עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kikkler,

אני עושה login לאתרים ומסמן remember לססמא, אבל לאחר סגירה ופתיחה של הדפדפן צריך להכניס של login ו-password. ב- options->security התיבה של remember passwords for sites מסומנת וב- saved passwords אני ממש רואה את כל הlogins וה-passwords לאתרים שבחרתי לזכור ניסיתי uninstall והתקנה מחדש, לא עוזר הדפדפן מעודכן לגרסה האחרונה הבעיה מופיעה לי רק בwindows (בלינוקס זה בסדר) הצעות?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

לפני שעדכנתי את הפיירפוקס מתי שפתחתי את הסימניות מימין....יכלתי ללחוץ על הגלגלת ואז הוא היה מקפיץ לי את הסימניה יש לתוך לשונית גלישה חדשה....עכשיו הוא לא עושה את זה....זה בעיה רק אצלי???

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by omri_ro,

כרגע זו הבעיה היחידה שבגללה אני נשאר עדיין עם 2.0.0.16 ,כל התחליפים שהוצאו פה בפורום נמצאו לא נוחים לי. עם מישהו יודע על עידכון או דרך כלשהי לגרום להם להפסיק להיות ברוגז אשמח עם ישתף את כל הכתה....

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Kfir,

אני הולך להתקין פיירוול על רשת ביתית, שמותקן עליה IIS בחיבור ADSL. מחפש המלצות לתוכנות פירוול ש"עושות" את העבודה, ולא כל כך כבדות... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KOBRA CHOPER,

what is firewall ? and from where i can download it i have sp1

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by enzo,

שלום לכולם! אני מחפש פיירוול מקצועי שלא מכביד על המחשב. צריך עצות שלכם לגבי המומלצים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Pentium D,

רציתי לדעת מה ההבדל בין Firewall ל-Desktop Firewall.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Impreza,

אני משתמש כיום בקספרסקי 6 וזון אלארם מהו השילוב הטוב ביותר לאנטי וירוס ופיירוואל? ראיתי שגם לזון אלארם יש אפשרות של אנטי וירוס וגם לקספרסקי יש פיירוואל משלה האם האינטרנט סיקיוריטי של קספרסקי מספק לכל הצרכים?

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by ybe,

אני מחובר בפס רחב ומשתמש ב-firewall של win xp .בדקתי את ההגנה על המחשב(firewall של win xp) באתר של חברת symantec (החברה שמפיצה את ה-norton) בבדיקת security check עברתי את כל הבדיקות למעט בדיקת Browser Privacy Scan! האם אני יכול להשתמש ב-firewall של win xp או שאולי כדאי להשתמש בfirewall (חינמי) אחר?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. Started by compman112,

שלום...קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו סוף סוף... המעבד AMD 64 אני צריך פיירוול תותח שאוכל לעבוד עם ביטורנט שלא יעשה לי בעיות פתחית פורטים, שיהיה קל לפתוח...שיהיה חזק תודה

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by RX7,

ידוע לי שלא מזמן היתה השוואה לfirewall הטוב ביותר. מי נבחר? וגם לדעתכם, איזה firewall הכי טוב שקיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  12. המחשב הוא פנטיום 3 עם 192 זיכרון פנימי, יש להתחשב בעובדות כי נורטון לא בא בחשבון במקרה כזה.

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by d1mez,

טוב חברה תשמעו מה קרה לי. פרצו לי דרך המירק - פורט 5000 או 6667-6669 היה לי Norton Internet Security 2005 והוא לא חסם ת'פריצה... אולי זה בגלל שהיה לי trojan yael.exe שקיבלתי אותו במירק בבוקר. אבל מחקתי אןתו דרך הSafe Mod ועשיתי registry clean ואז פרצו לי בערב. הפורץ מחק לי כמה דברים על המחשב ואחרי ריסט הוינדווס עשה לי בעיות..אז עשיתי פורמט, גם ככב התכוונתי לעשות פורמט השבוע. יש לי מודם ראוטר אם זה עוזר - ALCATEL Speed Touch 510 פרוץ. הfirewall הפנימי של המודם היה תמיד על off כי לא ראיתי בו צורך כל שהו. חבר שלי המליץ לי על Outpost Firewall 2.5 Pro ועל ESET Nod32 Antivirus v2.12.4 זה מה שיש לי עכשיו, ואני רוצה להיות בטוח ומוגן... יש אולי firewall או antivirus יותר טובים מ…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by polip,

התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי norton internet security 2002 ולאחרונה שמתי לב שהוא חוסם לי גישה לאתרים מסויימים ברשת. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך ללא הועיל. הוא חוסם לי אתרים כמו ואללה רדיו ובנק הפועלים. אין לי מושג מה הבעיה אך אני יודע שהיא קשורה לפיירוול וזאת מפני שכאשר עשיתי לו diable פתאום הכל עובד. יש למישהו מושג ירוק למה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by veredaniel,

מישהו מכיר firewall צד 3 לvista 64bit?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by J0HNiE,

שלום, אני מחפש פיירוול לגרסה של הwindows xp pro X64 ניסתי NETLIMITER וזה לא עובד וגם כתוב שאין גרסאות לX64 בנתיים ניסתי גם ZA ויש רק גרסאות BETA וזה רק suit (אני מחפש PRO) האם יש משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. Started by veredaniel,

מישהו מכיר firewall טוב לויסטה חוץ מzone alarm ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by VanGuard,

יש לי PIII 600MHZ עם 128 SDRAM. אני מחפש פיירוול שלא צורך הרבה משאבים ושיהיה כמה שפחות מורגש על עומס המערכת וכמובן שיתמוך בווינדוס 98. חשבתי על KERIO המומלץ אך הוא אינו תומך ב-98 (לפחות לא מצאתי גרסא תומכת).

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. אשמח להמלצה לפיירוואל שחסום בעיקר תוכנות שיוצאות מהמחשב. כל קובץ שרוצה ליצור קשר החוצה שיאפשר להתיר או לחסום? ואותו דבר קבצים שחודרים פנימה? איזה אופציות יש? שיהיה תומך WIN VISTA.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

טוב תישמו אני ואחי מחוברים אחד לשני ולמודם עם סוויץ,אבל כול פעם שאני מתקין FireWall [לא משנה איזה],הוא חוסם תגישה למודם לי ולאחי ואנחנו לא יכולים להיכנס גם למחשב של אחד והשני,עכשיו השאלה זה עם יש FireWall שיפעל על המחשב אבל לא יחסום את הגישות בינינו או את האינטרנט,שביכלל לא יתעסק עם זה!

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  22. Started by Ofir Baruch,

שלום לכולם! יש לי windows 8 עם Firewall של ESET NOD32, בווינדוס יש אפליקציות כמו People ו Mail וכו'. לא משנה איזה הגדרה שמתי בFirewall לא הצלחתי לבטל את החסימה שלו לאפליקציות האלה. האם מישהו יודע איך ניתן לבטל את החסימה? כמובן מבלי לסגור את הFirewall.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Interl-Conore,

התקנתי אותו אכשיו איך אני יודע שהוא מגן על ה CONNECTIONS שלי?? כי אני לא רואה שהם מסומנים במנעול..... הורדתי את WINDOWS FIREWALL

24. Started by ashkenazone,

PPL, סייגייט מאז ומתמיד עשה לי בעיות, לא יודע איך לא לכולם, מה האופציות האחרות שיש לי?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

יש לי צורך של לייט-און שממש מאז שנקנה המחשב הוא צרב אולי 15 דיסקים בקושי.... יש לי את המחשב 2 בערך... משום שיש לו בעיה הוא דופק כל מה שאני מנסה חצרוב החלטתי לנסות לסדר את העניין הזה ולא להזניח, יש מצב שעידכון קושחה יפתור את הבעיה? אשמח גם לקבל הנחיות כיצד לבצע את הנ"ל ! תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים