תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה לעריכת סרטים שתהיה קלה לשימוש ומקצועית. אני עכשיו משתמש ב-Adobe Premiere Pro 2.0 אך יש לי בעיות איתה כי היא לא תומכת בהרבה קודקים של סרטים וגם במעברים אם אני חותך קטע ועושה מעבר לקטע אחר היא מכניסה במעבר חלק מהקטע שמחקתי. אז תמליצו לי בבקשה על תוכנה נוחה וטובה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת! בעבר בXP היה לי תOUTLOCUK EXPRESS ששם הייתי יכול לקבל איימילים מיידים מאנשים והמפורום ! עכשיו יש לי את ה WINDOWS MAIL בוויסטה אני מקבל מייל אחרי 7 שעות שהאיש שלח או אחרי יום ... למה זה קורה ??... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב, אני מניח שאני לא היחיד שנתקלתי בבעיה בכתיבה בעברית בתוכנת Photoshop 7. אני יודע שהבעיה מוכרת כמעט לכל אדם שעובד עם התוכנה ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך לתקן את זה והאם זה כרוך בהתקנת עדכון או שזה משהו שניתן לבצע לבד בלי לשלם \ להוריד את העדכון. תודה מראש למגיבים.
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לאחרונה שאני מפיעל את המחשב וSTEAM עולה אוטמאטית ואני ונכנס אליו דרך המשתמש שלי הוא מראה לי ב"משחקים שלי" את כל המשחקים שקימים ב STEAM ואת רוב המשחקים אני יכול לשחק ולהוריד כרגיל [יש לציין שהמשחק היחיד שלי לי בחשבון הזה הוא LFD1]ץ לדוגמא הורדתי את HL2 /TF2/CS והם פועלים כרגיל כאילו קניתי אותם כנ"ל לרשת. עכשיו אם אני יוצא מהחשבון ונכנס שוב זה נכנס לי לחשבון שלי כרגיל יש לציין שבדקתי את הנתיב של אתחול התוכנה והוא זהה לזה שאני נכנס אליו . הנה דוגמא לתמונה מהמשחק http://i45.tinypic.com/29ofs4m.jpg לדגומא זאת תמונה מהמצב STEAM שלי כעת יש שמה אפילו משחק שאני מוריד ולא קניתי אותו בכלל. http://i47.tinypic.com/2a5lq2c.jpg ודוקא את המשחק שקניתי LFD הוא לא נותן לי להוריד. מה אפשר…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד מאתרי הורדה... ואפשר להוריד כל פעם קובץ אחד... עכשיו הם מזהים לפי IP... איך אני משנה אותו עלמנת שאני יוכל להוריד שוב?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/ewingum/Eichut.bmp (15.6Kb - אפשר כבר לראות בדפדפן) feel free to use
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן קודם כל שלום לכולם נעים מאוד אוקיי תראו אני צריך תוכנה למצלמה נאבד לי הדיסק עכשיו אני צריך תוכנה שמראה לי את התמונות שצילמתי עם המצלמה סוג המצלמה הוא umax astara 380 תודה לעוזרים ולכולם .
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך כותבים את המעריך של החזקה בדף וורד עד עכשיו כתבתי ככה: לדוגמא: 3^2 2^4 אז רציתי לדעת איך כותבים את המספר הקטן מעל מספר הבסיס תודה
-
- 6 תגובות
- 62.6k צפיות
-
-
-
אני משתמש בחבילה של Norton Internet Security. למרות שבהגדרות של האנטי וירוס ביטלתי את האפשרות של סריקת מיילים יוצאים - עדיין בכל פעם שאני שולח מייל, קופץ לי חלון בצד ימין למטה ומראה לי את שלבי הסריקה של המייל. הבעיה היותר גדולה היא במיילים גדולים יותר - אז, בשלב כלשהו בסריקה קופצת לי הודעה של SYMANTEC MAIL PROXY שאומרת שהמייל לא נשלח - כי הוא נדחה ע"י הסרבר. מה עושים בשביל לבטל את הסריקות האלו ? בבקשה עיזרו לי. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגבייט 8S661FXMP-RZ עם כרטיס מסך מובנה של SIS .אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (19") ניסיתי להוריד את SIS VGA UTILITY נפתחו לי עוד רזולוציות אבל לא ה 1440*900 ניסיתי כל מיני דברים אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה PocketDivxEncoder כדי לקבץ סרטים וסדרות ולהתאימם לגודל הרצוי כך שאוכל לצפות בהם בפאלם שלי. אני מחפש בה אופציה לבצע Rotate ב 90 מעלות נגד כיוון השעון כך שאוכל לצפות בסרטים ב " WideScreen" . אשמח לקבל הנחיות ממי שמכיר כזו אופציה. כמובן מי שמכיר תוכנה אחרת שיכולה לבצע את הפעולה הזאת זה גם יהיה מצויין כל המטרה זה להגיע להתאמה מוחלטת למסך של הפאלם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה המסך פשוט קופץ בחלקים מסוימים שלו במיוחד בגלישה בויסטה בחלק התחתון שלו, אני רוצה לראות אם הבעיה היא במסך או בויסטא. מישהו מכיר תוכנה כזו (רצוי חינמית)?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כיצד לבצע שחזור כונן חיצוני ׁלאחר פירמוט מלא (לא פרמוט מהיר שלוקח 10 שניות) ? מדובר בכונן שפורמט פירמוט מלא ולקח לפרמוט חצי שעה (1TB) - כעת אני רוצה לשחזר את הכונן . השאלה היא כיצד ? ניסיתי מעל 10 תכנות חינמניות ברשת ואף אחד לא שחזרה אפילו זכר . אני מוכן לשלם כסף על תוכנות - מאחר והמידע רגיש במיוחד . השאלה היא האם יש תכנה שיכולה לבצע את המשימה הזו ? מה דעתכם ? כל דעה תעזור . שבוע מצויין .
