עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוקיי,אז לפני שאני אתחיל לקבל תשובות בסגנון "קונים אותה",תנו לי להסביר את השאלה שלי. הורדתי מהאינטרנט גרסאת נסיון(4.0.3),וכשאני פותח את התוכנה אני מקבל הודעת "זו גרסאת נסיון ל 14 יום,כדי לקבל גישה מעבר לזה תקנו את התוכנה".כמו כן ישנו כפתור שרשום עליו "תקנו אותי".כשאני לוחץ על הכפתור,אני ישר מועבר לאתר שבו אני אמור לרשום את הפרטים שלי. מה שאני רוצה לדעת זה אמור לקרות הלאה,אני אמור לקבל מספר סידורי להזנה? או שאני מקבל מעין "קישור לתוכנה"(כמו קראק) שתפעל בצורה רגילה? חיפשתי בכל מקום שאני יכול לחפש בתוך התוכנה ולא מצאתי שום מקום שבו ניתן להזין שום מספר. איך אתם קיבלתם(למי שיש) גישה לתוכנה המלאה? אם זה משהו לא חוקי תרשמו לי בפרטי. ד"א כמו שציינתי יש לי גרסא 4.0.3 .ניסיתי …

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. שמעתי שהנורטון 2004 ממש מעצבן וכבד מה אתם אומרים על: Panda Titanium 2004 v3.0

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  3. אודה על תשובה

4. היי, אני עובד עכשיו על מסה גדולה של תמונות להעביר אותם מאלבומים לדיגטלי. על הדרך, אחרי הסריקה אני מבצע להם שיקום בפוטושופ עד כמה שניתן. נתקלתי בשתי בעיות עיקריות: דבר ראשון - תמונות בעלות color cast חזק יוצאות מאוד מגורענות אחרי התיקון של צבעים. יש למישהו עצה או דרך כלשהי להתמודד עם זה? אני לא מפוצץ עם שכבות מוגזמות באמת רק תיקונים בסיסיים בהירות / קונטרסט וצבעים.. בעיה שנייה- כל תמונה כשאני מסיים לעבוד עליה ולבסוף אני שומר כjpeg יוצאת 'שרופה' או כהה הרבה יותר ממה שאני רואה בפוטושופ... יש למישהו מושג למה זה ומה אני יכול לעשות? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ggg123,

יש משחקים שכדי לשחק בהם שני שחקנים צריך שני שלטים ואני רוצה לשחק עם שלט ומקלדת. לשם כך אני זקוק לתוכנה שתדמה את המקלדת לגיימפאד כך שהמחשב והמשחק יחשבו שהמקלדת היא גיימפאד. אני יודע שקיימת תוכנה בשם PPJOY שמאפשרת לעשות את זה אך האנטי וירוס שלי מדווח על TROJAN ואני מפחד להתקין את התוכנה. האם יש תוכנה אחרת או גרסה של PPJOY נקייה מוירוסים שעובדת על WINDOWS 7 64?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום יש לי WMP 11 ובטעות לחצתי על הכפתור שמעלים את הרשימת שירים איך אני מחזיר אותו ? (שנה אני מחפש את הכפתור )

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

מה הוא עושה? על מה הוא מגן בעצם ? ולמה הוא מתמלא פתאום כשבעצם לא מחקתי שום דבר? והאם אני יכול להוריד את הPROTECT מהסל מיחזור, אם זה כדאי בכלל? תודה!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by SugarFreeBoy,

ניסיתי כמה תוכנות שונות, כולן מצליחות להוריד רק אחוז נמוך מהPieces מבלי לפסול אותן בעקבות Hash failure. יש למישהו מושג מה הפתרון? תודה.

10. שלום עד לפני יומיים הייתי מתשמש מרוצה מאוד של אימיול... היה לי אינטרנט 256k והורדתי על 30 בממוצע, והכל היה טוב ויפה... לפני יומיים קיבלתי אינטרנט יותר מהיר , 750k וכל כך שמחתי , אני מוריד הרבה יותר מהר עכשיו בכל מקו אחר, אבל הבעייה היא שכל פעם שנאי מפעיל את האימיול אחרי זמן מסויים הוא תוקע את האינטרנט, וזה אומר שהאיי סי קיו לא יכול לשלוח הודעות, האקספלורר לא נכנס לאתרים, בקיצור אינטרנט לא מתפקד... אפילו לנתק ולחבר אותו אני לא יכול, אני חייב להתחל את כל המחשב ורק אז לקוות שיקח לו יותר זמן לפני שהוא נתקע! זה ממש מעצבן! ניסיתי כבר 3 גרסאות שונות של התכנה וזה לא עובד לי! מה אני יכול לעשות? למנהלים: (אני מתנצל אם הנושא נשאל בעבר, אך לא מצאתי אותו, ובחיפוש זה מצא לי הרבה י…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Loren,

שלום הסרתי את ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 מהמחשב כי הוא הפסיק להתעדכן, וכשרציתי להתקין מחדש זה לא נותן כי כנראה נשארו עקבות של התוכנה איפושהו. כשאני מנסה להתקין זה מתחיל, מבטל ואז כותב: your system has not been modified איך אני יכולה להסיר את העקבות של התוכנה מהמחשב? אני עם מערכת הפעלה Win7 64 bit תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני לא יודעת מה לעשות! אני חדשה כאן ובכלל בעסק... בהתחלה היה לי סרט בלי קול ומישהו זרק לי פעם משהו על קודקים או משהו כזה הצלחתי משיטוט בהודעות ישנות של הפורום לעלות על זה שאני צריכה להתקין DIVX אבל זה יצר לי סרט הפוך על הפוך (למעלה למטה וגם מראה...). אחרי זה התקנתי איזה ac filterכמו שהיה כתוב בפורום ואז עם המדיה פלייר הסרט עולה לי יחד עם סאונד אבל עם פאזה של שתי שניות. מה אני עושה?

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by oFiR 22,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת, מאז שהתקנתי Fire Fox, עכשיו 2 אתרים מסויימים לא עולים לי ואני מקבל שגיאה שמצ"ב אם זה חשוב אז האתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם זה www.fresh.co.il ו www.dpreview.com ד"א עכשיו רציתי להעלות את התמונה לimageshack אבל כשאני לוחץ על הכפתור להעלות את הקובץ ומחכה, אני מקבל את אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by סאונד בראש,

הגדרתי בתוכנה את הגדרות החיבור מחדש באמצעות ההקלטה שאני לוחץ על החיבור מחדש הוא משנה IP והכל טוב רק הוא לא מאתחל את החיבור לבד יש איזו אופציה שפיספסתי ? תודה

15. Started by maphisto,

שלום לכולם לא מזמן קיבלנו בעבודה שדרוג ל OFFICE2003 PRO ומאז אני לא מצליח להגדיר שתמונות שמצורפות למייל לפתחו באופן מיידי בגוף המייל ( מיילים נכנסים בלבד ) הם מגיעים ככבצים וצריך לפתוח אותם ידינית אני בטוח שזה משהו מפגר שאני לא מוצא עזרתכם תודה

16. אז כשאני מנמיך את הווליום בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה, אז נגיד אני שומע מוזיקה או רואה סרטונים (גם במחשב וגם ברשת) הווליום שלהם גם מונמך, אני לא יכול להנמיך רק את הווליום של הטלוויזיה, למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן את זה (אם בכלל אפשר)? יש לי כרטיס קול של Realtek O\B וכרטיס טלוויזיה של חברת AverMedia דגם: AverTV GO 007 FM Plus.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  17. שאני נכנס לאיזה תוכנה לא משנה מה זה יוצא לי אחרי כמה שניות גם לגבי האנטי וירוס מה לעשות? שבדקתי במצב בטוח הוא מצא כמה וירוסים והוריד אותם אבל זה נשאר רק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ben060,

אהלן חברה יש לי שאלה עבורכם איך אני עושה שהוינדווס יהיה מקורי כי עכשיו אני לא מצליח להתקין עדכונים בגלל שהוא אומר שוינדווס מזויף יש דרך כלשהיא לפץור את הבעיה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. שלום, קניתי מחשב עם לוח אם של ג'יג'הבייט ויחד איתו הגיעה תוכנת בנ"ל שבעקרון שולטת על ההספק חשמל של הספק כשהמחשב לא פעיל מצמצמת צריכה וההפך... השאלה היא אם היא לא מכבידה על המחשב ומורידה ביצועים במשחקים או שהיא בעצם טובה למחשב ? תודה.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by Pro modder,

תודה. איזו תוכנה אני צריך ? DEMON ..?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. קיים אצלי process בשם avp.exe האם זה trojan או וירוס? אם כן, איך מתפטרים ממנו ? המון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Br33z3R,

שלום, אתמול קנינו מחשב חדש....התקנתי עליו XP. עכשיו, כשלוחצים Start--->Turn off the computer או כשלוחצים Start ---> Restart המחשב סוגר את כל יישומים עד שהוא מגיע לחלון הכחול שכותב בו "Windows is shutting down" ושם הוא נתקע.... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כאילו שתמיד יעבוד....ויהיה ממוזער לסמל ליד השעון??

24. Started by rephael16386,

מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט שהורדתי? אילו תוכנות צריך? , מאיפה מורידים תרגום? אני מודה לכם...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הכוונה שהתוכנה תוכל לוודא אם החשבון קיים או לא. כרגע הדרך היחידה היא לשלוח מייל ולראות אם אתה מקבל BOUCNE BACK. עברתי על כמה תוצאות בגוגל, אבל מה שמצאתי שם היה די מעפן. אם למישהו יש המלצה לתוכנה שהוא מכיר זה יהיה הכי טוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.