תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כבר תרד עם המלצה מ: 2010 האם יש משהו מעודכן ? בתודה מראש קובי
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים. ההרד דיסק שלי הפך לוירטואלי אחרי מתקפת וירוסים.(אם אני לוחץ מאפיינים על C או D אני רואה שיש שטח תפוס ).זה אומר שנעלמו כל האייקונים משולחן העבודה נמחקו כל התפריט של התחל וכל מה שיש בכל התכניות.האווסט שלי גילה 3 קבצים שמחקתי אותם,סרקתי את המחשב ע"י BITDIFENDER ב ONLINE לא נמצאו וירוסים וגם נורטון לא מצא וירוס,כמו כן ביצעתי סריקה ע"י Malwarebytes התוכנה מצאה מזיקים והסירה אותם.נכון לעכשיו אין וירוסים במחשב אבל אני לא יכול להכנס לתקיות ולא יכול לראות קבצים .ב SAFEMODE אני כן רואה את הקבצים.איך אני גורם למחשב להחזיר הכל לקדמותו? ועוד דבר אין גם אפשרות לעשות שיחזור מערכת כי כל התאריכים לשחזור נעלמו .מדובר על ווינדוס XP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המספר הסידורי 2120..חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצאת דרייבר מתאים לווינדוס 7...תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר לי ברירת מחדל למספור העמודים כך: העמוד הראשון לא ימוספר. מספר העמוד יראה כך: -2- (בין שני מקפים) במרכז הכותרת העליונה. יש דרך לשמור את זה בקובץ NORMAL.DOTM? שברגע שאוסיף עמוד למסמך יתווסף לו מספר לפי ההגדרות שלי ??
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ CSV שיצרתי בעזרת התוכנה של נוקיה כשאני פותח את הקובץ בעזרת תוכנת הEXCEL הכתב בפנים הוא לא ברור (ג'יבריש) איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולראות את הכל בעברית ברורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שאני בעזרתה יכול לכוון מתי תוכנה אחרת תפעל. לצורך העניין בא לי שתוכנה מסוימת תעלה מתי שאני לא בבית , ואני כל הזמן שוכח להפעיל אותה ... יש למישהו רעיון איך ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
את התווים 12345 שאני ילחץ קונטורול 2 שתדביק את התווים:כגדשג1 שאני לחץ קונטורל 3... וכך הלאה... אני פשוט כל יום כותב את אותם סיסמאות הייתי רוצה תוכנה שאני יגדיר לה מה להדביק(כמה אפשרויות) ואז זה יעבוד.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נסיתי פיירפוקס וגם כרום בגרסאות אחרונות (שניהם ניידים) אז לפני ההתקנה הייתי שמח לקבל חוות דעת ממנוסים ממני. אשמח לתגובות...
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר למסך מחשב ולטלוויזיה רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לשלוט ברזולוציה של המסכים ולשחק באפשרויות הצגה . כרגע אני משתמש בדרייבר של הכרטיס מסך אבל הוא לא נותן פתרון טוב . תודה ,
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול creative x-fi xtreme audio. עד לא מזמן עבדתי עם וינדוס XP והכל היה סבבה. כעת החלפתי לוינדוס 7 ויש לי בעיית סאונד...כאשר המחשב טיפה מתאמץ (אינטרנט, פתיחה וסגירה של דברים) הסאונד נהיה איטי ולאגי כזה... התקנתי את הדרייברים המקוריים עם הדיסקת ניסיתי לעדכן לגירסא האחרונה לא עוזר....