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תגידו יש תוכנה כזאת שהופכת סרטי vcd וגם svcd ל avi או משהו כזה? אם יש תביאו בבקשה קישור וכמה שורות הסבר עליה אם אתם יכולים... תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם, כשאני מפעיל את המחשב מחדש הוא רושם לי verifying DMI pool תמונה להמחשה בלבד- ולמטה הוא רושם לי MBR ERROR 3 זה לא מפריע לוונידוס לעלות, אבל אני רוצה להבין ולבדוק מה זאת הבעיה הזאת... ד"א יש מצב שזה קשור לכונן קשיח?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צורב ב-Nero עכשיו הכנסתי לכונן דיסק DVD וניסתי לצרוב איתו (ב-Neo burinig ROM ) אבל שאני מסמן לו שילך לדיסק זה אומר שהקובץ גדול מדי (הקובץ 2.3 ג'יגה) ואי אפשר להעביר איתו, מה אני צריך לעשות בשביל שאני כן יוכל לצרוב אותו? ניסתי עם Nero express אבל יש בעיה... מה אני יכול לעשות שה-UDF file system הזה לא יופיע? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב שמסביר...
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
בדפדפן מקסטון, הכל טוב ויפה עד שאני יוצא מאתר מסויים והדפדפן פשוט נתקע המון פעמים. אותו דבר בתוכנה כמו אימיול, בזמן עלייתה הוא טוען שעה ואחרי שנכנס נתקע. לא בדקתי או לא נתקלתי בעוד תוכנות ויישומים, פשוט שני אלה בקבע עושים לי צרות. רציתי לדעת ממה נובעת הבעיה, איך אפשר לבדוק או לתקן את זה? זה מעיק.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה הזו כי, משום מה, היא חוסמת לי את רדיו וואלה. אני מקבל את החלון של הרדיו אבל לא שומע כלום. רק כאשר אני עושה disable אני שומע משהו. יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי אלבום שירים בקובץ flac. האלבום הוא רצועה אחת שלמה של 80 דק'. ו15 השירים שבו נמצאים בפנים ,שוב כטראק אחד. האם ישנה תוכנה שתדע לחלק לי את האלבום השלם לטראקים יחידים? מקווה שהסברתי נכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של אנבידיה, ולא מצאתי לשפה העברית... תודה מראש. עריכה: מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
** עידכון , בעקבות חוסר ההענות שלכם , אני מבקש שנית, שלחו למייל את המלצותיכם על מנת שכל הפורום יוכל להנות מהניסיון שלכם עם תוכנות ** בעקבות זה שראיתי שנושא התוכנות הממולצות אינו ממומש כצורך באתר החלטתי להרים את הכפפה וליצור גרסה משלי לת'ראד (מכאן V2) הת'ראד הנ"ל יתקיים בצורה הבאה: 1. בלי ספאם , ובכלל בלי הודעות. 2. יש לשלוח למייל iakovlhw@gmail.com את ההמלצות שלכם לתוכנה (פרטי החובה מסומנים ב*) בצורה הבאה: *שם התוכנה *בעד או נגד התוכנה (יש לסמן + או -) לינק לאתר התוכנה תאור קטגוריית התוכנה 3. הת'ראד יעודכן על בסיס יומי או במקרה הגרועה ביותר שבועי לתוכנות ינתן דרוג בהתאם לכמות של הבעד ונגד שי…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי בעיה הזויה לחלוטין, אין לי שום כיוון לפתרון וגם חיפושים באינטרנט העלו תוהו. אז ככה: אחרי פרמוט של המחשב (Win XP SP3) גלשתי לי לגוגל וביצעתי חיפוש. קיבלתי תוצאות חיפוש מוזרות, שכלל לא קשורות למה שחיפשתי. התוצאות שונות מהתוצאות שאני מקבל בכל מחשב אחר שאני מריץ בו חיפוש. אז ניסיתי להכנס לGmail וקיבלתי Error 404, לחיצה על Sign In בצד ימין למעלה מביאה לאותה תוצאה. לחיצה על Shopping מחזירה אותי לעמוד הבית. במחשבים אחרים בבית (המחוברים כולם דרך אותו ראוטר) הכל בסדר. התופעה מתרחשת בכל דפדפן שאני מתקין (Chrome, IE, FireFox). פרמטתי את המחשב שוב עם דיסק אחר של XP SP3 וכלום לא השתנה. NOD32 מותקן על המחשב ולא מצא שום דבר לא תקין. יש למישהו מושג מה לעזאזל קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקובץ : The.Ring.(DVDScreener).Cd2.[ViTE].Osloskop אפשר עזרה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-