עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zerokool,

word 2003 לא מייצר לי את Normal.dot לא חשוב מה עושים הקובץ לא מיוצר ולכן התוכנה לא עובדת תקין מחפש כוונים. ניסיתי להעתיק את הקובץ ממחשב זהה וללא הואיל. ניסיתי לייצר לבד ועדיין אין פתרון התקנה מחדש של כל חבילת ה אופיס לא עזרה מה שנשאר לי זה פירמוט של המחשב מחפש כוונים אחרים ורעיונות יצירתיים תודה מראש

2. כל השרתים (מלבד שרתים קטנים ולא שימושיים) נסגרו, אני מדבר על razorback..?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. יש לי את הלוח ABIT IS7-E ואני רוצה להוריד את הדריבר הכי חדש שלו מאיפה אני יכול להוריד אותו וגם את של הכרטיס הקול?? תודה מראש :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. שאני מנסה לפתוח קובץ במייל הוא לא נותן לי,רק את האופציה "שמור" למישהו מוכר ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שמסוגלת לתקן אוטומטית מאות/אלפי תמונות בבת אחת. רצוי שהתוכנה תוכל להוריד איכות/רזולוציה על מנת להקטין את משקל התמונות. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by EagleX2,

שלום. אני כרגע עובד עם ADOBE ENCORE DVD בתצורת של PAL. אני צריך שסרט מסויים יהיה ברזולוציה מסויימת. האם יש תוכנה איתה אני יכול לשנות את הרזולוציה? (להקטין/להגדיל), או שזה בלתי אפשרי? אשמח לעזארה, תודה.

• 1 תגובה
    • 7.5k צפיות
  8. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר קובץ mkv לקובץ avi במהירות ובאיכות המירבית. בתודה, תומי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. התחלתי להשתמש לפני שבוע בתוכנת הגיבוי Acronis 10 >> שקיבלתי עליה הרבה המלצות אני משתמש במטודולוגית גיבוי >> אינקרימנטאל הנקודה היא > שהתוכנה מייצרת קבצי ענק!!! למשל הקובץ הראשוני >> 15 G ( לעומת מיקרוסופט שייצרה רק 4 G ) ומאז > בימים שאני לא משתמש במחשב = זה יוצר לי קובץ יומי של 800 מגה ובימים רגילים של שימוש במחשב = קובץ יומי של 1.7 G בקצב הזה = אני גומר את הדיסק בתוך חודש ??? האם כך זה צריך להיות ? האם מטודולוגיית הגיבוי שגוייה ? מה אני לא עושה נכון ? ??? THX

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by papushka,

יש לי את המכשיר COWONA2 ואני חלא יכול להעביר לשם סרטים בHD,גם בגלל שהם שוקלים מלא וגם בגלל הפורמט שלו איזה תכנה מהאלו שבנעוץ יעזרו לי בבעיה והן לא מסובכות כל כך לשימוש? תודה. AVI, ASF ו-WMV ומשתמש בקידודי DivX, XviD, MPEG-4 ו-WMV9 MP@LL המכשיר תומך: למקרה שלא הבנתם אותי אני צריך תכנה בשביל לשנות תפורמט כדי שהואי קרא אותו וגם בשביל לחתוך תסרט לשתי חלקים אבל שלא תיהיה תבעיה של הדליי עם הקול בסרט תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  11. בחיפוש אחר תוכנת ניטור חומרה מתחים וטמ' עדיפות לאסוס, ניסיתי באתר הייצרן אך לא הצלחתי למצוא.. עבור Q9300, p5n - d, geforce 8800 gt 512mb asus X 2 לווינדוס Vista ultimate 64bit

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. Started by 64haim,

התקנתי תוכנת Norton Go-Back במחשב. לאחר יומיים עהודה תקינה המחשב נתקע ונאלצתי לעשות כיבוי מלא (hardreset). מרגע זה אני לא מצליח לעלות את המחשב - לאחר הדלקתו מתחיל לרוץ Norton Go-Back אשר מודיע על תקלה : GoBack Internal Error failure code gb_ui_support(1147) hit any key to reboot למעשה המחשב תקוע בלולאה אין סופית של אתחולים. האם יש למישהו רעיונות איך יו ציאים מהפלונטר?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by em28,