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אני צריך תוכנה שבשעות שאני אגדיר לה תבדוק אילו קבצים השתנו בתיקייה אחת ותשנה אותם בתיקייה השנייה ברשת. אם אפשר שהיא תבצע העתקה יותר מקיפה כל כמה ימים זה גם יהיה טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך אני מעתיק טקסט למסמך באופן שהטקסט יהיה בגודל 16 קבוע? אני מוצא את עצמי מבזבז זמן על הגדלת טקסט ל 16 כל פעם
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, המ"ה שלי זה WIN7 64bits ויש לי את המצלמת רשת הבאה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741794 אין לה דרייבר שהגיע איתה וגם לא מצאתי באתר של מיקרוסופט (רק plug & play) והwindows movie maker עושה לי בעיות עם ההקלטה: א. האיכות של התמונה מזעזעת אבל לא על זה רציתי לשאול. ב. הוא לא משתמש במיקרופון של המצלמה למרות שזה מוגדר במערכת שלי. ניסיתי גם עם מיקרופון של הלוגיטק G35 שלי אבל עדיין לא נקלט. בהתחשב בזה, אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלות (בסקייפ רואים טוב יותר) או המלצה על תוכנת יצירת סרטים אחרת. תודה מראש, Zinger777.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, אני מעוניין לשנות הגדרה ב aboutconfig בפיירפוקס כך שפיירפוקס יוצג תמיד על הגודל המקסימלי שלו (maximize) ולא ניתן יהיה לשנות את גודל המסך (restore - וכו') , כלומר שפיירפוקס תמיד יהיה פרוס על כל המסך בגודל המקסימלי שלו. בגרסאות האחרונות של פיירפוקס קורה לי שבמידה והאייקון של הפיירפוקס נלחץ פעמיים עד שהוא נפתח, אז הוא פשוט עלה ברקע, ניתן לראות בממשק ה Aero של ווינדוס שהפיירפוקס עולה אך לא ניתן להכנס לתוכנה. לאחר מכן אני צריך לסגור את התוכנה דרך ה Aero (לעמוד על החלון ללחוץ על X ) ואז לוקח זמן עד שהתוכנה נסגרת או שאני צריך לסגור דרך ה task manager את התוכנה. לאחר מכן בהפעלה הבאה הפיירפוקס יהיה מכווץ לגודל מינימלי ואני אצטרך להגדילו על כל המסך. אני מקווה שע"י שינוי…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם להגדיר את זה כבעיה. אני מנסה למחוק את האנטי וירוס Avast שברשותי מכיוון שהיא עושה בעיות עם העידכון. השאלה שלי איך אני מסיר אותה? היא פתוחה אצלי כמובן אוטומטית כשמהחשב עולה, איני מצליח לסגור אותה דרך מנהל המשימות. מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מחשב G74SX 3D ASUS. גיליתי שיש לי במחשב מובנה תוכנה CINEPLAYER של ROXIO לניגון סרטי תלת מימד . חבר נתן לי כמה סרטים וניסיתי להפעיל אותם, כל סרט שהוא תלת מימד עובד בצורה מדהימה רק שאין קול. ניסיתי להפעיל סרטים רגילים וחלק עבדו עם קול וחלק בלי, אז התחלתי לחפש קצת מה הולך שם גיליתי שכל הסרטי MKV ואודיו DTS בעצם לא עובדים עם קול בתוכנה אבל עובדים בVLC ,WMP מצויין הבעיה שאף אחת מהתוכנות האלה למיטב ידיעתי לא מנגנת סרטי תלת מימד(פעם ראשונה שVLC מאכזב אותי)זה פשוט מנגן אותם בשני תמונות זאת לצד זאת אז התחלתי לחפש קצת באינטרנט ישבתי בארך איזה 4 שעות וכל מה שמצאתי זה עוד אנשים עם אותה בעיה כמו שלי אפילו כמה עם אותו מחשב ולאף אחד לא ניתן פתרון גם לא בא…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הסרט בקובץ ISO אני פותח אותו בכונן וירטואלי אחרכך פותח אתPowerDVD משם אני מריץ את הכונן הסרט מיתנגן הכל בסדר אבל התירגום לא מופיע בכלל אין תפריטים איך מצגים את התפרטים ניראהלי שיש בדיסק תרגומים ושפות
