תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4, על מערכת חלונות 7, 64 ביט. בעת סיום התהליך, תוכנית ההתקנה הודיעה לי שהתוכנה הותקנה אך עם שגיאות. לא הצלחתי להפעיל אותה, וגם נסיון חוזר להתקנה לאחר אתחול של המחשב (כפי שהמליץ לי אשף ההתקנה), כשל. בדיקה שעשיתי באתר של אדובה (system requierments) העלתה שלפוטושופ יש תאימות עם חלונות XP וחלונות ויסטה. האם יכול להיות שלתוכנה שיש לה תאימות עם ויסטה, לא תהיה תאימות עם '7'? האם לעוד מישהו מכם זה קרה? ואם כן, איך פתרתם את הבעיה? הערה - את החיבור לאינטרנט אני עושה באמצעות מערכת XP, ולא באמצעות '7', מאחר ה'הוט' ו'נטויז'ון' אינן ערוכות עדיין להגדרת חייגנים במערכת החדשה. לפיכך אין לי את היכולת לפנות לאתר של אדובי באמצעות אשף ההתנה של פוטושופ (כא…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם התקנתי דרייברים ללוח אם כמו שצריך... איך אני יכול לבדוק?? התקנתי את הדברים שהיו בדיסק (לא בדיסקט, כי לא ידעתי איך להתקין אותם ואם צרים בכלל) התקנתי nVidia Chipset Drivers וזהו... עכשיו נכנסתי לאתר של dfi וראיתי שאני יכול להוריד את הדרייברים הבאים: RAID Driver ו-NVIDIA System Driver איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?? והאם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה או שזה לא חשוב?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, נכון יש את הסמל הזה של החמור אחרי שממזערים את האימיול (זה שליד השעון למטה..) אז איך אני יכול לשנות את הסמל הזה לסמל אחר? תודה רבה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי נתקלתי בבעיה מוזרה אז ככה קודם כל בזמן שאני משתמש באימיול אני בכלל לא יכול לגלוש כי הוא לוקח לי את כל רוחב הפס ועוד בעיה זה שאני מתנתק מהאימיול מכבה אותו לגמרי עדיין אני לא יכול לגלוש כי אין לי כיויכול רוחב פס פנויי. אשמח לשמוע כיצד אני יכול לפתור את הבעיה שלי . תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי תגידו,מה ההבדל כשאני מגבה עם תוכנת GHOST ובתהליך compress image אני בוחר באפשרות אחרת מ HIGH?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ולגלוש במחשבים אחרים עם ההגדרות שלי. ובלי קשר לזה, הייתי רוצה שיהיה לי גיבוי למקרה והכל יימחק מסיבה כלשהי. יודעים?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פורמט רגיל ל QUICK FORMAT? (בהתקנה של WIN XP)
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש תוכנה שאני אראה אותה רצה כחלק משולחן העבודה , שאני יכול לשים שם TO DO LIST. ואם אפשר גם שהיא תסתנכרן עם הפלא זה יהיה עוד יותר טוב. היש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות תוכנה אשר יכולה למחוק ולצמצם כביכול למקסימום את מערכת ההפעלה. אני חושב שראיתי פעם תתוכנה הזאת איפשהו אבל אני לא זוכר את שמה הסיבה שאני רוצה אותה היא להאצת מחשב שעליו מופעלת מערכת של win xp כשהמחשב הוא בלי מעבד וזכרונות גדולים, ולמעשה כרגע מפעיל די בכבדות את מערכת ההפעלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? או שמא יש למישהו פתרון יעיל יותר להפעלת מערכת ווינדוס xp על מערכת חלשה?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך את הדף הורדות של הדרייוורים של הלוח אבל אשמח אם זה לא טירחה גם לקבל את הדרך איך מגיעים לדף הורדות,הרבה זמן הייתי באתר של MSI ולא הצלחתי למצוא תודה רבה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תודה! אז ככה, יש לי nero ולאחר שצרבתי דיסק אני עכשיו בשלב שאני מכין לו עטיפה.. את על נייר רגיל כבר הדפסתי את האחורה והקדימה, כעת נשאר השלב של הדיסק עצמו, הלכתי וקניתי מדבקות כאלה לדיסק. עכשיו הבעיה עם הנרו שלי היא כזאת כמו כל משתמשי nero גם אצלי יש את התוכנה nero CoverDesigner עכשיו, התוכנה הזאת ממש נוחה לשימוש והיא באמת טובה רק שהיא עושה לי בעיה אחת קטנה או יותר נכון גדולה בשלב של הדיסק.. אז ככה: סיימתי לשים תמונה ולרשום וכו` ואז אני עושה הדפסה ומה שקורה שזה מדפיס לי את הציור של הדיסק בצד שמאל של הדף, בעוד המדבקה נמצאת באמצע! שלוש שעות אני מנסה למצוא כאן פיתרון אך ללא הצלחה!