תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
1. כשאני בא להפעיל קובץ סאונד לפעמים מוצא לי ERROR שאומר שSOUND DEVICE IS NOT INSTALLED, למרות שכמה שעות לפני זה הפעלתי קובץ סאונד וזה פעל בלי בעיה, אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מסתדר. 2. בעת הפעלת המחשב מופיעה הודעת ERROR מוזרה ( מצורפת תמונה), מדי פעם לאחר שאני חוזר ממצב המתנה מופיע לי ERROR מוזר JUSCHED.EXE( מצורפת תמונה) 3. צירפתי תמונה של הTASK MANAGER, מישהו יכול להגיד לי אם מותקן במחשב SPYWARE, והאם יש דברים שאפשר לסגור תמידית ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי! איני מצליח לצפות בקטעי וידאו בתוך אתרים. ישנם פעמים שאף נעלמת תמונה כלשהי . קניות בנענע גם איני מצליח ליכנס. ניסיתי דפדפן מוזילה לא הולך כלום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
דוגמא: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש נגן DVD עם התכונות הבאות: * אפשרות לתכנות המקשים * OSD (שכולל זמן שנותר/כולל של הסרט) די חרשתי את הרשת ביומיים האחרונים ולא מצאתי, אולי מHWZONE תבוא הגאולה ... נ.ב אה, ושתהיה גם קלה ופשוטה להפעלה...
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשבון גרפי מסוג tu 82 ואני יודע שאפשר להעבר אליו תוכנות ומשחקים רק שאין לי אתר שאפשר לעשות את זסה דרכו... אז אם אפשר בבקשה קישור לאתר כזה אני ממש אשמח... (את הכבל כבר יש לי) תודה מראש אור חן...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הבנתי פחות או יותר איך להשתמש בתוכנה בצורה בסיסית, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לקבע/לשים תמונות חלקים במקום מסויים באתר ולא רק באמצע או בצד :-\ אם הבנתי צריך להשתמש בTable אבל ממש לא הצלחתי אם יש מישהו ישכול להסביר לי או להפנות אותי לאיזה מדריך (שיודע שזה מופיע שם) אני ממש אשמח תודה מראש, יוגב
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך ניתן לשוחח בין 2 מחשבים עם אותה תיבת דואר (וספק וכתובת IP). אם לא ניתן, האם אוכל לשוחח עם אשתי כשאהיה בארה"ב (כלומר, איך מבצעים זאת?) בתודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר השם שלו מופיע בפס הכחול בחלק העליון של החלון, אם יש טאבים הוא יופיע על שם הטאב ובנוסף השם מופיע גם על סרגל הכלים של הווינדאוס (איפה שה-start). התיאור אולי לא כל כך מובן, אז צירפתי תמונה. לא יודע למה אבל זה עולה לי על העצבים . יש איזה שהיא דרך להסיר את השם משלושת המקומות האלה? ניסיתי לחפש בגוגל הסבר, אבל לא ידעתי בדיוק איזה ערך לחפש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ואם זה איננו הפורום הנכון, אודה על קבלת לינק לפורום המתאים. הבעיה היא בנושא חישוב שעות. יש לי דף מעין זה: שעת התחלה שעת סיום שעות ליום 7:00 8:30 1:30 7:15 8:30 1:15 7:15 9:00 1:45 ________________________________ סה"כ שעות ????? את השדה המסומן ב ????? אשר מסכם שעות בפורמט time, כיצד עושים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי מצליח לראות סרט ולשמוע את מנגינת הרקע - אך ללא שמיעה של סאונד הדיבור. כשאני צורב ורואה ממכשיר דיוידי אין בעיה. (מותקנת אצלי חבילת קודקים של קיי-לייט 5) האם זו בעיית קודק ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות. בתוכנות מסויימות אפשר למחוק את התוכנה, ובאחרות אפשר פשוט להכנס לתיקייה ב "safe mode"... ניסיתי folder guard בלי הצלחה (כדי להפעיל אותה ב - "safe mode" צריך לקנות רשיון ואז לשלוח אימייל לבעלים של התוכנה עם הסיסמאות) מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתעזור לי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול שכשאחרי כמה זמן שהוא פתוח - בערך 5 דקות הוא הופך ל-not responding וכשאני פותח את ה-task manager אז אני רואה שהאימיול לוקח מהמעבד 99% (נראה לי שזה באחוזים) ו-20 מגה זיכרון. עשיתי אתמול ghost כדי להחזיר את המערכת לאיך שהיא אחרי פורמט והתקנות רק של תוכנות חשובות ופיקסים לווינדוס (XP) ועדין יש לי את אותה תופעה. אני משתמש ב-EMULE 42g עם המוד sivka ועם אותה תיקיית קונפיג, כמו שרשמתי לפני זה, אני עובד עם XP עם כל העידכונים כולל SP1, יש לי 512 מגה זיכרון ומעבד 2.4GHZ של INTEL. ד.א- בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה היא עבדה לי כל הלילה בלי להיתקע אבל בבוקר כשעשיתי ריסטרט ופתחתי את האימיול הוא התחיל להיתקע שוב. תודה מראש, דור לוי.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא מוכן לעשות ריסטרט\להכבות כאשר אני בוחר לעשות זאת מהחלונות, או לאחר התקנה של דרייברים\תוכנות גדולות. מה שקורה זה שאני בוחר ריסטרט לדוגמא וזה סוגר את הכל, מכבה את החלונות ונתקע במסך: "window is shutting down" אני אשמח לעזרה!! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מצלם עם הכפתור הרגיל של ווינדוס על המקלדת, ברגע שאני מדביק על צייר זה מראה לי את התמונה שיש נכון לעכשיו בסירטון. (לדוגמא הרצתי אותו קדימה, התמונה שצילמתי ממקודם אוטומטית משתנה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה שאני יוכל לחתוך מתוך סרט למשל 15 דק' בלבד ממנו
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ובכלל הרבה תוכנות כמו מסנ'ר בעברית, איך אני גום להם להיות באנלית?? לפני הפירמוט הכל היה באנגלית, מאותם הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1.אני לא מצליח לעשות scan, הנה הודעת שגיאה... 2. האם יש גרסה יותר חדשה לאנטי-ויר? ואם יש מאיפה אפשר להוריד? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
טוב אני זקוק לתוכנה כזאת אני מתכיל פרוייקט חדש.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אוקיי אז פעם אחת ואחרונה לפורום כבר הבנתם את השאלה בכותרת- אז מה התשובה?
-
האם משהו מכיר את התוכנה הזו שמשמשת לניקוי שאריות במחשב של תוכנות לאחר הסרה וניקוי רג'יסטרי השאלה עד כמה היא אמינה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הראוטר מתחבר שוב אוטומטית אם הוא מתנתק, אני מחפש תוכנה שתוכל לתעד לי אם קורים מצבים שהאינטרנט אכן מתנתק. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, שאלה קצת מוזרה ששאלו אותי. כשפותחים את וורד 2007 יש את הערכת סגנון שלו שהיא בצבע תכלת. האם יש אפשרות לשנות את הצבע הזה? הכוונה לכל מה שנמצא מסביב לדף הכתיבה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בשעה טובה הורדתי FIREFOX יש לציין שהוא עובד ממש טוב. ועכשיו יש לי כמה שאלות: הכתב של הדפדפן פשוט רגיל מידי, בשונה מIE7 שהוא יותר יפה ומסוגנן, איך עושים את זה גם בFIREFOX? בHWZONE רואים למשל את הסמיילים מטושטש קצת ולא חדים, וגם את הסרגלי כלים של HWZONE איך משנים את זה? עוד שאלה, יש לי מקלדת של לוגי'טק, ויש לי בה מקש קיצור שפותח דף אינטרנט, ואחרי שהתקנתי את הFIREFOX לא נפתח שום דף אינטרנט, מה אפשר לעשות? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-