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אינני משוכנע אם זהו הפורום המדויק לשאלתי, אבל לא מצאתי פורום בעיות טכניות תחת "משחקים".. בכל מקרה, היום התחברתי לסטים, אחרי שבוע וקצת שלא שיחקתי כדי לשחק סקיירים. הוא לא אפשר לי לשחק, אז חיפשתי באינטרנט ועשיתי עדכון Cache ו - validate. בכל מקרה, אחרי זה הסטים התחיל להוריד לי עדכון חדש למשחק. => 1.5.24.0.5 , חשבתי לעצמי, יופי, כנראה בגלל זה המשחק לא עבד. בכל מקרה אחרי התקנת העדכון - הפעלתי את המשחק רק שעכשיו הוא סובל מהמון המון גליצ'ים, המסך מפוקסל בצורה בלתי שחיקה. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזה אכן בעיה ידועה ככל הנראה עם הפאטץ' הזה, רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר את המצב ואם כן, מה עשיתם בנידון? האם לעשות גלגול לאחור של עדכונים? (זה אפשרי?) האם פשוט לחכות שיתקנו את זה…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חיבור הusb עצמו(של העכבר) נראה מעט שחוק,אבל העכבר פועל בצורה טובה... גם כשאני עושה "הסתר סמל והודעות" בסייר windows, אני ממשיך לקבל כל הזמן הודעות מציקות בנוגע לזה... מה אפשר לעשות ??? נ.ב:הבעיה מופיעה גם שאני מנסה להשתמש בחיבורי usb אחרים במחשב.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, כבר כמה שבועות שהאתר הידוע - ebay לא עולה במחשב שלי. לתקופה מסוימת האתר עלה אחרי הרבה זמן או באופן חלקי. אך בזמן האחרון, הוא בכלל לא עולה גם לאחר זמן רב שבו האתר "נטען". לאחר כמה נסיונות, הבנתי שהבעיה היא בחומת האש. כשכיביתי אותה, האתר עלה מצויין. וכשהיא עובדת - האתר לא עולה כלל. ברשותי Norton 360 גרסא 5.2.0.13. (הכולל בתוכו גם אנטי וירוס וגם חומת אש) חפשתי הרבה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא את ההגדרות של חסימת האתרים. או שהגעתי לכל מני הגדרות מסובכות שהעדפתי לא לגעת בהן. אז השאלה שלי, מה עליי לשנות בהגדרות התוכנה כך שחומת האש תעבוד והאתר יעלה ללא בעיה. תודה רבה, אלון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי קובץ PDF סורר, ובו יש 6 שקופיות POWERPOINT בכל עמוד. הבעיה בשקופיות היא שהן ברקע שחור והטקסט שבהן בצבע לבן (רקע העמוד כולו הוא לבן). מיותר לציין שלהדפיס עמוד כזה יחסל לי את מחסניות הדיו. אשמח אם תעזרו בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם asroch h61m/u3s3 אני מעוניין להוריד את המהירות של המאווררים שמחוברים ללוח אם אבל מהspeed fan לא ניתן לשלוט על המאווררים. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים יקרים, יש לי בעיה הורדתי לא ממזמן virtual pc for win 7 ולא מהאתר של MICROSOFT, הייתי בטוח ששמרתי את הקבצים וזכור לי שהיה שם סיראיל. אך לצערי לא שמרתי את הקובץ... וכעת זה מבקש ממני אקטיבציה, הכנסתי לו אין ספור KEYS של WINDOWS ולא עובד. לכל החכמים האלה "תקנה/תשלם" מה אפשר לעשות חוץ מלקנות ואו לשלם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
-
שלום, מדובר בuTorrent גירסה 3.1.2 מה שקורה זה שההורדות יכולות לזחול על 10KB במשך שעות, ומדי פעם לעלות את המהירות באופן דרסטי ולרדת בחזרה(נפילה). למטה כתוב כל הזמן "העמסת יתר של דיסק קשיח 70%... "100% וכו מדובר טורנטים שיש להם המון מעאלים.. בזמן האחרון זה קורה הרבה יותר, וניסיתי לשנות את מיקום ההורדה לכוננים אחרים וזה לא עוזר. האם אפשר לפתור את זה? הבנתי שזה קשור למטמון בדיסק קשיח, איפה אני יכול לשנות את זה?
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-