תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קורה לי לא פעם שהווינדוס מגיע למצב שהוא פשוט מסרב לעלות בכל דרך ומה שנותר לעשות זה להתקין מחדש. הבעיה היא בהוצאת המידע מהדיסק הקשיח במקרה כזה. ב98 אפשר היה לעלות עם הדיסקטים של הבוט ולהעתיק הכל למחיצה אחרת, אבל עכשיו הכלי היחיד שידוע לי עליו שיודע לכתוב ל NTFS זה ה recovery console שלא בדיוק מציעה פתרונות גיבוי טובים (היא לא תומכת בהעתקה של יותר מקובץ אחד בו זמנית) מה שעד עכשיו הייתי עושה זה לעלות עם LIVE של לינוקס ולהעתיק את הקבצים למחשב אחר ברשת, אבל הייתי שמח לדעת אם יש איזשהו כלי נורמלי שלא דורש יותר מדי משאבים שיכול להעתיק לי את המידע לתוך מחיצה אחרת של NTFS (עדיפות לCD כי אין לי פלופי על המחשב) אני יודע שאולי הגירסה החדשה של norton ghost יכולה לעשות את זה אבל היא צר…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לצרוב תוכן של מייל על מחשב שישנו ברשותי התוכנה שיש לי היא אווטלוק אקספרס ואני לא יודע כיצד להוריד את כל המידע השמור במייל לקבצים ואח"כ לצרוב אותם אשמח מאוד לעזרה תודה ברק
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלוום לכולם.... אני מחפש תוכנה או אתר שיעזור לי ללמוד או איך לעבוד עם התוכנה הזאתי Adobe Audition 1.5 תודה לכל העוזרים.....
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט את המסך שלי זאת אומרת שכל מה שאני עושה על המחשב היא תקליט
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
נמאס!!! תוכנה מעצבנת, קורסת מתי שבא לה (פתחתי על זה ט'ראד ואף אחד לא הגיב על סיבת התקלה) וגם ישנם סרטים שמשום מה קשה לה לפרוס על כל המסך והיא משאירה אותם WIDESCREEN. הצעות למשהו יותר נוח/טוב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. ובכן, אני משתמש ב- Outlook Express כדי לנהל את תיבת הדואר האלקטרוני שלי. מערכת ההפעלה היא WinXP Pro, עם SP2. זה קרה לפני כמה ימים - פתאום, נוצר חור ענקי בתאריכים של האימיליים. אימליים ממאי 2005 עד לפברואר 2006 נעלמו. היה שם כמה דברים חשובים מאוד, וברצוני למצוא או לשחזר אותם. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כך הופיע לי ביומן Your 5662 port is not reachable. Please review your network config. ??
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קראתי חומר על העניין אבל לצערי לא הבנתי איך משתמשים. הורדתי ביטורנט והבנתי שצריך להוריד עוד תוכנה אז הורדתי אזרוס ותוכנה לקבצי ג'בה. התקנתי את שלושת התוכנות. איך אני מתחיל להוריד, איך מחפשים ואיך מתעסקים עם התוכנות??? מורידים מביטורנט או מהאזרוס ? תעזרו לי בבקשה להבין איך להתחיל להתעסק עם התוכנה הזאת וסליחה על הבורות... תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל כזאת שמקליטה רק כשיש תזוזה במסך (תוכנת אבטחה כזאת ..) , רצוי חינמית ..
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צרבתי את כל העונה על דיסק DVD וזה עושה לי BUFFERING מה זה הדבר הזה זה לא דרך האינטרנט פעם ראשונה שקורה לי כזה דבר
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני אעשה את זה מהיר. ה ICQ לא מפסיק להתנתק בזמן האחרון, ואחר כך, אני צריך לקוון אותו להתחבר מחדש. זה קורה רק לי אני חושב. אני פשוט לא יכול לנהל ככה שיחות עם אנשים. מה אני עושה עם זה?
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170074.new;topicseen#new 10Q!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך משתמשים בביטורנט?!?!?! מה כבר רציתי?! להוריד שיר!? אני לא מבין איך אני לא מצליח להשתלט על זה... הורדתי את התוכנה מהאתר שלהם, אבל אני ממש לא מבין איך מורידים קבצים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
צריך לבחור מבחן מסויים? כמה זמן לתת לו לרוץ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל התקנה של תוכנה כל שהי ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה אני יכול לעשות? ************** הבעיה תוקנה למי שרוצה לדעת איך שיחזור מערכת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
Media Player Classic 6.4.8.8 http://www.free-codecs.com/download/Media_Player_Classic.htm
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות (+לינקים) לחבילות של קודקים. אני צריך שיהיו חבילות כמה-שיותר-מקיפות, וללא SPYWARE . פעם היה את The Codecs של תיאורטיקה סופט, אבל הוא עושה טיפה בושות. תודה
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כל פעם כשאני אפילו מסמן קובץ מסוג MPG, זה כותב לי: Explorer.exe has generated errors and will be closed by Windows וכו'... (כמובן שהקובץ לא מתנגן בסוף) איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איך אני שומר קובץ OFFICE XP שיוכלו לראות אותן בגרסה קודמת של אופיס בפריסה נכונה!
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
כל תוכנה שיש לה UPDATE? ואיך אני יודע שחומת האש חוסמת לי אותה או לא? תמיד מסתובבים ברשת מדרכים איך לפתוח פורטים עבור אמיול אבל מה עם: ICQ, מסנגר, אנטי וירוס, קאזה, תוכנות לסריקת רוגלות, ווכו'? גם עבורם צריך לפתוח?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להעיף אותה אבל היא בכלל לא רשומה בהוספה\הסרה וקיצר איאפשר למחוק אותה כמו שצריך אני צריך תוכנה שתעשה את זה תודה מראש אלכס.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
-
התקנתי מסנג'ר והכל היה תקין לאחר חודש כשאני מפעיל אותו הוא עושה מין התקנה מחודשת כאילו חסרים לו קבצים. אז התקנתי אותו שוב. עשיתי "תקן" ולא עזר. בשני המקרים הנ"ל הוא נותן לי הודעת שגיאה כמצ"ב. (לא הייתה לכתוב ערך למפתח וכו') [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מבטל את ה- "PROTECTION CENTER "
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-