עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ModChiP,

יש לי את התוכנה על המחשב אני מבקש ממנו שיעשה לי אבחון לדיסק(של המערכת)- הוא ממליץ לי על boot time Defrag אני מאפשר את זה ואז הוא מאתחל וכשהוא עולה הוא מראה לי את החלון הזה http://img836.imageshack.us/img836/6724/dsc00301h.jpg ואז מאתחל שוב ומראה את החלון הזה- http://img638.imageshack.us/img638/7137/dsc00300xx.jpg אשמח לעזרה ואני ממש עובד עצות יש לציין שהתוכנה עובדת טוב והצלחתי לעשות איחוי לכונן המישני בהצלחה מרובה מצאתי משהו באתר הבית של התוכנה -http://www.raxco.com/support/kb/823/ אני לא יודע עם זה נכון אבל עבדתי לפיו ולא הצלחתי לפתור את הבעיה תודה רבה למי שיצליח לעזור!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם. אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות... אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו. עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה: 23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן. עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. יש לי קובץ עם סיומת BIN . זה קובץ שמכיל שרטוט של מעגל אלקטרוני (סכמה). האם מישהו יודע איך ועם איזו תוכנה ניתן לפתוח אותו ולצפות בו?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by m_g,

מחפש תוכנה הכי טובה ונוחה שיש היום בשוק בשביל להגן ולנהל DISK ON KEY שאם מישהו יגנוב לי את הדיסק און קיי הוא יהיה חייב סיסמא.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. מחפש אנטיוירוס חינמי שיהיה יחסית קליל ואמין מכל האפשרויות שקיומות היום איזה הכי כדי להתקין? והאם בכלל שווה להשקיע על אחת התוכנות של internet security ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. פרטים בהמשך האשכול אין לי שורת כתובות, שורת חיפוש, כפתורי הבא-הקודם, רפרש וכו' (מצורפת תמונה) וכן, ה"navigation toolbar" מסומן.. ניסיתי לסדר גם עם הקאסטימייז ולא הלך.. מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.. התעלמו מזה שהFILE חתוך [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by chichy,

ב- contact list אני רואה סימני שאלה במקום השמות של האנשים. התופעה חלה רק בשמות בעברית אני משתמש ב- WIN XP PRO תודה איל

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ybe,

לרגל שחרור הכרטיס החדש gf4 , זוהי הזדמנות לדון באחת הסוגיות המטרידה את הגולש המצוי מה משמעות הציון 3DMark2001 , האם הציון שמחשב של הגולש גבוה(לקבל עם northwood 2.2+gf 4 ti 4600 מעל 10000 -פשוט חסר משמעות כרגע -חומרה שאין לאף אחד), נמוך ואיך הוא ביחס למחשבים של גולשים אחרים.על מנת שיהיה בסיס אחיד ובר השוואה יש לבצע את המבחן של ברירת המחדל(1024X768).רצוי גם להוסיף בתגובות את הציון ואת החומרה ברשותכם. יאללה בהצלחה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Hijackthis log: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 11:38:38, on 10/07/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: C:\Program Files (x86)\Motorola\MotoConnectService\MotoConnect.exe C:\Users\Anton\Downloads\lastfm.exe C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe C:\Users\Anton\AppData\Roaming\Dropbox\bin\Dropbox.exe C:\Users\Anton\AppData\Local\Google\Update\1.2.183.29\GoogleCrashHandler.exe C:\Program Files (x86)\Google\Google Talk\googletalk.exe C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe C…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אהלן יש בדף הפתיחה של כרום את שורת החיפוש של גוגל ביחד עם עוד 8 תמונות מוקטנת לאתרים שאני הכי מבקר בהם. יש אפשרות שאני אקבע מה יהיה האתרים?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by KoM,

עבודה קצת יותר ברוטאלית מהקודמת שלי, שינוי יותר גדול לאופניים. התמונה למטה זה איך האופניים נראו לפני, אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי חברה אני מחפש תוכנה שיודעת לקחת כמות של תמונות שונות וליצור מהם תמונה אחת אם אתם מכירים אז אשמח לשמוע! תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. מה חשבו לעצמם החבר'ה בגוגל? בהגדרות הדפדפן תחת סיסמאות ניתן לראות את כל הסיסמאות השמורות+שם המשתמש עבור כל אתר ואתר ששמרנו בו. בפשטות, מול העיניים, ללא אפשרות לחסום זאת. כך שכל מי שיושב לכם על המחשב לרגע יכול ב 2 קליקים לקבל את כל הרשימה של הסיסמאות ושמות המשתמשים שלכם. ממש ממש לא ברור העניין הזה, פרצת אבטחה ענקית. מה לעזאזל? אשמח לשמוע דעתכם...

