תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, ביומיים האחרונים כל פעם שהקאזה פתוחה לכמה דקות, היא נסגרת פתאום, יש לי קאזה לייט גירסה 2.4.3 באנגלית, ואני לא חושב שהתקנתי משהו שאמור לגרום לזה, ניסיתי להסיר ולהתקין ןזה לא עוזר. למישהו יש פיתרון חוץ מלהתקין גירסה אחרת כי ממש נוח לי עם הגירסה הנוכחית... תודה מראש... דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום רב, הרבה פעמים קורה שחילוץ RAR נכשל עקב קבצים פגומים. לעיתים, אני מצליח לסדר זאת באמצעות אופציית ה-REPAIR של WINRAR אבל לא תמיד זה עוזר. לכן רציתי לשאול, אם קיימת תוכנה שיכולה להצליח בתיקון, במצבים שבהם ה-WINRAR REPAIR נכשל. העדיפות היא כמובן לתוכנה חינמית, אבל אם מדובר על תוכנה בתשלום, אז אני מקווה לפחות שתהיה לה אחוז הצלחה גבוה בתיקון קבצים פגומים, אחרת אני שם את כספי על קרן הצבי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי FIREWALL חומרתי של NVIDIA על הABIT שלי , מה עדיף לשים, אותו או את הFIREWALL של BITDEFENDER שבא עם האנטי וירוס ?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כונן דיסקים מזוהה ב"מנהל התקנים" אך לא מופיע ב"מחשב שלי" . איך אני מחזיר אותו שיופיע בחזרה? מערכת הפעלה XP / כונן תקין ומחובר כראוי תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה של לינגו לבדיקה וגרמה לי לבעיות ה-BAR שלי התהפך לו כאילו זה ממשק עברית איך משחזרים את המצב ?! :'( תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פירסמתי שיש לי שגיאה בפלאש והמלצתם לי להתקין גרסה חדשה יותר אך הבעיה נמשכת.. כאשר אני משתמש בפלאש לאחר כמה דקות התוכנה פשוט קורסת(הודעת שגיאה של הווינדוז..) גיליתי שגם בתוכנת עריכת הוידאו שלי כאשר אני סוגר תתוכנה היא נתקעת ולאחר כמה שניות גם אז יש הודעת שגיאה.. עוד משהו שקורה במחשב זה שמידיי פעם כל החלונות פשוט נתקעים כאילו המסך נתקע אבל אפשר לצאת מדברים(alt+tab פועל) בקיצור זה מחשב חדש ואני לא מצליח לחשוב על משהו הגיוני שגורם לזה..מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim . ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים... ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר ! אז מה הסיפור? איך מבצעים OverBurn? ??? לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף... אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה. אפשר גם ב-ICQ. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר addons טובים וחמודים? אני למשל מצאתי את זה לאחרונה..חזק ביותר! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8879 יאללה תוסיפו(:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מנסה כבר מלא זמן למצוא פתרון להחלפה בין מסכים אצלי במחשב. בדרך הרגילה של להיכנס למאפיינים על שולחן העבודה ולהחליף בהגדרות תצוגה זה עובד. אבל אני מנסה למצוא פתרון לעשות זאת ע"י לחיצת כפתור אחת. היה לי כיוון לפתרון שהוא ליצור איזשהו קובץ batch או בסגנון שבלחיצה אחת יבצע את ההחלפה אבל אני צריך מישהו שיודע להתעסק עם זה שיכין לי את הקובץ יש אולי עוד פתרון אם קיים קיצור במקלדת להחלפה בין מסכים ואני פשוט לא מכיר.. אם תוכלו לעזור אשמח תודה!
