תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה כזאת אז בבקשה עם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם לפני שבוע שבועיים קניתי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגההרץ 256 זכרון וירטואלי ושמונים ג'יגה המחשב הזה יושב בתחנת שידור מקומית [רדיו] והמטרה של המחשב זה לנגן את כל השירים שיש על המחשב באופן רנדומלי על המחשב רץ ווינדוס 98 חוקי לחלוטין וכל התחנה חוקית וכשרה למהדרין משום מה הוינאמפ לא מצליח לעבוד רצוף והוא כל הזמן נתקע מסיבה זו או אחרת מישהו יכול להמליץ לי על טיפים לייעול התוכנה ? להמליץ לי על תוכנה חוקית חופשית שאפשר להוריד שתנגן שירים באופן רנדומלי? תודה רבה לכם..
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב אני זקוק לתוכנה כזאת אני מתכיל פרוייקט חדש.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לעיתים קרובות מאוד, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק אודיו, גם מהדיסק הקשיח וגם בשכפול דיסק, הצריבה נעצרת באמצע ומופיעה הודעת שגיאה שבה רשום Track Following Error. אותה הבעיה מתרחשת גם כאשר אני מנסה למחוק דיסק רב-פעמי. כרגע אני משתמש בנרו גיסרא 6 אך הבעיה הייתה קיימת גם עם גירסא 5. מישהו נתקל פעם בבעיה כזו ויודע כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני יודע שיש המון תוכנות. אני מחפש משהו קליל, איכותי, מהיר, תומך FF. תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איך אני מוסיף ב FF אופציה שיפצח לי 2 עמודי HOME PAGE באותו דפדפן ? בIE פשוט מוסיפים עוד אחד,ב FF אני לא מצליח
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/ScreenHunter_002.bmp
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני ממש חייב עזרה ביצירת גרף עם עקום דרוג אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה באקסל אני צריך שציר Y יראה לי זמן וציר X יראה לי את כמות הגידול ולפי זה העקום יעלה או ירד... איך אני עושה את זה ? תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי אנשים , חבר שלי שגר בחול אמור לדבר איתי היום במסנגר , בכל מקרה , הוא אמור להראות כל מיני סרטונים ותמונות של המקום שהוא נמצא בו. הוא מראה לי אותם דרך המצלמה שלו , כי אין לו סורק. בכל מקרה , רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה כל שהיא שאני יוכל לשמור את מה שהוא מראה לי במסנגר. תוכנה שמקליטה למשל קטע מסויים מהמסך , או משהו כזה. או את כל המסך , לא משנה לי , העיקר שמה שהוא מראה לי היום , ישמר אצלי. יש משהו? (זה ממש דחוף , אני מדבר איתו היום בלילה שלנו (בוקר אצלו) ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שבה אוכל להתנסות עם שרתים, exchange, AD וכו' יש למישהו המלצה על גירסה מסויימת? אם זה חשוב אני עובד עם WIN7 HOME PRE 64BIT מעבד Q6600 זכרון 4GB תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כל מיני CONF'ים למינים... כמו appconf.exe amcconf.exe ansconf.exe bopconf.exe אני מתאר לעצמי שאלה לא דברים טובים אבל אני פשוט לא מצליח להסיר אותם.. מישהו יכול לעזור? בנוסף שתי התהליכים האלה גם הופיעו: panmavic.exe pngfmsne.exe כנ"ל לגביהם תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום הורדתי adobe flash player10 יחד עם הplugin שלו.רואים אותו בתוכניות אך בהרחבות לא.הוא עובד אבל ב.flv הוא נתקע כל 2 שניות וטוען את עצמו.האם זה אמור להיות ככה?גם מטרידה אותי העובדה שהוא לא מופיע בהרחבות.האם זה בעיה של המחשב או של חלונות או שאולי זה תקין?לעומת זאת את הshock wave 11 של אדובי רואים בשני המקומות
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מצב בו לאחר אתחול המחשב ולאחר חזרה לפעילות ממצב STANDBY האיקונים על שולחן העבודה ישארו בדיוק באותו מיקום, כיום לאחר כל מצב האיקונים מסודרים מעט שונה כי המרווחים האנכיים שלהם משתנים בין המצבים ואיני מצליח ליצור מצב שישאר קבוע בכל צורה של חזרה לעבודה, יש עצה טובה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם אפשר לראות VCD על הפלייסטישן 2? אם כן אז איך בדיוק עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
