עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotam360,

קניתי אתמול כרטיס מסך חדש 7800GT, ונתתי אותו לטכנאי שירכיב לי אותו. אז השאלה היא איך אני יכול לדעת שהוא התקין את הדריברים של הכרטיס??

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by maor6,

שלום... אתם יכולים להביא לי המלצות על תוכנות שיתוף קבצים הטובות ביותר?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  3. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ישאל בכל מקרה =] אז ככה אנ י רוצה להדביק כתוביות על סרט כלשהו...אבל הקטע שאני לא רוצה להדביק את זה על התמונה של הסרט עצמו זה לא מדביק לי את זה למטה כזה כמו שרואים סרט בטלויזיה זה מדביק לי את זה למעלה כזה וזה מפריע לראות סרט ככה.... ואני לא רוצה להשתמש בשיטה של ה VIRTUAL DUB כי זה עושה לי ככה את הכתוביות...יש שיטה אחרת אולי ? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by B0o!,

שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מחפש תוכנת צפייה שאפשר להפוך בה את התמונה ב180 מעלות. ושתהייה אפשרות לצפות עם כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. שלום יש לי קבצי מוזיקה על המחשב שאני יכול לשמוע אותם אבל אני לא יכול לצרוב אותם אלא רק על DATA הסוג פורמט שלהם בנרו זה: WMA אבל אם אני הולך ולוחץ עליהם רשום לי: WINAMP MEDIA FILE אז אני צריך תוכנה שתעזור לי להמיר אותם לפומט נורמלי שאני יוכל לצרוב אותו להשמעה כי אם אני צרוב על הפורמט של הDATA זה לא משמיע לי..... בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף...

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by Drek Boy,

שלום יש לי בעיה עם פתיחת קבצים עם דמון טולס או עם האלכוהול 120% אני מנסה לפתוח את הקובץ וזה אומר לי cue sheet line 1 - file nor accessable זה מה שרושם לי האלכוהול והדמון רושם error in comman line ואז product not installed! מה לעשות??

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  8. היי.. אני מחפש נגן סרטים שיודע להסגר מעצמו כשהסרט נגמר. המליצו לי על media player classic אבל שם צריך לכוון את זה כל פעם כשמפעלים סרט, התוכנה לא זוכרת את ההגדרה הזאת... אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להגדיר את זה אוטומטי... תודה..

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by toska,

שלום. אני זקוק לתוכנה אשר יהיה אפשר איתה לקחת מספר תיקיות שבהן יש קבצי MP3, ולמרכז להם את הוואליום?ז"א, שלכולם תיהיה אותה רמת וואליום ככה שכשאני אצרוב אותם על דיסק, לא אצטרך כול פעם לשנות ת'נוב וואליום במערכת סטריאו. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה פשוטה שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, המרת קבצי וידאו בפורמטים הבאים : AVI, MPG, MPEG, WMV, ASF ושאר קבצי הוידאו לפורמט החדש MP4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by danidi,

קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  12. שלום..יש לי בעיה רצינית בביטורנט הוא מראה לי את ההודעה "Couldn't find an available port to listen on" ואז הוא נשאר במצב stop.. יש לי ראוטר אך פתחתי את הפורטים ואת סידרתי את הip... לא שיניתי שום דבר רק יום אחד זה פשוט הפסיק.. יש לציין שיש לי תוכנות אחרות כמו אימיול ואזארוס שפועלים מצוין.. אבל lh-bittorrent הוא פשוט הרבה יותר מהיר.. אשמח לכמה שיותר תגובות

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by Mr Gadget,

האם מישהו התקין את הדריבר של AMD: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2 ויכול להגיד אם יש שיפור...

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  14. יש תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  15. אני כמובן עובד עם FF, אבל ההורים שלי רגילים לIE. אני צריך חוסם כמה שיותר פשוט, אחרת הם יסתבכו. פופ אפים פחות חשובים, כל פרסומות הפלאש בוואלה וחבריו הן המטרה העיקרית. תודה, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by liloli,

אהלן אנשים. הורדתי פרק בסידרה אבודים ומשום מה הסרט משודר הפוך. אני צופה בסרטים עם תרגום דרך תוכנת MV2PLAYER. כיצד ניתן לסובב את התמונה ב-180 מעלות? האם ישנה תוכנת ניגון סרטים שיכולה לעשות זאת? ובאיזו תוכנה הכי מומלץ לצפות בסרטים בטלוויזיה דרך המחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  17. האם יש איזושהי אפשרות שאני יכול להגיד לתוכנות ביטורנט שברגע שיסיימו הורדה של קובץ אחד, שמיד יתחילו להוריד קובץ שני? אם נגיד הורדה אחת מסתיימת באמצע הלילה, איך להגיד לביטורנט מבעוד מועד, שברגע שיסיים הורדה אחת, שיתחיל את השנייה? לצורך העניין אני משתמש בביטורנדו ובביטלורד. מגוון כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by Mustang,

קיצור חיפשתי את התוכנה שמשנה את הסקינים לXP והבנתי שזה זאת. חיפשתי להורדה ומצאתי את זה וכתוב לי שזה לתקופת נסיון של 30 ימים. http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=2981 - הלינק. 1. אם זה נכון אז מה זה שווה? הרי תוך חודש כבר זה נגמר... אוי שיש דרך להפטר מזה? 2. מדריך מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by NaorSub,

יש לי DirectX9.0B ואני רוצה לשים את C. אבל אני לא יכול,אני חייב להסיר את הדירקט הקודם. איך אני מסיר אותו??? תודה רבה. נאור.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  20. הכותרת מדברת בעד עצמה - לכרטיסי GeForce.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by sashakrik,

שלום רב ! הופיעה אצלי במחשב תופעה מאוד מוזרה..כאשר אם מדליק את המחשב או שעושה RESTART, כאשר המחשב מגיע לקטע שבו מוצג לוגו של windows xp על רקע שחור, המחשב פשוט נתקע על המסך הזה בערך ל 4-5 דקות ואז ממשיך לעלות כרגיל... התופעה הופיעה באופן פתאומי בלי שהתקנתי איזה תוכנה... אודה אם מישהו יידע לפתור לי את "התקלה"

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. Started by parker8,

כזאת תוכנה נגד "גנבים ופורצים" כל פעם שהמצלמה תזהה תנועה היא תתחיל לצלם... להפוך את מצלמת האינטרנט לסוג של מצלמת אבטחה כזאת... תודה לעוזרים מראש נ"ב לא משנה אם זה חינמי או לא....

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by hendelr,

שלום לכולם אני משתמש בxp sp2 ומחובר למדפסת דרך רשת בייתית ולא ישירות. עד עכשיו הדפסתי ללא בעיות כל שהן, המדפסת היא hp deskjet 3550 בימים האחרונים אני מבצע הכל כרגיל ולאחר שאני שולח להדפסה נפתחת חלונית שם אני מתבקש להקיש :output file name כאשר בחלק העליון (הכחול) של החלונית רשום print to file למרות שהגדרתי את המדפסת הנכונה כרגיל. בפעמים הראשונות רשמתי סתאם משהו , אישרתי וההדפסה היתה מתבצעת אך עכשיו החלון נתקע ואני חייב להפסיק את התוכנה כולה דרך מנהל התוכנות. זה מאוד מפריע ומציק, אם יש לכם תשובה אני אשמח מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים