תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 512MB של זכרון RAM. עכשיו, אני משתמש בתוכנה שנקראת Free RAM XP Pro שהיא "מנקה" את הזכרון ומפנה מקום. אני לא מבין למה כאשר אני משתמש בה בממוצע מופיע שיש לי 250 זכרון בערך... ואיך שאני מפעיל את האיי סי קיו, מסנג'ר והדפדפן התוכנה מראה שהזכרון צנח ל130 בערך. למה? הרי אני לא מבין יש לי 512, איך שאני מפעיל את המחשב עם פיירוול, אנטיוירוס והFreeRAM יש רק 280-270. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לפנות יותר זכרון ולעבוד יותר בחופשיות? תודה רבה רבה, אופיר נ.ב. אם למישהו יש איזשהי הצעה לתוכנה יותר טובה אני אשמח גם כן.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
באימיול הישן היה אופציה במקש ימני בעכבר ואפשרות לזרוק מקורות עם תור מלא , אין חלקים וכו' באימיול החדש זה לא מופיע , או שזה אחרת מישהו יודע ? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את המקסטון שלי כברירת מחדל! אז נכנסתי לאקספלורר ושם הורדתי את הוי מהנסיון של אקספלורר לבדוק אם הוא דיפולטהעניין הוא שכל לינק שנשלח לי נפתח אוטומטית באקספלורר מה שלא רציתי כל כך שיקרה! יש איזה קומבינה להעביר את העל למקסטון! דרך אגב מי שלא ניסה את מקסטון אז הגיע הזמן ממש מעולה!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב יש לי WIN XP PRO לאחר שאני פותח 3 חלונות(תוכנות)שונות ב 4 מפסיק להגיב לא פותח אותו קליק ימיני לא עובד. מה העיה ואיך פותרים אותה ? תודה ויום טוב מיקי
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה צריך בשביל להריץ HD ובכללי קבצי וידאו במחשב? איזה מקודדים צריך בשביל להריץ קבצי וידאו בצורה הטובה ביותר? ואיזה תוכנות לצפיה כדאי שיהיה לי על המחשב? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה המינימלית התוכנה (בסביבות 35 מגה), אבל עכשיו שאני רוצה להסיר אותה, אני לא יודע איך. התוכנה לא מופיעה בתפריט ההוספה.הסרה של WINDOWS וגם בתפריט של התוכנה לא מופיעה אופציה של UNINSTALL. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. מה עושים? ???
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני משהו כמו חודשיים קניתי מחשב חדש, הנה תמונה של המפרט שלי, http://up44.siz.co.il/up3/ow2yz3tguymy.jpg הוא מריץ את כל המשחקים עד עכשיו ברמות הכי גבוהות ומשום מה לפעמים בזמן משחק במיוחד במשחק RED ALERT 3 הוא מרבה להתקע, מה זאת אומרת להתקע? זאת אומרת לעשות מסך שחור וזה משמיע צליל כזה כמו הרבה תיקתוקים בדלת . אשמח לעזרה.. טל.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://weblog.pigfoot.org/pigfoot/2009/08/11/firefox-3-5-2-release-optimized-build/ בתיאוריה, הוא אמור לעבוד יותר "מהר" מהגירסא הרגילה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב ועוד לא התקנתי אנטי ווירוס. היום אני התקנתי AVG והוא מצא לי שני סוסים טרוינים וווירוס 1. לפניי הסריקה עשיתי את הUPDATE של התוכנה ואז הוא מצא לי אותם. עכשיו הוא רק מראה לי אותם בתוכנה (AVG TRAIL 7.0 אני חושב) אבל הוא לא משמיד אותם והם נשארים לי על המחשב. מה אני צריך לעשות כדי להעיף אותם מהמחשב שלי?! איך אני עושה ככה שהAVG ימחוק אותם?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שמכילה בערך 100 קבצים ,שכולם מתחילים באותו שם (dsc001, dsc002 וכו' ) וההיתי רוצה לשנות את שמם למשהו אחר ,מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה בבת אחת ,ולא קובץ קובץ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש את קובץ ההתקנה של המסנג'ר , אבל בגירסא 7.5.0299 באנגלית. הפכתי את גוגל ומצאתי קישורים רק לגירסא האחרונה - 7.5.0306. בבקשה תעזרו לי.... :-\
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הורדתי את העדכון והמשכתי להריץ את הFF בכוונה לאתחל אותו אח"כ, כשאגמור לעבוד. בין לבין, הווינדוס התעדכן ואותחל. כאשר הרצתי את הFF, הוא התקין את העדכונים וקינפג אותם, ואז הFF פשוט לא עלה יותר. הוא לא הגיע גם לשלב של בדיקת התוספים וכו'. פשוט היה את מד ההתקדמות של ההתקנה, ואחרי שהוא סיים הפנדה לא עלתה לי יותר. פתרתי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה בנייח והכל היה בסדר אבל כשבאתי להתקין את התוכנה על הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my/izjtcryoytxt.jpg מישהו יודע מה זו ההודעה הזו? מדוע הוא לא נותן לי להתקין את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יכול לשים לי פה קישור להורדת nod32 גרסה 2.5 עם קראק בבקשה או לתת לי אתר להוריד בו בבקשה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
