עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by blackbimer,

אני מחפש תוכנה לחיתוך סרטים. לא משהו מסובך מדי ולא תוכנת עריכה אלה משוה פשוט כדי לחתוך סרטים במידה שדבר כזה קיים... תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  2. Started by gshhar,

אבל שאם לדוגמא יש לי קובץ של סרט ששוקל 1.3 ג'יגה אז אני יוכל לפצל אותול-2 קבצים של 700 מגה. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by tomer_et,

יש לי קובץ MP3 גדול שאני צריך לחתוך אותו למס' חלקים. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה ויעילה לצורך כך. ניסיתי למצוא משהו בחיפוש - ומצאתי רק המלצה על תוכנה אחת של NERO שלא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by ybe,

אם איזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לחלק אלבום שלם הדחוס כקובץ MP3 , למספר קבצי MP3(בהתאמה לשירים?)

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. עם איזה תוכנה ניתן לחתוך קבצי WMV ?

7. Started by GaLmgnT,

שלום! אני מחפש תוכנה טובה (וחינמית, אם אפשר) שתאפשר לי לחתוך קובצי מוזיקה (בעיקרון mp3), כך לדוגמא לחתוך שיר ולקבל רק את הדקה הראשונה עד הדקה השניה. תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  8. הי, הקלטתי ברשמקול שיחה של שני אנשים אך משום מה הסאונד של האדם הרחוק הוקלט ממש גרוע עם המון רעשי רקע ואני ממש צריך לשמוע אותו טוב כי להבין, לכן אני צריך שתמליצו לי על תוכנה ממש מקצועית וקלה כמה שאפשר שניתן לחתוך את רעשי הרקע ועדיין ישמעו טוב את האדם המרוחק... ניסתי כבר עם cool edit pro 2, זה לא עזר... מחפש תוכנה ממש מקצועית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. למישהו יש לינק או לפחות שם של תוכנה לחלוקה וחיבור של קיבצי mpeg. רצוי גם שתהיה פשוטה להפעלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  10. שלום וסליחה על הכותרת הלא מובנת.. יש לי "בעיה" עם הראוטר שלי ( TNN SIEMENS SL2-141) , כשרק אני משתמש באינטרנט מבין שלושת המחשבים בבית אז מהירות ההורדה לדוגמא היא 250KBS אבל ברגע שעוד מחשב אחד מתחיל להשתמש באינטרנט זה ישר צונח ל70KBS. שמעתי שישנה תוכנה שיודעת "לחלק את האינטרנט" בין המחשבים בבית. ואם אין אני אשמח לפתרון אחר תודה!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by bennyriz,

הורדתי את הסרט The Sixth Sense גודל הקובץ של הסרט הוא 1084M כמובן שאני לא יכול לצרוב את הסרט בגלל גודלו ולכן חשבתי לחלק את הסרט (שמקודד בDIVX) ל2 חלקים ולצרוב אותו על שני דיסקים. הבעיה שחיפשתי ולא מצאתי תוכנה מתאימה, מצאתי תוכנה שמחייבת שימוש בvirtualdub שאיתה אני נורא מסתבך חוץ מזה שאני רוצה תוכנה שתעשה את הפעולה מבלי לקודד מחדש את הקובץ אלא שתשתמש בקובץ הקיים ובסך הכל תחלק אותו לשני חלקים. מישהו מכיר תוכנה כזו ? הא ועוד משהו.. לסרט הזה הורדתי כתוביות של microdvd בתצורת sub. יש תוכנה שיכולה לבצע חלוקה דומה לכתוביות לשני חלקים ? תודה מראש למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. התקנתי תוכנה והיא קודדה אותו מחדש, פשוט ממש רוצה ל"חצות" אותו ל 2 בלי קידודים וכל השטיות

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  13. שלולם לכולם, אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלק סרטים ל2 או יותר חלקים, אבל בלי לפגוע באיכות של הסרט. יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מחפש תוכנה לחסימת אתרי פורנוגרפיה ( סקס\כחולים וכו) שתעבוד ברקע או משהו שלא יהיה אפשר לגלות אותה ותהיה קלה להפעלה. תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by X-BLADE,

שלום. אני מחפש תוכנה לחסימת אתרי אינטרנט ספציפים. תוכנה שאזין בתוכה כתובת ואז היא תחסום את הגישה אל האתר.... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני צריך תוכנה לחסימת אתרים ואפשרויות במחשב, כמו windows steady state רק שתעבוד גם על ווינדווס 7 בתודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. אני צריך תוכנה לדפדפן Internet Explorer שתחסום אתרים עם תוכן פורנוגרפי ו אפילו חיפושים לאתרים פורנוגרפיים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! יש לי מערכת הפעלה win xp pro עברית. אני מחפש תוכנה אשר תתן לי לחסום אתרים באינטרנט שאנשים אחרים לא יוכלו להכנס. אם יש לכם משהו אחר להציע לי יותר יעיל אני אשמח מאוד. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. שלום אני מחפש תוכנה,דרך כלשהיא לחסום את הגישה למחשב דרך סיסמא,ניסיתי דרך הווינדוס את הסיסמא אבל פשוט מאוד לעבור אותה עם מצב בטוח. השאלה שלי היא אם אני ישים את הסיסמא על האדמיניסטור אז לא יוכלו להיכנס לי למחשב גם דרך מצב בטוח ואם לא אז האם קיימת תוכנה שתטפל בעניין תודה לעל העוזרים

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by iem,

שלום ! אני מחפש תוכנה דומה למה שיש באוניברסיטאות שאם אדם מנסה להתקין משהו על המחשב היא תבקש ממנו סיסמא להתקנה וללא הסיסמא הוא יוכל לעשות שמיניות באוויר אבל להתקין הוא לא יוכל אפילו פאקמן. למישהו יש הצעה ? אגב זה עבור מחשב של ילדה שלדבר איתה זה כמו לדבר עם הרוח של מוסוליני. תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  21. שלום, אני רוצה בבקשה המלצה ואם אפשר קישור לתוכנה שחוסמת פרסומות (בעיקר פלאש), פרסומות בתכלס לא מפריע לי, אבל המחשב שלי במאמץ שיש פרסומות פלאש וזה סתם מעיק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by eranmor,

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה ממש מעצבנת רוב האתרים שאני נכנס אליהם גורמים לקפיצה משמעותית במשאבים שהם מנצלים מהמעבד מכיוון שאני עובד רוב הזמן על מחשב נייד, זה לא רק גורם להאטה בשימוש ובגלישה, אלא גם לקיצור משמעותי בזמן שהנייד יכול לעבוד בלי חיבור לחשמל אני משתמש בעיקר בפיירפוקס, ולעיתים נדירות בIE יש תוכנה שחוסמת פרסומות (לא פופ אפים) שמופיעות בדף האינטרנט?

23. שלום רב, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שבעזרתה אני אוכל לחתוך סרט שיש לי, כי הוא ארוך מידי לדיסק אחד. מישהו יכול בבקשה לתת לי את שמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. התקוונתי שיהיה אפשר לראות את הקבצים בנגנים שונים למיניהם לאחר חיתוך אני לא רוצה לחתוך כאילו לכווץ ולשמור לשתי קבצים אלה לצרוב על שני דיסקים של 700 מגה רגילים ולצפות

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  25. היי כולם , מחפש תוכנה קלה והכי פשוטה וחינמית כדי שאוכל לחתוך קטעים משיר במפי3 לקטעים קצרים יותר לפי הזמן בשיר שאני צריך... אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר להורדה ושם תוכנה, בתודה מראש HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים