תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לחבילת codec, שתומכת תמיכה מלאה בכול הפורמטים.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
פירמטתי את המחיצה שבא היו כל המסמכים. את המערכת הקודמת לא פירמטתי, ז''א שתיקיית הWINDWOS הקודמת השארתי, והתקנתי את המערכת בתיקייה אחרת. אני רוצה לשחזר את המידע שהיה לי במסמכים שלי, ולגבות אותם ואז לפרמט פירמוט חדש חדש שממש ימחוק את כל המידע במחיצה. ובנוסף נמחקה לי מחיצה, וכל החומר שהיה בפנים, והיא נהייתה נקייה מחומר. אני רוצה לשחזר משם גם את המידע. איזה תוכנות יודעת לעשות את זה, כאשר יש לכם ניסיון איתן. תודה GETDATABACK for ntfs לא שיחזרה לי כלום, סימנתי לה איזה מחיצה אני רוצה שתשחזר, מחיצה SYSTEM (שד''א כל המחיצות שדיברתי עליהן נמצאות באותו כונן) והוא פשוט מצא לי את החומר שיש כרגע ולא של קודם.
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הקמתי רשת אאלחוטית בבית ומאז האאוטלוק שלי לא מקבל ולאא שולח מיילים .... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית מאחד אני מצליח להכנס לאתר ומחשב אחד מעלה את האתר אבל אומר שיש שגיאה בדף ואי אפשר ללחוץ על שום קישור המחשב עם הבעיה גם לא מפעיל את המשחקים בוואלה.. יכול שחסר לי משהו שצריך להתקין? יואב
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הבהירות של סרט ? שיהיה יותר בהיר ? במדיה פלייר יש אופציה כזאת
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שבה אוכל להתנסות עם שרתים, exchange, AD וכו' יש למישהו המלצה על גירסה מסויימת? אם זה חשוב אני עובד עם WIN7 HOME PRE 64BIT מעבד Q6600 זכרון 4GB תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התוכנות הבעייתיות: ICQ 7 SKYPE (הכי עדכני) MESSENGER הן מופיעות ב- TASKBAR על אף שאני לוחץ על X... תמונה למטה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
יש לי WinXP עם 2600XT ותוכנת קטליסט האחרונה (8.9). המחשב מחובר לטלויזית CRT. כאשר אני צופה בסרט MKV באיכות 720P אני רואה על הטלויזיה רק רבע מהתמונה, והיא מופיעה על כרבע מהמסך. על מסך המחשב רואים טוב. בדקתי במספר נגנים והתוצאה זהה. MKV שאינם 720P מופיעים באופן תקין. גם 720P שאינם MKV מופיעים באופן תקין. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכם, ברגע שאני מתחבר לפייסבוק דרך פיירפוקס, אז הוא הפייסבוק נדפק, הוא לא שולח הודעות(ככה אומרים לי), הוא מנתק אותי כל הזמן, הוא תוקע את הדפדפן. מה זה יכול ליהיות? אני כרגע עם IE. אריאל
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני כבר נואש, איך מעלים את הקובץ CCAPP לרשימה של הSTARTUP ב- msconfig? משום מה הוא לא נמצא לי שם.... אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי.....
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
בהדלקה הכל בסדר. לאחר 5-10 דקות לא יכול להכנס לאתרים מסויימים (בנק, לא יכול לשלוח מייל בסרברים מסויימים) או לכתוב, למשל פה בפורום לאחר 10 דקות אני מקבל MESSAGE TIMED OUT. ניסיתי לבדוק UPLOAD ו בהתחלה היה בסדר, לאחר מספר דקות בבדיקה חוזרת לא נתקבלו תוצאות בכמה אתרי בדיקה שונים. האם מישהו משתמש במחשב שלי לשלוח SPAM? האם זה משהו אחר? אולי תקלת חומרה? אני אובד עצות... הצילו...