@ מישהו יודע איך אני יכול לגשת להגדרה מסויימת ולשנות את ההגדרה ולעשות שהדפסת הדיסק תיהיה באמצע ולא…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 32 ביט לאחר עדכון המערכת נעלמו לי רוב התוכניות שהתקנתי מהוספה הסרת תוכניות של "ויסטה" אגב גם מ YOUR UNINSTALLER
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שמעו עד עכשיו יש לי GEFORCE 4 ואני לא מבין בדרייברים של ATI מה הדרייבר הכי טוב וחדש שלהם שיתאים לכרטיס מסך X800 GTO2 וגם אני לא מבין מה ההבדל בין קטליסט ויש כל מיני סוגים CCC וגם ALL IN WONDER משהו כזה בקיצור תביאו לי דרייבר מצוין של ATI שיתאים לכרטיס מסך שציינתי... ודרך אגב מה זאת התוכנה ATItool0.24 מה היא עוזרת או יותר נכון למה היא משמשת?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את הAVG הכי חדש... אבל יש בעיה יש אתרים שאני נכנס אליהם והוא לא נותן לי.... יש איזה אפשרות ליצור רשימה של אתרים שעליהם אני סומך.. ואז הוא מעביר את הבדיקה שלהם?? תודה,
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צריך קוד הפעלה ל GPS NAVIGUIDE ו\או GPS GARMIN יש למישהו להביא לי? או שיודע מאיפה אני יכול להשיג אשמח אם מישהו יעזור תודה רבה, ברק.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
האימיול לא מוריד קבצים מעל 4GB מה עושים? שני המחיצות שלי הם NTFS. ההודעה המדוייקת היא:" לא יכל להוסיף קישור - הקובץ גדול מגודל הנתמך ע"י פרוטוקול אי-דונקי (>=4ג"ב)" הגירסא של האימיול שלי היא [LIONETWORK V5.3] EMULE V0.46A
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קובץ באקספלורר, במקום להציג לי תיבה שבה אני בוחר אם לפתוח או לשמור את הקובץ, הוא פשוט פותח אותו..... איך אני מחזיר את התיבת שמירה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צילמתי בפלאפון סירטונים העברתי אותם למחשב עכשיו אני רוצה לצרוב את זה לdvd אבל הבעיה שרואים הפוך רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה שיכולה להפוך את הסירטון שיראו כמו שצריך
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שאני שומר תמונה מהאינטרנט זה לפעמים שומר לי על JPEG ולפעמים על untitled וזו אותה תמונה.. אני לא מצליח לשנות בחלון של השמירה לשנות לJPEG מה עושים כדי שהתמונה תמיד תשמר לפי השם שלה ולפי JPEG
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש,ב"ה. המחשב הגיע כאשר הויסטה כבר מותקנת וההארדיסק לא מחולק בכלל, כלומר כל הארדיסק זה מחיצה אחת..אפשר לחלק את ההארדיסק עכשיו? ניסיתי עם פרטישןמג'יק ולא הצלחתי, אולי אני לא בדיוק יודע איך להשתמש.. אשמח אם תוכלו לעזור לי..
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://neworder.box.sk/codebox.links.php?key=icq&txt=ICQ%20exploits%20and%20utils שם התוכנה darkicq והאנטי ווירוס מגלה אותה כווירוס האים זה באמת וירוס?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יכול להיות שהתקנה של דריביר של כרטיס קול יתאים אפילו שלוחות אם שונים? הכוונה יכול להיות אותו כרטיס קול מובנה אם אותה התקנה כמובן בלוחות שונים?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני שמתי את פנדה כי זה נראה לי האנטיוירוס הכי פחות זולל משאבים והכי נחמד אבל יש לו לפי הבנתי פיירוול מובנה איך מנתקים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איימול נייד זה שמתקינים על המחשב\שרת ומתחברים דרך HTTP עם סיסמה לאאותו מחשב ..ואפשר לראות תהורדות ולהוריד והכל..
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-