקיות בתוך תיקיות עם קבצי וורד ועם השמות אבל אני בטוח שיש תוכנה עם מה שאני צריך. תודה מראש.

10. התחלתי לכתוב מסמך בWORD וכל פעם שמזערתי אותו והגדלתי אותו על כל המסך הוא מבצע כמו ריענון של Desktop, זה קורה גם כשיש מסמך דיי גדול ומדפדפים עם הגלגלת הוא גם מבצע ריענון כזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה??

11. שלום רב, לפני כמה שבועות פיירפוקס התחיל לעשות בעיות היה מתחבר לאתרים מסויימים מאוד לאט (בעוד שכרום מתחבר כרגיל) ולפני כשבוע העניין הרע מאוד, לא מתחבר לאתרים בכלל, מאוד איטי. אז גיביתי את כל המידע ופשוט מחקתי את פיירפוקס עם revo uninstaller כולל כל המידע האישי, והתקנתי גירסה חדשה ונקייה ולא יבאתי שום דבר בינתיים, אבל הבעיות ממשיכות, יש אתרים שהוא פשוט לא מתחבר, לא אתרים מסויימים אלא כל פעם זה יכול להיות אתר אחר (בעוד שבכרום כולם עובדים כרגיל). windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. נכון נכון, אין לי סיבה להתעצבן כי זה בחינם ואני לא שילמתי אגורה, אבל תארו לכם שאתם מסתכלים על סרט וברגע הכי מותח הפירסומת שאתם הכי שונאים( GOnext והבחורה המרקדת :AR15: )צצה לה בלי סיבה!, והדפדפן לא פתוח בכלל אז אני חייב להניח שזה בגלל התוכנה, וזה קורה לי בדרך כלל כחמש פעמים ביום, אני לא רוצה להפסיק להשתמש בתוכנה כי היא מאד שימושית אז למישהו יש פיתרון איך להפסיק את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לפי מה שבדקתי ההבדלים העיקריים הם בכך שwindows וMacOs הם מערכות הפעלה עם קוד סגור,לינוקס היא מערכת עם קוד פתוח שפותחה ע"י קהילות משתמשים ואפשר לבצע בה שינויים.מה חוץ מזה מבדיל ביניהם. תודה מראש לעוזרים בהסבר

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by satlan1,

הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  15. היי לכם. יש לי שתי בעיות מעצבנות שאני לא מסתדר איתן: מיקום סרטוני וידאו ופלאש: משום מה, פאוורפוינט משתמשת במיקום האבסולוטי של הסרטון בכונן. לאחר צריבת המצגת לדיסק(או העברה לתיקייה אחרת), הסרטון לא עובד. מה אפשר לעשות? הוספת סרטוני פלאש: האם יש דרך נורמלית להוסיף סרטוני פלאש? הבעייה הכי גדולה היא שלאחר הרצה של המצגת, הסרטון נתקע במיקום שלו ולא מתחיל לרוץ מההתחלה אם מפעילים שוב את המצגת מ-0. עוד בעייה היא שאני מעוניין שהמצגת תמשיך לשקופית הבאה ברגע שסרטון הפלאש מסתיים. האם יש דרך לעשות זאת(מבלי לחשב את זמן ההפעלה של הסרטון, זה לא תמיד אמין).

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by שמעון ישי אלמליח,

שלום יש לי מצלמת רשת של silver line icam 830 אני מחפש נואשות דריבר למצלמה ואני לא מוצא לחברה אין גם אתר להורדות דריברים אם יש למישהו את המצלמה ויכול לשלוח לי את הדריבר או לשלוח לי קישור אני מאד יודה כיוון שאיני נמצא תמיד בפורום אני יודה לכם אם תוכלו לשלוח לי לאי מייל שלי shimon800@walla.co.il בתודה מראש שמעון

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. אז ככה.. נגיד אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש שלי אז בדרך כלל זה היה נכנס ואחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אז עדיין אני מחובר עם המשתמש כי הוא מזהה אותי לפי המחשב... אבל פתאום מאתמול-שלשום אם אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש אחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אני שוב צריך להזין שם משתמש.. איך אני אומר לו שישמור ויזכור..? אני לא יודע למה זה השתנה פתאום. תודה רבה על העזרה, שי.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by PsyGhost,

יש לי שני מחשבים שנמצאים במיקומים שונים (משרד ובית) ושניהם מריצים outlook 2003 הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לסנכרן את לוחות השנה על הoutlook-ים של המחשבים אני יודע שמיקרוסופט הציעו פעם איזשהו שירות שמאפשר לראות מידע לוח שנה של משתמשים אחרים אבל השירות הזה בוטל. יש דרך לסנכרן אותם דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי ווינדוס 7 64BIT התקנתי אותו באנגלית (האפשרות היחידה) אחרי זה הגדרתי את שפת כתיבה גם לעיברית , התקנתי חבילת הפיכה לעיברית הכל טוב וזה אבל שאני שומע שיר בווינדוס מדיה פלאייר השם שלו כתוב בג'יבריש שאני מוריד כל דבר ששמו בעברית זה שומר לי אוטומטית את השם שלו בג'יבריש אני לא יכול לשמור את מה שאני רושם בעברית בכתבן של הווינדוס כי זה רושם לי שזה כתוב בפורמט לא נכון. עזרה בבקשה איך אני מסדר את הבעיה הזאת :-\

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  20. מה לעזאזל לוקח 600 מגה? אם מחברים את כל מה שבproccesses זה יוצא לפחות 150-200 מגה ודרך אגב, ביטול superfetch טוב למשחקים או שזה לא משנה ולא צריך לבטל אותו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. התוכנה הנ"ל היא תוסף לדפדפנים. כתוצאה מהתקנת התוכנה נוצרה בעייה בכתיבה בעברית, במקום לקבל את האות המבוקשת, מתקבלת אות אחרת או אפילו ריבוע ג'יבריש. זה קרה לי באקספלורר ובפיירפוקס, ונפתר ברגע שנטרלתי את התוסף. כמובן מדובר בWINDOWS 7. לא מצאתי אזכור לתופעה ברשת

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  22. Started by ariebel,

מה יכולה להיות הסיבה? האם זה אומר שיש לי רכיב פגום במחשב? ???

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Shortboarder,

למי זה עבד??? מישהו משתמש בזה ??

• 7 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.