לאחר התקנה מחדש של FF3 ארעה בעייה מוזרה. לאחר מספר דקות של גלישה בשועל (לא משנה לאילו אתרים), פתאום הוא חוטף את הקריזה של החיים שלו. בתוך שניות הוא עולה משימוש בזיכרון של 40-50M לסדר גודל של 300-400M. ובסה"כ יש לי 512M זיכרון. הדבר קורה גם במצב בטוח ללא אף הרחבה. במצב זה לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא באמצעות סיים תהליך ב-Alt-Contrl-Delete. במשך ה-2-3 דקות הראשונות השועל עובד כהלכה. הדבר קורה גם כאשר אין לשוניות פתוחות על אתר כלשהוא. כלאמר פתוחה לשונית אחת על About:Blank. חשבתי שישתחרר לאחר זמן מה - נאדה. האקספלורר עובד תקין. ההתקנה המחודשת של השועל באה בעקבות שחזור של הקובץ SYSTEM של ה-XP. השחזור הוא לתאריך שבו היה מותקן FF2. האם יש קשר בין השניים ? האם למיש…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  14. Started by jackhammer,

שלום לכולם מזה זמן מה שיש לי איטיות מעצבנת באוטלוק האוטלוק שלי מחובר להוטמייל (עם הוטמייל קונקטור) בעבר הכל היה בסדר אבל פתאום כל פעם שאני עובר בין תקיה לתקיה יש תקיעה של כל התוכנה לאיזה 5 שניות ואז משתחרר בתוך התקיה עצמה אני יכול לעבור בין מיילים במהירות למחוק, לענות, ליצור מייל חדש, להעביר תקיה אחרת אבל רק שאני מנסה לעבור בין התקיות (בעץ התקיות) הוא נתקע אין מצב שהמחשב שלי לא מספיק חזק כדי להריץ את האוטלוק אני מצרף תמונה עם גדלי הקבצים של האלטלוק דרך אגב האוטלוק מותק על כונן רייד 0 האם יש לזה השפעה? אולי הוא לא אוהב את זה? תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. לאחרונה התחילה להתרחש בעיה מאוד מוזרה - "החומות אש" משום מה התחילו לא לעבוד ולתת לי שגיאות שונות... זה התחיל בקספרסקי , הוותיקה. אני משתמש בתוכנה כבר כמה שנים בלי שום בעיות. אך לפני כמה ימים הפיירוול של התוכנה (זה בעצם 2008 kaspersky Internet security) התבטל אוטומטית , וכשניסיתי להפעילו אתוכנה רשמה שיש איתו בעיה כולשהי והוא אינו ניתן להפעלה, ללא נתינת הסבר... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, מסיבות שונות, אבל הבעיה נשארה (לא פירמטתי, רק התקנתי על המערכת שהייתה קיימת במחשב) מה יכולה להיות בדיוק הבעיה? אני התקנתי כרגע את BITDEFENDER, וגם שם אותה הבעיה, אז אני מנחש שהבעיה היא איפהו במחשב ולא לאו דווקא בתוכנות, במקרה הזה, אני פשוט לא יכול להפעיל את הפיירוול מלכתחילה, …

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. Started by BloodyW,

הי, יש לי Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 שעובדת בחיבור USB בלבד. התקנתי לאחרונה ויסטה ב HDD אחר, ובשביל לעבור בינה לבין XP אני צריך להחליף מקלדת שתואמת PS/2. הבנתי שחיבורי USB לא עובדים בביוס\דוס כברירת מחדל או משהו, אז איך גורמים למקלדת לעבוד במסך ה-DUAL BOOT?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. מקווה שתאהבו http://i33.tinypic.com/2ljkdog.jpg משופר: http://i35.tinypic.com/2zpp74g.jpg

18. Started by ngn1,

יש לי חשבון ב- VMAIL ואני לא מצליח להגדיר את שרת הכניסה והיציאה בOUTLOOK בבדיקת הגדרות החשבון מודיע לי התוכנה שהבדיקה נכשלה, מה טעיתי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ThE_BesT,

לכל מי שמכיר את התוכנה הזאת ויכול לעזור אני ישמח למשל: מה טוב בה?, במה היא יכולה לעזור? וטיפים לתוכנה... בתודה גבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. מחפש driver ללוח ג'יגה בייט ga 81915p, לא מוצא באף מקום, מישהו יכול לעזור ??? תודה לעוזרים ושבוע טוב .........

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  21. רציתי לדעת במה האימויל הפרוץ יותר טוב מהרגיל ואיזה פורטים לרשום תודה רבה!

22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חבר שלי ביקש ממני תוכנה לפיצול סרטים כי יש לו סרט 800 מגה והוא רוצה לשים על שניי דיסקים.... איך מפצלים!?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. Started by michael1987,

שלום... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להפיכה מ - mpg/mpeg ל - Avi וההיפך.... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  24. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול מאיפה אני מוריד את התוכנה live cd...?? ומה בדיוק התוכנה עושה ???

25. יש לי סרט DVD ויש לי את הכתוביות מסונכרנת שהורדתי מ TOREC איך אני משלב בניהם תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.