תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי על האייקון של אימיול שבשורת המשימות קו שחור על העיניים מה זה? כיצד ניתן לבטלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן דיודי במחשב ועכשיו שאני מנסה לעלות סרט בו הוא עושה לי את התקלה הבאה: זאת הבעיה בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני משחק במשחק, פתאום מופיעה ההודעה הזאת ואי אפשר להמשיך מה לעשות? צריך להוריד משהו? איך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבאג מעצבן בפיירפוקס, תופעה שקורה באופן אקראי. מדי כל כמה הפעלות, כאשר אני פותח חלון חדש, לאחר שלא היה חלון אחר של הדפדפן פתוח, החלון החדש פשוט לא מגיב ללחיצות. פשוט פתוח כרגיל בלי יכולת להגיב ללחיצה על פקודה מסויימת. התופעה לא פוסקת עד אשר אני מבטל את התהליך של התוכנה במנהל המשימות, ואז הכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזו והאם יש דרך כלשהי לפתור אותה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום אני ממש חייב עזרה ביצירת גרף עם עקום דרוג אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה באקסל אני צריך שציר Y יראה לי זמן וציר X יראה לי את כמות הגידול ולפי זה העקום יעלה או ירד... איך אני עושה את זה ? תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כשאני כותב MYSQL בCMD זה מה שאני מקבל Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO אני מנסה להתקין על XP בכל מקום שאני רואה בגוגל רשום לאפס סיסמא לROOT כדי שזה יעבוד אבל פה הוא בכלל לא מנסה לי להתחבר אם ROOT כן חפשתי בגוגל אבל לא הצלחתי להבין אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני נכנס לאתר הזה ומקבל את השגיאה הבאה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=68669254.jpg מה זו השגיאה הזו ומה הפתרון שלה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש מישהו שמבין בתוכנה הזאת? נתקלתי בבעיה והגרסה שלי לא נתמכת ע"י החברה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש דרך לעשות העברה אוטומטית של פגישות מה outlook בעבודה לחשבון אחר כלשהו (ה auto forward המובנה של ה outlook חסום בצד שרת שלנו) דרך ה vba. מצאתי כל מיני פתרונות אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שאני רוצה. האם מישהו מכיר דרך להעביר פגישה: * בלי שזה יודיע ליוזם הפגישה על כך * בלי שזה יוסיף את המייל שאליו אני מעביר אליו את הפגישה בתור משתתף * בלי ליצור פגישה חדשה ביומן של העבודה * אם פגישה התעדכנה זה יעדכן את המייל החיצוני (כששולחים מייל חדש עם הפגישה ב attach זה גורם לכך שפגישות שעברו עידכון ביומן לא מתעדכנות בחשבון החיצוני) סליחה על החפירה ותודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי easycap במטרה להעביר קלטות למחשב. התוכנה שבאה עם הeasycap גרועה בלשון המעטה. האיכות על הפנים ו10 דקות שוקלות 700 מגה. יש למישהו המלצה על תוכנה שעובדת כמו שצריך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בפורמט MPEG 2 התמונה לא נפתחת על כל המסך (יש שוליים שחורים מלעלמה ולמטה ) ההגדרות שם הם HIGHT 768 WIDHT 576 4:3 מה צריך לשנות כדי שהתמונה תפתח על כל המסך ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני לא ממש יודע אם זה המקום להודעה הזאת אבל לא מצאתי שום מקום אחר.... ככה : לפני יומיים קניתי מחשב ולאחר שהתקנתי כל מיני דברים חיוניים הופיע לי משהו מוזר בדפדפן : מתחת לשורת הכתובת מופיע לי מעין Toolbar" שכולל לשוניות כאלו שכתוב עליהן : book, travel, html וכו'. מלבד זאת, במועדפים נוספו לי דברים שלא אני הוספתי וכוללים גם שטויות כמו שהזכרתי. אגב, שאני לוחץ על אחת מהלשוניות, זה מכניס אותי לאתר כחול כזה שכתוב עליו בגדול open search web. ניסיתי את כל הדברים הרגילים של אפשרויות סרגל הכלים והגדרות נוספות אבל אני מבין שזה לא זה. אמרו לי שהוכנסה לי מעין תוכנת ריגול. הבעיה היא שלא האנטי וירוס ולא ה Ad ware הורידו את זה. יש למישהו פתרון ??? בבקשה !!!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שמעו עד עכשיו יש לי GEFORCE 4 ואני לא מבין בדרייברים של ATI מה הדרייבר הכי טוב וחדש שלהם שיתאים לכרטיס מסך X800 GTO2 וגם אני לא מבין מה ההבדל בין קטליסט ויש כל מיני סוגים CCC וגם ALL IN WONDER משהו כזה בקיצור תביאו לי דרייבר מצוין של ATI שיתאים לכרטיס מסך שציינתי... ודרך אגב מה זאת התוכנה ATItool0.24 מה היא עוזרת או יותר נכון למה היא משמשת?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לא יודע למה בזמן האחרון לא נפתחים לי קישורים וחלנות למשל: זון אלרם רוצה להתעדכן אז אני עושה אפדייט ואז אמור להיפתח חלון קישור לאתר..הוא לא ניפתח בווינאמפ שאני עושה get mor skim שוב לא ניפתח כלום... בטפוז למשל למי שמכיר בצאט אם לוחצים על השם ש למישהו עם הכפתור הימני או השמאלי לא זור אז אמור להיפתח הדף שאישי שלו.. קיצר זה לא קורה מה הבעיה..?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ניסתי למחוק תוכנה דרך הוספה או הסרה וקבלתי שגיאה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום יש בבעלותי Geforce 6800NU 128MB 256BIT של PNY לפני כמה ימים יצאו הדרייברים החדשים של NVIDIA [גירסא 77.72] מכיוון והרבה זמן לא עידכנתי דרייברים,החלטתי להוריד ולהתקין לאחר ההתקנה,הכל נראה בסדר גמור ב3DMARK05 קיבלתי תוצאה גבוה בכמעט 200 נקודות מהבדיקה האחרונה ובמשחק GTA:SA חלה עליה ניכרת בFPS הממוצע אבל אז התחלתי לשים לב לבעיות... תחילה-כל קובץ מסוג MPEG או WMV רץ בצורה מחורבשת-כל פעם שאני מריץ סרטון בפורמט כזה,המחשב מציג אותי ב6 צבעים [וזה נראה זוועתי]..זה קורה גם בסרטונים של משחקים ותוכנות. גרוע מזה-המשחק RIDDICK:ESCAPE FROM BUTCHERS BAY לא נתמך ע"י הדרייבר הזה [המשחק חושב שהכרטיס מסך לא תומך בOPEN GL 1.3] ובמשחקים כמו DOOM3 אני מקבל מעין תמונה לא חלקה [הFPS גבוה,אבל …
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי i mate jam שמתחבר למחשב שלי רק בפרופיל אורח ואני לא מצליח לסנכרן אותו מול המחשב שלי ניסית לעשות את כל מה שאני יודע וכלום הצילו ...
