תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ZONE ALARM pro has blocked what appears to be VPN traffic ואחרי זה יש לי כתובת איי פי. מה זה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה 1000 מילים אחרי שאני מתקין זה עובד יופי אחרי ריסט אחד זה מה שקורה נסיתי לשנות פונטים וזה לא ממש עוזר
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אם אפשר, רק דברים שניסיתם בעצמכם לא סתם ניחושים או שמועות, מה שבוודאות בדקתם וכל הפונקציות עובדות פרפקט כמו ב XP. תודה! (:
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי חברה לשעבר של אחי השתמשה פעם באיסי על המחשב שלי ולא סימנה את עצמה כאורחת איך אני מוחק אותה מהמניו של החלפת משתמשים. ואת ההיסטוריה וכו'. דרך אגב הסיסמה שלה לא מוכנסת אוטומטית כך שאני לא יכול להיכנס לה למשתמש ומשם למחוק אותה אם כך צריך.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וישנם סרטים ששומעים בהם רק את הפסקולולא שומעים את הדיבורים.... בדקתי את אותו הסרט בWINDOWS MEDIA PLAYER ושם הסרט עובד סבבה מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני צריך לבדוק מחשב יחסית ישן (בן 6) כי אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך ולא בטוח אם הוא AGP או PCI-Express, אפשר לראות את זה בלוח הבקרה או בביוס? אם יש תכנה שאומרת את זה (כזאת שמפרטת על כל רכיבי המחשב) אשמח להזכר בשם שלה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשיון לNOD32 לחצי שנה ובנוסף אני זכאי לקספרסקי מאורנג' חינם. להמשיך עם הנוד32 או לעבור לקספרסקי? מה טוב יותר? מה גוזל פחות משאבי מערכת? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: שאני פותח קבצים בעברית זה פותח אותם כמו שצריך, אבל לאחר שאני שומר אותם לרשימת השמעה ויוצא מהתוכנה, ברגע שאני פותח את הרשימה הם מופיעים בתור סימני שאלה, והבעיה היא שגם בשם קובץ שלהם הם מופיעים בתור סימני שאלה ולכן התוכנה פשוט לא מנגנת אותם.. הקטע זה שאני פותח את אותם קבצים אחד אחד שוב אין את הבעיה הזאת, וקבצים באנגלית באותה הרשימה הוא מנגן כמו שצריך. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי לאיזה פורום בדיוק לפנות אך החלטתי לפנות אליכם. אני מחפש המלצות לתוכנות של יצירת כתוביות שתומכות בעברית, ולא קשות להבנת הפעלתן. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה טובה ל Tweaking של Windows XP. אשמח לשמוע המלצות....
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום Abit Flash Menu היום עדכנתי את הביוס שלי מגרסה 1.6 לגירסה 2.2 , אני לא יודע אם זה עשה משהו אבל המחשב קצת יותר מהיר , לא משנה, רק רציתי להגיד שהתוכנה הזאת היא MUST HAVE בשביל אנשים שלא רוצים להתעסק אם עדכון ביוס דרך דוס (אף פעם לא ניסיתי :-X) אבל מה שאני כן יכול להגיד שהתוכנה הזאת פצצתית ! היא עידכנה לי את הביוס תוך דקה ! בקיצור אם המנהלים יכולים להוסיף אותה למדור ההורדות אני בטוח שהרבה בעלי לוחות אביט ישמחו ;D http://www.abit-usa.com/downloads/bios/flashmenu.php אם תוכנה זו כבר נמצאת במדור ההורדות אז עוד יותר טוב (למרות שלא ראיתי) תודה נ.ב - הלוח שלי הוא ABIT NF7-SL :-)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
הי הימרתי 2 קבצי DIVX ל 2 קבצי MPEG2 בעזרת התוכנה VIRTUALDUB וצירפתי תרגום בעברית עכשיו קבלתי 2 קבצי MPEG2 שכל אחד שוקל כ 1.2 גיגה אני רוצה לחבר את הקבצים ואח"כ לחתוך אותם ל 3 דיסקים בנפח של 800 מגה כל אחד פה מתעוררת הבעיה כאשר אני מחבר את הקובץ בעזרת TMPGENC אני מקבל קובץ של כ 2.4 גיגה אבל שאני מנסה להריץ את הסרט לסופו אני לא מצליח הוא מגיע על לחצי בערך וכל הזמן הBAR זז קצת ולא מאפשר לי להגיע לסופו ולכן אני לא מצליח לחתוך את הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה CANNOT READ FROM THE INPUT FILE בתוכנה BBMPG מבקש את עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה שבכל פעם שאני מדליק את המחשב השפה תהיה על עברית ולא על אנגלית.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי יש לי קובץ AVI DIVX בגודל 1.3GB ואני רוצה לחלק אותו לשניים לשם צריבה (כאשר עדיין יוכלו לצפות בכל חלק בנפרד) איך ? וע"י איזו תוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
אהלן , במפרט הבא: AMD 4200 X2 כרטיס מסך מובנה+GigaByte S-3RH 2GB Samsung 667MHZ X2 HD 160GB WD SATA II VISTA X64 בקיצור סרטי HD לא זורמים יש תקיעות , ניסיתי להוסיף עוד 2 GB זיכרון ממחשב אחר בבית זה לא עזר במיוחד , ניסיתי מספר מריצים כמו BSPLAYER , MICRODVD ועוד כמה , בכולם זה הה. יש קודקים על המחשב K-LITE 3.85 הם לא הבעיה כי במחשב השני (מה שיש לי במשתמש) אני רואה חלק. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו אולי זו ההגבלה של המעבד? אבל זה לא ממש הגיוני כי הוא יחסית "חזק" לצפייה בסרטי HD , יש רעיונות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כשבועיים, שיחזרתי את המע', עדכנתי דרייברים, הורדתי קודקים חדשים. ועדיין בטלוויזיה רואים שחור לבן. (גם שאני הופך אותה לצג ראשי..) אני ממש חסר אונים - מה אפשר לעשות?? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דפדפן של פיירפוקס מוזילה מכיוון שיש לי המון באגים באקספלורר 8 ואני לא יכול להחזיר ל-7 בגלל התמיכה בויסטה עכשיו אני מנסה להתחבר לאתרי טורנטים כמו TL וזה פשוט לא הולך, כתוב לבטל את ה- ADS Blocker או משהו כזה אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואם זה בכלל מה שצריך לעשות מצטער אם זה לא המקום לשאול, תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את זה שירשום אותה כאן.. תודה רבה =]
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה ששטח הכתיבה ב-Word יורחב כך שאני לא אצטרך לעבור מיד לדף השני אלא לכתוב על אותו דף. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מלבד אתר הבית באקספלורר אני לא מצליח להיכנס לשום אתר אחר. אני מקבל: the requested lookup key was not found in any activation context יש לי גם פיירפוקס והוא עובד בסדר מודה מראש לכל מי שמוכן לעזור
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מוריד עכשיו אנדר 2 ופתאום באמצע זה אומר לי שהתוכנה ניתקלה בבעיה והיא חייבת להיסגר בקיצור זה אומר לי את אחרי 10-30 דק' שהתוכנה פועלת (EMuLe( אם למישהו יש מושג למה אודה לו.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-