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by LiorZi,

איך האנטי וירוס Microsoft Security Essentials? זה משתווה ל-Kaspersky \ Norton \ ESET NOD? יש לי 64 WIN 7 ואני לא ידע מה הכי טוב בשבילי...?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. איזה דכאון.... הורדתי מלא משחקים ותוכנות לאחרונה. הרצתי סריקה של AVG (אנטי וירוס) והוא מחק לי את כל המשחקים והתוכנות! איזה עצבים, עם כל השמירות והכל. יש סיכוי איכשהוא לשחזר את זה דרך ה-AVG ? מה צריך לעשות בכדי שזה לא יקרה שוב?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום רב, בגלל בעיה של ריסטרטים, ולאחר שבבדיקה במעבדה לא נמצאו תקלות חומרה, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. בנוסף, על פי המלצה שקיבלתי בפורום התקנתי את התוכנה EASY TUNE 5 , שמתאימה ללוח האם הנמצא ברשותי.( GIGABYTE) בהפעלת התוכנה, נראה על פניו שהטמפרטורות תקינות (אגב האם הנתונים של SYSTEM ו-CPU מתייחסים כבר לכל רכיבי המחשב?), אולם כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כאן- יש סימני אזהרה אדומים, בקטגוריה של Fans , שאינני מצליח להבין את פישרם. אז מה זה בעצם אומר? האם הדבר מצביע על כך שמשהו בחומרה, לא מתפקד כשורה? כמו כן, יש עניין נוסף שקשור ל-OVVER CLOCKING שגם את זה יעצו לי לבדוק. השאלה כיצד בדיוק ניתן לבדוק את הדבר באמצעות תוכנה זו, או שאולי עדיף בכלל לברר את נושא ה- OVVER …

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by No_Man,

איך אני יכול לערוך קבצי DAT *.DAT ? מישהו מכיר תוכנה כלשהי ? אתם יכולים להביא לי לינק לגירסת ניסיון(אם יש) ?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by refael111,

http://www.israup.net/images/f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg' alt='f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg'> אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת כאשר אני מבקש לעשות חיפוש של ערכים על כל המיל אני לא מקבל את כל התוצאות של החיפוש ורק שאני משנה באינדקס מתיקייה ספציפית לכל המיל זה ההודעה שמתקבלת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם יש דרך שאפשר לחתוך תמונה באופן מדויק (אני מתכוון לחיתוך אוטומטי ) ואם כן איך עושים את זה בתודה מראש רזיאל

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני רוצה תוכנה או משהו שיאפשר לי לראות סרט ולעשות אותו בהילוך איטי או להפך מהיר.. רק אל תגידו לי MOVIE MAKER 2 כי אני רוצה משהו קצת יותר חלק ורציני.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. היי, יש אתר מסויים שאני משתמש בו ויש בו מצגות שכנראה הועלו כHTML5, לכן לא ניתן להעתיק את הטקסט מתוכן. העניין הוא שאני רוצה להכין כרטיסיות מהטקסט ככה שאני צריך להעתיק את הטקסט בדרך המהירה והפשוטה ביותר. אז זה נראה כמו נגן כזה: ואם אני נכנס לsource שלו לדוכמא, אז זה נראה משהו כזה: <meta content="HTML5 SlideShow, HTML5 Presentation, HTML5Point Converter, DigitalOfficePro" name="keywords" /> <meta content="HTML5Point" name="author" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta content="text/html;charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> <meta content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, user-scala…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום. מחפש דרייבר למתאם שרשום עליו U232-P9. אבל לא מהאתר הבא: http://www.advancedsoftware.biz/stuff/usb232/ כי מה שיש שם לא עובד לי כמו שצריך אם איזה מכשיר... (למרות שהדרייבר נראה כאילו הוא עובד 100% במנהל ההתקנים)

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by noambaum,

שלום לכולם! עד לפני יומיים היה לי BITLORD שהיה מוריד מהר מאוד רוב הזמן (30-120 KBPS). ואז ראיתי שכולם מדברים על AZUREUS שהיא טובה ומהירה אז הסרתי את BITLORD והתקנתי את AZUREUS. והפלא ופלא התוכנה לא עוברת את ה- 30 KBPS בכל ההורדות גם יחד!!! אז שאלתי היא האם יש למישהו מושג איך להאיץ את התוכנה ע"י שינוי ההגדרות? (יש כזאת חיה?) ואני אשמח גם לקבל תמונות של אנשים שמורידים מהר בעזרת התוכנה...

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.