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לעבור לICQ 2001, אך נתקלתי בבעייה הבאה: פעם, לפני שיצאה הגרסה האחרונה ה"רשמית" של ICQ2001, השתמשתי פעמים אחדות בגרסאות הלא רשמיות שהסתובבו ברשת. וירא Ewingum כי רע ומחק התוכנה מהכונן הקשיח. בינתיים עברו הרבה מים במיסיסיפי, ורציתי להתקין את ICQ 2001. הורדתי את הגרסא הכי חדשה, השתמשתי בDB CONVERTER, המרתי את המאגר נתונים של המשתמש שלי מ2000 ל2001, והפעלתי את אייסיקיו. רק מה, אוטומטית כשזה מתחבר, זה עושה שכל המשתמשים שמצב האישור שלהם הוא AUTHORIZE, הם לא ברשימה, אלא על AWAITING AUTHORIZATION כמו כן שאני מוחק מישהו מה AWAITING AUTHORIZATION אז אחרי שאני מתחבר שוב, הוא שם בקיצור - קוד שרתים וניהול מאגרי מידע של משתמשים יעיל כמו במבה מתוקה ("במבה אדומה"…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
Pro זה קיצור של Professional? כי מישהו אמר לי שיש חוץ מוינדווס אקספיי הום ופרופשיונאל גם פרו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הRATIO שלכם בביטורנט? אני אישית: תוכנה: uTorrent 1.7.5 ירד: 1285 גיגה עלה: 1228 גיגה זמן: 9659:49:26 שעות שזה בערך שנה וחודש יחס: 0.955
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מחפש מקודדים לצפיה ב HD משהו יכול להביא לי את החבילה החדשה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש תוכנה אולי שלומדים איתה כתב עיוור ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים לבניית אתרי פלאש אני צריך תוכנה שהופכת מילים כבר המליצו לי על תוכנת הפוך על הפוך אבל היא לא עושה את מה שאני צריך באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל תוצאות אחרות הפלאש בדרך כלל הופך מילים כמו: ארגנטינה>>הניטנגרא אבל במקרה שלי באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל את המילים כך: יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן אני מקבל באתר כתוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן האותיות לא מתהפכות הן נשארות בסדר הבעיה היא סדר המילים במשפט\בשורה האם מישהו נתקל בתוכנה שעושה את העבודה הזו? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ מכונה וירטואלית זה נותן לי את השגיאות הבאות ולא הצלחתי להבין מה הבעיה מצורף תמונות ולאחר מכן הוא נותן את השגיאה הזו כמובן שביטלתי את הארגז חול של ווינדוס וכן את ההיפר V אך אולי צריך לבטל עוד משהו אני מצרף גם תמונה של תכונות ווינדוס תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתשמש היום ביהו (YAHOO) ובתוכנה אינקרדימייל, לפני כמה ימים השרת של יהו שלח לי לאימייל שמה 24 לחודש שימוש ב pop3 יעלה כסף, אז אני מחפש איפה ניתן לפתח חשבון אימייל התומך ב pop3 לא תשלום, תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי IPOD ואני בעיקרון משתמש ב ITUNES בשביל להעביר שירים.. אבל התוכנה הזו מפגרת מאוד ולא הכי קל להשתמש בה... יש אולי תוכנות טובות יותר וקלות יותר לשימוש בשוק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מסיר את התוכנה המקוללת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי התחיל להשתגע ולא נתן לי לפתוח קבצי EXE אחרי שעות רבות של חשיבה וכעס חשבתי שזה אוליי בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה... וניזכרתי שלפני 4 ימים התקנתי נורטון אז מחקתי אותו והבעיה הסתדרה... ובנוסף לזה צרבתי את הנורטון לחבר... אז התקשרתי אליו ושאלתי אותו עם יש לו בעיה. הוא אמר שהמחשב לא העלה תוכנות והוא אצל טכנאי... אז תיזהרו מעותקים לא חוקיים של נורטון ולפני שתתקפו אותי אני מסביר למה הורדתי נורטון לא חוקי: כלפני שנה קניתי אנטי-וירוס 2005 ולפני כמה ימים זה אמר לי שצריך לעשות אקטיויישן... והוא רוצה שאני יקנה CDKEY חדש... מזה החוצפה הזאת !?!? קניתי תוכנה מגיע לי להשתמש בא גם בעוד 100 שנה
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהשמעת מוזיקה במחשב בהתחלה חשבתי שזה שאין לי דריבריים אבל שאני הולך ללוח-אם אני מגלה שיש לי דריבריים משום מה אין לי את הרשמקול הזה שאני יכול לעלות ולהוריד VOLUME וכבר אין לי מושג במה להתחיל משהו בבקשה יכול למצוא איך לעזור לי מישהו???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה וכבר בשלב בו מופיע חלון ירוק קטן שבמרכזו כדור הארץ עטוף בסרט צהוב, ברגע שבתחתית החלון אמורים להופיע שורת סמלים שונים, שם זה נתקע. הדרך היחידה לנתק את התוכנה היא לעצור את הג'אווה. הבעיה התחילה אתמול, אז הסרתי את JDownloader ,הורדתי חדשה והתקנתי במקום הישנה, והכל עבד טוב ,היום הדלקתי את המחשב והבעיה מופיעה שוב. מה עושים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לנעילת המחשב. מרגע הפעלת הנעילה תהיה אפשרות לבטל את הנעילה רק ע"י סיסמא או כיבוי/אתחול המחשב. חפשתי בגוגל ולא מצאתי תוכנה שמוצאת חן בעיניי. אשמח אם תעזרו, תודה.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-