את פנדה התקנתי לפני שנה בערך והיא היתה פשוט גרועה. המליצו לי על NOD ,רכשתי אותה וגם היא לא הצליחה לגבור על וירוסים באופן מוחלט. עכשיו אני מתקין את תוכנה חימית שהמליץ לי חבר טוב: http://www.download.com/Avast-Home-Edition/3000-2239_4-10634953.html?tag=lst-0-2 מה אתם אומרים? יש אחרות מומלצות?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה כזאת: error loading. c:\progra~1\newdot~1\newdot~1.dll מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי אימיול, והיום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכ.מסך 7800GT, וקבלתי איתו את הדרייבר 77.50, והוא מזהה אותו משום מה כ7800GTX, יש בזה בעיה? בכל מקרה, התכוונתי להתקין את הדרייבר החדש של אנוידיה- 81.85. אבל לפני כן צריך להסיר את הדרייבר הקיים נכון? אם כן- אפשר לעשות זאת פשוט מתוך הסרת תוכניות? או שכדאי להסיר בעזרת תוכנה להסרת דרייברים? ואם כן איזו תוכנה? ועוד משהו- אם אני קובע נקודת שחזור לווינדוס לפני שאני מסיר את הדרייבר- ואז אני מסיר אותו וחוזר לנקודת שחזור- אז הוא מחזיר את הדרייבר? איך זה הולך בדיוק? והאם אני חייב להסיר קודם את הדרייבר ואחר כך להתקין את החדש- או שאפשר קודם להתקין ואחר כך להסיר (למקרה שתיהיה בעיה או משהו)- ?? ודבר אחרון- זה משנה מאיפה אני מוריד את הדרייבר? איפה אני אמור …
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה כמה זמן כבר למצוא את הדרך לחלק קובץ מסויים לכמה חלקים כדי להעביר אותו בכמה דיסקים או משהו אחר ... מישהו יודע איך ??.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה שביקש את עזרתי, ועכשיו אני מבקש את עזרתכם. יש לו 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר לאינטרנט. אתמול אחד משני המחשבים לא העלה אף אתר אינטרנט עם האינטרנט אקספלורר, אבל ה-icq מתחבר בלי בעיה, אבל ה-skype לא מצליח להחבר. במחשב השני הכל בסדר. ניסינו לחבר את הכבל של המחשב שלא עובד למחשב שעבד והוא המשיך לעבוד. ניסינו לעדכן דרייבר של הכרטיס רשת, ללא הצלחה. בנוסף ניסיתי לעשות ping לאתר (ניסיתי למשל ל-walla) והוא רשם שהצליח להתחבר. ניסיתי גם לסגור את ה-firewall והאנטי וירוס - לא עזר. עדכון: ה-firefox עובד ואין שום בעיה. מצד שני האנטי וירוס (zone alarm security suite) לא מתעדכן. מדובר במחשב עם Windows XP ואינטרנט אקספלורר 6. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש,…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה יש לאח שלי מסמך ישן מאופיס 97 ושאני רוצה לפתוח אותו באופיס XP הוא מופיע לי בגיבריש מישהו מכיר תתופעה??
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה הורדתי תוכנה אם סיומת של gif וחשבתי שצריך לשנות את הסיומת של הקובץ לexe אז כך עשיתי וזה לא עבד ומאז אני לא יכול למחוק את הקובץ הוא תקוע לי איפה שהוא בזיכרון ואין כול מה שניסיתי לא הצלחתי בבקשה HELP
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הגדרתי ב- NERO שאוכל לצרוב דיסקים של מוסיקה בגודל 900MB דרך ה- expert featurs בתוכנה. מבחינת צריבת דיסקים של אודיו אין בעיה, אך שאני מנסה לצרוב דיסק data במצב overburning אני מקבל הודעה שאין לי מספיק מקום בדיסק. האם ניתן לעשות overburning רק לקבצי אודיו?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בעיה במחשב על מיקרופון יש לי בעיה במחשב אני לא מצליח להפעיל תמיקרופון הנה אני מחבר יש 3 ירוקים תמונה:http://www.siz.co.il/my.php?i=xwmdlyodqmj4.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=xwmdlyodqmj4.bmp http://www.siz.co.il/upload.php?type=1 וגם איפשר ללחוץ על select תמונה:http://up131.siz.co.il/up2/3zyymdocjkmj.bmp בבקשה עזרה!!!!!!!!!!!!! __________________ (F.B.I)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-