עובד רק בלינוקס בווינדוס לפעמים עובד, לפעמים לא יש קו אדום על הסימון של הרשת האלחוטית בפינה השמאלית התחתונה של המסך. מחשב: LG T380 ווינדוס 7 עידכנתי את הדריוורים דרך תוכנה של LG ששכחתי את שמה. בנוסף המחשב מאוד מאוד איטי (לא כמו שקניתי אותו). במיוחד בווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו שאני מנסה להכנס לכוננים במחשב שלי(C,D) הוא רושם לי : c:\resycled\boot.com is not valid win 32 application יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ מערכת Server 2003 + שתי מערכות XP במקביל שיהיו מחוברות ברשת Doamin וירטואלית. אני השתמשתי ב-Virtual PC אבל הביצועים לא משהו. אני יודע שיש עוד כמה תוכנות פופולאריות וטובות, אבל אני לא בטוח שהן מאפשרות תקשורת בין המחשבים הוירטואליים כמו ה-Virtual PC. יש הצעות לתוכנה עם ביצועים טובים שתומכת בזה?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הממ.. טוב אז ככה.. יש לי מסרטת וידאו ישנה של סוני ובקיצור אני רוצה לחבר אותה לכרטיס טלויזיה שקניתי היום... עכשיו בכרטיס יש את החיבור הצהוב אבל שאני מחבר אליו תחיבור הצהוב של המצלמה זה לא קולט לי כלום,ואם אני מעביר בתוכנה למצד של S video שומעים רק סאונד ולא רואים תמונה כי זה מכוון לחיבור אס וידאו.. מה אפשר לעשות עם זה? איך אפשר לחבר תמסרטה ואיך אני יכול לדגום סרטים בלי הרבה סיבוכים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שורת adress bar לא מופיעה למרות שבקליק ימני על העכבר אני רואה סימן V ליד address bar? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הוידאו צולם בפלאפון (נוקיה 6500 slide), בפורמט MPG. Virtual אומר שהוא "unknown or unsupported". הקודק, לפי Media Player Classic, הוא S263. לפי מה שהבנתי, ffdshow, שמותקן אצלי, אמור לתמוך בו. אז מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
כשאני כותב MYSQL בCMD זה מה שאני מקבל Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO אני מנסה להתקין על XP בכל מקום שאני רואה בגוגל רשום לאפס סיסמא לROOT כדי שזה יעבוד אבל פה הוא בכלל לא מנסה לי להתחבר אם ROOT כן חפשתי בגוגל אבל לא הצלחתי להבין אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כאשר חיברתי לראשונה היום את הדל 23', הכל נראה מצויין, בבהירות וניגודיות טובה, אך לאחר שעברתי למצב CLONE עם עוד מסך 1080P ( 42 אינץ') הבהירות עלתה לרמה גבוהה מאוד(בשני המסכים), והכל נראה ממש לבן.. לאחר התקנה מחדש של הדרייבר אני לא מצליח להגיע לאותה תצוגה שהייתי בה בברירת מחדל, ולא משנה כמה שאני משחק עם הגאמה והבהירות דרך "לוח הבקרה של NVIDIA" אני לא מגיע לתוצאה טובה.. יש לציין שבמסך מראש העברתי את הבהירות ל-0 הצעות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אני חייב להודות שאני ילד מפגר לא היה לי אנטיוירוס שנה שלמה כן כן... המחשב שלי שרד לא יודע איך אבל שרד.. זה התחיל מזה שאני אמרתי טוב אני מפרמט אז לא צריך גם ככה והמשיך בזה שעד היום לא מצאתי חבר עם איפוד שיכול לעזור לי לגבות מידע חשוב.. אמרתי יאללה מה זה משנה כבר ישבתי על המחשב מלא זמן מחקתי מלא תוכנות וקבצים שאני לא צריך עשיתי ניקוי דיסק דחיסה ואיחוי תיקנתי רג'סטרי אלפי סריקות של זיהו רוגלות בהרבה תוכנות שונות לוג פיילים מפה ועד להודעה חדשה ואמרתי יאללה נוריד אינטיוירוס טוב פעם אחת ולתמיד. אחרי מספר התיעציות בחרתי בפליצה.. התחלתי סריקה והוא מטורף לבנתיים הוא סרק רק קובץ אחד משהו S סרביס או משהו כזה והוא מצא כל כך הרבה נגועים מה יש זה הגיוני?? אני מתפעל אותו נכון?? [att…
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני עושה Adj Layer הוא עובד על כל התמונה. איך אפשר לגרום לו לעבוד רק על לייר אחד ? אצרף תמונה להמחשה. במצב כזה הAdj Layer עובד על כל התמונה, אני רוצה לגרום לו לעבוד רק על הלייר שמתחתיו (שקראתי לו Transparency Mask) בתודה מראש, מייק. עריכה: הצלחתי בעזרת Clipping Mask. ד"א אני לא מוחק את התראד משום שהוא אולי יעזור למישהו בעתיד. אם זה באמת מפריע למישהו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה ואני אמחק את התראד. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-