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום התקנתי את Macfee ואחרי ההתקנה יש לי אפשרות להתקין פיראול ועוד אז לאנטיוירוס זה לתמיד אבל לפיראול ולתוכנות האחרות אם אני מתקין זה רק ל30 יום אך אני עושה שזה היה לתמיד? הגירסא של ה-Macfee היא 8.0 Professional
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה... שאני גולש באתר כל הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: היא מופיעה הרבה פעמים אז אני מתעלם ממנה. לאחר זמן מסויים מופיע דוח שגיעות. גם אותו אני מזיז הצידה. ואחרי זה מסויים האתר פשוט נתקע ואז אני יוצא. שיש את ההודעה. אם אני לוחץ על מקש מסויים הוא סוגר לי את האקפלורר של האתר הזה בלבד! זה הקטע. שאתרים אחרים הוא לא סוגר. והוא מופיע רק שאני נמצא באתר הזה... מה אפשר לעשות? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שמעו עד עכשיו יש לי GEFORCE 4 ואני לא מבין בדרייברים של ATI מה הדרייבר הכי טוב וחדש שלהם שיתאים לכרטיס מסך X800 GTO2 וגם אני לא מבין מה ההבדל בין קטליסט ויש כל מיני סוגים CCC וגם ALL IN WONDER משהו כזה בקיצור תביאו לי דרייבר מצוין של ATI שיתאים לכרטיס מסך שציינתי... ודרך אגב מה זאת התוכנה ATItool0.24 מה היא עוזרת או יותר נכון למה היא משמשת?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
נדבקתי מאיזה מייל כנראה..וירוס tanatos.m הוא מתפשט לכל קובץ EXE שרץ. נועל TASK MANAGER ועוד המון דברים.. יש לי AVG והAVG כל כמה זמן מתריע על קבצים נגועים אך הוא לא מצליח לנקות אותם... בנוסף ניסיתי להכנס לSAFEMODE ומשם לבצע סריקה אך הSAFEMODE לא עולה...בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע ומאתחל.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הוירוס, חיפשתי בגוגל ומצאתי שם כמה דפים אבל שום דבר משם לא עוזר.. יש איזשהי דרך לעשות BOOT עם אנטיוירוס לפני שהווינדוס עולה? מישהו מכיר איזה תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, יש לי Miranda 0.5.1... מישהו פה יודע אולי איך אני יכול לראות מי קורא לי את AWAY/NA? מי שידריך אותי בתוכנה הזאת, יקבל הזמנה לאתר טורנטים (הדרכה באיסיקיו). תודה מראש, מודי.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני יודע שיש כלי לניהול תחנות עבודה של נורתול שניתן לשלוח עדכולים לתכנות לשנות גירסה מה שם הכלי שלהם והעם הוא חינמי
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד עם ווינדוס XP ואני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט ומהמחשב כן... ניסיתי להתקין גוגל כרום גם לא משתנה ניסיתי להתקין עוד פעם את הפלאש לא עזר ... מישהו נתקל בבעיה כזאת??
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למה כשמשנים את אזור הזמן של המחשב, אז היומן עצמו גם משתנה? יש אפשרות לבטל את זה? או להזיז במכה את כל האירועים?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כשאני עושה בIE יבוא של הBOOKMARKS מה FF כל העיברית משתבשת (רואים ג'יבריש) יש איזו תוכנה טובה (עם תמיכה בעיברית) לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. אם אתם חושבים שהמחשב שלכם איטי מדי ולוקח יותר מדי זמן לעלות תוכנה אחת קטנה ופשוטה ואתם רוצים להביא את המחשב שלכם לשיא חדש של ביצועים זה אפשרי אבל יש מחיר. יש אפשרות בווינדוס XP לשנות את ביצועי המחשב ואת תצוגתו כלומר אפשר להוריד כמה מביצועי המחשב שתצוגה וכך המחשב יעלה את ביצועיו בהעלת תוכנות ומהירות. אז אם אתם מוכנים להמיר את התצוגה היפה והמדהימה של ווינדוס XP לביצועי מחשב נורמלים עשו כך- לחצן ימני על המחשב שלי, אפשרויות. עכשיו יפתח לכם חלון לחצו למעלה בין האפשרויות על מתקדם. עכשיו תלחצו על ביצועים (Preformance) . עכשיו יש לכם אפשרות של לסדר את המחשב לפי הביצועים הכי טובים או לפי התצוגה היפה ביותר. בחרו מה שעדיף לכם. הערה: המחשב אוטומטית בוחר להתאים לפי התצוגה ה…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם XP SP3 בבית, המחשב עבר פירמוט. לאחר הפירמוט צצה בעיה, כאשר מנסים לפתוח שיר הוא פועל, לעומת זאת שפותחים ווידאיו המחשב עושה לעצמו ריסטרט. לא משנה באיזה תוכנה פותחים, ניסיתי להתקין מספר שונה של קודקים, עידכנתי את כל הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש נפתרה הבעיה: חבילת הקודקים K-lite codec pack 4.95 פתרה את הבעיה [כל שאר הגרסאות גם גרמו לבעיה כולל החדשות יותר].
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האימיול שלי עבד ללא שום בעיה והתחבר מהר לכל שרת, אבל בזמן האחרון התחילה תופעה שכשהוא מתחבר לכמת מקורות מסוימת הוא מתחיל לאבד אותם בהדרגה ואז מתנתק מהשרת ,ולאחר מכן הגישה לאינטרנט נחסמת לגמרי וצריך להתנתק ותהתחבר מחדש. אני בטוח ב-90% שמה שמפריע לו זה האנטי וירוס שלי KASPERSKY (אני שומע את הרעש שלו שהוא חוסם דברים שאני מפעיל את האימיול). בפיירוול הוא מאושר (אפילו כיביתי את הפיירוול כדי לוודא שהוא לא זה שחוסם ועדיין הבעיה קרתה). כנראה לאחר אחד העדכונים האחרונים הוא החליט לחסום את האימיול כיש הרבה ניסיונות התחברות או משהו כזה...השאלה איך אני מבטל את ההגנה הזאת של האנטיוירוס לגבי האימיול( כי הקספרסקי לא שואל כלום ולא מעלה שום התראה למרות שהוא כנראה חוסם את האימיול) ? או אולי…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-