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות (+לינקים) לחבילות של קודקים. אני צריך שיהיו חבילות כמה-שיותר-מקיפות, וללא SPYWARE . פעם היה את The Codecs של תיאורטיקה סופט, אבל הוא עושה טיפה בושות. תודה
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וכל פעם שאני מנסה לצרוב איזה דיסק מופיעה לי הודעה: One of the files to be added is larger then 2GB. I you add this file, the disc will only be readable under windows 98, 2000, xp. (the udf file system will be used) וכשאני רואה את זה בDVD הוא חוסם לי את הקובץ אחרי כמה זמן צפיה. מה אני עושה בשביל לבטל את החסימה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תראו כבר מאתמול זה משגע אותי אפיול שזה מופעל אצלי התוכנה שחוסמת אותם הם עדיין מופיעים לי חופשי!! ובכמויות שזה תוקעאת המחשב לדקה!! ניסיתי AD-AWARE SE זה מצא לי הרבה זבל מחקתי הכל אבל זה ממשיך!! דרך אאגב משהו מוזר בזון אלרם האחרון זה רושם לי בחלונן הקטן למעלה שזה מריץ לי DLL כ-APP מה זה אומר נראה לי פרצו לי למחשב חבל מאוד שאני לא יכול לבדוק אם נורטון כי הוא 2002 ועבר זמנו ואין לי משהו אחר אז אם זו תולעת יש למישהו איזה אתר להוריד אנטי וירוס חינם חינמי תודה עריכה מופיע לי בחלון גם WINDOWS NT APP גם כן למהה ממתי רק מאתמול זה התחיל לפני זה בחיים לא היה מופיע
-
שלום לכולם. עכשיו נכנסתי לאתר של מוזילה ודרכו הורדתי את הגרסא החדשה של פיירפוקס, ה1.5. מהרגע שהתקנתי החלו הבעיות. מצורפת תמונה שתעזור לי לפרט את בעיותי. 1) תמיד, מהרגע שאני מפעיל את הפיירפוקס אני רואה את הדבר הזה בצד, כאשר אני שם עליו את העכבר הוא מגיב(נהיה כחול), אבל חוץ מזה כלום. 2) אם אני מנסה להיכנס לאפשרויות, לא עולה בפני בעצם שום חלון, חוץ מהכפתורים הללו. 3) אין לי פס גלילה בצד וזה די מעצבן. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי סרטון אך אני יכול לשפר את האיכות שלו? בינתיים כל תוכנה שמצאתי שיפרה את הרזולוציה אבל האיכות ירדה מישהו יודע מה אפשר לעשות? מכיר תוכנה טובה אולי?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפני שחצי פורום קופץ עלי, ממה שהבנתי צריבת גיבוי של דיסק מקורי זה חוקי! לעניין: יש לי משחק מסויים שדורש את דיסק ההפעלה כדי לעבוד. הדיסק המקורי די ישן ושרוט בערך כמו צופית גרנט. בנוסף, אני רוצה לשחק בו על שני מחשבים שיש לי (ברשת...). העתקתי את תוכן הדיסק המקורי אל המחשב שלי וצרבתי אותו בנירו 6 (נראה לי... קיבלתי אותו עם הצורב שקניתי לפני שנה בערך... אם זה משנה אז זה צורב LG פשוט...) כדיסק דאטה. הבעייה היא שהמחשב לא מזה את הדיסק הצרוב כדיסק ההפעלה, ואני לא יכול לשחק איתו. אני כן יכול להתקין את המשחק מהדיסק הצרוב... כשאני מכניס אותו מופיע לי התפריט של הכניסה למשחק (יענו זה שאפשר לבחור בו בין כניסה למשחק, צפייה בטריילרים של החברה, התקנה של הDX... לא התפריט על האפשרויות של…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
פני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש.. עכשיו התקנתי פאר קריי והוא אומר לי לעדכן את הדרייברים הדרייבר הנוכחי של הכרטיס הוא 8.522.0 אפשר דרייבר הכי מעודכן ויציב לכרטיס הזה אם יש? והאם אפשר להתקין את הדרייבר ישר, או שצריך להסיר את מה שיש? תודה [=
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-